-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Αν είναι δυνατόν!!!
Όλα είναι δυνατά Θέμη στους δρόμους.
Όταν προ ετών είχα δει αυτοκίνητο να κινείται ανάποδα στη Κατεχάκη νόμιζα ότι τα είχα δει όλα.
Τελικά δεν έχουμε δει τίποτα ακόμα και μακάρι να είμαστε τυχεροί να δούμε πολλά πριν δούμε κανένα από αυτά τα 'πράγματα' να έρχεται καταπάνω μας.Να ευχομαστε να μην ειναι το τελευταιο που βλεπουμε εν ζωη .
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Αν είναι δυνατόν!!!
Όλα είναι δυνατά Θέμη στους δρόμους.
Όταν προ ετών είχα δει αυτοκίνητο να κινείται ανάποδα στη Κατεχάκη νόμιζα ότι τα είχα δει όλα.
Τελικά δεν έχουμε δει τίποτα ακόμα και μακάρι να είμαστε τυχεροί να δούμε πολλά πριν δούμε κανένα από αυτά τα 'πράγματα' να έρχεται καταπάνω μας.Να ευχομαστε να μην ειναι το τελευταιο που βλεπουμε εν ζωη .
Προσπάθησα να το γράψω 'ευγενικά'.
-
Ο χρήστης screwdriver έγραψε:
Σαββατο βραδυ κατεβαινω την Συγγρου και στο τελειωμα της ειμαι τερμα αριστερα με πορεια προς Πειραια. Η κινηση ηταν πυκνη και ημασταν ολοι με καμια 80αρα και με αποστασεις μεταξυ μας και ενω ολα κυλανε ομαλα ξαφνικα φρενα πανικου 5 αμαξια μπροστα μονο στην αριστερη λωριδα (απο τις 2 που συνεχιζουν για Πειραια). Αφου εχουμε κοψει αρκετα ταχυτητα και οντας μπλοκαρισμενος στα φρενα και καπνους παντου βλεπω και τον λογο που μας αναγκασε να πλακωθουμε στα φρενα:
Scooter με σβηστα φωτα ερχοταν αναποδα και περασε ξυστα μεταξυ ολων των αυτοκινητων και του πεζοδρομιου και φυσικα συνεχισε αμεριμνος αναποδα και στην Συγγρου
Απιστευτο! Φατσα φυσικα δεν ειδα αφου ακομα γλιστραγα και νομιζα οτι με γελαν τα ματια μου αλλα τον ειδα και στο καθρεφτακι...
Εχουμε ξεφυγει τελειως...Έλεος! Πραγματικά απίστευτο!
-
Δολοφόνος, όχι ζώο, ο οδηγός αστικού λεωφορείου που προσπέρασε μπετονιέρα στην Λεωφόρο Δημάρχου Χρήστου Μπέκα στα Σπάτα από δεξιά σε σημείο που στενεύει ο δρόμος πάνω σε στροφή.
........Ευτυχώς που σταμάτησε η μπετονιέρα. -
Έχει παραγίνει το κακό
ΖΩΟ το παλικαράκι με μεγάλο σκούτερ, Πειραιώς και Λαμπράκη για όσους ξέρουν, στο ξεκίνημα της Λαμπράκη προς Πασαλιμάνι. Εκεί, οι 2 λωρίδες γίνονται μία, λόγω άλλων ΖΩΩΝ που παρκάρουν σε όλη τη δεξιά. Το παλικαράκι λοιπόν, μου σφηνώθηκε από δεξιά, ενώ ξεκινούσα (ανηφόρα = γκάζι), ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ
Αν δεν είχα φρενάρει, ή θα είχε τσακιστεί στο πεζοδρόμιο, ή θα είχε πετάξει πάνω από τα παρκαρισμένα. Όταν του κορνάρισα και του φώναξα να κλείσει το κινητό γιατί θα σκοτωθεί, με πλεύρισε ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ στο αυτί του και άρχισε να με βρίζει
Πιο κάτω, στο φανάρι, προσπάθησα να του εξηγήσω ότι ΑΝ ΕΙΧΕ ΜΥΑΛΟ, θα ένιωθε διπλά τυχερός, 1ον που προλαβα να φρενάρω και δεν τον έκανα αλοιφή για κάλους και 2ον που έχω συνείδηση και δεν έκανα μισή τιμονιά αριστερά την ώρα που είχε μπει σχεδόν στο ανοιχτό μου παράθυρο για να με βρίσει...
Ομολογώ πώς μετά σκεφτόμουν για λίγη ώρα από μέσα μου 'Έπρεπε να σε είχα πατήσει καριόλη'....
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Σαββατο βραδυ κατεβαινω την Συγγρου και στο τελειωμα της ειμαι τερμα αριστερα με πορεια προς Πειραια. Η κινηση ηταν πυκνη και ημασταν ολοι με καμια 80αρα και με αποστασεις μεταξυ μας και ενω ολα κυλανε ομαλα ξαφνικα φρενα πανικου 5 αμαξια μπροστα μονο στην αριστερη λωριδα (απο τις 2 που συνεχιζουν για Πειραια). Αφου εχουμε κοψει αρκετα ταχυτητα και οντας μπλοκαρισμενος στα φρενα και καπνους παντου βλεπω και τον λογο που μας αναγκασε να πλακωθουμε στα φρενα:
Scooter με σβηστα φωτα ερχοταν αναποδα και περασε ξυστα μεταξυ ολων των αυτοκινητων και του πεζοδρομιου και φυσικα συνεχισε αμεριμνος αναποδα και στην Συγγρου
Απιστευτο! Φατσα φυσικα δεν ειδα αφου ακομα γλιστραγα και νομιζα οτι με γελαν τα ματια μου αλλα τον ειδα και στο καθρεφτακι...
Εχουμε ξεφυγει τελειως...Ευτυχώς που είχε κίνηση και πηγαίνατε με 80χ.α.ώ.. Διαφορετικά κάποιος θα είχε περάσει πάνω από το μηχανάκι και θα είχε τρεχάματα.
Και αυτος ο καποιος θα ημουν εγω, αν το ιδιο σκηνικο ηταν στις 3-4 το πρωι που περναω απο το σημειο αεροπορια. Ρε πστ μου, και μετα θα βγει καμμια θειτσα και θα λεει οτι 'ετρεχα και τον σκοτωσα'...
Συνεχιζεις να πιστευεις οτι 'το ξυλο δεν ειναι λυση'? Πχ σε ανθρωπακια οπως αυτος στο μηχανακι που επετρεψες να συνεχισει να ζει αρτιμελες?
-
Η κλασσική τραγική συμπεριφορά οδηγών παπιών/σκούτερ...
Ίσως να έχετε ακούσει τι γίνεται στην Πάτρα με τα παπιά...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
@KrusensternΣυνεχιζεις να πιστευεις οτι 'το ξυλο δεν ειναι λυση'? Πχ σε ανθρωπακια οπως αυτος στο μηχανακι που επετρεψες να συνεχισει να ζει αρτιμελες?
Τι να κάνω ρε KC? Να τον σακατέψω? Tα έχουμε ξαναπεί. Έχω δώσει κι εχω φάει ξύλο. Αυτά κάποτε, πλέον δεν κατεβαίνω, αν και χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να μην το κάνω ορισμένες φορές.
Απόψε, μερικές ώρες μετά, ξέρω με ΑΠΟΛΥΤΗ σιγουριά ότι θα με βασάνιζαν τύψεις έτσι και τον είχα πετάξει κάτω μέσα στα νεύρα μου για να τον δείρω.
-
Σωστός, ιδίως αν πάνω στα νεύρα σου του κάνεις καμιά ζημιά όπως να του σπάσεις τη μύτη ή κανένα δόντι, θα νιώθεις άσχημα για πολύ καιρό - τελικά είναι καλύτερα να μη δίνεις συνέχεια.
-
Δεν χρειαζεται να τον σακατεψεις. Αλλα οπως εχω ξαναπει, ολοι αυτοι με βλαβη στον εγκεφαλο, 9 στους 10 ειναι μαγκια κλανια και εξατμιση. Μια σφαλιαρα (α-λα bitch slap) θα τον επανεφερε, προσωρινα τουλαχιστον, στην λογικη.
Σε καλυτερη περιπτωση ισως να του εκοβε αυτες τις μαγκιες που σε καποιο αλλο σεναριο (πως θα συμπεριφερθει καποιος τετοιος απεναντι σε εναν πεζο που θα απαιτησει το νομιμο δικαιωμα του? Ή μαλλον, ποσο πιθανον ειναι να προκαλεσει τρακαρισμα αλλου που θα προσπαθησει να τον αποφυγει αμα συνεχισει την ιδια συμπεριφορα?) θα ειχε χειροτερες για τον αθωο συμμετεχοντα συνεπειες. Και στην τελικη εγω μαθει οταν εχω κανει μλκια, να την πληρωνω. Ετσι λοιπον και με το ζορι (αφου αλλιως δεν...) θα πρεπει να μαθουν μερικοι γυρω μας.
-
Τους τσαμπουκάδες στο δρόμο να τους αφήσετε
Δεν ξέρετε με ποιόν έχετε να κάνετε.Πριν από πολλά χρόνια συνέβη και μάλλον το έχετε ξεχάσει.
Καμια 10 μαχαιριές σε φαναρι της Κηφισίας... -
και πριν 10 μερες εκτελεση εν ψυχρω με οπλο στην Κρητη. Αλλα οπως ειπα και πιο πανω, εγω τον μλκ δεν τον ξανακανω.
-
Παντως, αυτο με τα μηχανακια εχει παραγινει. Δεν θελω να γενικευσω αλλα 7/10 ειναι για τα μπαζα.Οι μονοι που καπως ξεφευγουν απο τον 'κανονα' ειναι οδηγοι μεγαλων street (μαλλον γιατι εχουν γενικοτερα κουλτουρα και εχουν φαει κατραπακιες μεχρι να μαθουν). Παπια, scooter, xtια κλπ ειναι σπανιο να πετυχεις καποιον που να αγαπαει την ζωη του.
Θα σφηνωθουν παντα και παντου, θα σε προσπερασουν απο παντου και την χειροτερη στιγμη και θα χωθουν μπροστα σου, παραβιαζουν κοκκινα, στοπ, μονοδρομους και γενικα ολον τον ΚΟΚ. Φυσικα δεν φορανε κρανος γιατι τους χαλαει τον αεροδυναμικο συντελεστη (βλεπετε το κρανος εχει και καποιες πτυχες,, το αδειο κεφαλι τους ειναι τελειως λειο).
Καθε μερα προσπαθωντας να βγω στην Συγγρου απο τον παραδρομο και εχοντας τον νου μου απο αριστερα καποιος πανυβλακας θεωρει ευκαιρια να κινηθει παραλληλα απο δεξια μαζι μου και να στριμωχτουμε, λες και ολοι κοιταν τα καθρεφτακια τους.
Μια βολτα απο το ΚΑΤ θα επρεπε να τους πανε πριν παραλαβουν το διπλωμα...
Εχουν και περιεργο θρασος που τους εχει καλλιεργηθει απο τις νορμες του ΚΟΚ οτι 'το αμαξι πρεπει να προσεχει το μηχανακι' και δεν εχουν ορια στην
Θελει πολυ προσοχη να μην πεσει κανενα γελαδι μπροστα σου γιατι μετα θα τραβιεσαι μια ζωη.
Οχι πως και οι 4τροχοι εχουν λιγοτερα γελαδια στο δυναμικο τους που αντιστοιχως δεν σεβονται τους 2τροχους, αλλα οταν εισαι τοσο εκτεθειμενος πανω σε ενα μηχανακι, δεν φορας κρανος/στολη και κανεις και οτι σου γουσταρει πονταροντας μονιμως οτι ο αλλος θα ειναι εμπειρος , συγκεντρωμενος ,θα σε προσεξει και θα φρεναρει για να κανεις την ταρζανια σου χριζεις ψυχιατρου.
Τωρα και εγω δεν εχω κρατηθει και κορναρω στα κουδουνοφορα αυτα πλασματα και παντα ζητανε και τα ρεστα αντι εστω, αφου δεν λενε συγνωμη, να μην πουνε τιποτα. Μετα τα ακουνε βεβαια αλλα προσπαθω να αποφευγω (οχι παντα επιτυχως) τους τσαμπουκαδες γιατι κυκλοφορουν πολλα καλοπαιδα με διαφορα αντικειμενα πανω τους και δεν θα ηθελα η ζωη μου να αλλαξει για παντα για μια σφηνα (που δεν επαθα και τιποτα στο κατω κατω). Τοπο στην οργη!
Η μονη λυση ειναι ο χορος της βροχης! Οταν βρεχει δεν κυκλοφορουν πολλα μηχανακια! -
Δεν ήξερα που να το ποστάρω και το βαζω εδώ ελπίζωντας οτι έκανα σωστή επιλογή.
Στο βιτάρα μου, έβαλα καινούργια εξάτμιση τον Αυγουστο του 2005, εχθές παρατήρησα σημαντική απώλεια ισχύως και έντονη οσμή καυσαερίων στην καμπίνα, καθώς και ενα 'φύσημα' απο το μοτερ την ώρα που εδινα γκάζι.
Ενδιξη δυσλειτουργίας ή άλλου προβλήματος στο μοτέρ απο τα όργανα δεν είχα, έτσι κατάλαβα οτι για κάπιον λόγο είχε βουλώσει ο καταλύτης, (8 μηνών)
ακούγονταν και ενα κροτάλισμα απο το σημείο που είναι ο καταλύτης.Σήμερα το πρωί λοιπών πήρα το κορμί μου και το αυτοκινητό μου και κατηφόρισα για Αγ. Αναργυρους σε γνωστό κατάστημα εξατμήσεων στο οποίο και έβαλα την εξάτμηση μου τον περασμένο αυγουστο,
με βλέπει ο 'μαστορας' μου λέει να το βάλω στην ράμπα και να ακροαστει τον ασθενή.
εγω το έκανα, μου είπε να σκάσω και μια γκαζιά, και ακολουθεί ο παρακάτω διάλογος.
Μαστορας: Ρε φιλε! αυτό είναι τελείως βουλωμένο! δεν βγάζει τίποτα!
Εγω: ναι... την εξάτμιση την έβαλα σε εσάς πρίν 8 μηνες... δεν είναι λίγο περίεργο που σε τόσο μικρό διάστημα έπαθε βλάβη;
Μ: (χτυπάει το τελικό καζάνι και τον καταλύτη ο οποίος κουδούνιζε) ο καταλύτης εχει σπάσει, κάπου θα βρήκε)
Ε: κοιτάω με δέος και απορεία το κάτω μέρος του αυτοκινήτου και βλέπω οτι όχι μόνο δεν είχε βρεί κάπου το σύστημα εξαγωγής, αλλα ούτε γρατζουνιά δεν είχε ΟΛΗ η εξάτμηση) Μα δεν εχει κανένα σημάδι!
Μ: τότε θα έχεις μπερδέψει τα κάυσιμα.
Ε: ? τι ενοείτε;
Μ: ε, να, εβαλες bp την μία φορα πχ και μετα έβαλες shell και μετα EKO κλπ κλπ... όταν πιεις 2 διαφορετικές μπύρες την μία πίσω απο την άλλη δεν σε πιάνει το κεφάλι σου; κατι τέτοιο ειναι;
Ε: σκέφτομαι: (μαλάκα με έχουν πεί αρκετές φορές, λες να το πίστεψα και να είμαι;) ΔΕΝ ΠΙΝΩ ΚΥΡΙΕ και δεν καταλαβαινω με πιά λογική μου βάζετε τις μπύρες με τα κάυσιμα και τις εξατμίσεις!
Μ: ενοω οτι φταίει το κάυσιμο! και καινούργιος καταλύτης στοιχίζει 200Ε!!!!!
Ε: ΠΟΣΟ???? Με συνχωρείτε κύριε άλλα δεν διατείθεμαι να πληρώσω ουτε cent! τα 300Ε που πλήρωσα το περασμένο καλοκαίρι ήταν αρκετα!
Μ: ΑΝΤΕ! με 100Ε θα σου δώσω ενα μεταχείρησμένο!
Ε: οχι
Μ: με 80 έχω ένα που είναι απο τρακαρισμένο!
Ε: Να σας πώ εγω μια λύση;
Μ: ακούω
Ε: εγγύηση 1 χρόνο έχετε ή όχι;
Μ: ναι
Ε: να με καλύψει η εγύηση! τι λέτε;
Μ: να πας στο άλλο μαγαζί, να μιλήσεις με το αφεντικό.
Ε: καλώς κυριε!για να μην τα πολυλογώ ο άλλος χωρίς πολλές κουβέντες δέχτηκε να αλάξει επιτόπου καταλύτη ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ!
ηθηκό δίδαγμα: ΑΝ ΔΕΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΛΕΥΤΗΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ!!!!
-
Γιατί φίλε Νάσο, έχουμε να κάνουμε με ζώα, που κοιτάζουν αντι να σε εξυπηρετήσουν, να κάνουν την αρπαχτή τους! να είσαι σίγουρος οτι θα ήμουν πολύ ηπιότερος με τον εν λόγο κύριο αν δεν με πέρναγε για ΤΟΣΟ μαλάκα! γιατι το σημερινό περιστατικό, μου έδειξε οτι ο καθένας μπορεί ΑΝΕΤΑ να προσβάλει την νοημοσυνη μου! και αυτό είναι κάτι που απλά ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ σε μενα!
-
Πως είπαμε ότι λέγεται ο πεζός που ενώ έχει 7 μέτρα πεζοδρόμιο περπατά στο δρόμο;
Μάλλον όπως λεγεται και ο οδηγός που διπλοπαρκάρει και ενώ του κάνεις νόημα να σβήσει τα φώτα του (και προβολάκια παρακαλώ μια και έχει ομίχλη στα ορεινά της Κυψέλης) για να βλέπεις αν έρχεται κανείς πίσω του και να περάσεις τη διασταύρωση κατεβαίνει από το αμάξι του σου κάνει νόημα μισό λεπτό και μπαίνει στο κομωτήριο για να πάρει την κυρία του (μάλλον). -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
rethimno01 Γενικά με τους τσιγκάνους να προσέχεις. Ποτέ δε τους προσπερνάς μια και ποτέ δε ξέρεις τι θα κάνουν στο δρόμο.......Thnx φιλάρα για τη συμβουλή σου σου. Τα έχω υπ'όψην μου. Αλλά δεν βρέθηκα σε αντιπαράθεση μαζί του. Κάλεσα την Αστυνομία.
-
Ζήσαμε και σήμερα. Δύο μετωπικές γλύτωσα επειδή φρέναρα κι έκανα δεξιά από τα ΖΩΑ που προσπερνάν όπου θέλουν για να πάνε στο 'χωριό'. Ένας με 156 (που γελούσε κι όλας όταν του έπαιξα φώτα ) κι ένας με 164 μέσα σ' ένα χιλιόμετρο απόσταση στο δρόμο Σπάρτης-Τρίπολης.
Οι ορδές των βαρβάρων φεύγουν για Πάσχα (πόσοι θα γυρίσουν; )
-
lkar
και τα 2 AR...; Σε πήρανε χαμπάρι εγκάθετε...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
lkarκαι τα 2 AR...; Σε πήρανε χαμπάρι εγκάθετε...
Ζώα ζώα ζώα