-
Μα το θέμα δεν είναι αυτό τελικά. Μπορεί ο δήμος να συνηγόρησε αλλά το Ελεγκτικό Συμβούλιο του το απαγόρευσε. Θα πρέπει να πηγαίνουμε σε τέτοιες περιπτώσεις τον δήμο δικάστηκα; Φέξε μου και γλίστρησα, Θα πάρουμε τα λεφτά μας του αγίου ποτέ.
-
Γυρνούσα χτες το βράδυ με φίλους μου από τη Νάουσα και περνώντας από τη Βέροια αφού έστριψα αριστερά στη διασταύρωση για την 'παράκαμψη' της Βέροιας με κατεύθυνση τη Θεσσαλονίκη (οδός Παυσανία για τους γνωρίζοντες), μόλις λίγα μέτρα αργότερα βλέπω ένα peugeot 305 σταματημένο στη δεξιά πλευρά του δρόμου (όχι εντελώς άκρη) και έχοντας την προσοχή μου στο pug και στα αντιθέτως ερχόμενα αυτοκίνητα (να σημμειώσω οτι ο φωτισμός εκεί είναι κακός και διαγράμμιση ουσιαστικά δεν υπάρχει) πέφτω σε μια λακούβα (τι λακούβα δλδ, περισσότερο πηγάδι ήταν) και ακούγεται ένα 'χοντρό' γκντουπ! Σταματάω στην άκρη του δρόμου για εναν πρόχειρο απολογισμό ζημιών και βλέπω οτι το λάστιχο είχε όπως φοβόμουν ένα σκίσιμο στο πλάι
Η μεγάλη έκπληξη ήρθε οταν είδα οτι είχαν σταματήσει άλλα 3 αυτοκίνητα για τον ίδιο λόγο. Ενα παλικάρι μάλιστα με ένα καινούργιο Octavia RS έχασε και τα δυο του αριστερά λάστιχα!Την αστυνομία τη φωνάξαμε, καταγραφή του συμβάντος έγινε, (4 αυτοκίνητα ταυτόχρονα ρε γμτ ), κάτι ψιλές φωτογραφίες βγήκανε, τώρα να δούμε τι θα γίνει...
Εστω για το γαμώτο!
-
Kαλη τυχη, γιατι εμενα μου ειπαν οτι εκ των υστερων δεν κανουν καταγραφη συμβαντος και δεν θα ευσταθουσε μηνυση, αν θελω να το κυνηγησω βασιζομενος μονο σε μαρτυριες κλπ κλπ. Ευτυχως γλιτωσε η ζαντα.
-
Αν όλοι κάναμε μύνηση στους μηχανικούς που τους φτιάχνουν με την παραμικρή ζημιά ... να δείς πόσο καλύτεροι θα ήταν....
Και φυσικά ποινικοποίηση και 20ετή φυλάκιση για το Δ.Σ κατεσκευαστικής που κατασκευάζει δρόμου με κατότερες προδιαγραφές της συμβασης.
-
προταση, γιατι δεν βγαζουμε φωτος με τις επικινδυνες λακουβες κακοτεχνιες να τις αναιβαζουμε σε ενα φακελο στο site και μετα να τις στελνουμε σε ολους τους φορεις, ΜΜΕ αστυνομια και οπου χρειαστει.Ειχα πεσει σε μια λακουβα στην παραλιακη κοντα στο παλαιο φαληρο δεν ειχαν βαλει το σιδερο πανω απο την λακουβα που κανανε εργα, αποτελεσμα ζαντα και λαστιχο καπουτ! 200 ευρω ζημια! εβγαλα φωτο την λακουβα με το κινητο και πιεσα τον εργολαβο, εκανε κατι εργα για την ΕΥΔΑΠ, τελικα μου εστειλε επιταγη με τα λεφτα, ο μαρτυρας που ειχα δεν ηταν αξιοπιστος μου ειπαν και οτι μονο με φωτο μπορεις να πιεσεις!
ειναι δυσκολο αυτο που προτεινω αλλα ισως καποια στιγμη φτιαξουν μερικες λακουβες η οποιαδηποτε αλλη κακοτεχνια.. τι λετε? -
Λακούβες? Ποιές λακούβες? Δεν υπάρχουν λακούβες.
Το είπε και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης: 'Στο δήμο δεν υπάρχουν λακούβες'Αυτές οι 'τρυπίτσες' που βλέπετε, είναι μυρμηγκοφωλιές που απλά, τις
ξύνουν το βράδυ οι μυρμηγκοφάγοι και πλαταίνουν. Μετά από λίγο τα
μυρμήγκια τις διορθώνουν.Είναι καθαρά θέμα ατυχίας αν πέσετε μέσα πρίν τα μυρμήγκια κάνουν
την επιδιόρθωση.Πως άλλωστε θα μπορούσε να προβλεφτεί από τις κατασκευάστριες
εταιρίες το θέμα? Τί θα μπορούσαν να κάνουν? Οι μυρμηγκοφάγοι
είναι προστατευόμενοι είδος. -
Δεν θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ τους δρόμους μας σαν πάρκο προστασίας ζώων ή μήπως όντως αυτό είναι αλλά δίποδων και δήθεν με νοημοσύνη!!!!!!
-
εχει μια βδομαδα που πηγαινα στο σπιτι και εβρεχε. Μενω στην αγ παρασκευη Θεσσαλονικης. Στον επαρχιακο δρομο κοντα στην waterland για οσους ξερουν απο θεσσαλονικη. Εβρεχε και με 80 κμ επεσα σε μια λακουβα που υπηρχε στο δρομο καλυμμενη με νερο .η λακουβα ηταν σε βα8ος πανω απο 15 εκατοστα με αποτελεσμα να γινει τετραγωνη η ζαντα μου και να διαλυθει αμορτισερ και ψαλιδι. ειναι η 2η φορα σε 4 μηνες στο ιδιο κομματι δρομου.500 μετρα διαφορα. δεν παει αλλο. τι μπορω να κανω τωρα?
-
Αν ψαξεις θα βρεις παρομοια θεματα και μαλιστα αρκετα προσφατα.
Καταρχην φωναξες τη τροχαια να καταγραψει το συμβαν και να βγαλεις φωτογραφιες; Ειναι ΠΟΛΥ ΒΑΣΙΚΟ ΑΥΤΟ.
Μετα πας στο δημο, περιφερια οπου ανηκει ο δρομος και πας και αποζημιωνεσαι. -
βασικα στη λακουβα επεσε η μητερα μου με το αυτοκινητο μου. δεν φωναξα την τροχαια επιτοπου αλλα εκανα μυνηση την επομενη μερα και εβγαλα φωτογραφιες. ισως βασικο λαθος που δεν φωναξε τροχαια εκεινη τη στιγμη. τωρα μπορω να κανω κατι?
-
η αποζημιωση ειναι αμεση η 8α περασουν 3 4 χρονια???
(σε περιπτωση που γινουν ολα σωστα) -
Αν δεν έβγαλες άμεσα φωτογραφίες παρουσία της τροχαίας, ο δήμος θα σε πνίξει στην γραφειοκρατία. Sorry...
-
to fantasthka oti 8a ginei ayto. twra 3erw. epeidh sigoura 8a ypar3ei ki allh fora tote 8a ta kanw ola swsta
eyxaristw poly gia th boh8eia -
Ποινή φυλάκισης δύο ετών στον καθένα επέβαλε το ΣΤ' Τριμελές Πλημμελειοδικείο στον πρώην δήμαρχο Κορωπίου, Πέτρο Παπαγιαννόπουλο, και στους υπαλλήλους του δήμου, Ιωάννη Ρώμα και Παναγιώτη Γρηγοράκη, για το θάνατο του 48χρονου μοτοσικλετιστή Μιχάλη Κορρέ στις 22 Απριλίου 2002, μετά από πτώση του σε λακούβα που είχε ανοίξει ο δήμος στη λεωφόρο Βάρης-Κορωπίου.
Σύμφωνα με τη δικογραφία, το θύμα έπεσε σε λακούβα, την οποία είχε αφήσει ανοικτή και χωρίς σήμανση συνεργείο του δήμου, που αποκαθιστούσε βλάβη σε αγωγό ύδρευσης, **εκτινάχθηκε στο αντίθετο ρεύμα και παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο Ιωάννης Ζέρβας.
Κατηγορούμενος στην υπόθεση ήταν και ο οδηγός του αυτοκινήτου, που κρίθηκε αθώος για το θάνατο του 48χρονου. Την απαλλαγή του κ. Ζέρβα ζήτησε από το δικαστήριο και η οικογένεια του θύματος, η οποία θεωρεί ότι την ευθύνη για το δυστύχημα έχουν αποκλειστικά οι υπεύθυνοι του δήμου**.
Απολογούμενοι, οι τρεις κατηγορούμενοι αρνήθηκαν τις κατηγορίες και υποστήριξαν ότι δεν γνώριζαν πως την επίμαχη μέρα συνεργείο του δήμου εκτέλεσε εργασίες στο σημείο του δυστυχήματος. Το δικαστήριο έδωσε ανασταλτικό αποτέλεσμα στην έφεση των καταδικασθέντων.
Κοιτα να δεις τι γινεται στην Ελλαδα. Σε λιγο θα αποφασισουν οτι για ατυχημα εφταιγε ο δρομος και η κατασταση του και οχι η 'υπερβολικη' ταχυτητα...
-
Αύριο σκέφτομαι να πάρω τηλέφωνο το νυν δήμαρχο και να του πω:
'Ζηλεύεις την τύχη του προκατόχου σου; Έχει συμπληρωθεί ήδη ένας χρόνος από τότε που ξήλωσες το δρόμο μπροστά από τον τόπο εργασίας μου και τα χαντάκια χάσκουν με 30+ πόντους βάθος. Περιμένεις ρε κωλόπαιδο τον πρώτο νεκρό για να κλείσεις το μπουρδέλο που άνοιξες;'ΑΥΤΟΛΕΞΕΙ!!!
-
H μπορεις απλα και χωρις προειδοποιηση να παρεις την εν λογω αποφαση και να πας στον εισαγγελεα να του δειξεις τα χαλια τους...Αν αυτος αποφασισει να κατσει στα αυγα του, τοτε τι να πουμε...
Λακουβες και αποζημιωση