-
μιας και οι μερες ειναι βαριες και καλοκαιρινες,
ας κανουμε κατι για να περασει η ωρα..ας ποσταρει ο καθενας μια φωτο απο το αυτοκινητο του,
και ας προσπαθησουμε ολοι μαζι να μην τσαταλιαζουμε τα νευρα αυτων που θα τολμησουν. -
ας κανουμε κατι για να περασει η ωρα..ας ποσταρει ο καθενας μια φωτο απο το αυτοκινητο του,
και ας προσπαθησουμε ολοι μαζι να μην τσαταλιαζουμε τα νευρα αυτων που θα τολμησουν. -
Το απογευμα θα το κάνω μπάνιο... και το βραδάκι θα έχω φώτο απο το σουμπερ ντουπερ ζουπερ ΑΧ... λολ
-
Οριστε, ορμηστε και ξεσκιστε με, αντεχω!
αλλωστε επιννοησα και το θαψιμο της εβδομαδας (που κοντευει να γινει του χρονου... )φρεσκια φρεσκια...
-
απο το αρχειο..(και αν δεν φαινεται.. [>>κλικ
-
δεν βλεπω τιποτα...
Edit: ξεστραβωθηκα!
-
Να προτείνω το ImageShack αντί του πολύ αργού και ασταθούς Pathfinder για hosting εικόνων.
-
-
-
βρε θεοπαλαβε... τι κανεις με το ΒΧ γυμνο?!?!? που πας!?!?!?
για πες με την αναρτηση τι εχεις κανει????
-
Ωραίο post! Μόνο που δεν ξέρω πως να ανεβάσω την φωτογραφία... Θα με βοηθήσει κάποιος; Ε; Θα με βοηθήσει;
-
δες πιο πανω τι γραφει ο Kyan.
πατα εκει στο λινκ του και ακολουθα τις οδηγιες.
οταν θα ανεβασεις τη φωτοθα σε βγαλει σε ενα menu με διαφορα...
εσυ θα κανεις copy την διευθυνση στην επιλογη 'Thumbnail for forums (2)' ή την τελευταια 'Direct link to image'
θα την κανεις paste εδω και εισαι τζετ!
-
Ο χρήστης Aristotelis έγραψε:
βρε θεοπαλαβε... τι κανεις με το ΒΧ γυμνο?!?!? που πας!?!?!?για πες με την αναρτηση τι εχεις κανει????
Υδροπνευματικο track day special!!!
Προς το παρων η αναρτηση ειναι απο Xantia 1.8 που ζυγιζει πολυ παραπανω απο την ΒΧ [που τωρα πρεπει να ειναι γυρω στα 900-950 κιλα].
Αν θελει σκληροτερη αναρτηση θα μπουν σφαιρες απο ΧΜ V6, (υπαρχει κι ενδιαμεση λύση) -
Ευχαριστώ PetrAn! Θα το κάνω μπάνιο και θα δοκιμάσω αυτά που μου είπες! Ευχαριστώκαι πάλι!
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
βρε θεοπαλαβε... τι κανεις με το ΒΧ γυμνο?!?!? που πας!?!?!?
για πες με την αναρτηση τι εχεις κανει????
Υδροπνευματικο track day special!!!
Προς το παρων η αναρτηση ειναι απο Xantia 1.8 που ζυγιζει πολυ παραπανω απο την ΒΧ [που τωρα πρεπει να ειναι γυρω στα 900-950 κιλα].
Αν θελει σκληροτερη αναρτηση θα μπουν σφαιρες απο ΧΜ V6, (υπαρχει κι ενδιαμεση λύση)απιστευτος! θερμα συγχαρητηρια!
-
-
-
-
ορεστης-power!!
πολλα χρονια θα ζησεις φιλε μου!
σε μνημονευσα προ ολιγου σε ενα τοπικ για κοντρες rallye-1.8t
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!