-
Ο χρήστης skye έγραψε:
μου'ρχεται να πάρω ένα ΑΚ-47 και να τους καθαρίσω όλους..Κνίτης?
-
[edit-άσε καλύτερα]
-
Aναπολώ εποχές του 2001 όπου στο τμήμα Περιβάλλοντος του Παν. Αιγαίου δεν υπήρχαν στήριξη από κομματα, αλλά αυτόνομες παρατάξεις...
-
Η ΔΑΠ (μακριά από μας ) συνεχίζει να έχει τις πιο ωραίες γκόμενες;;
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Η ΔΑΠ (μακριά από μας ) συνεχίζει να έχει τις πιο ωραίες γκόμενες;;Τις πιο καλοντυμένες, ναι. Τις πιο όμορφες, όχι.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Η ΔΑΠ (μακριά από μας ) συνεχίζει να έχει τις πιο ωραίες γκόμενες;;
Τις πιο καλοντυμένες, ναι. Τις πιο όμορφες, όχι.
Εχει ανέβει μάλλον το επίπεδο κι υπάρχει 'ανταγωνισμός'
-
(Μακριά από μας )
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ
-
Μου θυμίσατε ένα σύνθημα της Φοιτητικής Ανεξάρτητης Κίνησης σε κάποιες εκλογές πριν 7-8 χρόνια
ΠΑΣΠίτισες ΔΑΠίτισες αν είστε μοναχές
γυρίστε το κεφάλι... ΦΑΚ!!!Οι άνθρωποι πέρα από το ότι είχαν φοβερό χιούμορ ήταν οι μόνοι που πραγματικά ασχολούνταν με τα προβλήματα του Πα.Μακ. μακριά από κομματικούς χρωματισμούς.
-
Δεν ξέρω τι λέτε εσεις αλλά μάλλον δεν έχετε 'θητεύσει' στο κυλικείο της Φιλοσοφικής στα late 80's
Ποια προβλήματα των Πανεπιστημίων ρε Χρήστο...
-
TRAVELLER
ε καλά λέμε καμια μαλακιά να περνάει η ώρα
-
Τι να πας να ψηφίσεις ρεεεεε???
Η εκλογές για 15μελή στα σχολεία πιο σημαντικές είναι από το τσίρκο!
Δεν μπορώ να ανεχθώ όποιον από τα 20 του λέει 'εγώ είναι ΝΔ/ΠΑΣΟΚ και τελείωσε. είμαι στη ΔΑΠ/ΠΑΣΠ και αρχίζω τα ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ.'. Και μετά φανατίζονται για μια Μ@Λ@ΚΙ@. 'Oπαδός κόμματος' = βολεμένος για εμένα.
Βρε ουστ!!
-
- Το επάγγελμά σας, κυρία / κύριε;
- Πολιτευτής.
-
ρε να περναω με κατι φιλους μου δαπιτες απτη χαριλαου τρικουπη και να κανουν κωλοδαχτυλα, το life is life το τραγουδι στα παρτυ το εχουνε κανει...γαμω το πασοκ.
πρεπει να τους πω ...μα ποσο μαλακες ειστε??? αλλα ειναι φιλοι μου ρε γαμωτο και πριν γινουνε πορωμενοι (μπορει να με βολεψουν και πουθενα μεθαυριο )
παντως ειναι καταντια και της μοδας. πως φωναζανε κατι βλαμενα στο λυκειο ΠΑΟ ολε και λοιπα. αυτοι φωναζουνε τα δικα τους τωρα και ειναι και ωραιο.......
-
Αυτά που περίγραφετε είναι μέρος της συνολικής κατάντιας της κοινωνίας μας!
Η κομματικοποίηση από παιδική ηλικία , ο συνδικαλισμός και η κατευθυνόμενη (ελέγχομενη) 'πολιτική' συμπεριφορά, θυμήζω ότι θεσμοθετήθηκε από τον αεί-μνηστο Α. Παπανδρέου , στον οποίο (σε αυτόν και στον κύκλο του) οφείλεται ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ μερίδιο ευθύνης για τη σύγχρονη σαπίλα της κοινωνίας.Είναι κρίμα, στα πανεπιστήμια, αντί να δημιουργείται γνώση, να καλλιεργείται το πνεύμα, οι φοιτητές μαθαίνουν Ρουσφετολογία και Συνδικαλισμό ώστε να γίνουν οι μελλοντικοί ΄'συνδικαλιστές' και 'αγωνιστές' για τα 'δικαιώματα του εργάτη'!
Και μετά αναρωτιώμαστε; Τι φταίει ή γιατί δεν πάμε μπροστά ή γιατί έχει πρόβλημα η ελληνική οικονομία και άλλα κουλά.
Δυστηχώς, κύριοι το πρόβλημα ξεκινά από εμάς τους ίδους και μην ψάχνετε για αποδιοπομπαίους τράγους... -
Ο χρήστης sergeant έγραψε:
Αυτά που περίγραφετε είναι μέρος της συνολικής κατάντιας της κοινωνίας μας!
Η κομματικοποίηση από παιδική ηλικία , ο συνδικαλισμός και η κατευθυνόμενη (ελέγχομενη) 'πολιτική' συμπεριφορά, θυμήζω ότι θεσμοθετήθηκε από τον αεί-μνηστο Α. Παπανδρέου , στον οποίο (σε αυτόν και στον κύκλο του) οφείλεται ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ μερίδιο ευθύνης για τη σύγχρονη σαπίλα της κοινωνίας.Είναι κρίμα, στα πανεπιστήμια, αντί να δημιουργείται γνώση, να καλλιεργείται το πνεύμα, οι φοιτητές μαθαίνουν Ρουσφετολογία και Συνδικαλισμό ώστε να γίνουν οι μελλοντικοί ΄'συνδικαλιστές' και 'αγωνιστές' για τα 'δικαιώματα του εργάτη'!
Και μετά αναρωτιώμαστε; Τι φταίει ή γιατί δεν πάμε μπροστά ή γιατί έχει πρόβλημα η ελληνική οικονομία και άλλα κουλά.
Δυστηχώς, κύριοι το πρόβλημα ξεκινά από εμάς τους ίδους και μην ψάχνετε για αποδιοπομπαίους τράγους...+1000
-
Οταν μπηκα στο πανεπιστημιο συνειδητοποιησα οτι αυτη η προβατοποίηση και ο φανατισμος αφορα μια πολύ μικρη μεριδα φοιτητων,κυριότερα απο επαρχία.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Οταν μπηκα στο πανεπιστημιο συνειδητοποιησα οτι αυτη η προβατοποίηση και ο φανατισμος αφορα μια πολύ μικρη μεριδα φοιτητων,κυριότερα απο επαρχία.Δυστυχώς όμως η σιωπηρή πλειοψηφία παραείναι σιωπηρή, και σε μεγάλο βαθμό αδιάφορη για τα κοινά. Έτσι ουσιαστικά είναι ανύπαρκτη.
-
Καλά τώρα έχει μπει η κομματικοποίηση στα πανεπιστήμια; Έτσι ήταν ακόμα και όταν απαγορευόταν. Με τα καλά και με τα στρεβλά της. Δεν είναι ο κόσμος μας αγγελικά πλασμένος! Πάντα υπήρχαν αυτή που εκμεταλλεύονται τα κόμματα, αυτοί που τους εκμεταλλεύονται τα κόμματα και οι αδιάφοροι. Μην φέρνουμε τον κατακλυσμό και για χάρη της ιστορίας οι οργανωμένοι φοιτητές δεν ανακαλύφτηκαν από τον Ανδρέα Παπανδρέου αλλά κάπως παλιότερα!
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Καλά τώρα έχει μπει η κομματικοποίηση στα πανεπιστήμια; Έτσι ήταν ακόμα και όταν απαγορευόταν. Με τα καλά και με τα στρεβλά της. Δεν είναι ο κόσμος μας αγγελικά πλασμένος! Πάντα υπήρχαν αυτή που εκμεταλλεύονται τα κόμματα, αυτοί που τους εκμεταλλεύονται τα κόμματα και οι αδιάφοροι. Μην φέρνουμε τον κατακλυσμό και για χάρη της ιστορίας οι οργανωμένοι φοιτητές δεν ανακαλύφτηκαν από τον Ανδρέα Παπανδρέου αλλά κάπως παλιότερα!Ποιος την είπε αυτη τη μπούρδα;;;
Τους ΕΚΟΦίτες της ΕΡΕ και του Μπρατάκου δεν τους είχε ακουστά;;
Ας ρωτησουν τον Πέτρουλα. Σταδίου και Εδουάρδου Λω 'μένει'.
-
'Πρώτοι στα γράμματα, πρώτοι στον αγώνα'
Από το γυμνάσιο γινόταν το ιδεολογικό παιδομάζωμα από την ΚΝΕ και μεταφερόταν μετά στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.
Πολιτικά, που στέκεστε;