Και μέσα σε όλο αυτό το χαμό, ήρθε μια γυναίκα στο post να πει την γνώμη της ! Αρχικά, δεν πρέπει να είμαστε ρε παιδιά τόσο 'αρνητικοί'. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα !!! Είναι πολλά αυτά που θέλω να πώ όμως θα αρκεστώ στα βασικά. Λέει κάποιος για την Τατιάνα οτι μετά απο αυτό θα έχει να ασχολείτε! Εμείς εδώ τι κάνουμε τώρα;; Το ίδιο, και χωρίς πληρωμή. Τουλάχιστον αυτή πέρνει και το 'πακετο'. Μετά, παρόλο που είμαι ακρως αντι-βισσική δεν την πάω με τίποτα, η παρουσία της ήταν αξιοπρεπέστατη χτές. Νορμάλ. Ανέφερε το 'χαμό' και τον 'πόλεμο' που της κάνουν τα κανάλια και πολύ όμορφα είπε οτι πρέπει να χαρούμε τη γιορτή αυτή, και τίποτα άλλο. Ύστερα, να σας πω και κατι αλλο, δεν υπάρχει περίπτωση ξανα δευτερης πρωτιας σερί, και μαγκιά της που το διακινδύνευσε... Και να ξερετε οτι οπως δήλωσε η ΕΡΤ δεν 'παιρνει' αμοιβη η βισση απο την οργάνωση παρα μονη απο τον χορηγο της (κοσμοτε). Μην είμαστε τόσο κακοί για άλλη μια φορα απέναντι σε κάτι που πρέπει να υπάρξει και στην χώρα μας. Δηλαδή, αν δεν την κάναμε αυτη τη διοργάνωση, τα 13 εκατ που θα στοιχίσει (και ας πάρει πίσω λεει η ερτ τα 12 απο τις εισπραξ) θα τα δίναμε στην παιδεία, ή τον τομέα της υγείας;;; Μην τρελαθούμε παιδιά! Μην μιζεριάζουμε για όλα πια σ'αυτή τη χώρα!!! Θυμάστε πέρσι τί παραφιλολογία υπήρξε με την παπαριζου, που ήταν και συμπαθης σε όλους; Ούτε κακο-Καρβελες είχε πίσω της ούτε τίποτα, και παλι πέσαμε να την φάμε., και αυτην και όλα τα 'χαζα' τραγούδια που της δώσανε. Και όμως γύρισε με την Κούπα! Και εκεί, πραγματικά τί εισέπραξε η ερτ; Μόνο πλήρωσε τις λιμουζίνες κτλ που χρειάστηκε η 'ομάδα' και όλα τα έξοδα... Ενώ τώρα και μόνο που θα βλέπει ολη η Ευρώπη την Ελλάδα για 2-3 ώρες σερί, ξέρετε τί σημαντικό είναι;;; Τέλως πάντων. Μιλάω έτσι, γιατί δεν μ'αρέσει η μιζέρια !!! Και επειδή τους 'νοιώθω' λίγο, παρομοιάζοντας την περίπτωση αυτή με την περίπτωση των αγώνων μας. Όσο και αν προσπαθεί κάθε λέσχη για το καλύτερο (τις περισσότερες φορες) πάντα υπάρχει μια 'Τατιάνα' και της 'βρωμάνε' όλα!!! Ας είμαστε θετικοί! Και θα σας πω κ κατι άλλο σαν 'γυναίκα' της παρέας. Τί πληρώνει το κράτος (και εμείς γενικότερα) όταν πάει η Εθνική Ποδοσφαίρου να παίξει στην Γουατεμάλα...;;; Πόσο πληρώνει τον κάθε ένα της αποστολής για να μην προκριθεί ούτε στις 8;;; Δεν ξέρω, υποθέτω όμως οτι και αυτά απο κάποια 'χορηγία' του κράτους θα είναι... Λέω εγώ τώρα... Γιατί να μιζεριάζουμε για οτι συμβαίνει δίπλα μας; Τραγούδι είναι, γιορτή είναι, θα μας βλέπει σε ζωντανή μετάδοση όλη η Ευρώπη, και θα προβάλετε η Ελλάδα και η 'γκλαμουρια' σε αυτο το 'αυθαίρετο και επικίνδυνο κτίσμα' που κατα τα άλλα δουλεύει τόοοοσα χρόνια χωρίς άδεια, και ΤΩΡΑ το ανακαλύψαμε και αυτο. Ασε που έχει και μια λακούβα με νερά στο πλάι !!! Πω πω, δεν έχει ξαναγίνει, μαγαζί να εχει λακούβα με νερά. Μήπως να πάρουμε δειγμα απο το νερό να δούμε αν έχει τίποτα αμίαντο μέσα;;; !!! Δηλαδή, τί να πώ.... Αυριο η Τατιανα θα έχει 'Σκανδαλο, οι τουαλέτες είχαν χαρτι υγείας εισαγωγης απο Τουρκία !!!' Μην τρελαθούμε τελείως !!!