-
Ο χρήστης euri έγραψε:
Το σηματακι του Σαρακακη (το γνωστο 'Σ'),αφαιρειται ευκολα?
Στο mitsubishi μας ηταν αυτοκολλητο(μαλακο) και το ξεκολλησα κανονικα.
Αυτο ειναι το μεταλλικο,αν και παλι αυτοκολλητο μου φαινεται.Να το ξεκολλησει ή θα κανει καμια ζημια?Και εγώ το έχω σκεφτεί, αλλά είμαι διστακτικός, καθώς έχω δει σε μερικά Honda και Mitsubishi να έχει αφαιρεθεί το σηματάκι, αλλά να υπάρχουν σημάδια Οπότε προς το παρόν προτιμώ να βλέπω το σηματάκι, παρά κάποιο σημάδι στη βαφή.
παρτε ενα πιστολακι για τα μαλλια και ζεστανετε το σηματακι γυρω γυρω ωστε να λιωσει η κολλα...
-
Ο χρήστης Aerandir έγραψε:
παρτε ενα πιστολακι για τα μαλλια και ζεστανετε το σηματακι γυρω γυρω ωστε να λιωσει η κολλα...Έτσι έβγαλες το σηματάκι και συ από το καινούργιο κιβώτιο στο Twingo?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
παρτε ενα πιστολακι για τα μαλλια και ζεστανετε το σηματακι γυρω γυρω ωστε να λιωσει η κολλα...
Έτσι έβγαλες το σηματάκι και συ από το καινούργιο κιβώτιο στο Twingo?
οχι! με πετρα
-
Δηλαδη ειναι κολλητο,οπως και το αλλο.Φοβηθηκα επειδη αυτο ειναι μεταλλικο μηπως ειναι βιδωτο.
Thanks
-
με πριτσίνια????
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
γιατι δεν έρχεται στην ευρώπη νομίζωΣτην Ευρωπη ερχεται κανονικα με τον κινητηρα των 1.5cc vtec 110hp
Βεβαια ερχονται και εδιαφορες εκδοσεις οπως η sporty.
Στις αλλες χωρες ομως δεν εχουν Σαρακακη που εχουμε εμεις!!! -
που ερχεται φίλε των 110 ίππων?
-
Στην υπολοιπη Ευρωπη και στην Κυπρο.Εδω σε ενα site του εξωτερικου με jazz τους φαινεται περιεργο που εχουμε 1.3
-
σώπα....
Εμάς το 1,3 είναι ίδιο φορολογικά με το 1,2. Αρα εχει μία λογική -
Ο χρήστης coyote έγραψε:
σώπα....
Εμάς το 1,3 είναι ίδιο φορολογικά με το 1,2. Αρα εχει μία λογικήΚαι γιατί ο Σαρακάκης δεν αφήνει σε εμένα την επιλογή ποια έκδοση θα πάρω;
Αν φέρει το 1.5, έχω βάλει αύριο αγγελία να το πουλήσω το 1.3! -
Δείτε και αυτό: http://www.autoexpress.co.uk/news/65609 ... eport.html
Η Honda μακράν κορυφαία σύμφωνα με αυτήν την έρευνα! -
ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΕΜΕΙΣ. ..
δε θελουμε να τα λεμε για να μη μας λενε ότι κανουμε συνεχεια διαφήμιση -
Ο χρήστης antonitrans έγραψε:
Στην υπολοιπη Ευρωπη και στην Κυπρο.Εδω σε ενα site του εξωτερικου με jazz τους φαινεται περιεργο που εχουμε 1.3Μπορείς να μου πεις που το εχουνε
Πχ πηγα στη γερμανία και δε το εχουνε. Στην ιταλία νομίζω όχι....δωσε μας κανένα site
-
http://automobiles.honda.com/fit/
δειτε εδω!!! america γαρ -
Kαλά ρε παιδιά, ποιοί σας τα λένε αυτά και τους πιστεύετε κιόλας; ΠΟΥΘΕΝΑ στην Ευρώπη δεν κυκλοφορεί Jazz 1.5 με τον κινητήρα Vtec.Tο συγκεκριμένο μοντέλο κυκλοφορεί στην Ιαπωνία,την Αυστραλία και κάτι Μαλαισίες και Φιλιππίνες.Τελευταία κυκλοφόρησε και στην Αμερική μ'αυτόν τον κινητήρα.Στην Ευρώπη κυκλοφορούν τα 1.2(που δεν έρχεται στην Ελλάδα) και το 1.4.Μάλιστα η τιμή στην Ελλάδα είναι η φθηνότερη της Ευρώπης!!! Δεν ντρέπεται ο παλιο-Σαρακάκης!
-
Εχω δει στη Κύπρο Jazz 1.5 με τον κινητήρα Vtec.
Κυκλοφορούν πολλα και άγνωστα γαι μας, Ιαπωνικά μοντέλα -
ειναι μεταχειρισμένα με το τιμόνι από δεξιά, προφανώς από μαλαισία
Στην ευρώπη δεν υπαρχει αυτό το πράμα. ΄
-
Ο χρήστης rallye40 έγραψε:
Εχω δει στη Κύπρο Jazz 1.5 με τον κινητήρα Vtec.
Κυκλοφορούν πολλα και άγνωστα γαι μας, Ιαπωνικά μοντέλαΕντάξει δεν είναι και όλα άγνωστα... πχ Nissan Skyline
Kαι έτσι για να είμαι έντος θέματοσ να και το Honda Fit Aria (το σενταν του Jazz)
-
Eνταξει ρε παιδια δεν κυκλοφορει στη Ευρωπη.
Ενα λαθος εκανα,δηλαδη ουτε ο Σαρακακης να εισασταν. -
με κατάλαβες έτσι?????
HONDA JAZZ