-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
10 May @ Palaskas
Λογικά θα μας πάνε Πόρο 11 με 12, διαρκεί 26 μέρες η προπαίδευση άρα πες 7-8 Ιούνη είμαι οκ. Τα βαφτίσια είναι στις 17 αν θυμάμαι καλά
markvag
ευελπιστώ σε μια καλή μετάθεση26 μερες? Εγω μπηκα 8 Φεβ. κ ορκιστηκα 24 Φεβ. 8 Μαρτιου παρουσιαστηκα στην υπηρεσια μου. 2006 ολα αυτα.
Την Τριτη φοραμε κ τα λευκα μας. lol
-
πλησιάζουν οι ημέρες αλλά μια απορία παραμένει αναπάντητη. Μπορώ τελικά να έχω γένια κ μούσι σε μια γραμμή, ένα στυλ ας πούμε, να το φροντίζω, να μην είναι άλα ντάλον ώστε να μη μ'ενοχλούν σ'όλα τα σημεία, όπως στον λαιμό. `Αλλωστε πρέπει να απολυθείς όπως έχεις εμφανιστείς στην φωτογραφία της στρατιωτικής ταυτότητας, σωστά? Την ταυτότητα όμως δε την παίρνεις μετά την ορκομωσία? Οι φωτό βγαίνουν στην αρχή?
-
πλησιάζουν οι ημέρες αλλά μια απορία παραμένει αναπάντητη. Μπορώ τελικά να έχω γένια κ μούσι σε μια γραμμή, ένα στυλ ας πούμε, να το φροντίζω, να μην είναι άλα ντάλον ώστε να μη μ'ενοχλούν σ'όλα τα σημεία, όπως στον λαιμό. `Αλλωστε πρέπει να απολυθείς όπως έχεις εμφανιστείς στην φωτογραφία της στρατιωτικής ταυτότητας, σωστά? Την ταυτότητα όμως δε την παίρνεις μετά την ορκομωσία? Οι φωτό βγαίνουν στην αρχή?Κι όμως, στα έγραψα αναλυτικά
Την ταυτότητα την παίρνεις τη μέρα που ορκίζεσαι, μαζί με το Τ.Α.Π.
Η φωτό βγαίνει κάποια στιγμή μέσα στην προπαίδευση.
Συμπέρασμα: αν θέλεις μούσι, έχε το έτοιμο από τώρα!edit: για τα βαφτίσια, χλωμό σε βλέπω. Όπως τα υπολογίζω, θα είσαι ήδη Παλάσκα στις 17 Ιουνίου. Υπολόγισε 21 μέρες προπαίδευση, καμιά 5-6άρα άδεια και μετά Παλάσκα.
-
Σπύρο, νομίζω δε κατάλαβες. Δε μιλάω γενικά για γένια και μούσια αλλά για ένα συγκεκριμένο στυλ, μια συγκεκριμένη γραμμή, ώστε να μη με ενοχλούν ψηλά στο λαιμό, δλδ να το προσέχω να το έχω κομμένο σε μέρη που με 'τρώνε' με τη ζέστη
-
Προβλεπομενα μουσια ειναι 2:
-Τριχες γυρω απο το στομα (μουστακι-σαγονι)
-Τριχες παντου εκτος απο χαμηλα στο λαιμο.Για την προπαιδευση επαναλαμβανω οτι 8α ειναι 16 μερες. 26 Μαϊου λογικα 8α ορκιστειτε. Κ η αδεια προπαιδευσης 8α ειναι τουλαχιστον 10 μερες. 12 ειχαμε στην Α ΕΣΣΟ 2006.
Αν δεν γυρισεις Παλασκα μετα για εκπαιδευση (αναλογα με ειδικοτητα σου), το πιο πι8ανο ειναι να εισαι ε3οδου το Σαββατο που 8α ζητησεις, αν το ζητησεις ευγενικα, κ αν ειστε αρκετα ατομα στην υπηρεσια, γιατι ως γνωστο οι καινουριοι κανουν μερικα Σ/Κ βαρδιας πααπανω.
Ελπιζω να βοη8ησα.
-
Στο Παλασκα αμα πας με μουσι, σιγουρα καποιοι μονιμαδες θα σου λενε να πας να ξυριστεις (παρ'οτι ειναι προβλεπομενο), για να σου σπασουν τα νευρα. Αμα απαντας οτι ειναι προβλεπομενο και δεν θελεις να ξυριστεις, μπορει να σε ξυρισουν με το ζορι. Το καλυτερο που μπορεις να κανεις ειναι να τους λες 'οτι πειτε, παω ΤΩΡΑ' και να φευγεις και καλα για να πας να ξυριστεις. Μετα φυσικα θα εξαφανιζεσαι και δεν προκειται να σε βρουν αφου ολοι μοιαζεται ιδιοι.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Στο Παλασκα αμα πας με μουσι, σιγουρα καποιοι μονιμαδες θα σου λενε να πας να ξυριστεις (παρ'οτι ειναι προβλεπομενο), για να σου σπασουν τα νευρα. Αμα απαντας οτι ειναι προβλεπομενο και δεν θελεις να ξυριστεις, μπορει να σε ξυρισουν με το ζορι. Το καλυτερο που μπορεις να κανεις ειναι να τους λες 'οτι πειτε, παω ΤΩΡΑ' και να φευγεις και καλα για να πας να ξυριστεις. Μετα φυσικα θα εξαφανιζεσαι και δεν προκειται να σε βρουν αφου ολοι μοιαζεται ιδιοι.Τι λέτε ρε παιδιά; Γίνεται αυτό; Τι είμαστε, Χούντα;;;
-
Εκεί που σταματά η λογική αρχίζει ο στρατός
-
Ο χρήστης Dimitris_ έγραψε:
Εκεί που σταματά η λογική αρχίζει ο στρατόςΝαι, συμφωνώ, αλλά εμένα σε ολόκληρη τη θητεία μου, ΚΑΝΕΙΣ δεν με ακούμπησε επιθετικά, ούτε καν κινήθηκε επιθετικά εναντίον μου. Μπορεί να μας έχωναν, να μας φώναζαν κτλ, αλλά ΚΑΝΕΙΣ δεν προσέβαλε την προσωπικότητά μας με σωματική βία! Και δεν το λέω για μαγκιά, με ΤΙΠΟΤΑ! Ούτε εμένα ούτε κανέναν άλλο που γνώρισα δεν πείραξαν!
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Ναι, συμφωνώ, αλλά εμένα σε ολόκληρη τη θητεία μου, ΚΑΝΕΙΣ δεν με ακούμπησε επιθετικά, ούτε καν κινήθηκε επιθετικά εναντίον μου. Μπορεί να μας έχωναν, να μας φώναζαν κτλ, αλλά ΚΑΝΕΙΣ δεν προσέβαλε την προσωπικότητά μας με σωματική βία! Και δεν το λέω για μαγκιά, με ΤΙΠΟΤΑ! Ούτε εμένα ούτε κανέναν άλλο που γνώρισα δεν πείραξαν!
Μερικές φορές η σωματική βία είναι καλύτερη απ'την ψυχολογική βία
-
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
Προβλεπομενα μουσια ειναι 2:
-Τριχες γυρω απο το στομα (μουστακι-σαγονι)
-Τριχες παντου εκτος απο χαμηλα στο λαιμο.Για την προπαιδευση επαναλαμβανω οτι 8α ειναι 16 μερες. 26 Μαϊου λογικα 8α ορκιστειτε. Κ η αδεια προπαιδευσης 8α ειναι τουλαχιστον 10 μερες. 12 ειχαμε στην Α ΕΣΣΟ 2006.
Αν δεν γυρισεις Παλασκα μετα για εκπαιδευση (αναλογα με ειδικοτητα σου), το πιο πι8ανο ειναι να εισαι ε3οδου το Σαββατο που 8α ζητησεις, αν το ζητησεις ευγενικα, κ αν ειστε αρκετα ατομα στην υπηρεσια, γιατι ως γνωστο οι καινουριοι κανουν μερικα Σ/Κ βαρδιας πααπανω.
Ελπιζω να βοη8ησα.
16 ημέρες?? Εμένα γιατί μου είπανε 24? Δηλαδή τους μήνες που υπηρετείς (12) επί 2.
επειδή δεν έχω αποφασίσει ακόμα για τα γένια, ελπίζω να πέσω σε πολλούς σπανούς για όταν θέλω να ξυριστώ να μην έχει κίνηση
-
Ναι, συμφωνώ, αλλά εμένα σε ολόκληρη τη θητεία μου, ΚΑΝΕΙΣ δεν με ακούμπησε επιθετικά, ούτε καν κινήθηκε επιθετικά εναντίον μου. Μπορεί να μας έχωναν, να μας φώναζαν κτλ, αλλά ΚΑΝΕΙΣ δεν προσέβαλε την προσωπικότητά μας με σωματική βία! Και δεν το λέω για μαγκιά, με ΤΙΠΟΤΑ! Ούτε εμένα ούτε κανέναν άλλο που γνώρισα δεν πείραξαν!
Μερικές φορές η σωματική βία είναι καλύτερη απ'την ψυχολογική βία
Κάνεις πλάκα τώρα, έτσι; Εγώ έγραφα άνετα στα @@ μου όσους μου ασκούσαν ψυχολογική βία στο στρατό! ΕΝΤΕΛΩΣ άνετα, ΚΑΝΕΙΣ δεν με απασχόλησε! Αλλά αν είχε τολμήσει να με ακουμπήσει κάποιος, θα ήμουν μάλλον ακόμα φαντάρος! Και χωρίς πολλές πιθανότητες να απολυθώ!!!
-
Δεν εννοουσα οτι θα σε βαλουν κατω και θα σε ξυρισουν οι ιδιοι, αλλα οτι θα σε σταμπαραν και θα σε ζαλιζαν - απειλωντας και με διαφορες μλκιες και σε οποιον ψαρωσει - μεχρι να ξυριστεις. Ενω με το να την κανεις λεγοντας 'παω για ξυρισμα', απλα δεν σε ξαναεβλεπαν.
-
Έχω μια απορία ίσως κάπως ηλίθια!
Όταν πας στο στρατό σου καταστρέφουν την πολιτική σου ταυτότητα και σου δίνουν στρατιωτική; Απ' ότι ξέρω κάποτε ίσχυε, ισχύει ακόμα; -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Στο Παλασκα αμα πας με μουσι, σιγουρα καποιοι μονιμαδες θα σου λενε να πας να ξυριστεις (παρ'οτι ειναι προβλεπομενο), για να σου σπασουν τα νευρα. Αμα απαντας οτι ειναι προβλεπομενο και δεν θελεις να ξυριστεις, μπορει να σε ξυρισουν με το ζορι. Το καλυτερο που μπορεις να κανεις ειναι να τους λες 'οτι πειτε, παω ΤΩΡΑ' και να φευγεις και καλα για να πας να ξυριστεις. Μετα φυσικα θα εξαφανιζεσαι και δεν προκειται να σε βρουν αφου ολοι μοιαζεται ιδιοι.Μην λες τέτοια του ανθρώπου! Κανείς δεν πρόκειται να του πει τίποτα για το μούσι. Εκ πείρας αυτό.
Δεν εννοουσα οτι θα σε βαλουν κατω και θα σε ξυρισουν οι ιδιοι, αλλα οτι θα σε σταμπαραν και θα σε ζαλιζαν - απειλωντας και με διαφορες μλκιες και σε οποιον ψαρωσει - μεχρι να ξυριστεις. Ενω με το να την κανεις λεγοντας 'παω για ξυρισμα', απλα δεν σε ξαναεβλεπαν.
Επαναλαμβάνω: Δεν υπάρχει αυτό που λες. Τουλάχιστον όχι στο Π.Ν. του 2003 που παρουσιάστηκα εγώ. Το μόνο που μου είπαν, είναι να έχω γραμμή στο λαιμό και τίποτα παραπάνω.
Έχω μια απορία ίσως κάπως ηλίθια!
Όταν πας στο στρατό σου καταστρέφουν την πολιτική σου ταυτότητα και σου δίνουν στρατιωτική; Απ' ότι ξέρω κάποτε ίσχυε, ισχύει ακόμα;Όχι. Κρατούν την πολιτική στο φάκελό σου, σου δίνουν στρατιωτική και ξανά την πολιτική πακέτο με το απολυτήριο όταν απολυθείς με το καλό.
-
E, απο πριν 6 μηνες που παρουσιαστηκε ο πρωτος της παρεας μεχρι και την τελευταια σειρα προσφατα, μου το εχουν πει 3 φιλοι αυτο το σκηνικο, ολοι με μουσι στο παλασκα. Οπως ειπα, ειναι να μην πεσεις στον στραβωμενο μονιμα που θελει να σε ψαρωσει για τον χαβαλε του
-
Για μένα είναι να μην προκαλείς.. και εισαι εντάξει.
-
Να υποθέσω όμως ότι μπορώ να το αφήσω και την ημέρα που είναι να βγουν οι φωτογραφίες για την ταυτότητα να το ξυρίσω,ε? (ή το αντίστροφο)
-
Να υποθέσω όμως ότι μπορώ να το αφήσω και την ημέρα που είναι να βγουν οι φωτογραφίες για την ταυτότητα να το ξυρίσω,ε? (ή το αντίστροφο)Οπως μπείς πρέπει να μείνεις (υποτίθεται γιατι οι περισσότερες υπηρεσίες είναι χύμα, και κανείς δεν σου λέει τίποτα). Στο ναυτικό δεν ασχολούνται με αυτα ρε παιδιά, άντε μόνο στον Πόρο να πούνε τίποτα έτσι μόνο για το τυπικό, μόλις πάρεις μετάθεση θα κάνεις ότι θέλεις.
-
Ο χρήστης Dimitris_ έγραψε:
Για μένα είναι να μην προκαλείς.. και εισαι εντάξει.+1 και να μη δειχνεις φυλλο στον ανεμο....
Θητεία? Ωχωχωχ...