-
Οπ-Ογκ ή Χοπ-Χόγκ.
http://www.hauppauge.com/html/faq.htm#HOPHOG -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Λουκουμάκι σε όποιον γράψει τη σωστή προφορά του Hauppauge.
Οπαζ;
Tα γαλλικά και το πιάνο δεν κρύβονται!
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Οπαζ;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Οπαζ;
Δεν είναι γερμανικά ρε παιδιά;;; Για φαντάσου...
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Οπαζ;
Η προφορα που εγραψα εγω ειναι γαλλικη.Αλλα η μαρκα πρεπει να ειναι γερμανικη οποτε χασαμε το λουκουμακι γμτ
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Οπαζ;
Η προφορα που εγραψα εγω ειναι γαλλικη.Αλλα η μαρκα πρεπει να ειναι γερμανικη οποτε χασαμε το λουκουμακι γμτ
Ιν δατ κέις, χάουπ-πάουγκε...
-
Το λινκ του manosk δεν το επισκέπτηκε κανείς;
How do you pronounce Hauppauge?
Hauppauge is a town in NY on Long Island. Hauppauge is pronounced HOP-HOG. The area around the headwaters of the Nissequogue (NISS-I-QUOG) River was dubbed Hauppauge by Native Americans; it means 'overflowed land'' in the Algonquian language. Hauppauge boasts a large industrial park which is home to many well known companies.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Οπαζ;
Αν η λέξη ήταν γαλλική, θα γραφόταν με 1 'p' και θα διαβαζόταν 'Οπόζ', με παχύ το 'ζ' στο τέλος
-
Εγινα αόρατος;
Ρε! Ινδιάνοι λέμε!
-
Παιδιά, όπως και να προφέρεται είνια από τα ιερά τέρατα του χώρου. Ειδικά στα Windows98 που η σύλληψη γινόταν μέσω vfw drivers αντί των wdm που χρησιμοποιούν τα XP κι έχει πλέον επικρατήσει ως στάνταρ.
Είναι αλήθεια πως οι πρώτοι wdm drivers της Haup-Pauge ήταν για τα μπάζα. Τώρα δεν ξέρω τι γίνεται.
ΥΓ. Σε ότι αφορά το συνοδευόμενο software των καρτών, δεν πολυενδιαφέρει αν είναι καλό ή όχι, διότι κυκλοφορούν άριστα προγράμματα σύλληψης και συντονισμού καναλιών στο νετ (π.χ. iuVCR ή VirtualVCR [για σύλληψη μόνο αυτό το τελέυταίο]). Αν θέλετε σύλληψη απευθείας σε MPEG2 μπορείτε να δείτε τους software κωδικοποιητές της MainConcept).
-
Εγώ έχω μια κάρτα 5ετίας TV-FM της Leadtek με το αρχαίο αλλά καλό τσιπάκι Bt 848A, που λειτουργεί ακόμα με πειραγμένους οδηγούς στα WinXP. Βολεύει πολύ αφού δεν χρειάζεσαι επιπλέον χώρο για τηλεόραση.
-
Έχω το W800i και προσπαθώ να βρω τρόπο να έχω φωτογραφίες από το PC στ κινητό μου. Πέρασα καμιά 40αρια φωτογραφίες μέσα στην κάρτα μου, αλλά δεν μπορούσε να τις ανοίξει (ενώ ήταν σωσμένες στο σωστό φάκελο). Όταν επιχείρησα να τις ξαναπεράσω στο PC, ούτε το PC κατάφερε να τις ανοίξει - σαν να έγιναν corrupted files. Καμιά ιδέα; Έφταιγε τπτ στην ανάλυση και στο μέγεθος;
Δεν μπορώ δηλαδή να χρησιμοποιήσω την κάρτα των 512MB σαν USB για μεταφορά από PC σε PC;
-
Μου το έκανε μια φορά, τις έδειχνε τις φωτογραφίες χαλασμένες, μόνο επάνω επάνω ήταν καλές. Αυτό γινόταν είτε τις διάβαζε από τη φωτ. μηχανή ή από τη κάρτα. Μετά από μερικές μέρες τις διάβασε κανονικά (από τη μηχανή). Άμα τα βρίζεις συμμορφώνονται.
-
Έλα όμως που είναι καινούριο και δεν θέλω να το πληγώσω!
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Και μακριά απο Hauppage.
γκουχουγκουχου.... αλλα μιλας για την καλυτερη εταιρια tv tuners που υπαρχει. Θα μου πει κανεις πως το λεω τοσο απολυτα?
Εχω αλλαξει παααααρα πολλα TV tuners, και γενικως ειναι κομματι το οποιο το αλλαζω πολυ συχνα και εχω δοκιμασει τα παντα! Η ποιο σοβαρη και απροβληματιστη εταιρια ειναι η Hauppage... σπανια να υπαρξει προβλημα με drivers (σε αντιθεση με την Pinnacle που την αποφευγουν ολοι οι hardwarαδες λογω δυσαρεστων εκπληξεων) Το προγραμμα tv tuner ισως να μην ειναι το καλυτερο απο αποψη look και καποιων ευκολιων, αλλα το σιγουρο ειναι οτι δουλευει μια χαρα.
@ast: η PVR σειρα της Hauppage εχει ενα μειονεκτημα κατ εμε... Βασικα κανει συνεχη χρηση σκληρου δισκου ασχετως αν γραφεις προγραμμα η οχι. Δεν γνγνωριζω τι κανουν αλλες PVR καρτες σε αυτο το θεμα, αλλα δεσμευομαι να απαντησω στο αμεσο για την καινουργια avermedia DVB-H.
Ναι... η καρτα που θα προτεινα αυτο το τριμηνο θα ηταν η Avermedia TV/RADIO + DVB.... future proof καρτα με καλες κριτικες απο ανθρωπους που την αγορασαν. Αααα κανει και το αναλογικο προγραμμα capture σε Mpeg 4 Φυσικα το κοστος δεν εχει καμια σχεση με αυτο που ζηταει ο φιλος dmitspan.... ο οποιος θα πρεπει να αναθεωρησει λιγο τις απαιτησεις του Οσον αφορα την υποστηριξη 7καναλης realtek, εδω τα μπλεκεις πολυ... Τι ακριβως θες να πεις με την υποστηριξη? Να σου βγαζει 7-καναλο ηχο? Φυσικα δεν γινεται κατι τετοιο... ισως μελλοντικα στα DVB αν μεταδιδει καποιο καναλι σε DTS (δηλαδη ποτε στην Ελλαδα). Αν ομως εννοεις απλα να βγαινει ο ηχος και απο τα 7 ηχεια... εεε αυτο δεν ειναι θεμα της πηγης... ακομα και walkman μπορει να βγαζει ηχο και στα 7... ειναι θεμα υλοποιησης και συνδεσης των ηχειων και οχι καποιας καρτας.
όχι όχι δε θέλω 7κάναλο ήχο προς θεού αφού δεν υπάρχει εννοούσα για σωστή υποστήριξη του realtek ac880 (νομίζω) chipset. Η pinnacle pctv rave που έχω τώρα δε το υποστήριζε και κολλούσε στο ξεκίνημα, έφτιαξε ένα patch/update και την μισοϋποστηρίζει, δλδ δεν έχω την δυνατότητα mute, ρύθμισης φωνής κτλπ. Και ναι όντως η pinnacle είναι δαίμονας για τους hardwarάδες
Από θέμα tuner δε με νοιάζει γιατί θα βάλω εξωτερικό συνδέοντας το στην rca video in είσοδο, αυτό που μ'ενδιαφέρει είναι να χει καλό capture και προγραμματισμένη εγγραφή και μια ικανοποιητική τιμή
-
Ο χρήστης diva έγραψε:
Ενώ λοιπόν το Kazaa ψευδώς δηλώνει πως δεν φορτώνει από μόνο του τον υπολογιστή μας με spyware, adware και ιούς, ιδού- Με το που επιχείρησα να κατεβάσω την τελευταία του έκδοση (μη μείνω κι εγώ πίσω...) άρχισε να με βομβαρδίζει με μηνύματα ο McCaffy 'προσοχή, επικίνδυνο spyware κλπ'.
Αποφάσισα λοιπόν να μην το ρισκάρω, κι έκανα αμέσως απεγκατάσταση μέσω 'control panel' του Kazaa και όλων των συναφών συμπαρομαρτούντων που είχαν κατέβει αυτομάτως μαζί με το Kazaa στον υπολογιστή μου.
Ομως, μου εμειναν καμια δεκαριά spyware προγράμματα 'κρυμμένα' στο C:/_Restore/ARCHIVE/ κλπ, τα οποία κανένα από τα antispam κλπ προγράμματά μου δεν κατορθώνει να σβήσει. Τι μπορώ να κάνω ρε παιδιά για να απαλλαγώ από αυτά? Ελεος! Help!Έχει ακούσει από φίλο ότι καλό είναι να συνδυάζεις όσο περισσότερα προγράμματα μπορείς (όχι να τα έχεις να τρέχουν όλα παράλληλα, αλλά όταν κάνεις γενικό scan τότε όσο περισσότερα, τόσο το καλύτερο-είναι πολύ χρονοβόρα υπόθεση), updated βέβαια.
Εγώ είχα πρόβλημα με spyware που δε μου τα βρήκαν ούτε norton, mcaffee, adaware, spybot, windows security, αλλά ένα online antivirus. Αν τα παραπάνω δε φέρουν αποτέλεσμα δοκίμασε και μερικά από τα παρακάτω (απαιτούν πολύ χρόνο, εξαρτάται και από τη σύνδεσή σου.)
http://housecall.trendmicro.com/
http://www.arcabit.com/products_arcaonline.html
http://www.kaspersky.com/virusscanner
http://www.bitdefender.com/scan8/ie.htmlΚαλή επιτυχία.
-
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
.....
Καλωσήρθες!
Πέρνα κι από εδώγια να μας συστηθείς
Ευχαριστώ!
On my way. -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Μου το έκανε μια φορά, τις έδειχνε τις φωτογραφίες χαλασμένες, μόνο επάνω επάνω ήταν καλές. Αυτό γινόταν είτε τις διάβαζε από τη φωτ. μηχανή ή από τη κάρτα. Μετά από μερικές μέρες τις διάβασε κανονικά (από τη μηχανή). ** Άμα τα βρίζεις συμμορφώνονται.** -
Συνεχίζω λοιπόν εδώ το θέμα περί spyware, αφού το θέμα που είχα ανοίξει κλειδώθηκε.
Εχω ήδη το πραγματικά πολύ καλό Spybot Search and Destroy όπως και το Ad-Aware της Lavasoft. Αυτά εντόπισαν κάποια αρχεία, τα οποία και έσβησαν, τα τελευταία όμως scan που έκανα δείχνουν οτι το PC μου είναι καθαρό! Μόνο το McCaffy μου βγάζει λίστα ολόκληρη από spyware που προήλθε από το Kazaa (αλλά αδυνατεί να τα κάνει οτιδήποτε), τα άλλα δυο προγράμματα δεν τα 'βλέπουν' καν!
Ο λόγος που την πάτησα έτσι ειναι επειδή παλιά είχα το Kazaa Light, το οποίο δεν άφησε ίχνη στον υπολογιστή μου. Εξάλλου με τρία anti-spyware προγράμματα πίστευα πως ήμουν ασφαλής. Βαθειά νυχτωμένη ήμουν!
Θα δοκιμάσω λοιπόν και τα άλλα προγράμματα που μου συνιστάτε...και...ας ελπίσουμε οτι ολα θα πανε καλά...
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#4]