-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Αυτες ειναι οι αποψεις μου και δεν τις αλλαζω.Τον Dirty Harry τον έχεις ακουστά ?
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Αυτες ειναι οι αποψεις μου και δεν τις αλλαζω.
Τον Dirty Harry τον έχεις ακουστά ?
Tσου
-
'To μπάσκετ επιστρέφει ' λέει ο Σκουντής, για να βγάλει κανά φράγκο και μάλλον έχει δίκιο, όντως επιστρέφει αλλά δυστυχώς φέρνει μαζί του και άλλα πράγματα.
Για τον Ελληνιάδη μην απορείτε, έχει σπουδάσει την αλητεία, από τον δάσκαλο του είδους αλλα ήλπιζα σε μια νέα αρχή, που δυστυχώς δεν ήρθε και μάλλον φαίνεται ότι θα αργήσει να έρθει.
Και καλά ο Ελληνιάδης είναι ...ο Ελληνιάδης, τεράστιο κεφάλαιο στο ελληνικό μπασκετ...και αντιδρά έτσι όπως νομίζει αυτός.
Οταν παραγίνεται καραγκιόζης, όπως χθες, παίρνει την άγουσα...Γιατί όμως έπρεπε να γίνουν τέτοιες ασχημίες;; Γιατι έπρεπε να να διακόπτεται το παιχνίδι κάθε 2 λεπτά ;; Ποιος ωφελήθηκε με όλα αυτά που έγιναν;;; Πάντως το μπάσκετ όχι.
Τα ίδια και χερότερα θα γίνουν στο ΣΕΦ και ξανα-μανά τα ίδια στο ΟΑΚΑ. Πότε θα σταματήσει αυτή η κατάσταση;;
Τον φουκαρά το Λιούις τον λυπήθηκα χθες το ίδιο και τον Εντνι. Και ο Καζλάουσκας είχε χίλια δίκια στην συνέντευξη τύπου.Τώρα όταν αυτοί θα φύγουν έχουν άδικο εάν μας 'διαφημίσουν' κατάλληλα στο εξωτερικό ;;Ετσι θα πάμε μπροστά το μπάσκετ και έτσι θα κεφαλαιοποιήσουμε τα κέρδη της Εθνικής μας;; Με φτυσιές και κέρματα και διάφορα έπεα πτερόεντα;;
Ο Παναθηναϊκός είναι τεράστιο μέγεθος στο ελληνικό μπάσκετ και με τη σειρά του το μπασκετ το άθλημα που μας έχει χαρίσει απίστευτες χαρές. Περισσότερες από οποιοδήποτε άλλο. Ουτε το μπάσκετ ούτε ο Παναθηναϊκός έχουν ανάγκη τους ανεγκέφαλους αλήτες. Θα πάει (αν όλα έρθουν καλά ) στο 8ο FF της ιστορία του και θα διεκδικήσει την 4η κούπα.
Τέτοια πράγματα δεν αρμόζουν , ειδικά σε αυτή την ομάδα. Οι 'Ελληνιάδηδες' ας κάνουν ότι θέλουν. Λυπάμαι όμως αλλά χθες εξισωθήκαμε μαζί τους. Εξισωθήκαμε προς τα κάτω, δυστυχώς.
Και στη τελική ας μη σεβαστούν ουτε ονόματα ούτε ιστορίες ούτε φανέλες. Ας σεβαστούν τους αθλητές που πασχίζουν για το καλύτερο δυνατό. Τόσο δύσκολο είναι πια;;; Που γίνονται αυτά τα πράγματα;; Μόνο στην Τουρκία και αν ...αλλά βέβαια είμαστε πιο πολιτισμένοι από τους Τούρκους.
Σκατά είμαστε.Στο παιχνίδι :
-
Διατησία : Από τη στιγμή που τα έδινε όλα και την παραμικρή επαφή, ήταν σίγουρο ότι θα είχαμε το πάνω χέρι, διότι απλούστα έχουμε πιο πολλούς ποιοτικούς παίχτες. Τα φάουλ ήταν όλα αλλα προσωπικά δεν κατάλαβα το 5ο του Βασιλόπουλου. Το παιχνίδι είχε κριθεί βέβαια σε εκείνο το σημείο.
-
Τα τρίποντα τα δικά μας δεν μπήκαν για ακόμα μια φορά. Εγιναν-για ακόμα μια φορά- βγαλμένα μέσα από plays και όχι στα κουτουρου. Τα τρίποντα τα ξορκίζουμε τώρα-μαζί κι εγώ πάνω στα νεύρα μου-αλλαξεχνάμε ότι αυτός ο τρόπος του παιχνιδιού ήταν που μας έφτασε εδώ που μας έφτασε.
Για τους ψηλούς μας τα έχω πει και άλλη φορά, χθες πήραμε και τα ριμπαουντ χωρίς να παίξουμε δευτερόλεπτο ζώνη αλλα μας λύπει ένας ακόμη. -
Ο Ολυμπιακός από τη στιγμή που δεν έπιασε 'διαφορά ασφαλείας' όταν σερνόμασταν, ήταν νομοτελειακό να χάσει. Δεν περίμενα να παρατησει όμως το παιχνίδι. Με εξέπληξε ευχάριστα όταν μας χτυπησε στα ίσα στο πρώτο ημίχρονο και με απαγοήτευσε όταν έχασε με κατεβασμένα τα χέρια από το 3ο δεκάλεπτο και μετά. Παίξαμε 3 λεπτά την άμυνα που έπρεπε και σκόρπισε.
Υπάρχει σημαντική ποιοτική διαφορά στις δύο ομάδες και σε επίπεδο συνόλου και σε επίπεδο ατόμων και βέβαια χαοτική διαφορά σε επίπεδο τεχνικής ηγεσίας. ( Τι κάνει ο Εντνι στο '2' λεβέντη μου;;)
Κι ένα τελευταίο : Τους πιτσιρικάδες δεν τους βάζουν σε τέτοια παιχνίδια. Τους βαζουν με τον Κολοσσό να παίξουν και να πάρουν χρόνο και εμπιστοσύνη στα χέρια τους και στα πόδια τους και μετά τους αμολάνε στην αρένα...
'Ξύπνησες αγόρι μου';;:iconcool: Για να δούμε
-
-
Δεν ξερω αν νομιζεις οτι εξισωθηκες μαζι μας αλλα αν δεν τα ξερεις καλα τραβα ρωτα γιατι εμεινε αναπηρος ο ΜΠΟΜΠΑΝ. ΘΥΜΑΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΡΙΞΕ ΚΟΥΤΟΥΛΙΑ ΣΤΗΝ ΜΠΑΣΚΕΤΑ? Μηπως γιατι ειχε αγανακτησει με τα οργια που κανατε? Θυμασαι ποιος σκοτωσε τον Πετροβιτς?
Ολα αυτα τα λεω σοβαρα ,αλλα αυτη η σκηνη με τον Μπομπαν αιμοφυρτο θα μου μεινει για παντα χαραγμενη στο μυαλο μου και ποτε μα ποτε δεν προκειται να πω ενα καλο λογο για την ομαδα που τον αφησε αναπηρο -
Αν νιώσω να εξισώνομαι μαζί σου, άσχετε γελωτοποιέ του φόρουμ ,θα προτιμήσω να καταπιώ ένα μαγγάλι καρβουνα για να μη φτάσω στην κατάντια σου.
(για τελευταια φορά)
ΟΥΣΤ
-
Ο καλύτερος και εμπειρότερος παιχτης του ολυμπιακου πηρε 3 φαουλ με το καλημερα Οποτε ναι μεν ο ΠΑΟ εχει καλυτερη ομαδα, αλλα οταν φροντιζεις κιόλας να μην υπαρξει ουτε καν τυχαιο αποτέλεσμα...
Καλα κρασιά Πιτσίλκα,μια ζωή απατεώνας θα 'σαι. -
Ουστ στα μουτρα σου πελατη. Γελωτοποιος εισαι και ψευτης. Αυτα που λεω εγω ειναι αληθειες αλλα κανεις δεν τολμαει να τις πει. Βλακα επειδη δεν τα ξερεις προφανως καλα εχω μιλησει στον ιδιο τον Μπομπαν οταν ειχα παει να παιξω αγωνα στο κλειστο του Πανιωνιου. Αντε μαθε πρωτα και μετα μιλα. Ο ανθρωπος ειναι πραγματικο μαλαμα και του καταστρεψατε την ζωη.
-
Και δεν εχει σταματημο η ξεφτιλα σας. Παραλιγο να βγαλετε το ματι του γυμναστη του Αρη,πεταξατε σιδερα στον Μαρμαρινο και μαχαρια στον γυμναστη μας. Ο Ελληνιαδης σου φταει ? Φαε καλυτερα τα καρβουνα και μην μιλας γιατι λες βλακειες
-
Πάαααααλι τελείωσε η δόση σου;;;Ορίστε τα αποτελέσματα της στέρησης...
Μεθαδόνη δε σας δίνει ο Τσουκαλάς;;
ξανά-ΟΥΣΤ
-
Για συγκρατηθείτε λίγο κύριοι. Τα ουστ και τους χαρακτηρισμούς σας παρακαλώ εκτός Forum. Διαφορετικά υπάρχουν και τα λουκέτα
(Moderator nass)
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Ο καλύτερος και εμπειρότερος παιχτης του ολυμπιακου πηρε 3 φαουλ με το καλημερα Οποτε ναι μεν ο ΠΑΟ εχει καλυτερη ομαδα, αλλα οταν φροντιζεις κιόλας να μην υπαρξει ουτε καν τυχαιο αποτέλεσμα...
Καλα κρασιά Πιτσίλκα,μια ζωή απατεώνας θα 'σαι.Ο ίδιος απατεώνας πάντως έδωσε τεχνική ποινή στον Σπανούλη για...θέατρο σε επιθετικό φάουλ του Κόλιεβιτς(αν θυμάμαι καλά).Με το συγκεκριμένο σφύριγμα ο Πιτσίλκας έγραψε ιστορία καθώς είναι η πρώτη φορά που σφυρίζεται τεχνική ποινή για θέατρο.
Και μεταξύ μας..επιθετικό φάουλ έγινε,ο παίκτης του ολυμπιακού ήταν με παρατεταμένο τον αγκώνα,απλά ο λαρισαίος(παίκτης)έπεσε λίγο πιο θεαματικά.
Όσο για την ατμόσφαιρα του γηπέδου,στον πρώτο γύρο ο μπουφές περιλάμβανε κοτόπουλα στον πάγκο του παναθηναικού,λαγούς(λούτρινους,ψόφιους)και άλλα καλλιτεχνικά δρώμενα.
Ωστόσο ο κύριος Ομπράντοβιτς στη συνέντευξη τύπου τότες έδωσε συγχαρητήρια στον ολυμπιακό και παραδέχτηκε ότι άξιζε να κερδίσει.
Προφανώς ο κύριος Καζλάουσκας πήρε γραμμή από το αφεντικό να δημιουργήσει εντυπώσεις(γιατί δεν τον έχω ικανό να πάρει τέτοια πρωτοβουλία μόνος του,ένα ξενέρωτο ανθρωπάκι είναι).Και φυσικά μάλλον δεν έχει δει αντίστοιχα παιχνίδια στο Στάδιο **ΕΙΡΗΝΗΣ **και ΦΙΛΙΑΣ επί Σαλονίκη και ''ξανθό'',όπου οι τουαλέτες του γηπέδου ξηλώνονταν ολόκληρες και τμηματικά μεταφέρονταν στις εξέδρες,απ'οπου εκσφενδονίζονταν προς πάσα πράσινη κατεύθυνση.Τότε όμως ο red army ήταν μικρούλης και χάζευε τον θρυλέοντα και δεν έπαιρνε πρέφα αυτές τις ασχήμιες.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Για συγκρατηθείτε λίγο κύριοι. Τα ουστ και τους χαρακτηρισμούς σας παρακαλώ εκτός Forum. Διαφορετικά υπάρχουν και τα λουκέτα(Moderator nass)
Δεν απευθύνθηκα πρώτος σε κανέναν χρηστη προσωπικά.
Αν δε σου κάνει κόπο και δεν έχεις κατι καλύτερο να κάνεις, που μάλλον θα έχεις, διάβασε τις τελευταίες δύο σελίδες και θα οδηγηθείς σε σαφέστερα συμπεράσματα και τότε δρας αναλόγως.
Και πάντως όχι με κλείδωμα του παρόντος θέματος. -
Ούτε εγώ απευθύνθηκα σε σένα αποκλειστικά. Ούτε είσαι ο μόνος με 'ουστ' ούτε ο μόνος με χαρακτηρισμούς.
Για χαλαρώστε λίγο, στο κάτω-κάτω παιχνίδι είναι. Δε βλέπετε στο ΝΒΑ που παίζονται εκατομμύρια και όμως είναι show και γιορτή ?
(Moderator nass)
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Καλα κρασιά Πιτσίλκα,μια ζωή απατεώνας θα 'σαι.Aυτό είπα κι εγώ στην αρχή του παιχνιδιού...Όπως υπόθηκε και στην μετάδοση του αγώνα,δεν 'μπορείς 'σε ένα ντέρμπυ να αφήνεις με 3 και 4 φάουλ στο πεντάλεπτο τους βασικούς...Αυτό χτες ήταν κλειδί..Επειδή έχω παρακολουθήσει πάμπολλες φορές τον πιτσίλκα,χτες δεν κατάλαβα γιατί σε κάποιο σημείο πελάγωσε και έδινε άλλα αντί άλλων..Η τεχνική ποινή στον σπανούλη δεν δίνεται αλλά προς θεού δεν δίνεται και επιθετικό φάουλ..Ίσα που τον ακουμπάει αλλά δεν τον βγάζει από την πορεία του..Επίσης δεν κατάλαβα το σκεπτικό με το οποίο έδωσε τεχνική ποινή στον πάγκο του Ολυμπιακού..η τβ τουλάχιστον δεν έδειξε κατι.Απλά ειπώθηκε ότι τους είχε γίνει σύσταση να ηρεμήσουν και να μην σηκώνονται..Δηλαδή,ΩΠΑ ΡΕ ΜΕΓΙΣΤΕ ΠΙΤΣΙΛΚΑ,τις φάσεις που ολόκληρος ο πάγκος του Παο έχει ανέβει στις καρέκλες και προτρέπει τον κόσμο με το χαρακτηριστικό νεύμα ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΙΔΕΣ;;; Τέλος πάντων ακόμα ίσως να μην μπορούμε να τον ακολουθήσουμε τον βάζελο..Μερικά πράγματα όμως 'χτυπάνε'..Δεν θα ξεχάσω πάντως τα φάουλ που μας δόθηκαν που σε κάποια στιγμή ήταν 21-10 κατά μας..Εκεί πραγματικά δεν μου άρεσε το παιχνίδι γιατί ήταν σαν να έβλεπα κάτι παιδικό..Με την παραμικρή επαφή δίνονταν φάουλ χωρίς δεύτερη σκέψη..Εγώ τουλάχιστον δεν μεγάλωσα με αυτό το μπάσκετ.-
-
εχει πολυ γελιο να βλεπεις οσφπ και παο να μαλωνουν για διαιτησιες...
red λυπαμαι αν ηλπιζες οτι θα κερδιζες τον παο στο οακα αλλα πιστευω οτι δεν το πολυπιστευες και εσυ...ο σπανουλης ειχε δικιο οταν ειπε οτι θελετε δουλεια ακομα για να παρετε ματς στο οακα...
απο την αλλη και οι βαζελοι αν κατεβουν ετσι με τη ταου, θα δουν τη πραγα απο καρτ ποσταλ...
υγ. καλα, και οι δυο προπονητες ειναι για γελια...ο ενας δε θυμοταν ταχα το ονομα και ο αλλος μονο τον αρμοδιο και τον αριστογειτονα δε θυμηθηκε...ο καζλαουσκας μαλλον δε ξερει τη προιστορια της ομαδας του και ο ομπραντοβιτς δε ξερει καν τους αντιπαλους του?
-
Παιδια, κατά προτίμηση οι γάβροι, τρεχάτε στα περίπτερα να αγοράσετε. Η ΙΟΝ έβγαλε νέα καραμέλα, 'διατησία' τη λέει
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Αν νιώσω να εξισώνομαι μαζί σου, άσχετε γελωτοποιέ του φόρουμ ,θα προτιμήσω να καταπιώ ένα μαγγάλι καρβουνα για να μη φτάσω στην κατάντια σου.(για τελευταια φορά)
Πάαααααλι τελείωσε η δόση σου;;;Ορίστε τα αποτελέσματα της στέρησης...
Μεθαδόνη δε σας δίνει ο Τσουκαλάς;;
Αποστολή για funniest!
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Δεν ξερω αν νομιζεις οτι εξισωθηκες μαζι μας αλλα αν δεν τα ξερεις καλα τραβα ρωτα γιατι εμεινε αναπηρος ο ΜΠΟΜΠΑΝ. ΘΥΜΑΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΡΙΞΕ ΚΟΥΤΟΥΛΙΑ ΣΤΗΝ ΜΠΑΣΚΕΤΑ? Μηπως γιατι ειχε αγανακτησει με τα οργια που κανατε? Θυμασαι ποιος σκοτωσε τον Πετροβιτς?
Ολα αυτα τα λεω σοβαρα ,αλλα αυτη η σκηνη με τον Μπομπαν αιμοφυρτο θα μου μεινει για παντα χαραγμενη στο μυαλο μου και ποτε μα ποτε δεν προκειται να πω ενα καλο λογο για την ομαδα που τον αφησε αναπηροΑυτά που γράφεις, είναι εξοργιστικά. Τι θα πει 'η ομάδα που τον άφησε ανάπηρο'???
Η σκηνή με τον Μπόμπαν θα μείνει και στο δικό μου μυαλό για πάντα χαραγμένη. Αλλά θα μείνει χαραγμένη ως παράδειγμα του τι κακό μπορεί να προκαλέσει κάποιος στον εαυτό του σε στιγμή αδυναμίας. Το να κατηγορείς άλλους για κάτι τέτοιο, είναι τουλάχιστον απαράδεκτο εκ μέρους σου.
-
Triple/Double o Θόδωρας, το 1ο της καριέρας του. 12Π-12Ρ-16ΑΣ
Για να ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά για Σαϊτάμα, να τους πάρουμε τα μυαλά πάλι!
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Triple/Double o Θόδωρας, το 1ο της καριέρας του. 12Π-12Ρ-16ΑΣΓια να ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά για Σαϊτάμα, να τους πάρουμε τα μυαλά πάλι!
16 Ασίστ
ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ: Eκ βαθέων...........