-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
ΒΑΣΙΛΗΣ πόσο έχουν τα οικόπεδα στα Μέγαρα, βλέπω κάνεις επένδυση
Ξεκίνησα τις επενδύσεις με το Ο.Τ. Κ6
Τι συντελεστή δόμησης έχει εκεί? Έχω αγοράσει κι εγώ εκεί παλαιότερα (με τις παλιές αντικειμενικές ). Άντε θα είμαστε και γείτονες
Αυτή την φορά, απέφυγα τους μεσίτες.
Αν ενδιαφέρεσαι για την περιοχή, την επόμενη φορά έρχομαι συνοδηγός!
-
Δεν τα κατάφερα και δεν το έχω ξεπεράσει.
Το είχα κανονίσει και το ήθελα πολύ, αλλά μια βοήθεια που περίμενα δεν έφθασε ποτέ και αναγκαστικά ... έμεινα.
Μόνη μου παρηγοριά μια γαλάζια κούκλα που υπήρχε εκεί δίπλα
και πήγαινα κάθε τόσο και της έριχνα καμιά ματιά. Κάθονταν πάνω της δυο ημίγυμνες γλάστρες, που παρεξηγήθηκαν όταν τους ζήτησα να μετακινηθούν για να φωτογραφήσω την κούκλα. Γι΄αυτό κι εγώ τις έκοψα.
Την επόμενη Κυριακή πάλι δε γίνεται λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων,
Πότε θα μπω εγώ στην πίστα, έ; Πότε;
-
-
British DancingΔεν είναι ρεαλιστικό. Στο GT4 το κρατάς άνετα αυτό το drift.
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Τράβηξε κανείς καμια φωτογραφία το 106 μου??Mμμμ...εγωπαθής!!
Δεν σου φτάνει που μας 'εξέθεσε' ο D-Jet ως ζευγάρι στον Τσίγκο .θέλεις και άλλα,έ?
-
Ο χρήστης Aristotelis έγραψε:
Οταν μου το ειπε ο Μανος για την εξοδο μου κοπηκαν τα ποδια και αρχισα να ξαναζω προσωπικες στιγμες... Κουκ και Βασιλη σας σκεφτομουν ολο το Σ/Κ και υπεφερα... Τωρα που ειδα τις φωτο σας βλεπω να κανετε πλακιτσα και ο Μανος μου εξηγησε οτι ουτε γατα ουτε ζημια (περιπου οκ), ειμαι πανευτηχης... ετσι παντα να ειναι οι χειροτερες στιγμες μας παιδια! και γρηγορα παλι στην πιστα!Ολα μια χαρά Αριστοτέλη! Λαμαρίνες που θα βαφόντουσαν ετσι κι αλλοιώς!
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Δεν είναι ρεαλιστικό. Στο GT4 το κρατάς άνετα αυτό το drift.
Πάντως δεν λέει ο μαξμάρας ποιός είναι ο οδηγός, οπότε δεν μπορεί να παρεξηγηθεί! Ετσι μαξμάρα?!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Πάντως δεν λέει ο μαξμάρας ποιός είναι ο οδηγός, οπότε δεν μπορεί να παρεξηγηθεί! Ετσι μαξμάρα?!
Ηταν ο Τ...
Α...να το μαντέψετε μόνοι σας
-
Ηταν ο Τ...
Τ..?...Τ..όλης?!
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Για τους πιο σχετικούς, αυτό το αυτοκίνητο ήταν κατά 2/3 στοπ πιο γρήγορο στην έξοδο...Αργότερα μάθαμε ότι πήγαινε και υπέρβαρο κατά 2 γιαούρτια!
http://img135.imageshack.us/img135/2720/theoloto9fp.jpgΜιας και βρισκόμουν όλη μέρα σήμερα εκτός γραφείου, άνοιξα μόλις τώρα τα λάπτοπ μου, και αποκαλύφθηκε εν τέλει ο λόγος για το British Dancing που εύστοχα και αποκαλυπτικά αποθανάτισε ο Αφάνας MaxMara!
Καθότι το Λότους είναι άλλο ένα οικογενειακό αυτοκίνητο , επέλεξα το Σάββατο να πάω μ'αυτό για το supermarket της εβδομάδας! Από διαβολική ατυχία, παρέμεινε ένα σετάκι Natural Musli στο αχανές πορτ μπαγκάζ μου, με αποτέλεσμα να έχω δραματικές μεταφορές βάρους από στροφή σε στροφή, και να χάνω περιστασιακά τον έλεγχο του αυτοκίνητου!
Το δράμα που υπέστη ο χώρος αποσκευών αποκατάσταθηκε πάραυτα στο σπίτι με την αρωγή των 120bar του πλυστικού Kaercher! ...
Σαν ημέρα ήταν μια από τις καλύτερες που έχουμε περάσει στα Μέγαρα. Προσωπικά έκανα γύρω 150-155 χλμ εντός πίστας με τελείως φθαρμένα πίσω ελαστικά τα οποία και δημιουργούσαν αυτά τα αέναα κυνηγητά της μούρης μου από την ουρά μου!
Είχα κάποιες πολύ καλές στιγμές με την μπλε δίλιτρη Κλειώ, με το Μ3 του φίλου μου, καθώς και με το ασημί Εβο που δυστυχώς δεν έδειξε όσα ήταν ικανό να προσφέρει στον οδηγό του που το πίεζε βεβιασμένα δημιουργώντας ασύστολη υποστροφή σε κάθε στροφή παρά τα 3 διαφορικά που διαθέτει! Άχαρο θέαμα από ένα τέτοιο αυτοκίνητο!
Μιας και η πίστα (και η ανεπάρκεια των ελαστικών μου) δεν πρόδιέθεταν για hot laps, η ημέρα αναλώθηκε σε passenger rides. Κάποιοι από εδώ στάθηκαν τυχεροί και κάθησαν στο κάθισμα του συνοδηγού για μερικούς γύρους ο καθένας τους. Εύχομαι την επόμενη φορά να μπορέσω να 'ευτυχήσω' και άλλους φορουμίστες
Σε ένα διάλειμμα που έκανα πίσω από το τιμόνι, το τιμόνι ανέλαβε ο SuperSe7en, και ο φίλος του ο Πάρης (οδηγός F3 ) οι οποίοι και βγήκαν και του έδωσαν να καταλάβει...
-
double post...
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Γνώρισα τους Καβαλινο,Μπάγκους και τεο111(χάρηκα για τη γνωριμία παιδιά),δυστυχώς δεν μπορούσα να αναγνωρίσω άλλους..Χάρηκα και εγώ για την γνωριμία ΤζιΤιΆι_ Αργά ανταμώσαμε, αλλά θα βρεθούμε κάποια άλλη στιγμή για περισσότερη ώρα να τα πούμε καλύτερα...
-
Ημουν κι εγώ εκεί, φυσικά με τους TαRιFες! Και όσο οι άντρες άλλαζαν λάστιχα εγώ έκανα τις βόλτες μου σαν 'τυχερή' συνοδηγός. (παιδιά μην ψαρώνετε, δεν ήταν και τόσο γρήγορη η βόλτα)
Πολύ καλή επίσης η συνοδήγηση με την Eva, η οποία έχει μια τρομερή ηρεμία στην οδήγησή της. Μου άρεσε πολύ η βόλτα!
Εκπληξη ο mousatos από την Αλεξανδρούπολη και ο gvala ο οποίος ήρθε κατευθείαν από την πίστα στις Σερρες! (είναι τρελλοί αυτοί οι φορουμάδες)
Με την γαλλιδούλα μας μπήκα 3 φορές x 5 γύρους. Η πρώτη ήταν αναγνωριστική και με αρκετή κίνηση, η δεύτερη ταριφάδικη και η τρίτη διασκεδαστική (οσο **μερικοί ****μερικοί **ήταν για παϊδάκια - για τον κούκο λέω - άλλοι συνέχιζαν να γυρίζουν, σε άδεια πίστα). Λετε αν έμπαινα τέταρτη να κατάφερνα να driftάρω κι εγώ? (παιδιά ήσασταν απίθανοι, σας ζήλεψα πολύ!)
Με λίγα λόγια διασκέδασα πολύ και λυπάμαι που δεν υπήρχε χρόνος να γνωρίσουμε περισσότερα παιδιά!
Επόμενο ραντεβού: Σέρρες!!!!!!!
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
...Σε προηγουμενη επισκεψη ...καναμε και μια πλακιτσα στον Theo111R (πηγαινα καταπανω του με full lock αναποδα ενω ειχε ξεμεινει σβηστος αναμεσα σε Κ8-Κ9) και ευθυμησαμε , αλλα αυτο θα σας το περιγραψει εκεινος.Λοιπόν παιδιά η φάση που περιγράφει ο Kacey, ήταν αρκούντως thriller για μένα. Έχω γυρίσει που λέτε στην Κ9, και βλέπω από μακρυά το Μοντέο να έρχεται!
Λέω, θα με δει, πού θα πάει! Λες και τον λένε Μπάμπη! Είδε ο Μπάμπης τον Τέο; ΜΠΑΑΑΑΑΑΑ!!!
Μπαίνει στην Κ8 μπούνια ο Μπάμπης, τίποτα πάλι! Λες και δεν υπήρχα!
Βλέπω το Μοντέο να πέφτει τελικά στα φρένα και για 1ms ανακουφίζομαι! Έλα όμως που δεν σταματούσε!!!!!
Το Μοντέο έρχεται πλέον διπλωμένο κατά πάνω μου και έρχεται, και έρχεται και παραμένει διπλωμένο, και έρχεται και εμένα τα μάτια μου είναι πλέον , λέω από μέσα μου πως πάει 'φιληθήκαμε' και εκεί που πλέον είμαι ένα κλικ πριν το hard reset , o kacey σταματάει και μου χαρίζει ένα αφοπλιστικό χαμόγελο το οποίο και έφερε την καρδιά μου από την κούλουρη!
Μια από τις στιγμές που πραγματικά θα μείνουν χαραγμένες στη ψυχή μου για την τρομάρα που πήρα αλλά και τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε ο Kacey την κατάσταση!
Βέβαια αυτό που παρέλειψε να αναφέρει ο Kacey ήταν το drift show που μας επιφύλαξε στο τέλος ο Βούλγαρης με το αμάξι μου!
Παιδιά, αρρώστησα με το θέαμα που είδα! Νόμιζα πως δεν γίνονται τέτοια πράγματα με κεντρομήχανο αμάξι! Ο Θοδωρής όμως απέδειξε για άλλη μια φορά ότι 'η γη κινείται' και ότι κεντρομήχανα αυτοκίνητα ακόμα και με ημι-σλικ λάστιχα (τα οποία και απαιτούσαν μεγαλύτερη ταχύτητα εισόδου και πιο λεπτούς χειρισμούς, αμφότερα απλές διαδικασίες για τον προαναφερόμενο! ) Όλη η Κ8 και η Κ9 μέχρι το κέντρο των πιτς βγήκε σε 3-4 επιτυχείς προσπάθειες (αλλά και δυο διπλά axel! )
Εν κατακλείδι, μετα απ'όσα είδα, έπαθα και πάλι οξεία Λ-ωτίτιδα! με εμφανείς πλέον τάσεις να υποτροπιάσει σε χρόνια ασθένεια!
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Ημουν κι εγώ εκεί, φυσικά με τους TαRιFες! Και όσο οι άντρες άλλαζαν λάστιχα εγώ έκανα τις βόλτες μου σαν 'τυχερή' συνοδηγός. (παιδιά μην ψαρώνετε, δεν ήταν και τόσο γρήγορη η βόλτα)Όπως κατάλαβες και εσύ, no good tires, no good times
Better luck next time! Θα φροντίσω την επόμενη φορά να φιλοξενήσω περισσότερους φορουμίστες/στριες στο δεξί κάθισμα για περισσότερο fun in Megara-ville
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ηταν ο Τ...
Τ..?...Τ..όλης?!
Πουλάκια μου! Λείπει ο Τ... και χορεύουν οι λοιποί;;;;
T..όλη έλεγαν το παιδί με το Individual Blue M3.
Ως οδηγός αυτού του βρεταννικού αυτοκινήτου, και κατόπιν **ωρίμου ** σκέψεως:
- θα παρεξηγηθώ, θα θυμώσω και θα κρατήσω την αναπνοή μου (βλ. Αστερίξ στην Ισπανία!) και
- αρνούμαι να αποκαλύψω το όνομά μου!
-
Aν και κατεβηκα σχετικα αργα και για βολτα(ειχα κανει την επισκεψη μου το Σαββατο οποτε δυο φορες σε ενα Σ/Κ ειναι...υπερβολη! )χαρηκα που ειδα οτι τελικα ειχε αρκετο κοσμο,πολυ καλο καιρο και φυσικα πολλα αυτοκινητα στην πιστα!
Δυστυχως δεν γνωρισα κανεναν! (Εκτος απο τα ελαχιστα παιδια που γνωριζα ηδη...)
Μερικες φωτογραφιες(αν και μετριες σε ποιοτητα,για να ειναι μικρες σε μεγεθος)κατα βαση απο το parking και τον χωρο των pits γιατι το zoom δεν εκανε σε καμια περιπτωση για αξιοπρεπεις φωτογραφιες μεσα στην πιστα...
parking
Η πολυ ομορφη κιτρινη Elise 111S...
Pits(κατα βαση η 111R του theo )
track(λογο ελεεινου zoom τραβηξα μονο δυο φωτο τον Νικο ή οποιες ειναι και...χαλια! )
Υ.Γ:Ναι εχω ενα μικρο 'κολημα' με τις Lotus αλλα μην το πειτε σε κανεναν...
-
Ο χρήστης Mythos_GR έγραψε:
Υ.Γ:Ναι εχω ενα μικρο 'κολημα' με τις Lotus αλλα μην το πειτε σε κανεναν...Σ'ευχαριστούμε για την προτίμησή σου αλλά θα μπορούσες σε παρακαλώ να βάλεις τις εικόνες την μια δίπλα στην άλλη προκειμένου να μην 'βγαίνει' το μύνημά σου σαν σεντόνι;;;
Αντε και την άλλη φορά να έρθεις να μας βρεις και να σε πάμε και βόλτα με τα 'εργαλεία'...
-
Τι βλέπω Θεολόγε; Το παλεύουμε το driftάρισμα;
Αυτός είσαι, δως του να καταλάβει. Και οι σβούρες μέσα στο πρόγραμμα είναι . -
Τώρα που δεν είχα και λάστιχα, ήταν πολύ ευκολότερο να ντριφτάρει, ή τουλάχιστον να πειραματιστώ πάνω σε αυτό το είδος οδήγησης...
Μου έχει μείνει λάστιχο για κανα δυο ακόμα ντριφτοεπισκέψεις, και στο εν τω μεταξύ μου έρχεται και το νέο σετ ημισλικ, μιας και οι χρόνοι πλέον στα Μέγαρα πρέπει να κατέβουν κάτω από το 70'...
Τουλάχιστον το 69' να το πιάσουμε σύντομα! (Ναι, ξέρω τί σκεφτήκατε πονηρούλικα:):):):) ), μέχρις ότου αρχίσουν οι μεγάλες επεμβάσεις στο αυτοκίνητο!
:: 4ΤF-TD8 :: 26/2/06 :: Ε ρε γλέντιααα!!