-
Προς το παρόν, ενεργό μέλος σε ένα μόνο:
http://www.motorwomen.gr (όπως φαίνεται και στην υπογραφή μου)
Τώρα που θα πάρω και το αυτοκινητάκι μου, θα δούμε και πού αλλού θα είμαι... -
Ο χρήστης Έλσα έγραψε:
Προς το παρόν, ενεργό μέλος σε ένα μόνο:
http://www.motorwomen.gr (όπως φαίνεται και στην υπογραφή μου)
Τώρα που θα πάρω και το αυτοκινητάκι μου, θα δούμε και πού αλλού θα είμαι...την κυριακη (αν δεν απατομαι) στην ΝΕΤ, σε εκπομπη το πρωι μια μελαχρινη κοπελα μιλουσε για το club
-
Δεν κάνεις λάθος! Ήταν η Eva, η Πρόεδρος του club μας. Μετράμε τέσσερις μήνες ζωής πλέον!
-
Ο χρήστης Έλσα έγραψε:
Δεν κάνεις λάθος! Ήταν η Eva, η Πρόεδρος του club μας. Μετράμε τέσσερις μήνες ζωής πλέον!να σου πω την αληθεια δεν το παρακολουθησα αρκετη ωρα ετσι ωστε να συγκρατησω ονοματα και λοιπες λεπτομεριες
απλα πανω στο ζαπινγκ ( ) ακουσα κατι για οδηγικη παιδεια κτλ απο ατομο (συγκεκριμενα την κοπελα που μιλουσε) που δεν περιμενα να βγει στη τηλεοραση και να μιλαει για αυτοκινητα (κρινοντασ απο το παρουσιαστικο)
το παρακολουθησα λιγα δευτερολεπτα και μετα την εκλεισα (οχι λογο αυτου που εβλεπα)
-
MX5 Club
DriftClub -
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
MX5 Club
DriftClubΤι λές τώρα δε το περίμενα.
-
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΛΕΣΧΗ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ1 -
Μπορείς να διευκρινήσεις τι Λέσχη εννοείς, για να ξέρουμε και που πρέπει να πάει το θέμα σου?
-
χαρτοπαικτική;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
χαρτοπαικτική; -
Προφανώς εννοείς λέσχες αυτοκινήτου.Υπάρχουν πολλές ανάλογα με μάρκα ή μοντέλου αυτοκινήτου.Εκεί ο λαός συζητάει για τεχνικά & αισθητικά θέματα.Οργανώνει εκδρομές και βόλτες για καφέ κ.τ.λ.Σε κάποιες γίνοντας συνδρομητής με ετήσια συνδρομή έχεις εκπτώσεις συνήθως 10-20% σε κάποια συγκεκριμένα μαγαζιά αυτοκινήτων.Γενικά όπως και σε αυτό το forum μοιράζονται το ίδιο πάθος.
-
ΕΝΝΟΟΥΣΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ -
-
Τώρα το είδα αυτό το thread. Ενδιαφέρον έχει το ότι μόλις 1 στους 10 (από τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα) ΔΕΝ είναι και ΔΕΝ ψάχνεται να είναι σε κάποιο club (ανεπίσημο ή μη). Δηλαδή 9 στους 10, όλο και κάπου είναι!!
Αυτό για μένα γενικώς είναι πολύ καλό! Όσο πιο κοντά έρχεται κόσμος με τα ίδια ενδιαφέροντα και πάθη, τόσο πιο πολλά, ουσιώδη και αποτελεσματικά πράγματα μπορούν να γίνουν, πρώτα για τον καθένα μας, αλλά και γιατί όχι, και για το γενικότερο καλό!
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
MX5 Club
Και στο trackday-special.gr και στο tarmac.gr !
-
MX5 Club
Και στο trackday-special.gr και στο tarmac.gr !
Ναι, και λίαν συντόμως στο rain-trackdays.gr..
-
Πού, πώς, πότε, γιατί;
-
Πού, πώς, πότε, γιατί;Πλάκα έκανα ρε δάσκαλε..
-
Σωματείο Φίλων ΜΧ-5 Ελλάδος ΟΕΟ
Με ετήσια συνδρόμη, αλλά πιστεύω χωρίς να θέλω να φανώ αλαζόνας, οτι το Σωματείο έχει φτάσει ενα αρκετά υψηλό επίπεδο στην Ευρώπη, χάρην της συνδρομής και των μελών, οπου ο καθένας προσφέρει με τον τρόπο του, με δικά μας γραφεία, exclusive trackdays για ΜΧ-5 μόνο - με δασκάλους τους γνωστούς-άγνωστους του Safetrack και καταπληκτική παρέα! Πιστεύω οτι κάμποσοι απο εδώ που γίνανε μέλη καταλαβαίνουν τι εστί το ΜΧ5 Club
Εντωμεταξύ το Miata έχει απο τα μεγαλύτερα clubs (αν όχι το πιο Clubαδικο αυτοκίνητο) σε παγκόσμια κλίμακα και οι ευρωπαικές συναντήσεις είναι με λίγα λόγια καταπληκτικές, με απίστευτο κλίμα αδερφότητας, κυνήγι θησαυρού κτλ. Φέτος αν ολα πάνε καλά εχει Paneuropean Meeting στην Τσεχία και θα προσπαθήσω να συμμετέχω Το feeling σε μια εκδρομή πρέπει να το ζήσεις για το καταλάβεις. Και μία φώτο για να καταλάβετε τι εννοώ
-
Μιλάμε για ΠΑΡΕΑ όχι αστεία...
Μη μας πετύχετε σε καμιά πίστα. Ξεχωρίζουμε από χιλιόμετρα!
Είστε μέλη σε club και αν ναι σε ποια;