-
Απιστευτη!
-
Έχετε παρατηρήσει πως όποιον και να ρωτήσεις για το ποιές θεωρεί τις καλύτερες διαφημίσεις κατα 99% θα απαντήσει 'των αυτοκινήτων'? Πραγματικά πολλές απο αυτές ειναι έργα τέχνης (π.χ. του Accord).
Όσον αφορα το Megane θεωρώ ψιλοαδιάφορες τις διαφημίσεις του ΕΚΤΟΣ απο την εκπληκτική στη σελήνη με μουσική υπόκρουση Moby... Απλά υπέροχη.
-
οι νεες είναι όλες σχεδόν for the dick..
εκτός του golf gti.. αυτή η VW.. από την full άτυχη και άστοχη ' αυτοκίνητο ή golf' έφτιαξε αυτή που είναι καλή..
αν και μου τη σπάνε οι διαφημίσεις που δείχνουν πρόσωπα και καταστάσεις άσχετα με το προϊόν, αυτή τουλάχιστον ήταν έξυπνη..
κορυφαίες οι παλιές opel με τον τυπά που τα σπάει όλα
και η καλύτερη της χιουντάι φυσικά..η βασική μας έκδοση.. τιμόνι.. ρόδες.. χειρόφρενο. και δώρο το τασάκι.. κορυφή! -
ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ!
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ!:omg:
Φοβερή! Ταινία ολόκληρη....
-
Χάλια είναι. ( )
-
cavallino Δεν έχουν φτάσει σε άλλα επίπεδα. Τα έχουν δημιουργήσει.
Καταπληκτική 'ΤΑΙΝΙΑ' κι όχι απλά μια ακόμα διαφήμιση.
-
Μ'αρεσει κ η διαφημιση του Wrangler κ τον μικρο βραχο στο λιβαδι.
-
Πολύ έξυπνη διαφήμιση είναι η καινούργια του Astra με τον τύπο που επιστρέφει την νύφη μετά από 3 μέρες στον πατέρα της
-
Ο χρήστης 993cc έγραψε:
Πολύ έξυπνη διαφήμιση είναι η καινούργια του Astra με τον τύπο που επιστρέφει την νύφη μετά από 3 μέρες στον πατέρα τηςΝαι, το ίδιο άλλωστε θα κάνεις και με το όποιο Opel
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Πολύ έξυπνη διαφήμιση είναι η καινούργια του Astra με τον τύπο που επιστρέφει την νύφη μετά από 3 μέρες στον πατέρα της
Ναι, το ίδιο άλλωστε θα κάνεις και με το όποιο Opel
γι αυτό όλα τα Οπελ που βλέπω είναι 3 ημερών μόνο...
Η άλλη της Opel με το vectra. Είναι πράγματι αλήθεια ότι είναι ο ισχυρότερος ατμοσφαιρικός κινητήρας στα 1800cc?
-
Τόσα βγάζει και ο νέος τής Χόντα
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
γι αυτό όλα τα Οπελ που βλέπω είναι 3 ημερών μόνο...
Η άλλη της Opel με το vectra. Είναι πράγματι αλήθεια ότι είναι ο ισχυρότερος ατμοσφαιρικός κινητήρας στα 1800cc?
Με τίποτα, αφού υπάρχει ο VVTL-i του γνωστού εγκάθετου
Αν εννοεί όμως από αυτούς που μπορείς ν'αγοράσεις σήμερα μάλλον ισχύει, εκτός και αν αγοράσει κανείς MG ZR 1.8/160
MR2, Civic, Astra/Vectra/Zafira 1.8 (και σύντομα Alfa 159), Alfa GT βγάζουν 140 ΣΗΜΕΡΑ
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Υπάρχουν δυο εκδόσεις αυτής της διαφήμισης. Μια που δεν αναφέρει τίποτα και είναι αυτή που είδες και μια που έκανε την εμφάνισή της μερικές μέρες αργότερα. Η δεύτερη εκδοσχή με ευδιάκριτα γράμματα αναφέρει ‘‘Στη μεσαία κατηγορία’’ .
-
αλλη μια διαφημιση που ΔΕΝ μου αρέσει είναι το Grande Punto... πολύ σκοτινή...
Αντίθετα το Panda στο χώμα με το ελαφρό driftariσματάκι στην στροφή είναι καταπληκτικό
-
http://www.funrestarea.com/pages/ford_cat.shtml
μου την έστειλαν με mail σήμερα, δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί παλιότερα, αλλά πολύ κακόγουστη (τουλάχιστον)
-
Με την ηλιοροφή και τη γάτα είναι; Έχει αναφερθεί.
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
http://www.funrestarea.com/pages/ford_cat.shtmlμου την έστειλαν με mail σήμερα, δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί παλιότερα, αλλά πολύ κακόγουστη (τουλάχιστον)
Έχει ξαναμπεί και σπέρνει
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
http://www.funrestarea.com/pages/ford_cat.shtml
μου την έστειλαν με mail σήμερα, δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί παλιότερα, αλλά πολύ κακόγουστη (τουλάχιστον)
Έχει ξαναμπεί και σπέρνει
-
Διαφημίσεις αυτοκινήτων