-
Και που να δεις πόση είναι η επίσημη διαφορά diesel στο X-trail.... κρατηθείτε: για ίδια έκδοση εξοπλισμού περίπου 8500 διαφορά!!!
-
Μετα θα φταίμε εμείς αν το φέρουμε απ'έξω;
-
Mα οποιοδήποτε καινούριο αυτοκίνητο και να φέρεις απ έξω δεν θα σου βγει φθηνότερο απο αυτό που έχει η αντιπροσωπεία επειδή κάνουν μαζικές παραγγελίες
-
Ακόμα δεν έχουν τιμή αλλά την περιμένουν (έρχεται το περιστέρι από Γιαπονία )!! Η τιμή του G.V. από την επίσημη είναι 33990€ και αφορά την μεσαία έκδοση από πλευράς εξοπλισμού.
-
[quote='K.L.']Ακόμα δεν έχουν τιμή αλλά την περιμένουν (έρχεται το περιστέρι από Γιαπονία )!! Η τιμή του G.V. από την επίσημη είναι 33990
-
[quote='gto'][quote='K.L.']Ακόμα δεν έχουν τιμή αλλά την περιμένουν (έρχεται το περιστέρι από Γιαπονία )!! Η τιμή του G.V. από την επίσημη είναι 33990
-
Λόγω ανωτέρας βίας έχω σταματίσει το ψαξιμο μόλις μάθω θα σας πω.
-
Μία ερώτηση αν ξέρει κανείς να απαντήσει...
H συγκεκριμένη επιχείρηση έχει και μεταχειρισμένα ή μόνο καινούρια ????Εχει κανένας τηλεφωνάκι της Autoprofit ??
-
Ναι πουλάει και μεταχειρισμένα τηλ. 210-9578033-34 φαχ. 210-9578938
-
Both.
-
Thanks K.L. και dimsavas!!!!
-
Κάποιος ας μου δώσει την δ/νση της autoprofit γιατί τα παραπάνω τηλέφωνα είναι λάθος ...
Βρήκα και ένα άλλο, το 9579933 αλλά τζίφος ....
Η δ/νση είναι Συγγρού 250?
-
ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΣΥΓΓΡΟΥ 294
ΤΗΛ 210 9578 933
FAX 210 9578 938
ΚΑΙ ΑΝ ΣΕ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΣΠΥΡΟΣ ΦΩΤΕΙΝΟΠΟΥΛΟΣ
-
GRANDV thank u!!!!!!
-
Αύριο θα πάω στην Auto Profit. Εχει κανένας υπόψη πόσο περίπου ποιο φτηνά τα δίνει τα αυτοκίνητα ώστε να μην ακούσω τίποτα περίεργο ... ?
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Αύριο θα πάω στην Auto Profit. Εχει κανένας υπόψη πόσο περίπου ποιο φτηνά τα δίνει τα αυτοκίνητα ώστε να μην ακούσω τίποτα περίεργο ... ?Aν θυμάμαι καλά δίνει 27290 το GV 5πορτο με 6 αερόσακους και 6δισκο cd επιπλέον απο το απλό της αντιπροσωπίας που το δίνει 27500
20990 το τρίπορτο
Τσέκαρε καλά τη λίστα εξοπλισμού γιατί έχουν διαφορές -
Ο χρήστης bebes έγραψε:
Aν θυμάμαι καλά δίνει 27290 το GV 5πορτο με 6 αερόσακους και 6δισκο cd επιπλέον απο το απλό της αντιπροσωπίας που το δίνει 27500
20990 το τρίπορτο
Τσέκαρε καλά τη λίστα εξοπλισμού γιατί έχουν διαφορέςTι λες τώρα! 2000 euro διαφορά????
Ελπίζω να έχουν λίστα εξοπλισμού για να δω τις τυχόν διαφορές!Σε ευχαριστώ πολύ!
-
TO 29500 της αντιπροσωπίας έχει ζάντες αλ, προβ ομίχλης, χειριστήρια σστο τιμόνι κλπ ε΄τος απο επιπλέον αερόσακους και cd.
Γι'αυτό σου λέω να κοιτάξεις καλά -
Ο χρήστης bebes έγραψε:
TO 29500 της αντιπροσωπίας έχει ζάντες αλ, προβ ομίχλης, χειριστήρια σστο τιμόνι κλπ ε΄τος απο επιπλέον αερόσακους και cd.
Γι'αυτό σου λέω να κοιτάξεις καλάH αντιπροσωπεία ξέρουμε τι δίνει .... !
Το θέμα είναι η Autoprofit να ξέρει τι δίνει και να μην αρχίσουμε τις αερολογίες!!!!! -
ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΛΙΓΟ ......ΚΕΣ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΝΩ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΣΤΑΝΤΑΡ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΟΥ ΒΡΟΥΝ ΑΛΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΗ ΟΧΙ ΠΩΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ. ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΝΑΡΗ ΠΟΥ ΤΟ ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΟΧΙ ΔΩΡΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΠΑΙΖΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΘΕΛΟΥΝ 80 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ
Αγορά από Auto - Profit;;