-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Επαναλαμβάνω πως έχω Llumar titanium light, που δεν βγαίνουν πια, και πως θα ήθελα να είναι λίγο πιο σκούρες σε ορισμένες περιπτώσεις, Άρα οι titanium πρέπει να είναι ΟΚ.Μισό γιατί μπερδεύτηκα λίγο.
Titanium light έμπαιναν μόνο μπροστά στα πλαϊνά έμπαιναν titanium.
Τουλάχιστον στο δικό μου έτσι έχουν μπεί. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
manosk
εγώ προσωπικά δεν το κάνω για την 'μούρη'...αλλά για την ζέστη. Ειδικά όταν μπαίνω μέσα μετά την δουλειά αισθάνομαι σαν την κότα στο φούρνο. Επίσης από πλάγια είναι ιδιαίτερα ενοχλητικός ο ήλιος, τον νιώθεις στο χέρι σου...
Σωστά τα γράφει ο Σάββας. Η διαφορά στο 'κάψιμο' που νοιώθεις είναι αισθητή.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Επίσης από πλάγια είναι ιδιαίτερα ενοχλητικός ο ήλιος, τον νιώθεις στο χέρι σου...Ταριφας style!
-
Αυτό είναι το θέμα. Με πολύ ανοιχτόχρωμες μεμβράνες δεν προστατεύεσαι καλά από τη ζέστη του ήλιου;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Αυτό είναι το θέμα. Με πολύ ανοιχτόχρωμες μεμβράνες δεν προστατεύεσαι καλά από τη ζέστη του ήλιου;Σχετικό αλλά μάλλον το αποτέλεσμα δεν είναι και το επιθυμητό. Γιατί,
με τις μεσσαίες Τitanium έχεις :
[list:2sxh2pe9]Διαπερατότητα φωτός: 37%
Ανάκλαση συνολικής ηλιακής ενέργειας: 62%[/list:u:2sxh2pe9]ενώ με τις ανοικτές Clima Select έχεις :
[list:2sxh2pe9]Διαπερατότητα φωτός: 57%
Ανάκλαση συνολικής ηλιακής ενέργειας: 53%[/list:u:2sxh2pe9] -
tazio
4/1/2003 08.00' (Η πρώτη τοποθέτηση της χρονιάς-είχα άδεια).
Υπήρχαν titanium και titanium light. Προτίμησα titanium light, και για μπροστά μου είπαν: δεν βάζουμε στο 307 γιατί έχει αθερμικό παρμπρίζ.
Εκ των υστέρων, έμαθα ότι έχουν σταματήσει την τοποθέτηση μεμβρανών στο παρμπρίζ.Αν έβαζα τελικά μπροστά, ίσως να προτιμούσα clima select.
manosk
Και το 307 έχει φυμέ τζάμια, αλλά τις titanium τις σηκώνει άνετα, λέω τώρα μετά από 3 χρόνια και... Ask tm with pm...
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Επίσης από πλάγια είναι ιδιαίτερα ενοχλητικός ο ήλιος, τον νιώθεις στο χέρι σου...
Ταριφας style!
Αααακριβώς!
'Γιατί είναι μαύρο το αριστερό σου χέρι;'
-
Ο χρήστης stradale έγραψε:
Σκέφτομαι να πάω στη Llumar στο Μαρούσι. Καμιά γνώμη για το μαγαζί;Μια χαρά είναι! Στα σύνορα με Μελίσσια. Πάρε τηλέφωνο και κλείσε ραντεβού. Και κάτσε να χαζέψεις την τοποθέτηση. Αν δεν έχεις ιδέα πως γίνεται, θα εκπλαγείς από το πόσο απλό αλλά και τεχνικό είναι...
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Σκέφτομαι να πάω στη Llumar στο Μαρούσι. Καμιά γνώμη για το μαγαζί;
Μια χαρά είναι! Στα σύνορα με Μελίσσια. Πάρε τηλέφωνο και κλείσε ραντεβού. Και κάτσε να χαζέψεις την τοποθέτηση. Αν δεν έχεις ιδέα πως γίνεται, θα εκπλαγείς από το πόσο απλό αλλά και τεχνικό είναι...
Μήπως ξέρεις και το δρόμο; Πεντέλης λέγεται. Ψάχνω σε χάρτη αλλά βρίσκω 2 οδούς Πεντέλης! Π.χ από Κηφισίας πώς μπορώ να πάω;
Να ρωτήσω και κάτι άλλο. Τα τζάμια τα καθαρίζουν πρίν βάλουν τις μεμβράνες; Δηλαδή πρέπει να φροντίσω να είναι πεντακάθαρα; Εντάξει, θα κάνω ένα καθάρισμα αλλά οι τυχόν θαμπάδες που δε βλέπω εκείνη την ώρα τί θα γίνουν; -
Μήπως ξέρεις και το δρόμο; Πεντέλης λέγεται. Ψάχνω σε χάρτη αλλά βρίσκω 2 οδούς Πεντέλης! Π.χ από Κηφισίας πώς μπορώ να πάω;Δες το χάρτη.
Να ρωτήσω και κάτι άλλο. Τα τζάμια τα καθαρίζουν πρίν βάλουν τις μεμβράνες; Δηλαδή πρέπει να φροντίσω να είναι πεντακάθαρα; Εντάξει, θα κάνω ένα καθάρισμα αλλά οι τυχόν θαμπάδες που δε βλέπω εκείνη την ώρα τί θα γίνουν;
Μπορείς να τα καθαρίσεις, αλλά θα τα ξαναπεράσουν εκεί με δικά τους υλικά. Θα πρότεινα να ασχοληθείς περισσότερο με τις δύσκολες γωνίες κοντά στα πλαίσια και τις ταπετσαρίες, παρά με τα εμφανή σημεία, που έτσι κι αλλιώς θα κάνουν κι' αυτοί.
-
Μήπως ξέρεις και το δρόμο; Πεντέλης λέγεται. Ψάχνω σε χάρτη αλλά βρίσκω 2 οδούς Πεντέλης!
Λογικά η μία είναι οδός και η άλλη λεωφόρος.
-
Eβαλα την Alu light τελικά καθ' υπόδειξη του Τάσου ...το αμάξι έγινε ΚΟΥΚΛΑ!
Από ζέστη δεν καταλαβαίνεις τίποτα. Μέσα το περιβάλλον έγινε ανθρώπινο.
Δεν έχει αντηλιά πλέον.Από τις καλύτερες αγορές μου!
3 ώρες μου πήρε.
-
Ωραίος!
Περιμένω φωτογραφία Σάββα.
(Εμπρός;)
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Ωραίος!Περιμένω φωτογραφία Σάββα.
(Εμπρός;)
Εμπρός όχι. Δεν βάζουν πλέον απαγορεύεται...
Φωτό μετά...
-
Μεγιές elteo.
Επειδή είναι σκούρες περιμένω φωτογραφία για να δω πως 'δείχνουν' πάνω στο αυτοκίνητο.
-
Καλοφόρετες!
-
Με γειά οι μεμβράνες! Και εγω αυτές φοράω εδω και 18 μήνες και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Μόνο σε συνθήκες ανύπαρκτου φωτισμού ίσως χρειαστεί να κατεβάσεις λίγο το παράθυρο γιατί δεν έχεις και την καλύτερη αντίληψη του χώρου και ειδικά κατα την διαδικασία του παρκαρίσματος.
-
εγω ειδα σημερα ενα Α Class με γαλαζοασημινικελ φιμε και επαθα πλακα.
Ενας φιλος μου, μου ειπε οτι η foliatec εχει τη μεγαλυτερη ποικιλια στα χρωματα στα φιμε...
Αληθευει αυτο???Κανενα μαγαζι στη Θεσσαλονικη που να βαζει τη συγκεκριμενη μεμβρανη που ειδα, ξερει κανεις???
-
Γειά σας
Από μιά μικρή έρευνα που έκανα, είδα ότι ...παίζουν llumar και 3M.
Άκουσα επίσης, ότι οι μεμβράνες της llumar επειδή περιέχουν μεταλλικά στοιχεία (αλουμίνιο, τιτάνιο), δυσκολεύουν την λήψη σήματος στα κινητά , gps και εγκλωβίζουν το σήμα
Αληθεύει; έχει παρατηρήσει κανείς κάτι τέτοιο ;
Επειδή είμαι στο ...τσάκ !! περιμένω απόψεις.Φιλικά
Μάξιμος
ΥΓ. : Ευχές για Καλό Πάσχα
-
Ο χρήστης maximos έγραψε:
Γειά σαςΑπό μιά μικρή έρευνα που έκανα, είδα ότι ...παίζουν llumar και 3M.
Άκουσα επίσης, ότι **οι μεμβράνες της llumar επειδή περιέχουν μεταλλικά στοιχεία (αλουμίνιο, τιτάνιο), δυσκολεύουν την λήψη σήματος στα κινητά , gps και εγκλωβίζουν το σήμα **
Αληθεύει; έχει παρατηρήσει κανείς κάτι τέτοιο ;
Επειδή είμαι στο ...τσάκ !! περιμένω απόψεις.Φιλικά
Μάξιμος
ΥΓ. : Ευχές για Καλό Πάσχα
εννοείται όχι ...ποιος σας λέει τέτοιες αρλούμπες ρε παιδιά...και το κινητό μου αλλά και το gps μου χτες δούλευαν άψογα...
Διαπερατότητα μεμβρανών