-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Εξαιρετικές πληροφορίες ΚΡΙΕΖΑ!Nασαι καλα Kouk Αλλα προς τι το λυπημενο εμοτικον??
Καμιά σχέση με το θέμα βέβαια....αλλά τι να κάνουμε?!!...
Γιατι καμμια σχεση?? Απ'οτι ειδα περι αντικειμενικοτητας ειναι το θεμα...
Εκτος κι αν εννοεις οτι επειδη μιλαω για καποια χωρα της Κεντρικης Αφρικης ενω εδω ειναι Ελλαδα, οπότε παω πασο και ζητω συγνωμην.... -
Μπράβο! Επιτέλους είπε κάποιος τα πράγματα με το όνομά τους, χωρίς υπονοούμενα, υπεκφυγές και παραβολές...
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Μπράβο! Επιτέλους είπε κάποιος τα πράγματα με το όνομά τους, χωρίς υπονοούμενα, υπεκφυγές και παραβολές...Πραγματι αυτος ο γνωστος μου ειναι καλο παιδι....
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Δε πειραζει, μαθαινουμε και νεα απο την Αφρικη!Καλη ιδεα αυτη
Ο Γαβριηλ θα σας λεει νεα απο την Αμερικη κι εγω (αν με αφησουν) θα σας λεω νεα απο την Κεντρικη Αφρικη.
Directly from the deep of the Jungle και Live from the heart of savanna
-
οποτε καλυτερα να ανοιξεις ενα νεο θεμα, γιατι εδω εχουμε αλλη συζητηση.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
οποτε καλυτερα να ανοιξεις ενα νεο θεμα, γιατι εδω εχουμε αλλη συζητηση.Eχεις δικιο.Εδω μιλατε για αντικειμενικοτητα, παρασυρθηκα και ζητω συγνωμην για αυτο....
Θα ανοιξω (αλλη μερα ομως) ενα θεμα με τιτλο 'Δημοσιογραφια και Δημοσιογραφικη Αντικειμενικοτητα στην Κεντρικη Αφρικη'. -
ναι ανοιξε, και επειδη εχω και εγω ενα ξαδερφο στην κεντρικη Ευρωπη, θα βγαλουμε πολυτιμα συμπερασματα γενικοτερα.
-
Τελικά η (πραγματική) ατιμωρησία είναι αιτία κάποιων κακών συνεχειών.
-
ΟΚ παίδες. Πάμε παρακάτω σας παρακαλώ πολύ.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Μπράβο! Επιτέλους είπε κάποιος τα πράγματα με το όνομά τους, χωρίς υπονοούμενα, υπεκφυγές και παραβολές...Τι θέλεις να γράψει...?
Οτι οι 5 οικογένειες που ειχαμε στην Ελλάδα γίνανε 10 επειδή τα παιδιά παντρεύτηκαν ή γιατι τα 3 από τα 4 παιδιά του τάδε φέρανε και άλλη μάρκα... ή γιατι τα παιδιά ανοίξανε λιανικές πωλήσεις.Εμένα μου άρεσε αυτό με την Αφρική.
Αφού έρχεται η σκόνη από εκεί μπορεί να έρχονται και οι ιδέες -
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Εμένα μου άρεσε αυτό με την Αφρική.
Αφού έρχεται η σκόνη από εκεί μπορεί να έρχονται και οι ιδέεςTo κακο ειναι οτι ερχονται....σκονισμενες.
Συν το οτι με τη βροχη γινονται λασπη που φαινεται, και μαλιστα ασχημα -
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
Tι δουλειά είχε ο Μέγας Αλέξανδρος στην Αλεξάνδρεια
Είχε πάει δημοσιογραφική παρουσίαση...
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Και η Αλεξανδρεια στην Αφρικη ειναι
'Η Ελλαδα ειναι η μονη Αφρικανικη χωρα επι Ευρωπα'ι'κου εδαφους'
-
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
'Η Ελλαδα ειναι η μονη Αφρικανικη χωρα επι Ευρωπα'ι'κου εδαφους'
γιατί απορείς; ...αφού Ουγκάντα είμαστε!
-
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
Και η Αλεξανδρεια στην Αφρικη ειναι
έχεις αρχίζει και με καταλαβαίνεις και μου αρέσει.
Τα πιάνεις με τη μία τα υπονοούμενα -
Και κάτι τελευταίο
Εαν ήμασταν τόσο εχθρικοί απέναντι στην τσέχικη εταιρεία, τότε δε θα ανακηρύσσαμε νικητές τα μοντέλα της στις συγκριτικές δοκιμές των τευχών 369, 384, 405 και 420. Εάν, μάλιστα, δεχθούμε τη θεωρία περί άμεσης σχέσης μεταξύ σελίδων διαφήμισης συγκεκριμένων εταιρειών και αποτελεσμάτων στα συγκριτικά, τότε με ποια δύναμη μπορεί να προτιμάμε το ταπεινό Fabia έναντι της πολυδιαφημισμένης Corolla; (4T 369). Eπίσης, αφού δεν το έχουμε σε τόσο μεγάλη υπόληψη το Octavia 5, γιατί σπεύσαμε να το συμπεριλάβουμε στα ετήσια αριστεία; (4Τ 412)Σωτήρης Τσαντίλης
υπάρχει κανάς αυτόματος μεταφραστής στα αφρικανικά να διαβάσει-απαντήσει κανάς ουγκα σκούντα αφρικοκεντρικός παραδειγματάκιας που συνεχίζει τα υπονοούμενα;(ευτυχώς μόνος του)
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
Και κάτι τελευταίο
Εαν ήμασταν τόσο εχθρικοί απέναντι στην τσέχικη εταιρεία, τότε δε θα ανακηρύσσαμε νικητές τα μοντέλα της στις συγκριτικές δοκιμές των τευχών 369, 384, 405 και 420. Εάν, μάλιστα, δεχθούμε τη θεωρία περί άμεσης σχέσης μεταξύ σελίδων διαφήμισης συγκεκριμένων εταιρειών και αποτελεσμάτων στα συγκριτικά, τότε με ποια δύναμη μπορεί να προτιμάμε το ταπεινό Fabia έναντι της πολυδιαφημισμένης Corolla; (4T 369). Eπίσης, αφού δεν το έχουμε σε τόσο μεγάλη υπόληψη το Octavia 5, γιατί σπεύσαμε να το συμπεριλάβουμε στα ετήσια αριστεία; (4Τ 412)Σωτήρης Τσαντίλης
υπάρχει κανάς αυτόματος μεταφραστής στα αφρικανικά να διαβάσει-απαντήσει κανάς ουγκα σκούντα αφρικοκεντρικός παραδειγματάκιας που συνεχίζει τα υπονοούμενα;(ευτυχώς μόνος του)
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
έχεις αρχίζει και με καταλαβαίνεις και μου αρέσει.
Kαι μενα μου αρεσει που σε καταλαβαινω
Τα πιάνεις με τη μία τα υπονοούμενα
Τα δικα σου υπονοουμενα τα πιανω.
Κατι αλλα υπονοουμενα δεν μπορω να πιασω εκεινα που λενε κατι για ουγκα σκουντα και κεντροαφρικανους παραδειγματακιδες που συνοδευονται απο κρυους γελωτες....
ΑΠΑΝΤΗΣΗ 4Τ ΓΙΑ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ OCTAVIA RS ΜΕ LEON