-
Ναι, Williams! Απίστευτη κατασκευή, ρεαλιστική επιλογή!
-
Μα ακριβώς επειδή είναι ρεαλιστική επιλογή δε θα την επέλεγα ποτέ σε μια *ονειρική *ψηφοφορία.
-
._
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Αν μπορεί κάποιος moderator να προσθέσει και το Honda NSX-R, ώστε να είναι σωστή η ψηφοφορία.
Θέμη, το ξέρω ότι σε σκότωσα...Done
-
Ο χρήστης lotusnick έγραψε:
Ψήφισα τήν 'Λίζα',καί ο λόγος είναι ότι είναι το μόνο απο τα παραπάνω που πήγα βόλτα,καί ότι σίγουρα με εντυπωσίασε.
Μπορεί όλα τα υπόλοιπα να είναι από εκατό φορές καλύτερα,αλλά δέν το ξέρω.(......άτιμε......μάς έφαγες τήν ψυχή απο εκείνο το βράδυ )
Exei auto to effect h Lisa kai o odigos tis.
Elpizw na katebo kai fetos Andrea kai na katseis kai stin thesi tou odigouώστε έτσι εε???
καλα...
you are banned from all future parties
-
Ο χρήστης lotusnick έγραψε:
Exei auto to effect h Lisa kai o odigos tis.
Elpizw na katebo kai fetos Andrea kai na katseis kai stin thesi tou odigouΜικρή μου ζεστή τυροπιτούλα!!!
(ένα εμότικον να στρίβει μέ νόημα τά μουστάκια του ρε γμτ. δεν έχουμε)
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Αν μπορεί κάποιος moderator να προσθέσει και το Honda NSX-R, ώστε να είναι σωστή η ψηφοφορία.
Θέμη, το ξέρω ότι σε σκότωσα...Done
Βάλτου τώρα και την ψήφο του Θέμη.
-
Ωραία, μόνο εγώ έχω ψηφίσει NSX;;
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Ωραία, μόνο εγώ έχω ψηφίσει NSX;;Όχι... Ψήφισα και εγώ ΝSX
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Ωραία, μόνο εγώ έχω ψηφίσει NSX;;μπήκε εκ των υστέρων και οι υπόλοιποι δεν έχουν δυνατότητα ψήφου...
-
Σιγά μωρέ, ποιος θα την ψήφιζε τη μπακατέλα; Που βγαίνει μόνο σε λευκό χρώμα...
-
Σιγά μωρέ, ποιος θα την ψήφιζε τη μπακατέλα; Που βγαίνει μόνο σε λευκό χρώμα...Τί μιλάς εσύ ρε,που το αυτοκίνητο που έχεις δέν μπορεί να πάει με τήν μούρη μπροστά!!!
(σήμερα είδα απο κοντά καί απο κάτω το ολοκαίνουριο δίλιτρο,βέρυ-βέρυ νάις)
-
Σε πολλά χρώματα βγαίνει...η μπακατέλα! Απλώς το ΜΟΝΑΔΙΚΟ που της αξίζει είναι το άσπρο. Σα να λέμε ότι μια Elan βγαίνει σε κόκκινο, αλλά της αξίζει μόνο το BRG
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
(σήμερα είδα απο κοντά καί απο κάτω το ολοκαίνουριο δίλιτρο,βέρυ-βέρυ νάις)Πέρναγες απέναντι το δρόμο και σε πάτησε;
-
Εσκυψα να δώ αμα είναι αρσενικό ή θυληκό!!!
-
Ε τότε θα είδε πως είναι θηλυκό, όχι όπως όλα τα Miata μέχρι σήμερα, που βρωμάγαν βαρβατίλα !
-
:lol:
Ε τότε θα είδε πως είναι θηλυκό, όχι όπως όλα τα Miata μέχρι σήμερα, που βρωμάγαν βαρβατίλα !.........
Πολυ καλο...
Car of the decade