-
Θα ερθω με την μηχανη,για να πω ενα 'γεια' και θα φυγω αμεσως...τι ωρα περιπου θα μαζευτουμε?
-
Theo, μου έκανες την καρδιά περιβόλι . Σκέψου ότι το απόγευμα κοκορευόμουν στον πατέρα μου ότι θα οδηγούσα Elise με 210+ άλογα και ημισλίκ. Τι θα του πω τώρα, μου λες;
Pad, άστο βρε αγόρι μου, τόσα χιλιόμετρα για να πεις ένα γεια; Ξέρω τι τρεξίματα έχεις, μήπως να καθόσουν να ξεκουραστείς λιγάκι; Τι; Η πίστα είναι η ξεκούρασή σου; Για αυτό μου αρέσεις. Au revoir!
Κύριοι, τα λέμε σε 8,5 ώρες. Όνειρα γλυκά... -
Καλά να περάσετε. Ήθελα να έρθω και εγώ ...αλλά σε λίγο ξεκινάω ιδιαίτερα...
ΦΩΤΟΟΟΟ
-
-
Mπράβο pad!!!
-
Πέρασα τέλεια!! Πολλά ευχαριστώ στον dimsabas για την ευγενική χορηγεία ελαστικών!!
Δημήτρη, σε ξενέρωσα λιγάκι που έφυγα νωρίς, αλλά η θετική πλευρά της υπόθεσης είναι ότι τα λάστιχα μπορούν να αντέξουν ένα ακόμα trackday
-
Προτείνω να αλλάξουν τα ονόματα των
'dimsambas' σε 'driftsambas' (όπως έχει προταθεί παλαιότερα)
Και του 'opterios' σε 'drifterios' (όπως προτάθηκε σήμερα στο Μέγαρο) .
Ας το αναλάβουν οι αρμόδιοι του φόρουμ.Γενικά καλά ήταν σήμερα στη πίστα. Όχι πολύς κόσμος κι έτσι η πίστα δεν είχε 'μποτιλιάρισμα'.
Είδα και κάποια παιδιά που δε τα ήξερα. Παντελή καλές οι φωτογραφίες αλλά έκατσες λίγο ρε γμτ.
'Random' πολύ εντάξει παιδί. Επειδή ήμουν από αυτούς που στην αρχή τον είχα παρεξηγήσει, χάρηκα πάρα πολύ που είχα κάνει λάθος στη γνώμη μου.
-
NA MAI KAI ΓΩ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.....
ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟ TRACK DAY...Κ ΠΕΡΑΣΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ..ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ...ΑΛΛΑ ΔΙΝΩ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ
1.ΣΤΟΝ DIMSABAS ΦΟΒΕΡΑ DRIFTS ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΘΕΑΜΑ
2.PAI MEI ΦΟΒΕΡΟ ΘΕΑΜΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΗ ΟΔΗΓΗΣΗ
3. ΣΤΟΝ 323 ΜAZDA ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΛΛΑ ΕΔΙΝΕ ΘΕΑΜΑΓΕΝΙΚΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΗΜΕΡΑ..Κ ΘΑ ΜΕ ΚΑΝΕΤΕ Η ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΩ ΤΟ ΣΑΝΤΑΦΕ Η ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΝΑ ΕΡΠΕΤΟ Κ ΓΩ...
ΝΑ Ο PAI MEI ΣΕ ΕΚΚΡΙΣΗ ΑΔΡΕΝΑΛΙΝΗΣ...
-
Το καλό είναι ότι είχε πολύ λίγο κόσμο και όσοι μπήκαν είχαν μια πίστα σχεδόν για πάρτη τους
-
Και για να μην ξεχνιόμαστε, χρωστάω βόλτα στους:
- chrmes
- Pai Mei
- Taurus
- Kid
Παίδες, συγνώμη αλλά ξαφνικά ένιωσα καταβεβλημένος από κούραση και είπα να την κάνω με ελαφρά...
Next time.
-
Λοιπόν, πρώτη ουσιαστική επαφή μου με την πίστα (όλες οι προηγούμενες ήταν τελείως περιστασιακές και 'στη ζούλα') και 100+ χλμ μετά έχω να αναφέρω τα εξής συμπτώματα:
Τρομερή ευεξία, μια γλυκιά κούραση (σε αυτό παίζει ρόλο και η διπλή αλλαγή ελαστικών ), έρωτα για το αμαξάκι μου (του έδωσα και φιλάκι στο τέλος, αλήθεια σας λέω ) που μου έκανε τα χατήρια και με το παραπάνω, χωρίς να κάνει τσικ και στερητικό σύνδρομο...
ΘΑ ΓΙΝΩ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥ?
BTW, στην εθνική γυρίζοντας παίζει να μην πέρασα τα 110-120 ΧΑΩ... Μεγάλη υπόθεση το ξεκά...ωμα
Θέμη, την επόμενη φορά θέλω και εγώ βόλτα...
edit: με πρόλαβες...
-
Ο χρήστης Random1 έγραψε:
ΓΕΝΙΚΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΗΜΕΡΑ..Κ ΘΑ ΜΕ ΚΑΝΕΤΕ Η ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΩ ΤΟ ΣΑΝΤΑΦΕ Η ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΝΑ ΕΡΠΕΤΟ Κ ΓΩ...
Ξεκίνα βάζοντας το Σαντα στην πίστα. (Σου δίνω μετά κανα μήνα μέχρι να βρεις το δικό σου ερπετό...
-
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
ΓΕΝΙΚΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΗΜΕΡΑ..Κ ΘΑ ΜΕ ΚΑΝΕΤΕ Η ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΩ ΤΟ ΣΑΝΤΑΦΕ Η ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΝΑ ΕΡΠΕΤΟ Κ ΓΩ...
Ξεκίνα βάζοντας το Σαντα στην πίστα. (Σου δίνω μετά κανα μήνα μέχρι να βρεις το δικό σου ερπετό...
Και ποιος σου είπε ότι δεν το έχει βάλει ήδη?
-
-
-
-
Ωραία η ΒΧ Μαέστρο!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ωραία η ΒΧ Μαέστρο!! -
Κάποιος θα ψάχνει ηλεκτρολόγο αυτοκινήτων και δε θα βρίσκει.
Καρναβαλο-track day