-
Σάββα, LG. Είναι (τουλάχιστον με τη δική μου εμπειρία) πολύ καλά. Εναλλακτικές περιπτώσεις τα Nec (εξίσου καλά) και τα Plextor (καλά αλλά απλησίαστα).
-
Σάββα καλό δείχνει το LG. Πρόσφατα έβαλα ένα εσωτερικό DVD_ROM LG στο σπίτι, το οποίο σε 2 άλλα PCs φίλων παρουσίαζε ασυμβατότητες (και δεν λέω πως έφταιγε το dvd_rom). Αν βρείς, προτίμησε NEC, (που δεν βλέπω να έχει το Πλαίσιο).
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Τα ερωτηματικά τα έχει το αρχείο \languages\greek.ini και δεν εμφανίζονται στο Σημειωματάριο ή στο Word όποια κωδικοποίηση και να διαλέξω.Τότε πρέπει να ελέγξετε τα κουτάκια με Greek, στο Control Panel -> Regional & Language Options [Advanced], να είναι ΟΛΑ τσεκαρισμένα (όσου γράφουν Greek).
Κατά τ' άλλα, κατεβάστε αυτό το αρχείο, ξεζιπάρετέ το μέσα στο Rainlendar\Skins\Shadow3.1 και μέσα στο πρόγραμμα επιλέξτε για skin το Shadow 3.1
-
Σάββα κοίτα και για LiteOn.
-
Και το κουφό!!!
Στο γραφείο δουλευει μια χαρά με τα Ελληνικά χωρίς να κάνω τίποτα!!!
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Τα ερωτηματικά τα έχει το αρχείο \languages\greek.ini και δεν εμφανίζονται στο Σημειωματάριο ή στο Word όποια κωδικοποίηση και να διαλέξω.
Τότε πρέπει να ελέγξετε τα κουτάκια με Greek, στο Control Panel -> Regional & Language Options [Advanced], να είναι ΟΛΑ τσεκαρισμένα (όσου γράφουν Greek).
Κατά τ' άλλα, κατεβάστε αυτό το αρχείο, ξεζιπάρετέ το μέσα στο Rainlendar\Skins\Shadow3.1 και μέσα στο πρόγραμμα επιλέξτε για skin το Shadow 3.1
Το ειχα κανει παλιοτερα Χαρη οπως λες και ολα δουλευουν οκ (Windows 2000 pro) εκτος απο το πλαισιο ΓΕΓΟΝΟΤΑ στο οποιο οι μερες φαινονται οπως λεει ο Leonp (Monday, tuesday...). Μηπως τωρα το διορθωσες να κατεβασω το νεο αρχειο που δινεις;
-
Ο χρήστης vagemm έγραψε:
Τα ερωτηματικά τα έχει το αρχείο \languages\greek.ini και δεν εμφανίζονται στο Σημειωματάριο ή στο Word όποια κωδικοποίηση και να διαλέξω.
Τότε πρέπει να ελέγξετε τα κουτάκια με Greek, στο Control Panel -> Regional & Language Options [Advanced], να είναι ΟΛΑ τσεκαρισμένα (όσου γράφουν Greek).
Το ειχα κανει παλιοτερα Χαρη οπως λες και ολα δουλευουν οκ (Windows 2000 pro) εκτος απο το πλαισιο ΓΕΓΟΝΟΤΑ στο οποιο οι μερες φαινονται οπως λεει ο Leonp (Monday, tuesday...). Μηπως τωρα το διορθωσες να κατεβασω το νεο αρχειο που δινεις;
Ναι Βαγγελη, κατέβασε το νέο αρχείο. Έχει τα διορθωμένα .png και το greek.ini της πρόσοψης Shadow 3.1
Το πρώτο αρχείο έχει το greek.ini του ίδιου του Rainlenadar (μπαίνουν σε διαφορετικούς φακέλους). -
OK
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Και το κουφό!!!Στο γραφείο δουλευει μια χαρά με τα Ελληνικά χωρίς να κάνω τίποτα!!!
Είναι θεμα προβληματικής ρύθμισης ελληνικών στα Windows σου Νίκο, γι αυτό!
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Και το κουφό!!!
Στο γραφείο δουλευει μια χαρά με τα Ελληνικά χωρίς να κάνω τίποτα!!!
Είναι θεμα προβληματικής ρύθμισης ελληνικών στα Windows σου Νίκο, γι αυτό!
Υπάρχει κάτι που μπορώ να ρυθμίσω?
-
kouk
Τα κουτάκια με Greek που γράφω παραπάνω.Πέραν αυτού δεν γνωρίζω κάτι άλλο
-
Αυτό το έκανα Χάρη!
Θα δούμε! Ας πάω σπίτι να δοκιμάσω....
-
n_olympios
TakisB
migf1δηλ υπεράνω όλων το NEC. Αλλά μάλλον για το LG θα πάω. Aπό ταχύτητα λέτε να χάνω πολύ που είναι εξωτερικό usb;
Το Plextor κοστίζει 241
-
Βοήθεια, τα 'παιξε ο Thunderbird!
Όταν τον ανοίγω, ενώ είναι κλικαρισμένο το tab εισερχόμενα, τα email δεν εμφανίζονται. Άν κλικάρω πχ στα απεσταλμένα και μετά πάλι στα εισερχόμενα, τα βγάζει μεν αλλά είναι όλα άδεια! (έχει σώσει δηλ. μόνο θέμα αποστολέα και ημερομηνία, το περιεχόμενο του email είναι κενό). Τα απεσταλμένα, τα προσχέδια και τα πρότυπα είναι όλα ΟΚ.
Μα τι διάολο έπαθε; Έχω ένα σωρό σημαντικά μηνύματα μέσα και έχω φρικάρει! Μηπως ξέρει κανείς σε πιο φάκελο τα αποθηκεύει τοπικά και πώς μπορώ να τα ανακτήσω;
Επίσης έληξε το kaspersky license key μετά απο την πάροδο ενός έτους, πού μπορώ να βρώ άλλο;
-
Χάρη όλα ΟΚ!
-
Ο χρήστης panark έγραψε:
Μα τι διάολο έπαθε; Έχω ένα σωρό σημαντικά μηνύματα μέσα και έχω φρικάρει! Μηπως ξέρει κανείς σε πιο φάκελο τα αποθηκεύει τοπικά και πώς μπορώ να τα ανακτήσω;εδώ βρίσκονται: C:\Documents and Settings*το account name σου*\Application Data\Thunderbird\Profiles********.default\Mail
Επίσης έληξε το kaspersky license key μετά απο την πάροδο ενός έτους, πού μπορώ να βρώ άλλο;
search στο μουλάρι για kaspersky key.
-
[quote='elteo']n_olympios
TakisB
migf1δηλ υπεράνω όλων το NEC. Αλλά μάλλον για το LG θα πάω. Aπό ταχύτητα λέτε να χάνω πολύ που είναι εξωτερικό usb;
Το Plextor κοστίζει 241
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Χάρη όλα ΟΚ! -
Καλά είναι και τα LiteON, στο εξωτερικό κάνουν θραύση.
Επειδή έχω NEC και LG, έχω και ASUS CD-RW, έχω δουλέψει και με Sony και με Plextor (μάλιστα έχω ακόμα το πρώτο combo dvd-player/cd-recorder που είχε βγάλει, το είχα χρυσοπληρώσει 120.000 δρχ τότε), μπορώ να πω πως οι διαφορές (εξαιρώντας περιπτώσεις ασυμβατότητας ή προβλήματος του μηχανήματος) είναι μικρές. Πιο συγκεκριμένα, το χειρότερο ήταν το Sony, αργούσε, κόλλαγε κλπ. Το Asus το έχω αλλάξει 2 φορές καθώς είχαν πρόβλημα, κάθε φορά αγοράζοντας το πιο καινούριο μοντέλο με μικρή διαφορά τιμής (το τωρινό είναι αστέρι). Τα NEC και LG είναι παραπλήσια, όταν το είχα ψάξει πήρα πρώτα το NEC και το ψιλομετάνιωσα καθώς μετά διάβασα ένα τεστ του RAM και έβγαζε το LG πρώτο σε ταχύτητα, οπότε μετά πήρα και το LG (x2, για τη δουλειά).
Τα Plextor για μένα μπορεί να είναι κορυφαία, αλλά είναι απαράδεκτα ακριβά.
ΥΓ: Οι συσκευές που γράφω επάνω είναι εσωτερικές, αλλά κατά βάση κι οι εξωτερικές είναι οι ίδιες, απλά με την προσθήκη θήκης και interface.
-
Τελευταίες εβδομάδες η ΔΕΗ κανεί συνεχείς διακοπές ρεύματος στην περιοχή μου. Οι πιο πολλές είναι διακοπές του 10-λεπτου, υπάρχει και της ώρας ή παραπάνω, αλλά και πολλές είναι στιγμιαίες! Ειδικά αυτές οι τελευταίες με τρομάζουν, καθώς το UPS μου δεν έχει πλέον δύναμη να στηρίξει τίποτα, σβήνει αμέσως!!! (άδικα το έχω, το κρατάω μόνο για σταθεροποιητή, ΑΝ κάνει και αυτό πλέον)...
Ρωτάω σε άσχετο thread, αλλά μάλλον είναι το πιο σχετικό-άσχετο!
Πώς μπορώ να τρίξω τα δόντια στους γελοίους της ΔΕΗ; Που ζούμε ρε γαμώ το, για να έχουμε 5-10 διακοπές ρεύματος τη μέρα;;; Υπάρχει πιθανότητα να κινηθεί κανείς δικαστικά εναντίον τους και να κερδίσει τίποτα; Με εκνευρίζει γιατί τους χρυσοπληρώνουμε και αυτοί...
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#4]