-
Φτάνει πια......
-
Ο χρήστης AlfaRomeo έγραψε:
Εγώ από τη μεριά μου θα παρακαλούσα να ισχύουν τα ίδια για ΟΛΟΥΣ!!! Δεν είδα ΠΟΤΕ ΚΑΜΜΙΑ παρατήρηση στο γΑΒΡΙΛΑΚΟ όταν βρίζει. Και το κάνει συχνά!
Δεν νομίζω να έβρισε ποτέ κανέναν κατ'αυτόν τον τρόπο και μάλιστα αλλάζοντας το μέγεθος της γραμματοσειράς και χρησιμοποιόντας bold.
Αν έχει γίνει και μας διαφεύγει παρακαλώ πολύ πείτε μας που ακριβώς και θα αντιμετωπισθεί κατά τον ίδιο τρόπο.
Δεν νομίζω να περνάει καν απ'το μυαλό σας η ιδέα ότι υπάρχει διαφορετική αντιμετώπιση ανάμεσα στα μέλη του φόρουμ. -
Ρε παιδιά ψυχραιμία!!!
Δεν με πειράζει εάν το θέμα φτάσει τις 100 σελ.αλλά με ενοχλεί εάν γίνεται συζήτηση μόνο με emotions και έντονο εκνευρισμό!
Εάν υπάρχει επιχειρηματολογία... καλώς να προχωρούν οι συζητήσεις μας,αλλιώς ο μόνος λόγος είναι η αύξηση των δημοσιεύσεων όσων συμμετέχουν!
Ούτε μπορούμε να θεωρούμε επιχείρημα την ανορθογραφία!Εάν έχεις άποψη απλά την γράφεις,και την υπερασπίζεσαι μέχρι να σου στερέψουν τα επιχειρήματα....μόνο έτσι βγάζουμε ασφαλή συμπεράσματα!
-
Ο χρήστης agisd έγραψε:
'Εν βραζμο ψυχης'!
εν βρασμώ !
εν βρασμώ !
εν βρασμώ ρε!λυπάμαι αλλά ειλικρινά πολλές φορές δεν βγάζω νόημα από αυτά που γράφεις με τέτοια ορθογραφία. Γράφε greeklish τουλάχιστον γιατί πολύ δυσκολεύομαι να σε διαβάσω.
Σπύρος
Δηλαδή δεν μπόρεσες να διαβάσεις λόγω ορθογραφίας krusenstern?Και το λές σοβαρά?
Και η πλακα ειναι οτι το εγραψα με 'σ' αλλα μετα το διορθωσα. Anyway...δεν ειναι το πρωτο ουτε το τελευταιο. Ακομη και αυτες οι προτασεις εδω εχουν λαθη.
H diki mou apopsi einai oti prepei na prospa8iseis perissotero me tin or8ografia sou.
Αγη please. You have no idea how my schedule is like. Και που γραφω εδω, παλι καλα. Φευγω για Los Angeles αυριο μεχρι την Παρασκευη, την προηγουμενη εβδομαδα ειμουν San Fransisco για 4 μερες, την προ-προηγουμενη επισης. Σικαγο-California ειναι 4+ ωρες. Περνει μια μερα να παω και μια να γυρισω μονο το ταξιδι.
Ολοι ειμαστε busy σιγουρα και θα ηθελα να μαθω, αλλα εχω μαθει αρκετα απο το φορουμ. Σιγουρα υπαρχει αρκετος χωρος για βελτιωση αλλα... Ο χρονος ειναι λιγος.
-
γιατί να πούμε ότι 'εδώ οι Αμερικάνοι είναι εξυπνότεροι'? Επειδή τα πανεπιστήμια και τα ερευνητικά κέντρα της Αμερικής έχουν γεμίσει Έλληνες οι οποίοι σας έχουν Φωτίσει τρομάρα σας και μας μιλάτε για τεχνολογία και μπαρμούτσαλα?
Ο ορος 'μεσανυχτα' οντως εχει ξεχωριστο ορισμο στην Ελλαδα για πολλους εκει. Τι αλλο θα ακουσουμε, Παναγια φυλαγε μας.
-
Ο χρήστης mm55 έγραψε:
Που ειναι το αρθρο: 'Να γιατι οι ΗΠΑμερικανοι ειναι πιο εξυπνοι απο τους...π.χ. Ελληνες'? Εαν υπηρχε τετοιο αρθρο, τοτε ΟΚ.
**ΖΗΤΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΤΩΡΑ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΓΙ'ΆΥΤΟ ΠΟΥ
ΕΓΡΑΨΕΣ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ ΠΑΝΩ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ
ΑΚΟΜΗ ΕΛΛΗΝΑΣ. ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ
ΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ
ΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!**
Θα παρακαλέσουμε για πολλοστή φορά να χρησιμοποιείτε κοσμιότερες εκφράσεις και φυσικά δεν υπάρχει λόγος να τονίζονται με bold η με μεγαλύτερους χαρακτήρες.
Αν ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο θα αναγκαστούμε να σβύσουμε την δημοσίευση. -
Ο χρήστης mm55 έγραψε:
Εγώ από τη μεριά μου θα παρακαλούσα να ισχύουν τα ίδια για ΟΛΟΥΣ!!! Δεν είδα ΠΟΤΕ ΚΑΜΜΙΑ παρατήρηση στο γΑΒΡΙΛΑΚΟ όταν βρίζει. Και το κάνει συχνά!
Δεν νομίζω να έβρισε ποτέ κανέναν κατ'αυτόν τον τρόπο και μάλιστα αλλάζοντας το μέγεθος της γραμματοσειράς και χρησιμοποιόντας bold.
Αν έχει γίνει και μας διαφεύγει παρακαλώ πολύ πείτε μας που ακριβώς και θα αντιμετωπισθεί κατά τον ίδιο τρόπο.
Δεν νομίζω να περνάει καν απ'το μυαλό σας η ιδέα ότι υπάρχει διαφορετική αντιμετώπιση ανάμεσα στα μέλη του φόρουμ.Κι όμως συνέβη... Για πήγαινε λίγο μετά τα Χριστουγεννα σε ένα thread που αφορούσε Ιταλικά-Γερμανικά-Ιαπωνικά αυτοκίνητα (δεν θυμάμαι ακριβώς τον τίτλο), όπου ενώ εγώ έλεγα τη γνώμη μου, αυτός άρχιζε τα δικά του...
Δεν κατάλαβα, η γραμματοσειρά είναι το πρόβλημα...? Δηλαδή έβρισε ποτέ ο γΑΒΡΙΛΑΚΙ με κανονική γραμματοσειρά και είπατε 'α, οκ, η γραμματοσειρά είναι κανονική, άκυρη η βρισιά...'?
-
Ο χρήστης agisd έγραψε:
Kouk, o Amerikanikos tropos einai an eisai Amerikanos den kritikareis sxedon pote tin xwra sou gia e8nika 8emata aliws den eisai patriwtis kai a3izeis na pas stin pyra.
Egw symfwnw me ayti tin apopsi giati dinei enotita stin xwra enw px stin Ellada pou ka8e apofasi exei terastia kritiki kai amfibolia apo ena meros tou ply8ysmou h grinia einai anypofori kai exei katantisei se e8nikes katastrofes (Mikra Asia klp).
Και δηλαδή αυτό είναι δημοκρατία; Σε τι διαφέρει από την πρώην Σοβιετική Ένωση; Στο ότι στη Σοβιετική Ένωση δεν θα έβαζες 'σχεδόν' στην πρώτη σου πρόταση;
Χώρα που εφαρμόζει τέτοιες πρακτικές δεν έχει δημοκρατία. Και βέβαια, δε μπορείς να είσαι δημοκράτης και να υιοθετείς τέτοιες απόψεις. Και ας αναγνωρίσω ότι έχεις δίκιο για τη γκρίνια. Το διαρκές 'πάμε όλοι μαζί, όπου λέει ο αρχηγός' κλπ. σου φαίνεται φυσιολογικό; Εμένα μου θυμίζει μάλλον lemmings παρά ανθρώπινα όντα - πόσο μάλλον ανθρώπινα όντα μορφωμένα και σοβαρά.
-
Λοιπόν Alfaromeo,για να βάζουμε τα πράγματα στην θέση τους.
Χειρότερους 'καυγάδες' έκανα εγω με τον Γαβιήλ,στις αρχές του forum. Τσαντίλα,θυμός,ένταση αλλά με επιχειρήματα.Δεν τον έβρισα ούτε με έβρισε ποτέ!
Μπορεί να διαφωνώ με κάποιες απόψεις του,αλλά του εξηγώ τις δικές μου, τις υποστηρίζω κι όπου βγεί!
Αλλωστε δεν προσπαθώ ντε και καλά να μυήσω τον οποιονδήποτε σε αυτά που πιστεύω,την γνώμη μου λέω.
Ψυχραιμία λοιπόν!!!
Επιχειρήματα έχετε πολλά...πείτε τα!!! -
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Αλλωστε το να χαραχτηρίζουμε εναν ελληνοαμερικάνό με διάφορους χαραχτηρισμούς νομίζω ότι τον απομακρύνουμε από την ελληνική του πλευρά και τον οδηγούμε ακόμη περισσότερο προς την Αμερικάνικη και αυτό είναι λάθος (δεν είμαστε τόσοι πολλοί ωστε να μας περισεύει κανένας). Εστω και αν αυτό είναι που μας εκνευρίζει περισσότερο (το ότι αισθάνεται πιο Αμερικάνος από Έλληνας) εμείς πρέπει να έχουμε την υπομονή, την ευγένεια και την ανωτερότητα ωστε να συγχωρούμε και να του δείχνουμε ότι πάντα είμαστε η οικογένεια του ( γονιδιακά εμείς παραμένουμε το Εθνος σου Γαβριήλ- δεν υπάρχει Εθνος με 200 χρόνια ιστορία παρά μόνο Κράτος).
Γι αυτό ας τελειώσει εδώ
Φιατ, δεν νομιζω να καταλαβαινεις πως ειναι τα πραγματα με περιπτωσεις οπως η δικη μου. Δεν υπαρχει Ελληνικη και ΗΠΑμερικανικη πλευρα που να ειναι παραλληλες. Η Ελλαδα ειναι το παρελθον μου και οι ΗΠΑ ειναι το παρον και το μελλον μου. Βλεπεις την διαφορα? Και σε αυτο δεν υπαρχει τιποτε κακο. Ειναι απλα θεμα διαλογης.
Φυσικα αυτο ειναι εντελως ασχετο με το θεμα εδω, ομως ηθελα να ξεκαθαρισω το σημειο σου.
Επειδή τελικά ο καθένας εδώ μέσα λέει το μακρύ και το κοντό του (Από Μ. Αλέξανδρο μέχρι Χιτλερ) και επειδή δε λέει να σταματήσει αυτή η Ιστορία θα σου πω ότι τελικά μετά από 12 σελίδες μου επιβεβαίωσες την υποψία μου γιατί παρουσιάζεσαι Βασιλικότερος του Βασιλέως. Προφανώς έχοντας ζήσει περισσότερα χρόνια στην Ελλάδα έχεις ενοχές για το Ελληνικό παρελθόν σου και θέλεις να αποδείξεις (ελπίζω μόνο στον εαυτό σου και όχι στον Αμερικάνικο Big Brother) ότι για σένα υπάρχει μόνο το Αμερικάνικο όνειρο-μέλλον.
Αγαπητέ δεν θέλω να σου κάνω διάλλεξη αλλά η Ελληνική και η Αμερικάνικη πλευρά θα υπάρχουν πάντα μέσα σου όσο και να προσπαθείς να την καταπιέσεις. Οπως σε όλους υπάρχει και κουβαλάμε το παρελθόν μας παράλληλα στο παρόν μας. Στα παιδιά σου δεν θα υπάρχει παρελθόν αλλά θα υπάρχουν τα γονίδια τα ελληνικά που στις κατάλληλες συνθήκες θα ενεργοποιούνται και θα δίνουν το παρόν. Σαρέσει δε σαρέσει έτσι είναι.
Όταν θα ρωτάνε τα τριςεγγονα σου από που είναι, αυτά θα λένε ενας προπροπάππους μας ήταν από την Ελλάδα. Και ξέρεις γιατί θα τους ρωτάνε? Γιατί δεν υπάρχει Αμερικάνικο Εθνος είναι κατασκεύασμα για την Ενότητα του Αμερικάνικου Κράτους. Θα υπήρχε αν είχαμε πρόσμειξη με του Ινδιάνους και τους Ινκας (πιο κάτω) αλλά αυτούς τους σφάξανε οι ΑγγλοΓάλλοι και οι Ισπανοί. Η ΗΠΑ είναι απλώς ένα σύστημα (νόμων, θεσμών και εκπαίδευσης) που λειτουργεί πολύ καλά.
Γι αυτό λοιπόν επειδή τα γονίδια σου δε μπορείς να τα μάθεις Αμερικάνικα και επειδή τους συγγενείς μας δεν τους διαλέγουμε (όπως επιλέγουμε το μέλλον μας) μάθε να ζεις και να είσαι υπερήφανος για το παρελθόν σου και το Εθνος σου και μάθε το ίδιο και στα ΕΛΛΗΝΟαμερικανάκια παιδιά σου. -
Τότε Νίκο θα πρέπει να καταδικάζεις και ειρωνικά σχόλια του τύπου 'να δεις πόσο θα θιγεί ακόμα ο εγωισμός σου' όταν κάποιος θεωρεί τα Super-Duper SUV προσβλητικά για την αισθητική, το περιβάλλον και την ιστορία ένδοξων εταιρειών.
Θα πρέπει να καταδικάζεις και τα ειρωνικά 'γελάκια' που ρίχνει - λόγω έλλειψης επιχειρημάτων - όταν κάποιος τολμά να διαφωνήσει με τις υπέρτατες αλήθειες που μας φέρνει από τις ΗΠΑ.
-
γιατί να πούμε ότι 'εδώ οι Αμερικάνοι είναι εξυπνότεροι'? Επειδή τα πανεπιστήμια και τα ερευνητικά κέντρα της Αμερικής έχουν γεμίσει Έλληνες οι οποίοι σας έχουν Φωτίσει τρομάρα σας και μας μιλάτε για τεχνολογία και μπαρμούτσαλα?
Ο ορος 'μεσανυχτα' οντως εχει ξεχωριστο ορισμο στην Ελλαδα για πολλους εκει. Τι αλλο θα ακουσουμε, Παναγια φυλαγε μας.
Stin pragmatikotita oi perissoteroi ka8igites einai Amerikanoi/Kanadoi (ntopioi dil). To idio kai oi foitites. Oi Ellines einai genika ligoi stin Ameriki. Polloi einai oi Kinezoi. Ayto pou me stenoxwrei einai an merikoi apo tous synfoitites mou sto Polytexneio erxotan edw 8a htan poly kalytera kai giaytous alla kai aytoi htan kalyteroi apo tous ntopious alla...
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Τότε Νίκο θα πρέπει να καταδικάζεις και ειρωνικά σχόλια του τύπου 'να δεις πόσο θα θιγεί ακόμα ο εγωισμός σου' όταν κάποιος θεωρεί τα Super-Duper SUV προσβλητικά για την αισθητική, το περιβάλλον και την ιστορία ένδοξων εταιρειών.Θα πρέπει να καταδικάζεις και τα ειρωνικά 'γελάκια' που ρίχνει - λόγω έλλειψης επιχειρημάτων - όταν κάποιος τολμά να διαφωνήσει με τις υπέρτατες αλήθειες που μας φέρνει από τις ΗΠΑ.
Σ΄αυτό (ειδικά το πρώτο) δεν έχεις άδικο νομίζω. Όλοι θα πρέπει να είναι προσεκτικοί.
Όσο για την τοποθέτησή μου Γαβριήλ, νομίζω ότι ο Νάσος με κάλυψε απόλυτα.
Όσον αφορά το άρθρο του εκφράζει προσωπικές απόψεις και μπορεί να το κάνει αναφέροντας ότι εκείνος νομίζει και μη αναφέροντας επίσης ότι εκείνος νομίζει. Η κριτική πάνω στα περιεχόμενα του άρθρου είναι, κατά τη γνώμη μου, θεμιτή και μέχρι εκεί (αφού νομίζεις ότι δεν σε εκφράζει)
Όσον αφορά τον όρο 'Αμερικανάκια' καταλαβαίνω ότι μπορεί να είναι ενοχλητικός αλλά μέχρι εκεί. Οι ενστάσεις σου περί κοιμώμενων επιτροπών ή σοβαρών ΜΜΕ δεν ευσταθούν. Υπάρχουν χιλιάδες άρθρα σε χιλιάδες έγκυρα ΜΜΕ που παρουσιάζουν τέτοιους χαρακτηρισμούς. Νομίζω ότι δημιούργησες θέμα χωρίς να υπάρχει λόγος. -
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Τότε Νίκο θα πρέπει να καταδικάζεις και ειρωνικά σχόλια του τύπου 'να δεις πόσο θα θιγεί ακόμα ο εγωισμός σου' όταν κάποιος θεωρεί τα Super-Duper SUV προσβλητικά για την αισθητική, το περιβάλλον και την ιστορία ένδοξων εταιρειών.Φυσικά,και το ξέρει!!Οπως το ξέρεις κι εσυ Κωνσταντίνε!!
-
....Οπως ειπα, ο μονος τροπος για ακριβη δημοσιογραφια για την αγορα των ΗΠΑ, ειναι η προσληψη ενος επαγγελματια που ΖΕΙ ΕΔΩ! ........Δεν προλαβαίνω να διαβάσω όλες τις σελίδες (χρειάζεται άραγε; ) αλλά στην παραπάνω φράση νομίζω πως κρύβεται όλο το ζουμί. Το πιάσατε;
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Όσον αφορά τον όρο 'Αμερικανάκια' καταλαβαίνω ότι μπορεί να είναι ενοχλητικός αλλά μέχρι εκεί. Οι ενστάσεις σου περί κοιμώμενων επιτροπών ή σοβαρών ΜΜΕ δεν ευσταθούν. Υπάρχουν χιλιάδες άρθρα σε χιλιάδες έγκυρα ΜΜΕ που παρουσιάζουν τέτοιους χαρακτηρισμούς. Νομίζω ότι δημιούργησες θέμα χωρίς να υπάρχει λόγος.Καταλαβαινω τι λες, ομως δεν το επιχειρηματολογεις. Ή τουλαχιστον δεν στεκει το επιχειρημα που θετεις. Γιατι θα επρεπε να ειναι ενοχλητικος και οχι προσβλητικος? Επηδει αλλα 'εγκυρα' ΜΜΕ χρισημοποιουν τον ορο? Μου φενετε 'οχι αρκετο' το επιχειρημα αυτο. Ειναι σαν να λες, 'τοσοι αλλοι κλεβουν το κρατος, γιατι να μην κλεψω και εγω?' Εχεις καποιο αλλο επιχειρημα?
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Τότε Νίκο θα πρέπει να καταδικάζεις και ειρωνικά σχόλια του τύπου 'να δεις πόσο θα θιγεί ακόμα ο εγωισμός σου' όταν κάποιος θεωρεί τα Super-Duper SUV προσβλητικά για την αισθητική, το περιβάλλον και την ιστορία ένδοξων εταιρειών.
Φυσικά,και το ξέρει!!Οπως το ξέρεις κι εσυ Κωνσταντίνε!!
Αλλο να εχει ειρωνικο υφος καποιος και αλλο να σε βριζει. Υπαρχει τεραστια διαφορα. Αλλα και παλι, Κουκ δεν με πειραζει. Απλως το φορουμ χαλαει τετοιο συμπεριφορα και καταλαβαινω την θεση σου ως moderator.
-
Αλλο να εχει ειρωνικο υφος καποιος και αλλο να σε βριζει. Υπαρχει τεραστια διαφορα. Αλλα και παλι, Κουκ δεν με πειραζει. Απλως το φορουμ χαλαει τετοιο συμπεριφορα και καταλαβαινω την θεση σου ως moderator.
γΑΒΡΙΛΑΚΙ για μάζεψε τα σάλια σου.....
-
γΑΒΡΙΛΑΚΙ για μάζεψε τα σάλια σου.....Δεν βρίσκω το λόγο για τέτοιο ύφος....
-
Gavriil ο όρος 'αμερικανάκια' σε προβάλλει προσωπικά;
Απαραδεκτο αρθρο του Ιαν Αντοκ στο 4Τροχοι Φεβρουαριου