-
Αυτό το θέμα θα το χρησιμοποιούμε για θέματα έρευνας αγοράς διαφόρων ειδών που ψάχνουμε, που δεν ανήκουν θεματικά σε κάποιο άλλο καθετοποιημένο θέμα [moderator]
Παικταράδες κανα cosy barbeque (κάρβουνο) για κήπο έχετε δει?????
-
Αυτό το θέμα θα το χρησιμοποιούμε για θέματα έρευνας αγοράς διαφόρων ειδών που ψάχνουμε, που δεν ανήκουν θεματικά σε κάποιο άλλο καθετοποιημένο θέμα [moderator]
-
-
Barbeque ακόμα ψάχνω!!!!!
Οι έχοντες γνώσεις κηπουρικής ας προτείνουν καλο δεντράκι που να παίζει στο μέλλον τον ρόλο φράκτη!!!!!
Ακούω γνώμες
ΛΑΟΥΡΟΚΕΡΑΣΟ, ΚΑΛΛΕΣΤΗΜΟΝΑΣ, ΦΩΤΙΝΙΑ, ΡΗΧΟΣΠΕΡΜΑ, ΠΥΡΑΚΑΝΘΟΣ, ΒΙΒΟΥΡΝΟ ΚΛΠ....... ΣΥΝ/ΠΛΗΝ -
-
Δεν ξερω τι ειδους χωρους εχετε αλλα πριν εναμισυ χρονο πηρα ψηστιερα αεριου της Weber και ξενοιασα. Καθε φορα που θελω να ψησω κατι σε 30 δευτερα ειναι ετοιμη. (και παιρνει 30 δευτερα γιατι πρεπει να βγαλω το καλυμα και να ανοιξω την βαλβιδα της φιαλης. Παταω τον αναφλεκτηρα (ηλεκτρονικος) και ποτε δεν χρειζεται να τον πατησω δυο φορες. Επισης μαγειρευει ομοιομορφα και δεν εχω πλεον περιπτωσεις που η μια ακρη της μπριζολας ειναι καμενη και αλλη ακρη ειναι μισοψημενη. Το κοστος ειναι αρκετο (γυρω στα 500 δολ) αλλα το θεωρω επενδυση για χρονια.
Ειχα 3-4 ψηστιερες αεριου πριν και καθε 5-6 μηνες το ενα χαλαγε, το ενα δεν αναβε, επρεπε να παιζω με σπιρτα για να αναψω το γκαζι, αδειαζε η φιαλη και ο μετρητης ποσοτητας δεν το ελεγε, σκουριαζε με το κρυο/νερο/χιονι.
Εχω μαθει οτι τις πιο πολλες φορες οτι πληρωνεις παιρνεις.
http://www.teamwebergrills.com/gas/genesissilverb.html
Νικος
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
Δεν ξερω τι ειδους χωρους εχετε αλλα πριν εναμισυ χρονο πηρα ψηστιερα αεριου της Weber και ξενοιασα. http://www.teamwebergrills.com/gas/genesissilverb.htmlΝικος
Ειμαι κατοχος Weber (παρομοια με αυτη της φωτο) εδω και 10 χρονια. Κανενα παραπονο και το customer service/support ειναι απο τα καλυτερα ανεξαρτυτου τομεα/προιοντος.
-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
......................Που 'σαι συ ρε ψυχή;
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
......................
Που 'σαι συ ρε ψυχή;
Μαντεψε. Στην Ελλαδα ηταν.
Νικος
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
......................
Που 'σαι συ ρε ψυχή;
Μαντεψε. Στην Ελλαδα ηταν.
Νικος
Ωχ.... Μάζευε στοιχεία ε;
Φοράω το κράνος μου και γυαλίζω την ασπίδα -
Το weber υπαρχει πουθενά στην Ελλάδα;
Μια ερευνα μου στο Google δεν ηταν πολυ αποδοτική. -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
......................
Που 'σαι συ ρε ψυχή;
Εδω ειμαι
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Ωχ.... Μάζευε στοιχεία ε;
Φοράω το κράνος μου και γυαλίζω την ασπίδαAh?
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Το weber υπαρχει πουθενά στην Ελλάδα;
Μια ερευνα μου στο Google δεν ηταν πολυ αποδοτική.Δεν ξερω αν υπαρχει Ευρωπη. Εκεινο που δεν ειμαι σιγουρος ειναι οτι δεν ταιριαζουν οι φλατζες για τις φιαλες αεριου. (στις ΗΠΑ ειναι ιντσες και Ευρωπη χιλιοστα/εκατοστα). Οποτε δεν θα εφερνα απο εξωτερικο.
Νικος
-
Aν ξέρετε μεταφορικές εταιρίες για μετακόμιση, που τις έχετε χρησιμοποιήσει και ήσασταν ευχαριστημένοι, θα ήθελα πληροφορίες.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Aν ξέρετε μεταφορικές εταιρίες για μετακόμιση, που τις έχετε χρησιμοποιήσει και ήσασταν ευχαριστημένοι, θα ήθελα πληροφορίες.Πριν 4 χρονια εκανα μετακομιση στο καινουργιο μου σπιτι και χρησιμοποιησα μια μεταφορικη που ειχαν χρησιμοποιησει και συστησει και αλλοι συναδελφοι, το αποτελεσμα ηταν παρα πολυ καλο.
Οι ανθρωποι ειναι επαγγελματιες , πολλα χερια, μεσα σε 5 ωρες ξεστησαν και εστησαν ολοκληρο σπιτι με πολλα πραγματα, αν θελεις σου κανουν ακομη και πακεταρισμα, προσεχουν ιδιαιτερα τα επιπλα τα λυνουν και τα δενουν... με λιγα λογια εμεινα πολυ ευχαριστημενος και οι τιμες τους ηταν λογικες (350ε)
Με κλειστο φορτηγο και ανεβατοριο, τον καλης ερχετε σπιτι σου αξιολογει και σου δινει προσφορα ....εξυπηρετικοτατος και ευγενεστατος
ΔΕΛΤΑ TRANS
Κος Γιωργος
2107483728-729 -
Ψαχνω μηχανακι που γυρναει τη σουβλα για το αρνι του Πασχα...Ξερετε κανα καλο σε καλη τιμη???????
-
Τον Λευτέρη τον Πειναλέοντα ξέρω, αλλά δύσκολο να βρείς αρνί όταν τελειώσει το ψήσιμο...
-
Φουρνο μικροκυμάτων μαρκας Candy ψαχνω, ξερετε κατι να παιζει στο νοτιο μερος της Αττικης;
-
Άριστες (εξαιρουμένου του προβλήματος που μου έτυχε) και ντιζαϊνάτες συσκευές αλλά αρκετά ακριβές. Νομίζω ότι θεωρούνται pr#$%um. Μόνο ο έξτρα μηχανισμός σχάρας που βοηθάει στο τράβηγμα των ταψιών κόστιζε 150 ευρώ.
Έχω κι ένα πλυντήριο πιάτων ίδιας μάρκας που δουλεύει χωρίς πρόβλημα 4 χρόνια.
Έστειλα mail στην εταιρεία που έχει αναλάβει την υποστήριξη της NEFF στην Ελλάδα και γύρισε απάντηση ότι ο υπάλληλος θα επιστρέψει μετά την Πρωτομαγιά.
ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ