-
Ο χρήστης stefanos147 έγραψε:
Πέτυχα χθες το μεσημέρι μια μάυρη Carrera 911 S!!Ναι, για την καινούρια λέω. Είχε γερμανικές πινακίδες και απο κοντά είναι πιο κα##α απ'οτι στις φωτό και τα βίντεο! Αυτή θα πω στον ΑηΒασίλη να μου φέρει.Την είδα κι εγώ σήμερα στο parking του Kitchen Bar και διαπίστωσα κατευθείαν τι με χαλούσε σε όλες τις Porsche τα τελευταία χρόνια.. πανέμορφη!
Για την ιστορία, πέτυχα ξανά στο Kitchen Bar (πήγαινα συχνά προς τα 'κει, ελέω φεστιβάλ) πριν 2 εβδομάδες μια μαύρη Modena και δίπλα ένα Speedster (πούλησε τελικά κομμάτια στην Ελλάδα; )
Μα καλά, δε ντράπηκαν να τα βάλουν στο πλακόστρωτο του λιμανιού; -
Τρίτη Κυριακή στην σειρά που με ακολουθεί η γνωστή κίτρινη Lambo Gallardo.
Στην παραλιακή πάντα.
Νομίζω οτι με ζηλεύει...
-
Σπύρο,θα με πας καμμια βόλτα ή επειδη σε απείλησα με ένεση,εγώ Φεράρι γιόκ?
-
έχε χάρη που γιορτάζεις γιατρέ, αλλίως... ΓΙΟΚ
Σπύρος
-
Α, και για τη Scaglietti, είδε στην Πάτρα γνωστός μου μια να επιταχύνει τέρμα γκάζι,την ώρα εκείνη να πατάει σε νερά,να το χάνει και μετα κάμποσα τετακε να καταλήγει αγνώριστη πάνω σε κολώνα. Μετικά από μερικές μέρες την είδε φορτωμένη σε οδική βοήθεια να την κάνει για Ιταλία με το καράβι.Είχε απενεργοποιήσει και το esp ο 'χεράς';Κρίμα για την κούκλα πάντως...
-
Α, και για τη Scaglietti, είδε στην Πάτρα γνωστός μου μια να επιταχύνει τέρμα γκάζι,την ώρα εκείνη να πατάει σε νερά,να το χάνει και μετα κάμποσα τετακε να καταλήγει αγνώριστη πάνω σε κολώνα. Μετικά από μερικές μέρες την είδε φορτωμένη σε οδική βοήθεια να την κάνει για Ιταλία με το καράβι.Τσ,τσ,τσ,τσ.... Κωλάμαξα τελικά, σκοτώστρες!!! Είναι δυνατόν να μη μπορεί να βγάλει κάποιες εκατοντάδες άλογα σε βρεγμένη ελληνική ασφαλτο; Πρέπει οπωσδήποτε ο χεράς μας να κάνει μια μύνηση στη ferrari για το απαράδεκτο αυτοκίνητο που του πούλησαν...
Βρε που πάμε ρεεεε!!!!
-
Χθες το βραδακι ειδα στο Μικρολιμανο ενα μαυρο Hammer....
Τεραστιοτατο λεμε.....
Σταματαγαν ολοι και το κοιταζαν... -
Άσε φίλε μου, είχα την ευκαιρία στην Executive Cars να μπω μέσα σε ένα τέτοιο και με έπιασε υψοφοβία! Νομίζεις πως ό,τι κινείται μπροστά σου θα το πατήσεις!
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Άσε φίλε μου, είχα την ευκαιρία στην Executive Cars να μπω μέσα σε ένα τέτοιο και με έπιασε υψοφοβία! Νομίζεις πως ό,τι κινείται μπροστά σου θα το πατήσεις!Το κλιο ηταν σαν κατσαριδακι διπλα του.....
Μπρρρρ ευχομαι κανενας να μην τρακαρει ποτε με ενα τετοιο... -
Φίλε Clio, ένας κολλητός που σπουδάζει Οξφόρδη τα έπινε τις προάλλες σε μια pub όπου βρισκόταν κι ο Alonso. Όταν έφυγε, μπήκε σε ένα Clio V6 και.. εξαφανίστηκε!!
-
Σάββατο μεσημέρι στη Γλυφάδα είδα μία καλογυαλισμένη κόκκινη Ferrari 308.
-
Χθες το βραδάκι, κατά τις 8:30-9:00, στην Καλαμαριά, κοντά στο σπίτι μου, μία μαύρη, παλιά Camaro!!! Με Αμερικανικές πινακίδες. Με τις κλασσικές ζάντες και την αλήτικη εμφάνιση και έναν ανάλογο οδηγό!!! Ήχο δεν άκουσα όμως... (είχε κίνηση και είμασταν σταματημένοι σε φανάρι... )
Από τα παλιά muscle cars... Ααααααχχχχ
-
....υπάρχει και μια Stingray σ'ένα βουλκανιζατέρ στην Αμφιθέας μερικές φορές... επίσης πριν κάνα 2 βδομάδες είχε περάσει ένα Renault Sport Spider (αυτό που μοιάζει με Elise/Speedster με κινητήρα από Clio Williams) με γερμανικές πινακίδες από οδ. Πλαστήρα στην Ν. Σμύρνη ...
-
Ο χρήστης 993cc έγραψε:
επίσης πριν κάνα 2 βδομάδες είχε περάσει ένα Renault Sport Spider (αυτό που μοιάζει με Elise/Speedster με κινητήρα από Clio Williams) με γερμανικές πινακίδες από οδ. Πλαστήρα στην Ν. Σμύρνη ...αν ήταν κίτρινο, το έχω δει πριν 3 χρόνια σε κάμπινγκ στη Μονεμβάσια
Σπύρος
-
ναι κίτρινο ήταν αλλά το αυτοκίνητο αυτό έβγαινε σε 4 χρώματα μόνο, από την άλλη είναι και οι πινακίδες .... Πάντως να κάνεις... touring με ένα τέτοιο θέλει τόλμη (τουλάχιστον...), σ'ένα site οι ίδιοι οι ιδιοκτήτες λένε ότι έιναι καθαρά track-day car .
-
Ο χρήστης 993cc έγραψε:
ναι κίτρινο ήταν αλλά το αυτοκίνητο αυτό έβγαινε σε 4 χρώματα μόνο, από την άλλη είναι και οι πινακίδες .... Πάντως να κάνεις... touring με ένα τέτοιο θέλει τόλμη (τουλάχιστον...), σ'ένα site οι ίδιοι οι ιδιοκτήτες λένε ότι έιναι καθαρά track-day car .κίτρινο με γερμανικές σίγουρα, και το είχα δει σε.... χωματόδρομο (πατημένο βέβαια)
Σπύρος
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
επίσης πριν κάνα 2 βδομάδες είχε περάσει ένα Renault Sport Spider (αυτό που μοιάζει με Elise/Speedster με κινητήρα από Clio Williams) με γερμανικές πινακίδες από οδ. Πλαστήρα στην Ν. Σμύρνη ...
αν ήταν κίτρινο, το έχω δει πριν 3 χρόνια σε κάμπινγκ στη Μονεμβάσια
Σπύρος
Το οποίο είναι πολύ πιθανό να είναι το ίδιο που είχα δει το 2001 αραγμένο στο χωριό που έκανα αγροτικό στη Μάνη!
Μικρός που είναι ο (αυτοκινητιστικός) κόσμος!! -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
κίτρινο με γερμανικές σίγουρα, και το είχα δει σε.... χωματόδρομο (πατημένο βέβαια)
Σπύρος
Renault Sport Spider σε χωματόδρομο!!!!! Έστω και πατημένο... Θέλει κότσια... Μην μου πεις ότι πήγαινε και φέτες ο τύπος, γιατί θα φάω το δίπλωμα...
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Το οποίο είναι πολύ πιθανό να είναι το ίδιο που είχα δει το 2001 αραγμένο στο χωριό που έκανα αγροτικό στη Μάνη!
Μικρός που είναι ο (αυτοκινητιστικός) κόσμος!!είναι πιο μικρός απ'όσο νομίζεις γιατρέ. Εκείνο το καλοκαίρι πιθανόν να κάναμε μαζί κάπου μπάνιο, πέρασα αρκετές μέρες στη Μάνη (και γύρισα σχεδόν όλη την Πελοπόννησο), Καρδαμύλη, Στούπα, Καραβόμυλο κλπ... Πού έκανες αγροτικό???
(οφ-τόπικ )
Σπύρος
-
Mercedes SL 55 AMG (V8 Kompressor γραφει στα φτερά) έξω από το Πανάνειο, για όσους ξέρουν από Ηράκλειο, χωρίς πινακίδες.
Δεύτερη φορά που την βλέπω παρκαρισμένη, ακριβώς στο ίδιο σημείο.
Πρέπει να είναι το ακριβότερο αυτοκίνητο που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στη Κρήτη. Σε ποιον φτωχούλη να ανήκει?
Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Κυβισμός(κ.εκ) 5.439
Κύλινδροι / Διάταξη 8/V
Ισχύς (ίπποι) / σ.α.λ 500/6.100
Ροπή (Kgm) / σ.α.λ. 71,3/2.650
Θέση κινητήρα / Κίνηση E/Π
Κιβώτιο / Σχέσεις Α/5
Τελική ταχύτητα **250 **
Επιτάχυνση 0-100(δλ.) **4,7 **
Κατανάλωση Εκτός πόλης / Μικτός κύκλος / Αστικός κύκλος -/13,5/-
Βάρος(κιλά) 1.955
Τιμή 175.500,00