-
παιδια και εγω πιστευω πως καλυτερα ηταν να κατεβαζαμε ελληνικο τραγουδι με την ολη σημασια του ορου. Οχι ελληνικοποιημενο ποπ που στην τελικη ειναι yatabaza ουτε ομως ποπ-οιημενο λαικο που παλει ειναι yatabaza. Να κατεβαζαμε κανα συρτακι που εχει και ξεσηκωτικο/πανηγυρτζιδικο ρυθμο να βρισκαμε και ενα μαγκακι νεα που παιζει μπουζουκι να τραβουσε και ενα σολακι στο ενδιαμεσο και τουλαχιστον να ειμαστε αυθεντικοι.
Το θεμα ειναι ποιος να βρεθει να γραψει συρτακι σημερα οπως τα παλια καλα...και αν βρεθει ΠΩΣ να καταδεχτει να βγει στην eurovision οπου επικρατει ενα τετοιο ξεμπροστιασμα της μουσικης?
Και αμα θελαμε να ειμασταν και 'wow' και 'δημιουργικοι-απροβλεπτοι' βρισκαμε και αλλη μια μουρη με σαξοφωνο και πληκτρα και τζαζοποιουσαμε στην αρχη τον ρυθμο ωστε να ειναι μπερδυετικος και απο τη μεση και μετα αναλαμβανε το μπουζουκακι με τον κλασσικο ρυθμοΑλλα που..
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Μιλάμε για μεγάλο χάλι.Τις δυο παρουσιάστριες του σημερινού show ποιος τις επέλεξε?
-
Και μέσα σε όλο αυτό το χαμό, ήρθε μια γυναίκα στο post να πει την γνώμη της ! Αρχικά, δεν πρέπει να είμαστε ρε παιδιά τόσο 'αρνητικοί'. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα !!! Είναι πολλά αυτά που θέλω να πώ όμως θα αρκεστώ στα βασικά. Λέει κάποιος για την Τατιάνα οτι μετά απο αυτό θα έχει να ασχολείτε! Εμείς εδώ τι κάνουμε τώρα;; Το ίδιο, και χωρίς πληρωμή. Τουλάχιστον αυτή πέρνει και το 'πακετο'. Μετά, παρόλο που είμαι ακρως αντι-βισσική δεν την πάω με τίποτα, η παρουσία της ήταν αξιοπρεπέστατη χτές. Νορμάλ. Ανέφερε το 'χαμό' και τον 'πόλεμο' που της κάνουν τα κανάλια και πολύ όμορφα είπε οτι πρέπει να χαρούμε τη γιορτή αυτή, και τίποτα άλλο. Ύστερα, να σας πω και κατι αλλο, δεν υπάρχει περίπτωση ξανα δευτερης πρωτιας σερί, και μαγκιά της που το διακινδύνευσε... Και να ξερετε οτι οπως δήλωσε η ΕΡΤ δεν 'παιρνει' αμοιβη η βισση απο την οργάνωση παρα μονη απο τον χορηγο της (κοσμοτε). Μην είμαστε τόσο κακοί για άλλη μια φορα απέναντι σε κάτι που πρέπει να υπάρξει και στην χώρα μας. Δηλαδή, αν δεν την κάναμε αυτη τη διοργάνωση, τα 13 εκατ που θα στοιχίσει (και ας πάρει πίσω λεει η ερτ τα 12 απο τις εισπραξ) θα τα δίναμε στην παιδεία, ή τον τομέα της υγείας;;; Μην τρελαθούμε παιδιά! Μην μιζεριάζουμε για όλα πια σ'αυτή τη χώρα!!! Θυμάστε πέρσι τί παραφιλολογία υπήρξε με την παπαριζου, που ήταν και συμπαθης σε όλους; Ούτε κακο-Καρβελες είχε πίσω της ούτε τίποτα, και παλι πέσαμε να την φάμε., και αυτην και όλα τα 'χαζα' τραγούδια που της δώσανε. Και όμως γύρισε με την Κούπα! Και εκεί, πραγματικά τί εισέπραξε η ερτ; Μόνο πλήρωσε τις λιμουζίνες κτλ που χρειάστηκε η 'ομάδα' και όλα τα έξοδα... Ενώ τώρα και μόνο που θα βλέπει ολη η Ευρώπη την Ελλάδα για 2-3 ώρες σερί, ξέρετε τί σημαντικό είναι;;; Τέλως πάντων. Μιλάω έτσι, γιατί δεν μ'αρέσει η μιζέρια !!! Και επειδή τους 'νοιώθω' λίγο, παρομοιάζοντας την περίπτωση αυτή με την περίπτωση των αγώνων μας. Όσο και αν προσπαθεί κάθε λέσχη για το καλύτερο (τις περισσότερες φορες) πάντα υπάρχει μια 'Τατιάνα' και της 'βρωμάνε' όλα!!! Ας είμαστε θετικοί! Και θα σας πω κ κατι άλλο σαν 'γυναίκα' της παρέας. Τί πληρώνει το κράτος (και εμείς γενικότερα) όταν πάει η Εθνική Ποδοσφαίρου να παίξει στην Γουατεμάλα...;;; Πόσο πληρώνει τον κάθε ένα της αποστολής για να μην προκριθεί ούτε στις 8;;; Δεν ξέρω, υποθέτω όμως οτι και αυτά απο κάποια 'χορηγία' του κράτους θα είναι... Λέω εγώ τώρα... Γιατί να μιζεριάζουμε για οτι συμβαίνει δίπλα μας; Τραγούδι είναι, γιορτή είναι, θα μας βλέπει σε ζωντανή μετάδοση όλη η Ευρώπη, και θα προβάλετε η Ελλάδα και η 'γκλαμουρια' σε αυτο το 'αυθαίρετο και επικίνδυνο κτίσμα' που κατα τα άλλα δουλεύει τόοοοσα χρόνια χωρίς άδεια, και ΤΩΡΑ το ανακαλύψαμε και αυτο. Ασε που έχει και μια λακούβα με νερά στο πλάι !!! Πω πω, δεν έχει ξαναγίνει, μαγαζί να εχει λακούβα με νερά. Μήπως να πάρουμε δειγμα απο το νερό να δούμε αν έχει τίποτα αμίαντο μέσα;;; !!! Δηλαδή, τί να πώ.... Αυριο η Τατιανα θα έχει 'Σκανδαλο, οι τουαλέτες είχαν χαρτι υγείας εισαγωγης απο Τουρκία !!!' Μην τρελαθούμε τελείως !!!
-
Ο χρήστης anna1976gr έγραψε:
Γιατί να μιζεριάζουμε για οτι συμβαίνει δίπλα μας; Τραγούδι είναι, γιορτή είναι, θα μας βλέπει σε ζωντανή μετάδοση όλη η Ευρώπη, και θα προβάλετε η Ελλάδα και η 'γκλαμουρια' σε αυτο το 'αυθαίρετο και επικίνδυνο κτίσμα' που κατα τα άλλα δουλεύει τόοοοσα χρόνια χωρίς άδεια, και ΤΩΡΑ το ανακαλύψαμε και αυτο. Ασε που έχει και μια λακούβα με νερά στο πλάι !!! Πω πω, δεν έχει ξαναγίνει, μαγαζί να εχει λακούβα με νερά. Μήπως να πάρουμε δειγμα απο το νερό να δούμε αν έχει τίποτα αμίαντο μέσα;;; !!! Δηλαδή, τί να πώ.... Αυριο η Τατιανα θα έχει 'Σκανδαλο, οι τουαλέτες είχαν χαρτι υγείας εισαγωγης απο Τουρκία !!!' Μην τρελαθούμε τελείως !!!πολυ καλο ποστ! αν και δεν συμφωνω απολυτως, εχεις μια βαση !!
-
Ο χρήστης Aerandir έγραψε:
παιδια και εγω πιστευω πως καλυτερα ηταν να κατεβαζαμε ελληνικο τραγουδι με την ολη σημασια του ορου. Οχι ελληνικοποιημενο ποπ που στην τελικη ειναι yatabaza ουτε ομως ποπ-οιημενο λαικο που παλει ειναι yatabaza. Να κατεβαζαμε κανα συρτακι που εχει και ξεσηκωτικο/πανηγυρτζιδικο ρυθμο να βρισκαμε και ενα μαγκακι νεα που παιζει μπουζουκι να τραβουσε και ενα σολακι στο ενδιαμεσο και τουλαχιστον να ειμαστε αυθεντικοι.
Το θεμα ειναι ποιος να βρεθει να γραψει συρτακι σημερα οπως τα παλια καλα...και αν βρεθει ΠΩΣ να καταδεχτει να βγει στην eurovision οπου επικρατει ενα τετοιο ξεμπροστιασμα της μουσικης?
Και αμα θελαμε να ειμασταν και 'wow' και 'δημιουργικοι-απροβλεπτοι' βρισκαμε και αλλη μια μουρη με σαξοφωνο και πληκτρα και τζαζοποιουσαμε στην αρχη τον ρυθμο ωστε να ειναι μπερδυετικος και απο τη μεση και μετα αναλαμβανε το μπουζουκακι με τον κλασσικο ρυθμοΑλλα που..
Αυτό θα ήταν πάρα πολύ ωραίο... αλλά .... ειμάστε γτπ σε τέτοια θέματα....
Όσο για τα χρήματα, το να έχεις 50-60 εκατομύρια τηλεθέατες στην Ευρώπη και κάθε 3 λεπτά να τους πετάς ένα spotάκι για το πόσο ωραία είναι η χώρα
μας ειναι καταπληκτική διαφήμηση ... -
anna1976gr
Γεια σου Άννα και καλώς ήρθες στο φόρουμ.
+1 στο ποστ σου. -
Ειδαμε 30 δευτερολεπτα απο το τραγουδι νο 4, με τον παιδικο στιχο, και το εκλεισα.
Το κακο ειναι οτι εχουμε κατανατησει η εθνικη μας υπερηφανεια και ομονοια να βασιζεται στο Πανευρωπαικο (που στη συνεχεια αποδειχτηκαν yatabaza στο mundial) και στη Eurovision.
Θα ηθελα να ειχαμε και κατι αλλο.....
-
Λέω εγώ τώρα... Γιατί να μιζεριάζουμε για οτι συμβαίνει δίπλα μας; Τραγούδι είναι, γιορτή είναι, θα μας βλέπει σε ζωντανή μετάδοση όλη η Ευρώπη, και θα προβάλετε η ΕλλάδαΌμως, (πρεπει να) είναι αυτή η καρικατούρα πανηγυριού το είδος της προβολής που θέλουμε;
BTW Καλώς ήρθες
-
Ποιό είναι αραγε το 'αυθεντικό ελληνικό τραγούδι' εν έτει 2006; Μην είναι το ρεμπέτικο; Μην είναι ο Χατζιδάκις; Μην είναι ο καλαματιανός, ο τσάμικος κι ο μπάλος;
Ας μη γελιόμαστε, όσο κι αν δε μας αρέσει, η μουσική που χαρακτηρίζει την εποχή μας είναι αυτό το σκουπιδαριό της πίστας και του πρωινάδικου. Αυτή είναι η εποχή μας
Βαμβακάρης, Τσιτσάνης, Χιώτης, Ζαμπέτας, Χατζηδάκις έχουν πεθάνει, ο Θεοδωράκης έχει πάρει σύνταξη, ο Σαββόπουλος εδώ και καμια 15ριά χρόνια παρακμάζει. Η δεκαετία του '80 εκτός από τα σκυλάδικα και τα πιάτα είδε στα ντουζένια τους κάτι ωραίους τύπους (Μούτσης, Ρασούλης, Ξυδάκης, Παπάζογλου) ο Κραουνάκης κράτησε λίγο παραπάνω... και τώρα;
Δεν θέλω να πω οτι η σημερινή εποχή δεν έχει ΤΙΠΟΤΑ να επιδείξει αλλά ενώ κάποτε η καλή ελληνική μουσική από άποψη απήχησης στον πλατύ κοινό κοιτούσε στα μάτια τα σκουπίδια (για να μην πω οτι τους έριχνε και στ'αυτιά) μέχρι πρόσφατα είχε ταμπουρωθεί πίσω από το κουφάρι του 'εντεχνου' ενώ σήμερα δεν ξέρω αν υπάρχει κιόλας (τουλάχιστον εκφραζόμενο μέσα από κάποιο 'ρεύμα')Αυτοί είμαστε, κι αυτή είναι η μουσική μας**.**
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Λέω εγώ τώρα... Γιατί να μιζεριάζουμε για οτι συμβαίνει δίπλα μας; Τραγούδι είναι, γιορτή είναι, θα μας βλέπει σε ζωντανή μετάδοση όλη η Ευρώπη, και θα προβάλετε η Ελλάδα
Όμως, (πρεπει να) είναι αυτή η καρικατούρα πανηγυριού το είδος της προβολής που θέλουμε;
BTW Καλώς ήρθες
Και τί είδους προβολής δηλαδή να κάναμε; Μέσα απο το τραγούδι και την 'χαρά' θα δώσουμε το 'στίγμα' μας !!! Μέσα απο αυτο το πανηγύρι θα δείξουμε οτι υπάρχουμε !! Συγνώμη, καλύτερη είναι η Τουρκία που θα πάει; Αυτή δεν έχει οικονομικά προβλήματα; Εχει λύσει το θέμα της Παιδείας της; Και όμως έχει και πίστα !!! Γράμματα δεν ξέρουνε, το 3-2-1 ξέρουνε να το δίνουνε στον Μιχαλάκι τον Σουμάχερ !!!
Κάθε είδους προβολής, καλό είναι !
Παιδιά θα σας πω κατι άλλο. Τα Χανιά είναι μια πολύ ωραία πόλη. Γραφική, ομορφη, με πολιτισμό και ιστορία. Παλαιότερα, είχαμε κάποιους γερμανούς, καποιους ιταλούς που έρχοντουσαν τα καλοκαίρια... Ξέρετε τί έγινε μετά τα 'γυρίσματα' της σειρας 'ΑΠΩΝ'; Που έδειχνε την εξώπορτα του σπιτιού που έμενε η πρωταγωνίστρια με τον άντρα της, και τον Φάρο στο Παλιό λιμάνι !!! Πλάκωσαν οι Εφταήμερες, πλάκωσαν οι Θεσσ/νικείς, πλάκωσε και όλη η Αθήνα στην μικρή και όμορφη πόλη μας, σε σημείο να ξέρουν πιο πολύ πιο ήταν το 'σπιτι' που έγιναν τα γυρίσματα του έργου απο ότι πιο είναι το 'ιστορικο σπιτι του Εθνάρχη Ελ. Βενιζέλου'... Τί να λέμε τώρα...
Μην γκρινίαζουμε πια, θα βάλω τις φωνές...!!!
Ευχαριστω για το +1 στο πόστ μου, οτι και αν σημαίνει αυτό...Δεν είμαι και expert στα φορουμ....!!! -
+1 σημαίνει ότι ο χρήστης υποστηρίζει την άποψή σου.
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Ποιό είναι αραγε το 'αυθεντικό ελληνικό τραγούδι' εν έτει 2006; Μην είναι το ρεμπέτικο; Μην είναι ο Χατζιδάκις; Μην είναι ο καλαματιανός, ο τσάμικος κι ο μπάλος;
Ας μη γελιόμαστε, όσο κι αν δε μας αρέσει, η μουσική που χαρακτηρίζει την εποχή μας είναι αυτό το σκουπιδαριό της πίστας και του πρωινάδικου. Αυτή είναι η εποχή μας
Βαμβακάρης, Τσιτσάνης, Χιώτης, Ζαμπέτας, Χατζηδάκις έχουν πεθάνει, ο Θεοδωράκης έχει πάρει σύνταξη, ο Σαββόπουλος εδώ και καμια 15ριά χρόνια παρακμάζει. Η δεκαετία του '80 εκτός από τα σκυλάδικα και τα πιάτα είδε στα ντουζένια τους κάτι ωραίους τύπους (Μούτσης, Ρασούλης, Ξυδάκης, Παπάζογλου) ο Κραουνάκης κράτησε λίγο παραπάνω... και τώρα;
Δεν θέλω να πω οτι η σημερινή εποχή δεν έχει ΤΙΠΟΤΑ να επιδείξει αλλά ενώ κάποτε η καλή ελληνική μουσική από άποψη απήχησης στον πλατύ κοινό κοιτούσε στα μάτια τα σκουπίδια (για να μην πω οτι τους έριχνε και στ'αυτιά) μέχρι πρόσφατα είχε ταμπουρωθεί πίσω από το κουφάρι του 'εντεχνου' ενώ σήμερα δεν ξέρω αν υπάρχει κιόλας (τουλάχιστον εκφραζόμενο μέσα από κάποιο 'ρεύμα')Αυτοί είμαστε, κι αυτή είναι η μουσική μας**.**
Ναι ομως αν πηγαινε καλα, και διαφημιζοταν και 'παιζοταν' σε πολλα ελληνικα μαγαζια και γινοταν 'μοδα' δεν 8α μπορουσε να 'γυρισει' λιγο η μουσικη προς τα εκει ?
-
Σιγουρα δεν θα σωθεί η Ελλάδα με τα μερικά εκατομμύρια που θα δωσουμε για τη Γιοροβιζιον. Απλά τον βρίσκω εντελώς ανούσιο αυτό το διαγωνισμό.
Και δεν ειμαι κανας μίζερος. Απλά δεν μου αρέσει η όλη φάση..
-
Ναι ομως αν πηγαινε καλα, και διαφημιζοταν και 'παιζοταν' σε πολλα ελληνικα μαγαζια και γινοταν 'μοδα' δεν 8α μπορουσε να 'γυρισει' λιγο η μουσικη προς τα εκει ?
Μα εδώ είναι το θέμα, η μουσική δεν αλλάζει με τα 'σουξεδάκια'
Για κάθε μουσικό είδος ή τάση υπάρχει ένα κοινωνικό/πολιτιστικό υπόβαθρο από πίσω και το γεγονός οτι η μουσική πλέον γράφεται και γίνεται γνωστή με τέτοιους όρους (παίζεται παντού και γίνεται 'μόδα') είναι απόροια του σημερινού μας κοινωνικού/πολιτιστικού επιπέδου (ή ισως της απουσίας αυτού) -
έχετε δει την συμμετοχή της Φιλανδίας?
θα πεθάνετε στο γέλιο, περιμένω την Λούκα στις κάμερες
(και κάπου άκουσα οτι μεταμορφωθεί σε σεξομπομπά) -
Και τί είδους προβολής δηλαδή να κάναμε;..........Τραγούδι και χαρά δεν είναι μόνο η Βίσση και οι κλώνοι της. Είναι κι η μουσική που αναφέρει ο hrdoukas συν τον Παπαδημητρίου, τον Κραουνάκη, αλλά και κάποιους (πολύ) νεότερους όπως πχ ο Ζακ Στεφανου που άκουγα χθες, ενα παληκαρακι 20 χρονών, με πολύ-πολύ ταλέντο. Δε μιλάω για δύσπεπτη μουσική, αλλά για νοτες που διασκεδαζουν χωρις να ειναι προιόντα λογικής σουπερ-μαρκετ. Τοσο δυσκολο ειναι να βασισουμε την τουριστικη προβολή μας στα αποτελέσματα ποιοτικών διεργασιών της μουσικής παραγωγής και ν’ αποφύγουμε την κονσερβοποιημένη βλαχοποπ;
Θα μου πεις, τι μας τσαμπουνας ρε φιλε με τα περι κουλτουρας, εδω παιζει κονομα, (15-13) *19% κλπ. Ας κονομησουμε, έστω, λέω, με την τεχνη κι οχι με την ευκολία/αρπαχτή.
«Η τεχνη», άλλωστε, «δεν ειναι καθρεφτης της κοινωνιας αλλά ενα σφυρι για να την φτιαξουμε» κατα B.B. -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Και τί είδους προβολής δηλαδή να κάναμε;..........
Τραγούδι και χαρά δεν είναι μόνο η Βίσση και οι κλώνοι της. Είναι κι η μουσική που αναφέρει ο hrdoukas συν τον Παπαδημητρίου, τον Κραουνάκη, αλλά και κάποιους (πολύ) νεότερους όπως πχ ο Ζακ Στεφανου που άκουγα χθες, ενα παληκαρακι 20 χρονών, με πολύ-πολύ ταλέντο. Δε μιλάω για δύσπεπτη μουσική, αλλά για νοτες που διασκεδαζουν χωρις να ειναι προιόντα λογικής σουπερ-μαρκετ. Τοσο δυσκολο ειναι να βασισουμε την τουριστικη προβολή μας στα αποτελέσματα ποιοτικών διεργασιών της μουσικής παραγωγής και ν’ αποφύγουμε την κονσερβοποιημένη βλαχοποπ;
Θα μου πεις, τι μας τσαμπουνας ρε φιλε με τα περι κουλτουρας, εδω παιζει κονομα, (15-13) *19% κλπ. Ας κονομησουμε, έστω, λέω, με την τεχνη κι οχι με την ευκολία/αρπαχτή.
«Η τεχνη», άλλωστε, «δεν ειναι καθρεφτης της κοινωνιας αλλά ενα σφυρι για να την φτιαξουμε» κατα B.B.Και αναρωτιέμαι και εγω... Το ποδόσφαιρο δεν είναι το 'κατεξοχην' ελληνικό άθλημα. Τέτοιο μπορεί να χαρακτηριστεί η Δισκοβολία, (το αγαλματάκι του Δισκοβόλου το θυμόμαστε), είναι η πάλη κτλ... Τί χορηγούς έχουν αυτοί οι φτωχοί πλην δισκοβόλοι της εθνικής μας; Τί θεατές μαζεύουν στο γήπεδο όταν παίζουν; Τί κύπελλα έχουν φέρει στην φτωχή Ελλάδα μας;;; Ενώ η μπάλα, που είναι και το δημοφιλέστερο σπορ μαζεύει τον κάθε χούλιγκαν, το καθε αναρχικό και τους πιο χαϊ τυπάδες στις σουίτες VIP του Καραϊσκάκη, κόβει τρελά εισητήρια και έφερε και την κούπα απο την Πορτογαλία. Αυτό το σνομπάρουμε;;;; Παιδιά, καλός ο Χατζηδάκης, άριστος ο Ξαρχάκος... καλός και ο Κραουνακης... Ιστορικά πρόσωπα... Φταίμε ομως εμείς που στην Αγγλία ξέρουν την Βανδή και όχι τον Ξαρχάκο; Εμείς φταίμε; Εσύ και εγώ φταίμε που στην Τουρκία χορεύουν με Πανταζή; Ή μήπως που στην Αίγυπτο και την Τυνησία όλοι ξέρουν την 'Αντζελα;;; Και εντάξη, αυτοί είναι 'τριτοκοσμικοι'... Εμείς; Τα παιδιά σου θα ακουνε Ξαρχάκο φίλε μου; Στο τσακίρ κεφι (λέμε τώρα, στον γάμο της κόρης σου) τί θα χορέψεις ;;; Και επειδή θα νομίζεις οτι είμαι κάποια βλαχο-σοξε-μπουζουξού θα σου πω οτι έχω σπουδάσει Κλασσικη Μουσική, έχω πτυχίο Αρμονία, παίζω πιάνο, μπάσο και φλάουτο... Ποτε στα μαθητικά-φοιτητικά τσιμπούσια δεν κάναμε κέφι με τον Τσαϊκοφσκι... Και κάτι άσχετο. Ο Καζαντζίδης δεν είναι μια ιστορία στο ελληνικό τραγούδι; Δεν είναι ενα ολόκληρο κεφάλαιο στην μουσική; Τί άνθρωπος ήταν; Της Λυρικής Σκηνής; Έπινε τσάι και φασκόμηλο; Φωτογραφιζόταν στα χαζο-περιοδικά της εποχής με τα φωτορομάντζα; Αχ, ρε παιδιά, αυτή η 'κουλτούρα' θα μας φάει.... Και η μιζέρια μας !!!!!!
-
πραγματικα τυχερος αυτος που γνωριζει την μουσικη σε τετοιο βαθος οπως εσυ και μπορει να κανει κεφι με λεπα και αντζελα.
και γω κανω αμα εχω πιει πανω απο 7-8 μπυρες, αλλα νηφαλιος ποτε
-
πραγματικα τυχερος αυτος που γνωριζει την μουσικη σε τετοιο βαθος οπως εσυ και μπορει να κανει κεφι με λεπα και αντζελα.και γω κανω αμα εχω πιει πανω απο 7-8 μπυρες, αλλα νηφαλιος ποτε
Φανταζεσε καποιον να πινει τον καφε του πρωί-πρωί και να ακουει 'Φωτία στα σαββατοβραδα'....
ή απο την αλλη μερια στις 2 το πρωί πανω στα 'ξυδια' να θελει να ακουσει 'Μπηκαν στην πολυ οι οχτροι'
Το θεμα ειναι να καταλαβαινει ο οποιοσδηποτε ποτε ταιριαζει το καθενα ,και μην αποριπτειι τιποτα.
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
πραγματικα τυχερος αυτος που γνωριζει την μουσικη σε τετοιο βαθος οπως εσυ και μπορει να κανει κεφι με λεπα και αντζελα.
και γω κανω αμα εχω πιει πανω απο 7-8 μπυρες, αλλα νηφαλιος ποτε
Φανταζεσε καποιον να πινει τον καφε του πρωί-πρωί και να ακουει 'Φωτία στα σαββατοβραδα'....
ή απο την αλλη μερια στις 2 το πρωί πανω στα 'ξυδια' να θελει να ακουσει 'Μπηκαν στην πολυ οι οχτροι'
Το θεμα ειναι να καταλαβαινει ο οποιοσδηποτε ποτε ταιριαζει το καθενα ,και μην αποριπτειι τιποτα.
διαφωνω, αμα δεν του αρεσει γιατι να μην το αποριψει? εγω πινω τον καφε μου κα ακουω latin jazz (σημερα συγκεκριμενα ) . Οτι αρεσει στον καθενα..
Euro-vissi-on 2006