-
.....Χριστός καί Απόστολος.....
Σκιάχτικα
-
είδατεεεεε! πάντα υπάρχουν και χειρότερα!
-
Σχετικά με το κουαρτέτο τραγουδιών μπορώ με ανακούφιση να πω ότι ήταν καλύτερα από ό,τι περίμενα (έχετε ήδη αναφέρει κάποιες παλιότερες πατάτες) και δεν νομίζω να υστερούν ούτε από ψυχαγωγική αξία ούτε από εκτέλεση. Μπορεί να μην ήταν δείγματα υψηλής τέχνης αλλά μιλάμε για Eurovision οπότε ας μην μπλέκουμε το μπαλόνι με το τρομπόνι.... Και όντως δεν θα με πείραζε αν στέλναμε και κάτι ακραίο.
Δεν είμαι σε θέση να κρίνω το overacting ή το πόσο αληθινό ήταν το πάθος της τραγουδίστριας αλλά αυτό που νίκησε ήταν το μόνο που μου σήκωσε τις τριχούλες στο σβέρκο μου. Το welcome to the party ήταν επίσης πολύ καλό και μάλλον άξια στη δέυτερη θέση αν και εμένα μου άρεσε περισσότερο το 2ο αν και ήταν κάπως ( ) πτωχό στιχουργικά. Το 1ο για μένα ήταν το λιγότερο καλό μεν αλλά δεν ξέρω πώς θα μου είχαν φανεί τα τραγούδια αν η εκτέλεση γινόταν με διαφορετική σειρά που νομίζω έπαιζε ρόλο.
Σχετικά με τους Lordi (που πρώτη φορά τους είδα άκουσα από το Link που υπήρχε πιο πριν) αν εξαιρέσουμε την εμφάνιση που μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα σε οικογένειες με μικρά παιδιά το τραγουδάκι ήταν συμπαθέστατο!! Βέβαια σε οικογένειες με μικρά παιδιά μπορούν να παίξουν τον ρόλο του μπαμπούλα.... πήγαινε για ύπνο για να μην σου στείλω τους Lordi, φάε το φαγητό σου για να μην σε κάνουνε οι Lordi ζόμπι κλπ!
Για την γριά τουρκάλα... δεν στένουμε μόνο εμείς ώριμες τραγουδίστριες... Υποθέτω ότι το τραγούδι ήταν σε ειδική ελληνική έκδοση για την εκπομπή αλλιώς αν το τραγουδήσει ελληνικά και στην Eurovision την βλέπω μαχαιρωμένη από φανατικούς Τούρκους....
Και η τραγουδίστρια του Κυπριακού καλή ήταν με φωνάρα αν και το τραγούδι θα μπορούσε άνετα να ήταν της Whitney Houston (και αυτό δεν είναι καθόλου μα καθόλου υποτιμητικό για την εκπρόσωπο της Κύπρου). Σαν συνέχεια στα περί ομοιοτήτων: το ελληνικό ομοιότητα με Michael Jackson όντως έχει, όπως έχει και με την παλιότερη απόπειρα εξαγωγής του everything I own ενώ σαν άκουσμα θα μπορούσε κανονικότατα να είναι του Bryan Adams.... Αλλά ας το ξεπεράσουμε.... άλλωστε σε forum αυτοκινήτων είμαστε και το ίδιο παρατηρούμε και στη σχεδίαση αυτών, ο κλέψας του κλέψαντος... -
ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΣΤΟ ΟΑΚΑ.
ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ , Η ΓΡΙΑ ΜΑΣ ΣΚΥΛΑΔΙΚΑ
ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΨΗΦΙΖΩ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ!!!!!!
ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΜΑΓΚΙΑ ΤΗΣ Η ΕΡΤ, ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΑΚΟΜΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟ ΛΙΦΤΙΝΓΚ .........
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ Η ΒΡΑΔΙΑ . Ο ΚΑΠΟΥΝΤΖΙΔΗΣ , ΕΝΑΣ ΑΞΙΟΣ ΣΕΝΑΡΙΟΓΡΑΦΟΣ , ΚΑΙ Η ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑ ΜΙΑ ΑΡΚΕΤΑ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΑ ΗΘΟΠΟΙΟΣ (ΑΧ... ΡΕ ΡΕΜΟ ) ΕΔΩΣΑΝ ΡΕΣΤΑ !!!!!!! -
Να σας πω τη μαυρη αληθεια ουτε ειδα το γεγονος ουτε διαβασα τις 9 σελιδες που προηγηθηκαν (μαλλον θα το κανω καποια στιγμη) αρα δεν ξερω αν αναφερθηκε.
Θυμηθηκα ομως αυτες τις μερες ενα παλιο ρητο-ποιημα του Χαρι Κλυν επι πολιτιστικης πρωτευουσας (Τα μπολσόι στο Δρουγουτι, στου Ψυρρη η Ορνελα Μουτι κλπ):
Στη Σιερρα στηνουν φεστιβαλ,
κοσμακης πηγαιν-ελα,
ψωμι δεν εχουνε να φαν
και ακουνε τον Καρβελα -
Έτσι! Νάντιν Φάτιν, ΚΟΡΥΦΑΙΑ κασέτα.
Ουουουχουχουιιιιιιιιιιι.
-
Ο χρήστης antsakalis έγραψε:
ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΜΑΓΚΙΑ ΤΗΣ Η ΕΡΤΕγώ πάλι λέω ότι η ΕΡΤ τα έβγαλε ήδη τα λεφτάκια που πλήρωσε με τόσες διαφημίσεις και φαντάζομαι την ημέρα του τελικού να βγάλει πάρα πολλά περισσότερα (βάλε και εισιτήρια, δικαιώματα κ.λπ)
-
Ο χρήστης yandr έγραψε:
ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΜΑΓΚΙΑ ΤΗΣ Η ΕΡΤ
Εγώ πάλι λέω ότι η ΕΡΤ τα έβγαλε ήδη τα λεφτάκια που πλήρωσε με τόσες διαφημίσεις και φαντάζομαι την ημέρα του τελικού να βγάλει πάρα πολλά περισσότερα (βάλε και εισιτήρια, δικαιώματα κ.λπ)
Εδώ πληρώσαμε και θα πληρώνουμε για πολλά χρόνια ακόμα, για να κάνει το κομμάτι της κάποια άλλη κυρία μέσω των ολυμπιακών αγώνων. Στα 'ψιλά' της Eurovision θα κολήσει το πράγμα. Αυτά τα έχουν για τσίχλες στην Ε.Ρ.Τ..
Συγνώμη για το εκτός ( ; ) θέματος.
-
Κανονικά έπρεπε να στείλουμε αυτόν στη Γιουροβίζιον...
http://www.chihuahua.gr/indexgr.html
Ανδρέας Ευαγγελόπουλος - Ο εθνικός ΣΤΑΡΤο site είναι όλα τα λεφτά.Αξίζει να το επισκεφτείτε..
-
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
Κανονικά έπρεπε να στείλουμε αυτόν στη Γιουροβίζιον...http://www.chihuahua.gr/indexgr.html
Ανδρέας Ευαγγελόπουλος - Ο εθνικός ΣΤΑΡΤο site είναι όλα τα λεφτά.Αξίζει να το επισκεφτείτε..
evangelopoulos rulezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
-
Sibel Tuzun όλα τα λεφτα λέμε!!!
-
MAΜΑΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΑ ΠΙΠΙΝΙΑ............ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΓΛΥΨΙΜΟ Η ΣΙΜΠΕΛ...
ΟΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ ΣΚΑΤΟΓΡΙΑ ΒΙΣΣΗ.........
-
Για πάρτη σου ρε!!!
-
THANX BALO ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ ΣΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΦΙΛΟΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ RANDOM AND MADAKOS RULEZZZZ...
H ΜΠΟΥΚΑΛΟΥΘΑ ΠΑΤΩΣΕΙ.........
-
Τι μας κάνεις βραδιάτικά ρεεεεεε......
-
Ο χρήστης Random1 έγραψε:
THANX BALO ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ ΣΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΦΙΛΟΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ RANDOM AND MADAKOS RULEZZZZ...H ΜΠΟΥΚΑΛΟΥΘΑ ΠΑΤΩΣΕΙ.........
-
Ο χρήστης Random1 έγραψε:
ΜΠΟΥΚΑΛΟΥΘΑ ΠΑΤΩΣΕΙ......... -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
ΜΠΟΥΚΑΛΟΥΘΑ ΠΑΤΩΣΕΙ.........
-
Παντού υπάρχει ένας μύθος....
-
Euro-vissi-on 2006