-
Ο χρήστης αυτοί οι απίστευτοι αργόσχολοι τρόμπες στο site τους έγραψε:
ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑΣτείλτε το σε όλον τον κόσμο!!
‘NO ENTRANCE’ TO THE FINISH MUSIC GROUP!!
'LORDI' STAY OUT OF HELLAS!!
Hellenes declare that they do not accept the entrance of the elected Satanic Finish Music Band in Greece during the next EUROVISION SONG CONTEST that is to be organized in Athens, because it has nothing to do with human, Hellenic and Finish civilization.
We ask all people with common sense to say ‘NO’ to this evil presence and ‘NO’ to all these people that chose this song and music group, as the best to represent Finland.
We ask the Finish Government, the Leader of Finish Church, the Leader of Finish Parliament to take place and stop the song now, declaring their opposition to the representation of Finland by this evil group of musicians and singers.
We ask the Finish Commission of Eurovision Song Contest to cancel the procedure and choose another song.
This evil & satanic Finish band is not welcome in Greece. We welcome all Finish friends that love and respect Hellenic civilization, Hellenic Christian Church and our Orthodox believes.
HELLENES
Κλεδώστε τις πόρτες και μαζέψτε τις κόρες σας! Έρχονται οι Lordi!
Αλήθεια, έχουν δει τον Σατανά και ξέρουν ότι είναι έτσι; Εγώ γιατί νόμιζα ότι φοράει κουστουμάκι Armani;
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Αλήθεια, έχουν δει τον Σατανά και ξέρουν ότι είναι έτσι; Εγώ γιατί νόμιζα ότι φοράει κουστουμάκι Armani;
Mάλλον εσύ θα έχεις δει το 'Meet Joe Black', γι αυτό.
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Mάλλον εσύ θα έχεις δει το 'Meet Joe Black', γι αυτό.
Και το Devil's Advocate!
Μα καλά, δεν καταλαβαίνουν ότι ο Διάολας με τέτοια εμφάνιση δεν θα είχε πελατεία;;; Ποιός θα πουλήσει την ψυχή σε έναν τέτοιο τριχωτό τύπο;
-
Δεν ξέρω πού βρίσκεται η συζήτηση,απλά θα μεταφέρω την τοποθέτηση του τρισμέγιστου Τζίμη Πανούση,η οποία και με καλύπτει απόλυτα.
''Παλιότερα η Eurovision αποτελούσε ένα πανηγυράκι.Μαζευόμασταν σπίτι,ακούγαμε τραγουδάκια χαζοχαρούμενα,βλέπαμε φάτσες περίεργες και πέφταμε κάτω από το γέλιο..επίσης φτιάχναμε πάντα γεμιστά και ό,τι περίσσευε το πετάγαμε στην τηλεόραση....
Τα τελευταία χρόνια η Εurovision σοβάρεψε,κυνηγάμε βαθμούς και πρωτιές και τα χαμόγελα παγώνουν..ούτε να γελάσουμε πια,πάει κι αυτό..''
Η Γιουροβίζιον θα αξίζει για μένα μόνο όταν στείλουμε τον Μητσικώστα ντυμένο Μαντώ.
-
Το βιντεοκλιπ με το τραγουδι της Βισση το ειδατε;Πιο γελοιο κλιπ δεν πρεπει να υπαρχει!!
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
κορυφη οι lordi......που να παιζαν και καμια καφριλα, τι ειχε να γινει!!!!
μακαρι να σπειρουν τον πανικο!!!!
και η πλάκα είναι οτι είναι πιτσιρικάδες!
Κατέβασα μετα απο προτροπή τον δίσκο τους Arockalypse και μπορώ να πω εχει 2-3 κομμάτια μέσα πραγματικά καλή ρόκ μουσική... οτι πρέπει για οδήγησηFinnish monster rockers Lordi have just released their new album The Arockalypse through Sony/BMG, and debuted in the album charts in their homeland at number 5 (while the first single debuted at number 4 in Finland’s single charts). The album, which might go Platinum already next week, features a guest appearance from former KISS guitarist Bruce Kulick on the track It Snows In Hell - as we already reported early December. And KISS is being mentioned in the thanks list where it also says “Gene is the man”. A review of the album will appear in the next issue of KISS Kollector magazine.
In an interview in the March issue of German hard rock magazine Metal Heart, Lordi is interviewed and mentions KISS (and Bruce Kulick) a few times. One of the things he says (on the topic of monsters he loves since childhood) is: “First I loved Animal from The Muppet Show, then there was Hulk and KISS, because Gene Simmons obviously also is a monter.” Lordi, who’s currently on tour, will represent Finland on the Eurovision Song Contest this year, by the way.
-
Μια ενδιαφέρουσα ανάλυση των προσόντων της συμπαρουσιάστριας του Σάκη, Maria Menounos
http://www.apechild.com/2004/03/a_practical_examination_of_mar.php -
Ο χρήστης catalyst έγραψε:
Μια ενδιαφέρουσα ανάλυση των προσόντων της συμπαρουσιάστριας του Σάκη, Maria Menounos
http://www.apechild.com/2004/03/a_practical_examination_of_mar.phpΑΧΑΧΑΧΑ, κορυφαίο σχόλιο απ' τον XAXAS, έλληνας προφανώς...
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Το βιντεοκλιπ με το τραγουδι της Βισση το ειδατε;Πιο γελοιο κλιπ δεν πρεπει να υπαρχει!!Πετυχα εχθες πανω στο ζαππινγκ τις 'ειδησεις' του star για το συγκεκριμενο βιντεο κλιπ, παιδια οι ανθρωποι ειναι τρελλοι. Η Βισση ειναι ντυμενη σαν να εχει βγει απο ξενυχταδικο στις 5 το πρωι (παρουσιαστης 'η Βισση κλεβει την παρασταση', vrax 'μα πως ειναι ετσι') το καλο ομως ειναι οτι στο φιλμακι μπανει μεσα σε μια νταλικα οπου ο νταλικερης, κατι μεταξυ Ritz και Χωραφα, της πιανει το μπουτι!!!!! και εκεινη φευγει. **Το κλου ο προεδρος των νταλικερηδων εκανε παραπονα γιατι δειχνει τους νταλικερηδες ως λιγουρηδες
** -
Ο χρήστης vrax έγραψε:
Το βιντεοκλιπ με το τραγουδι της Βισση το ειδατε;Πιο γελοιο κλιπ δεν πρεπει να υπαρχει!!
Πετυχα εχθες πανω στο ζαππινγκ τις 'ειδησεις' του star για το συγκεκριμενο βιντεο κλιπ, παιδια οι ανθρωποι ειναι τρελλοι. Η Βισση ειναι ντυμενη σαν να εχει βγει απο ξενυχταδικο στις 5 το πρωι (παρουσιαστης 'η Βισση κλεβει την παρασταση', vrax 'μα πως ειναι ετσι') το καλο ομως ειναι οτι στο φιλμακι μπανει μεσα σε μια νταλικα οπου ο νταλικερης, κατι μεταξυ Ritz και Χωραφα, της πιανει το μπουτι!!!!! και εκεινη φευγει. **Το κλου ο προεδρος των νταλικερηδων εκανε παραπονα γιατι δειχνει τους νταλικερηδες ως λιγουρηδες
**Eγω ημουν τυχερος (γμτ την τυχη μου γ@μω:wall: ) και το ειδα ολοκληρο.Το μονο που αξιζει ειναι η παλια καμπριο μερσεντες,δεν ξερω το μοντελο .
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
.....
Eγω ημουν τυχερος (γμτ την τυχη μου γ@μω:wall: ) και το ειδα ολοκληρο.Το μονο που αξιζει ειναι η παλια καμπριο μερσεντες,δεν ξερω το μοντελο .Αυτο ειπα και εγω στην γυναικα μου....
-
190SL
-
Το video δεν ήταν της αρεσκείας μου.
Η πρωταγωνίστρια με το γνωστό απαράδεκτο μαλλί που φέρει τα τελευταία χρόνια και εμφάνιση ιερόδουλης περιπλανάται σε σουίτα του Grande Bretagne όπου υπάρχει και κάποιος προφανώς πελάτης ενδιαφερόμενος ο οποίος όμως την έχει γραμμένη (έχει δουλειές και μάλλον υπάρχει και άλλη) οπότε κι αυτή αποχωρεί κλωτσώντας το Range Rover του και μπαίνοντας στην κούκλα 190SL. Εκεί λόγω αυτοκινήτου αντιλήφθηκα ότι μάλλον είναι η πρώην και δεν είναι ιερόδουλος.... εκτός αν είναι χάι ιερόδουλος με γούστα στις αντίκες! Επίσης ενώ μέχρι στιγμής έχουμε ξενοδοχείο στην Αθήνα και κάποιο βενζινάδικο μάλλον επαρχιακό οι τελευταίες κάμποσες σκηνές, σύλληψη, απόδραση, νταλικιέρης και ξανά μόνη στο δρόμο όπου εμφανίζεται ο Άντρας καταφέρνουν να γυριστούν σε λίγα μέτρα ασφάλτου στη γέφυρα της Χαλκίδας αν δεν κάνω λάθος.... -
Κάθε φορά που σκάω επάνω στο τραγουδι, μου έρχεται στο μυαλο αυτό που είπε καποιος πιο πριν...
Αν δεν ήταν μπαλάντα δηλαδή, θα γκρέμιζε το στούντιο?! -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Εκεί λόγω αυτοκινήτου αντιλήφθηκα ότι μάλλον είναι η πρώην και δεν είναι ιερόδουλος.... εκτός αν είναι χάι ιερόδουλος με γούστα στις αντίκες! -
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
ALL THE MONEY!!!!!
-
Επίσης κορυφαίες οι αναλύσεις των 'σατανιστικών' στοίχων στα πρωινάδικα και τις μεσημεριανές σκανδαλοθηρικές εκπομπές... Πραγματικά απίστευτο γέλιο...
-
Ψηφιζω Τουρκια, αν και φανατικος αντιτουρκοφιλος, μιας και το τραγουδι ειναι πολυ ωραιο(να δειτε που θα βγει πρωτο).Επισης, η τουρκαλα, τραγουδησε ελληνικα, εμεις κολησαμε στα αγγλικα!
-
η SIBEL μου είπε να σε ευχαριστήσω και προσωπικά φίλε μου!
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ!!!!!!
Euro-vissi-on 2006