-
Ο χρήστης MichalisS έγραψε:
Αυτό!Να ρωτήσω κάτι; Αυτός δλδ είναι Εγγλέζος τσοπάνης;
( ) -
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Smart (ΟΛΑ!!!) κι οι περισσότεροι οδηγοί τους (και των δύο φύλων)Το thread του μίσους είναι αυτό;;;
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΧΙΟΥΝΤΑΙ!
ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ οδηγοί τους
Σωστά! NajaNaja εννοείς ότι αντιπαθείς και ΟΛΟΥΣ τους οδηγούς των Χιουντάϊ?!...Λίγο τραβηγμένο δεν νομιζεις?...
Το 'όλοι' είναι ίσως υπερβολή, αλλά οι 8 στους 10 είναι για τα σίδερα.
Αν ήξερε ο Δάβαρης πόσα μπινελίκια ακούει κάθε μέρα για τα φτηνά αυτοκίνητα που έφερε θα με έστηνε στο εκτελεστικό απόσπασμα.Δεν έχω τύχει (σαν παρατηρητής) σε ατύχημα που έχει εμπλακεί Χιουντάι και να μην έφταιγε.
-
D-Jet
οh yes...!
-
tazio
Να κάνω μικτή τότε. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
D-Jetοh yes...!
Ok, εμένα μου τη σπάει ο Χαλβάς Φαρσάλων όταν είναι με λάδι ( ) και όλοι όσοι τον επιλέγουν έναντι του παραδοσιακού Χαλβά! ΟΛΟΙ!
( )(Καλά τα αμάξια, αλλά τι σας φταίνε ρε σεις οι χριστιανοί με τα χάιουντάι και τα ζμάρτ; )
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
(Καλά τα αμάξια, αλλά τι σας φταίνε ρε σεις οι χριστιανοί με τα χάιουντάι και τα ζμάρτ; )
έγραψα οι ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ έχεις δει πως 'οδηγούν'; και δεν νομίζω να διαφωνούν οι περισσότεροι
επειδή κάνει θόρυβο, ακούγεται η σκάστρα νομίζουν ότι είναι και γρήγορο
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
tazio
Να κάνω μικτή τότε.Μάνο το έχω ξαναγράψει σε άλλο θέμα και δε το λέω για να 'χαϊδέψω αυτιά'. Είσαι από τους ανθρώπους που με έκαναν να 'δώσω' αυτό το 2 στους 10 για τους οδηγούς της συγκεκριμένης εταιρείας.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΧΙΟΥΝΤΑΙ!
ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ οδηγοί τους
Σωστά! NajaNaja εννοείς ότι αντιπαθείς και ΟΛΟΥΣ τους οδηγούς των Χιουντάϊ?!...Λίγο τραβηγμένο δεν νομιζεις?...
**Το 'όλοι' είναι ίσως υπερβολή, αλλά οι 8 στους 10 είναι για τα σίδερα.
Αν ήξερε ο Δάβαρης πόσα μπινελίκια ακούει κάθε μέρα για τα φτηνά αυτοκίνητα που έφερε θα με έστηνε στο εκτελεστικό απόσπασμα.Δεν έχω τύχει (σαν παρατηρητής) σε ατύχημα που έχει εμπλακεί Χιουντάι και να μην έφταιγε.**
Σίγουρα δεν είναι όλοι,αλλά και εγώ παθαίνω κάτι ( ) όταν βλέπω Hyundai,Kia και......Chevrolet(ναι αυτά τα ματιζ κλπ κλπ) .Δεν ξέρω,ίσως επειδή ποτέ δεν χόνεψα τα made in Korea...
Kαι από την άλλη ακούω από μερικούς φίλους με τα εν λόγω αυτοκίνητα να μου λένε...:'Γιατί;;Τα φιατ είναι καλύτερα;;;' -
Παίδες, οδηγούς κράζουμε στο 'Ζώα ζώα ζώα'. Εδώ ας κράζουμε ΜΟΝΟ τα αυτοκίνητα που αντιπαθούμε
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Renault Thalia!!!!
ΑΣΧΗΜΟ! Παίρνουν το όμορφο Clio και VIOLA!!!YUCK!!!!!
Επίσης με ενοχλούν αφάνταστα τα Made in Turkey γενικώς.
και τα Corolla Verso είναι made in Turkey...
Εμένα ta made in Turkey δεν με πειράζουν.... η απουσία του made in Greece είναι που με πειράζει...
-
καλα εχετε ξεφυγει. εδω λεμε ποια αυτοκινητα αντιπαθουμε και για πιο λογο-δεν ειναι αναγκη να υπαρχει.
εγω παλι δεν εχω καταλαβει καποιους επικυνδυνους οδηγους με συγκεκριμενα αμαξια.η αντιπαθεια προς τα χιουνται καλα ειναι να εξηγειται κιολας.το αν ειναι τα φιατ καλυτερα θα το κρινει η αγορα
εγω αντιπαθω ολα τα γερμανικα εκτος απο BMW και Opel.γιατι πουλανε πραγματα που δε χρειαζομαι και ελπιζω να μη χρειαστω ποτε.
-
Aπο ποτε η Οπελ εγινε Γερμανικη?
-
Φιρί-φιρί το πάτε να κουβαλήσετε τον Γαβριήλ.
-
Λοιπόν:
Δεν μπορώ το Multipla και την Delta Mk2 και την 155.
τα Τhalia , τα VW Touran, τα VW fox...τα Matrix... την παντόφλα την BMW 1
την μελιτζάνα το Ford Κa.... και πολλά άλλα...... -
Σχετικά με την προέλευση της Opel, ας μην ξεχνάμε και αυτό (Β' Παγκόσμιος):
-
αυτο το παραπανω εννοουσα και γω
-
Ο χρήστης patro έγραψε:
η αντιπαθεια προς τα χιουνται καλα ειναι να εξηγειται κιολας.το αν ειναι τα φιατ καλυτερα θα το κρινει η αγορα.
Tί εννοείς ότι θα το κρίνει η αγορά..;;;;Διαφωνώ.Αν εννοείς τις πωλήσεις... Μέχρι πριν λίγο καιρό (σχετικά) τα Accent ήταν πρώτα σε πωλήσεις με διαφορά..Αυτό τι σημαίνει;;Ότι είναι καλύτερα από το Punto πχ;;;Τυχαίο παράδειγμα..
Όσο για την αντιπάθεια στα Hyundai είναι μάλλον θέμα προέλευσης..και αυτό ισχύει κυρίως για τα μοντέλα μερικών χρόνων πριν καθώς τα δεδομένα έχουν αλλάξει..
-
Προσωπικά θεωρώ την Huyndai την επόμενη Toyota.
Βγάζει καλά, λειτουργίκα, τίμια αυτοκίνητα που δεν συναρπάζουν.
Αυτή είναι η συνταγή της toyota αλλά στην μισή τιμή -
Montecarlo, μαζί σου... συμφωνώ απολύτως!
ΑΝΤΙΠΑΘΗΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ