-
Ο χρήστης Farmakopoios έγραψε:
Το γράμμα τα χώνει γενικά στον Καββαθά και λέει οτι οι 4Τ προκαλούν τους νέους να πάρουν ενα 106 ραλλι και να πανε να σκοτωθούνεΑκόμα να ξεκολλήσει από τις πίκρες που τον κερνάνε τα σαξόραλλα ε???
Περιμένουμε να το γράψεις!!!
-
για περνα το στο ιερο φορουμ να το διαβασουμε ολοι εμεις οι ασχετοι...
-
Λοιπόν, αυτός δεν είναι, που λέτε, που υποστηρίζει ότι διδασκει (Διεθνές Δίκαιο) σε Πανεπιστήμιο Αθηνών;;;
**
Που λέτε**, τον είχαμε ξεχάσει τόσο καιρό. Κρίμα που το λοιπόν, οι 4Τ του έδωσαν τέτοιο, **που λέτε **βήμα.Με τιμή
Τσόγλανος. -
Ο χρήστης Χρονομέτρης ο αθάνατος νικητής έγραψε:
Μου προξενεί μεγάλη εντύπωση η ωραιοπάθεια, η δημοσιογραφικη ματαιοδοξια και η κενοδοξια που διακατεχει τον Κ.Κ ως εκδότη ενός κατά τα άλλα «ελληνικου περιοδικου. Εχοντας φτάσει πλεον το περιοδικο του – έπειτα από ξεφιλισματα …. Σε κουρεία(εκεί το βρίσκεις πάντα, μη με περάσετε για συνηδητό αναγνώστη!)- σε ένα επίπεδο αντιγραφής των υπόλοιπων στην Ελλάδα, έχει κατορθώσει να περάσει με τα σχόλια των συντακτών του στην ελληνικη νεολαια ότι πχ τα 106 Ραλλι που τόσες ψυχες επιπολαιων νεαρψν εχουν πάρει με απόασταση ακινιτοποιησης τα 52μ δενβ εχουν επικινδινη συμπεριφορα!Ένα περιοδικο που τόσα χρόνια (στα μέσα του ’90 μέχρι τις αρχες του 200) σνομπαρε και πρόσβαλλε τις δυναμομετρήσεις και τις μετρήσεις ακινητοποίησης κτλ, το οποιο τελικά αντεγραψε τα πάντα από AMS, Drive Car and Driver κτλ.! Ένα περιοδικό που το φόρουμ του αποτελείται από καμιά 15αριά μανιασμένα φανατισμένα αμόρφωτα τσογλάνια με πολλά λεφτά από τον μπαμπά που έχουν αναγάγει ένα ... αυτοκινιτιστικό περιοδικό σε δείγμα ελληνικού πολιτισμού και αν τα ρωτήσεις να γράψουν μια έκθεση 100 λέξεων οι 90 θα είναι 'λοιπόν' ή 'που λέτε' Κώστα καββαθα έχεις δοκιμάσει απειρα πράγματα στην ζωή σου έχεις κάνει τα πάντα αδερφέ μου! Αν συγκρίνουμε όμως αυτά που εγώ στα 29 μου χρόνια με το ταλέντο μου την μόρφωση μου και την τιμιότητα μουτ κατάφερα να πετύχω και να βρίσκομαι ήδη πριν από τα 30 νβα διδάσκω σε πανεπιστήμιο ως υποψήφιος Ακαδημαϊκός τα δυναμόμετά σου θα έπερναν φωτιά! Και να θυμάσαι: δυνατό και γεμάτο βιογραφικό δεν είναι αυτό που αποτελείται από πολλές σελίδες με κόμματα και τελείες αλλα αυτό που έχει 3-4 προτάσεις των οποίων η περιεκτικότητα σε ουσια θα γέμιζε βιβλία !! Βιβλία προσφοράς προς έναν τόσο άδικο αγράμματο και οπισθοδρομικό Ελληνικό πολιτσισμό Με την Ελπίδα να γίνουν τα πράγματα όχι καλύτερα αλλα λιγότερο κακά!! Κάνε την αυτοκριτική σου, λοιπόν, και φρόντισε να κατέβεις από το χάρτινο δέεντρο σου με την πλαστελίνη γιατί μετα θάνατον τις πράξεις μας ο Υψιστος τις κρινει με πολλά δυναμόμετρα ακριβείας… Αν , σώνει και καλά, θες να προσφέρεις κάπου κοίταξε να υιοθετήσεις 2-3 παιδάκια ή να προσφέρεις με τα τοσα δις.που εχεις μαζέψει τόσα χρόνια σε κανενα ίδρυμα! Προτιμώ να δω ένα Ίδρυμα Καββαθά για την τεχνολογία και τον πολιτισμό παρά σεμινάρια ασφαλούς οδήγησης σε ιδανικές συνθήκες πίστας με «αράχνες» και 106 ραλλι –φερετρα να εκθειαζονται… -
Απάντηση από το περιοδικό δεν υπήρξε;;;;;
-
'Λοιπόν, που λέτε'
'Λοιπόν, που λέτε'
'Λοιπόν, που λέτε'
'Λοιπόν, που λέτε'
'Λοιπόν, που λέτε'
'Λοιπόν, που λέτε'
'Λοιπόν, που λέτε'
'Λοιπόν, που λέτε'
'Λοιπόν, που λέτε'
'Λοιπόν, που λέτε'
'Λοιπόν, που λέτε'
'Λοιπόν, που λέτε'
'Λοιπόν, που λέτε'
'Λοιπόν, που λέτε'...Εχμμμ, τι λέγαμε;
Α, ναι...
Ότι και να λέτε λοιπόν, το φόρουμ είναι φτωχότερο χωρίς το χρονομέτρη.
Λοιπόν, που λέτε, αυτά δηλώνω κι εγώ ένα θύμα του πανάσχετου καββαθά άρα και κάτοχος επί μία 10ετία της σκοτώστρας των νέων που ακούει στο όνομα 'Rallye'. Λοιπόν που λέτε, αν και δεν είμαι άξιος, πρέπει να διορθώσω τον κύριο Χρονομέτρη, το Rallye δε φρενάρει στα 52μ. από τα 100χαω, αλλά σε κυμαινόμενο μήκος που εξαρτάται από την απόσταση της πλησιέστερης κολώνας.Δηλώνω, λοιπόν που λέτε, βαθύτατα μετανιωμένος και απίστευτα ντροπιασμένος, καθώς αδυνατώ να παρακολουθήσω ένα 1.3 λευκό Ίμπιζα που γυρίζει τις Σέρρες σε χρόνο 1.14 (για όσους δε θυμούνται καλά αριθμούς, από τις παλιές καλές εποχές)
Λοιπόν, που λέτε... αυτά...
-
Ολο ούζο ούζο ούζο το βαρεεεεεεεεεθηκαααααα
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Απάντηση από το περιοδικό δεν υπήρξε;;;;;+: το γράμμα είναι ενυπόγραφο?
-
XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAX
respect στο Χρονομέτρη.
παίδες όποιος έχει χρόνο κάντε μια αναζήτηση να δείτε τί λέει σε παλιά θέματα!!!
ο τύπος είναι λιώσιμο.
καλύτερος και απο τον thedude και τον Φυλακτό!
ΠΑΡΤΕ ΔΕΙΓΜΑ:Ο χρήστης jim147 έγραψε:
...να διαγράψεις ούτε στο ελάχιστο καλύτερους χρόνους από εμένα...
Φίλτατε χρονομέτρη, μήπως σου είναι εύκολο να αναφέρεις χρόνους, πίστας Μεγάρων (θεωρώ δεδομένο οτι ξέρεις που είναι ).
1'/15''/8'''/32''''(Ένα λεπτό ,15 δεύτερα , 8 εκατοστά και 32 χιλιοστά!) Δεν ξέρω αν αυτό είναι καλό πολύ...εσείς τα ξέρετε καλύτερα
με ibiza 101 αυτά έτσι;
κοιτάχτε συνέχεια:Λοιποοοοοον εχουμε και λεμε...
Αγωνιστικο Seat Leon ενιαιου 1:14:995 (Τ. Καϊτατζης)
Αγωνιστικο Ibiza 1.4 ενιαιου 1:14 κατα μεσο ορο και με οδηγο 'πρωτης γραμμης με αγωνιστικη αναρτηση και ημισλικ λαστιχαΑπορια: Με λαστιχα δρομου; Με τι αναρτηση; Με τι καιρικες συνθηκες και θερμοκρασια; Α εχω και μια ακομα: Πού βρηκες τα χιλιοστα του δευτερολεπτου;
...ο χρόνος που σας έγραψα έγινε στις Σέρρες με το Ιμπίθα μου και όχι στα Μέγαρα!Μπερδεύτηκα .Με συγχωρείτε ! Πότε θέλετε να αναμετρηθούμε λοιπόν στις Σέρρες?
Καλησπερα.
Εχεις κανει παλι λαθος για τους προφανεις λογους...
Στις Σερρες Μ3 με πολυ καλο οδηγο εκανε 1'35''40 ....ποιός είπε , ότι η Μ3 πάει γρηγορότερα από το αμάξι μου σε συνθήκες πίστας?
Και αναφορικά με την επιστολή-προειδοποίησή μου , δεν δέχομαι εντολές από κανένα για το τί θα κάνω!Εγώ δίνω τις εντολές!θέλετε να συνεχίσουμε να μιλάμε σοβαρά γι'αυτό το άτομο;
-
Προσωπικά προτιμώ να δημοσιεύονται αυτούσια τα γράμματα των αναγνωστών (έστω και αν γράφουν μ@..κίες) παρά να τα κόβει η λογοκρισία και να δημοσιεύεται ότι μας συμφέρει!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Απάντηση από το περιοδικό δεν υπήρξε;;;;;
+: το γράμμα είναι ενυπόγραφο?
Kαι όνομα να έχει… πάει να πει ότι είναι το πραγματικό;
Δουλειά δεν είχε ο διάολος…
-
LoL!!!! Ο τυπος ειναι για δέσιμο.....
+: το γράμμα είναι ενυπόγραφο
ναι ειναι....
καλα δεν το ηξερα οτι ειναι τοσο
Ποσο εκανε στις Σερρες με το Ibiza??????
-
106 ραλλι –φερετρα να εκθειαζονται…Γιατί να μην εκθειάζονται; Τα άλλα φέρετρα, κάτι λούστρινες αηδίες από μαόνι ούτε στρίβουν, ούτε κρατάνε και ούτε καμιά φοβερή απόλαυση προσφέρουν. Ούτε καν τρόχους έχουν...
Έτσι που λέτε. Λοιπόν... -
ναι ειναι....
Ποσο εκανε στις Σερρεσ με το Ibiza??????
*Edit: Double Post
-
Συγνώμη από όλα αυτά που γράφουμε στο φόρουμ, οι αγαπητοί δημοσιοβράχοι αυτό βρήκαν να αναμεταδώσουν;;;
Μα το γράμμα του Χρονομέτρη;;;
Ρε μπας και είναι ιντέρναλ τζομπ το πρότζεκτ Χρονομέτρης;;;
-
LoL!!!! Ο τυπος ειναι για δέσιμο.....+: το γράμμα είναι ενυπόγραφο
ναι ειναι....
Ποσο εκανε στα Μεγαρα με το Ibiza??????
Έκανε 1:14 στις Σέρρες παρακαλώ!
Πες μας και τι υπογραφή είχε το γράμμα ντε! -
Υπογράφει ως **Νικήτας Αργυρίου (xronometris@yahoo.com) **και απάντηση μεν από το περιοδικό δεν υπάρχει.
Υπάρχει όμως προλογισμός:
*
Ο αναγνώστης που υπογράφει ως 'Χρονομέτρης' δεν έχει αγοράσει ποτέ το περιοδικό, το οποίο, όπως γράφει, 'διαβάζει στα κουρεία' (οι 4Τ δεν έχουν ΠΟΤΕ αποσταλεί σε 'κουρείο', εδωδιμοπωλείο,ταχυφαγείο, σφαγείο, πορνείο, ή όποιον άλλο χώρο για να αυξήσουν -πλασματικά- την κυκλοφορία τους). Όμως ο 'Χρονομέτρης' έχει άποψη, η οποία παρατίθεται αυτούσια, για να κριθεί από εσάς.
Κ.Κ.* -
Ο χρήστης Petros έγραψε:
Υπογράφει ως **Νικήτας Αργυρίου (xronometris@yahoo.com) **και απάντηση μεν από το περιοδικό δεν υπάρχει.Υπάρχει όμως προλογισμός:
*
Ο αναγνώστης που υπογράφει ως 'Χρονομέτρης' δεν έχει αγοράςι ποτέ το περιοδικό, το οποίο, όπως γράφει, 'διαβάζει στα κουρεία' (οι 4Τ δεν έχουν ΠΟΤΕ αποσταλεί σε 'κουρείο', εδωδιμοπωλείο,ταχυφαγείο, σφαγείο, πορνείο, ή όποιον άλλο χώρο για να αυξήσουν -πλασματικά- την κυκλοφορία τους). Όμως ο 'Χρονομέτρης' έχει άποψη, η οποία παρατίθεται αυτούσια, για να κριθεί από εσάς.
Κ.Κ.*[/i]Εδώ λέει ψέματα! Ο Φίλτατος Hunter πως το παίρνει;!
-
Παιδιά πραγματικά δεν βλέπω το λόγο δημοσίευσης στο περιοδικό.!!!
(Παντως σε κουρείο το έχω δει το περιοδικό να λέμε την αλήθεια)
Ας αλλάξουμε πάντως τίτλο στο τόπικ..
Κάτι σε 'Τσογλάνιο του 4ΤΦ' ή 'Χρονομέτρης... the return'
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
ναι ειναι....
Ποσο εκανε στα Μεγαρα με το Ibiza??????
Έκανε 1:14 στις Σέρρες παρακαλώ!
ΠΟΣΟ???????? το Megane RS εκανε ¨1:39:10
Σελίδα 208 του τεύχους Μαρτίου