ΦΙΛΕ koralli
κοιταξε να δεις για 'πεποιθηση' δεν ξέρω αν υπάρχει πάντως δεν αντιδρά κανείς σε συγκρίσεις ομοίων με όμοια το ξαναλέω!!! Υπάρχουν δυο ειδών κατηγορίες στις συγκρίσεις:
1)οταν συκρίνεις με βάση τη ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (πχ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΑ) και ΚΥΒΙΚΑ (πχ 1600)... και
2)όταν συγκρίνεις με βάση την τιμή και βάζεις ένα 'ταβάνι' τιμής πχ 25000Ε (δεν το λέω για το φίλο που έκανε το topic!) και περιμένεις να ακούσεις τη γνώμη του καθενός... σε ολες τις κατηγορίες σε όλα τα κυβικά σε όλα τα αμαξώματα για όλες τις χρησεις που λέει και η διαφήμιση...!!! τοτε λογικό είναι ο άλλος να μου συγκρίνει 2λιτρα με 1600αρια...
Αλλα πιστευω προσωπικα και ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΤΙΜΩΝ στα 1600ΑΡΙΑ για καποιους που τα χουν και γουστάρουν να τα 'πετάξουν' αυτα τα επιπλέον 3500Ε (αν και το χω ξαναπει οτι τα επιπλεον αυτα χρήματα ειναι ουσιαστικα) καλύτερο όλων ειναι το Α3...
ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ αυτη η ιστορία με τις τιμές και τα χρήματα που δίνει ο καθένας νομιζω ότι αρχίζει να κουράζει και πως δικαίωμα του καθενός είναι να διαλέγει ότι αυτοκίνητο θέλει με τα χρηματα που διαθέτει! Γιατι δηλαδή αν κάποιος είχε 250Κ για να δωσει για μια ferrari θα βγαιναμε πάλι να πούμε ότι τα λεφτά είναι πολλά και με τα ίδια λεφτά θα αγοραζαμε μια βίλα στο Πανόραμα??????? Το ίδιο πράγμα κάνεις όταν εγώ μιλάω για 1600 και εσυ μου λές για 2λιτρα μιας και είναι εντελώς ανόμοια αυτα που μου συγκρίνεις...
Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΑ ΧΕΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ...