- 

ΜΑDAKO γιατί λες ψέμματα; 
- 

Ο χρήστης hrdoukas έγραψε: 
 ΜΑDAKO γιατί λες ψέμματα;ti tragoudages esu mazi me tin kalomoira? 
- 

Ο MADAKOS ειναι πρωτη μουρη τραγουδιστης και στον ελευθερο χρονο του μοιραζει χυλοπιτες δεξια και αριστερα... 
- 

ΠΆΡΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ DUVAR KAGITLARI (WALLPAPER ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ) ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΑΛΑ ΘΕΑ. 
  ΤΙ ΑΡΡΩΣΤΙΑ Η SIBEL ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ.... 
- 

- 

Ο χρήστης Bruce έγραψε: 
 Αυτό το έκανα για σένα μέγιστε Ράνδομ!Ελπίζω να το χαρείς! http://www.grapheine.com/classiktv/clas ... hp?id=6872 AXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA thanks buddy ηταν απλως τελειο...Πως το εκανες ρε θηριο?????????????? 
- 

(οφ τοπικ ) Οποιος δεν ειδε Τζιμη Πανουση Δευτερα βραδυ εχασε. Ενδεικτικα, ρωτησε τη Σταη αν προτιμαει κλειτοριδικο ή κολπικό οργασμό 
- 

Ο χρήστης Asimov έγραψε: 
 (οφ τοπικ )Οποιος δεν ειδε Τζιμη Πανουση Δευτερα βραδυ εχασε. Ενδεικτικα, ρωτησε τη Σταη αν προτιμαει κλειτοριδικο ή κολπικό οργασμό Έδειξε αποσπάσματα χθες ο Θέμος. Τζιμάκος uber alles! 
- 

Ο χρήστης Asimov έγραψε: 
 (οφ τοπικ )Οποιος δεν ειδε Τζιμη Πανουση Δευτερα βραδυ εχασε. Ενδεικτικα, ρωτησε τη Σταη αν προτιμαει κλειτοριδικο ή κολπικό οργασμό Και τι του απαντήσε αραγες? 
- 

Ντεν εκο οργκασμο καρντια μου... 
- 

τι τατουαζ εχει αυτη η τουρκαλα ρε παιδια.... 
- 

Ο χρήστης Asimov έγραψε: 
 Ντεν εκο οργκασμο καρντια μου...Στο μυαλό μου είσαι 
 (αν ΕΙΝΑΙ δυνατόν να έχει δλδ...)
- 

Τί να τον κάνει τον οργασμό; Εχει αντρα με φραγκα. Μπορει να τη βρισκει αλλιώς... Γυναίκες...... 
- 

Ο χρήστης Asimov έγραψε: 
 Τί να τον κάνει τον οργασμό; Εχει αντρα με φραγκα. Μπορει να τη βρισκει αλλιώς...Γυναίκες...... ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ............................ 
- 

Καλέ τί μωρό ειν' τουτο που τραγουδάει αυτό από τη 'Λούφα'; 
 (ενας φίλος μαλιστα μου ειπε μολις οτι παραλίγο να την εχω συμφοιτητρια )
- 

Ο χρήστης Asimov έγραψε: 
 Καλέ τί μωρό ειν' τουτο που τραγουδάει αυτό από τη 'Λούφα';
 (ενας φίλος μαλιστα μου ειπε μολις οτι παραλίγο να την εχω συμφοιτητρια )TIN VANESA LES? SIGA TIN OREA? 
- 

τί σε χαλάει ρε Μαντακο, για να καταλάβω 
- 

http://www.flurl.com/uploaded/4o_Festiv ... 69712.html 
- 

ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ ΑΝΟΙΞΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΩΣΑΝΕ ΤΑ ΣΟΡΤΣΑΚΙΑ-ΣΤΡΙΓΚΑΚΙΑ-ΜΠΟΥΣΤΑΚΙΑ ΚΛΠ 
- 

Ο χρήστης Random1 έγραψε: 
 ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ ΑΝΟΙΞΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΩΣΑΝΕ ΤΑ ΣΟΡΤΣΑΚΙΑ-ΣΤΡΙΓΚΑΚΙΑ-ΜΠΟΥΣΤΑΚΙΑ ΚΛΠΕχθες το μεσημερι, απέναντι από το Τζακσονς στο Κολωνακι (δεν ξερω το ονομα του καφε, οχι το γωνιακο, το διπλα). Τ' ειν' τουτο που σερβιρει;;; Την άλλη φορα θα πάω με αντρα φιλο μου παρεα..... 

Random and MADAKOS Rulezzzzzzzzzzz.........