-
πόσα αμάξια τελικά μπήκαν από το φόρουμ;
ήρθα και εγω, πάρκαρα άνετα στο πάρκινγκ (έχω μάθει τις σωστές γραμμές, τόσες φορές που δεν..μπαίνω πίστα) Την επόμενη φορά..
Χάρηκα που είδα πολλούς που είχα καιρό να δω, δεν χάρηκα που η bmw βρήκε πρόσφυση και σταμάτησε σε...λάθος λάστιχα και χάρηκα πιο πολύ την μία από τις δυο βόλτες που με έκαναν. Με το γιάρις του σπύρου (ευχαριστώ σπύρο) δηλαδή γιατί με το 106 της 'τουτάτις' ζήλεψα. Χάρηκα πάντως τον άγγελο που με βόλταρε με το αγωνιστικό. Συγκρατημένος, προς τιμή του με ρώτησε και αν φοβάμαι αλλά ενθουσιαζόταν σε κάποιες Κ και έκανε το καθήκον του Είναι και της σχολής του καρτ και δεν έκανε αλητείες...Καλή φάση και μακάρι και..στα δικά μας οι νεότεροι! Να φτάσουμε και εμείς στα πατημένα άντα να έχουμε παιδιά γατιά-πεθερά και λογαριασμούς και να ενθουσιαζόμαστε στην πρώτη Κ που θα βρούμε μπροστά μας (αν και εγώ προτιμώ την Κ3) -
Άλλες φωτό δεν έχει???
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Μηπως υπαρχει καμμια φωτογραφια των 182????Pm me pls
Πληρωνουμε οσο οσο....
Κάτι τέτοιο δλδ;
http://img238.imageshack.us/img238/2956/renes10el.jpgΈνα εξοχικό στην Ύδρα θέλω... ( )
Παιδιά, καθίστε λιγάκι να βρούμε τρόπο να τις ανεβάσουμε σε σωστή ανάλυση και όχι κουτσουρεμένες και χύμα... -
Μου φαίνεται πως έχασα το καλύτερο (μέχρι τώρα) track day του φόρουμ.
Δεν πειράζει, μπορεί αν δεν είχα χτυπήσει με το αυτοκίνητο στο δρόμο να χτυπούσα ακόμη χειρότερα στην πίστα. Ομολογώ όμως ότι θα ήθελα να ξαναμπώ στην πίστα με το VTS.
Από την άλλη όμως θα μου ήταν και αρκετά ψυχοφθόρο αν ερχόμουν έτσι...
Tα αφήνουμε πίσω όμως, και ψάχνουμε για νέα πράγματα. Χαίρομαι που καλοπεράσατε, ενώ και η έξοδος της Beemer απ'ό,τι φαίνεται ήταν άνευ μεγάλων προβλημάτων...
Και εις άλλα με υγεία!
Ελπίζω να αναρρώσω σύντομα και να αποκτήσω ξανά μεταφορικό μέσο ώστε να συμμετάσχω ενεργά ξανά στα TD.
-
Νίκο, το ίδιο ευχόμαστε κι εμείς.
Καταπληκτικές οι φωτογραφίες, μπράβο σου D-Jet, πρέπει οπωσδήποτε να έρθεις το επόμενο ΣΚ στην πίστα για να μας απαθανατίσεις κι εμάς. Αντάλλαγμα μπόλικες βόλτες με ΜΧ .
Κούκλα η γαλλιδούλα του Bagus, φανταστικό χρώμα. Ούτε εσύ να λείψεις . Όπως κι όλοι οι υπόλοιποι βέβαια ! -
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Μέχρι την κακιά στιγμή στο τέλος της πίσω ευθείας, όπου το πεντάλ του φρένου έπιασε πάτωμα, και η αμμο-γαρμπιλοπαγίδα φάνηκε πολύ μικρή, με αποτέλεσμα την στάθμευση πάνω στα προστατευτικά λάστιχαΤι αστοχία είχες? Φρίκη φαντάζομαι την στιγμή που τελειώνεις την ευθεία (είναι και φορές με περισσότερα απο 140χ/ω) και δεν έχεις φρένα..
Υγρά και τακάκια ειχες φροντίσει να είναι ΟΚ?!
Πάντως τα αμερικανάκια μας λένε και μας ξαναλένε σε trackdays ΠΑΝΤΑ φρέσκα υγρά φρένων! -
Ο χρήστης chemic έγραψε:
Χάρηκα πάντως τον άγγελο που με βόλταρε με το αγωνιστικό. Συγκρατημένος, προς τιμή του με ρώτησε και αν φοβάμαι αλλά ενθουσιαζόταν σε κάποιες Κ και έκανε το καθήκον του Είναι και της σχολής του καρτ και δεν έκανε αλητείες...Καλή φάση και μακάρι και..στα δικά μας οι νεότεροι! Να φτάσουμε και εμείς στα πατημένα άντα να έχουμε παιδιά γατιά-πεθερά και λογαριασμούς και να ενθουσιαζόμαστε στην πρώτη Κ που θα βρούμε μπροστά μας (αν και εγώ προτιμώ την Κ3)Δυστυχώς δεν μπόρεσα να έρθω (πώς να σηκωθώ από το κρεβάτι; ).
Με τον Άγγελο μπορούμε να 'παίζουμε' για άπειρους γύρους χωρίς 'αλητείες' (εντός ή εκτός εισαγωγικών...)!
Συνεχίζοντας το συμπέρασμα του chemic, μακάρι να φτάσω στα -άντα, να κάνω καρτ με άτομα που έχουν τα μισά μου χρόνια ( ) και να τρέχω με 106 ( ). Τι άλλο να πει κανείς;!;
-
Περάσαμε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ωραία!!
Ήταν εξαιρετικά ευχάριστο να δω αρκετούς φίλους από το 4TF, γιατί όταν πάω στην πίστα με το R5 δεν συμπίπτουν συχνά οι επισκέψεις μας.
Χθες ήρθα μαζί με ένα καλό φίλο και το ολοκαίνουργιο μαύρο EVO IX του, το οποίο είχε 750 χιλιόμετρα μόνο και ήταν σε διαδικασία στρωσίματος. Φυσικά εγώ θεωρώ ιδανικό στρώσιμο την πίστα (λειτουργία κινητήρα σε ευρύ φάσμα στροφών κλπ.) όμως ο ιδιοκτήτης είχε έρθει αποφασισμένος να ακούσει την συμβουλή του μηχανικού του ο οποίος μεταξύ άλλων του είχε επιβάλλει ψυχολογικό κόφτη στροφών. Έτσι οι μεν δικοί μου γύροι ήταν στρωτοί και σχετικά γρήγοροι αλλά ο ιδιοκτήτης δίπλα μου φρόντιζε να μου υπενθυμίζει πολύ συχνά να μην ξεπεράσω τις 5-6.000 στροφές. Οι δε δικοί του γύροι ήταν αναγνωριστικοί μια που ο άνθρωπος πρώτη φορά στη ζωή του έπμαινε σε πίστα.
Το ευχάριστο είναι πως του άρεσε, οπότε μόλις το 'στρωσει' ευελπιστώ να τον βλέπουμε συχνά.Οι εντυπώσεις μου από το 9άρι είναι οι καλύτερες. Απίστευτα ακριβές και ξυραφένιο τιμόνι, πολύ καλά φρένα, επάρκεια δύναμης και γραμμικότητα, άριστο στήσιμο (mitsubishi/bilstein), και ηλεκτρονικά διαφορικών που 'σε κάνουν ΠΟΛΥ μάγκα' αρκεί να ξέρεις τι κάνεις και να αποφύγεις τις υπερβολές.
Αν με ρωτήσετε πάντως τι ευχαριστiέμαι πιό πολύ, θα σας πω ότι προτιμώ να παλεύω κυριολεκτικά με το R5 για τα δέκατα, παρά να κάνω πολύ πιό γρήγορο χρόνο ατσαλάκωτος με το EVO IX. Βίτσια είναι αυτά...
Η 'προεδρική λιμουζίνα' αποτέλεσε ακόμα ένα τρανό παράδειγμα της ασφάλειας που παρέχει το περιβάλλον της πίστας, αφού αντίστοιχη οδήγηση σε δημόσιο δρόμο και το συγκεκριμένο brake fade/failure ίσως να οδηγούσε σε πρωτοσέλιδα... Όσο για ζημιές απλά δεν υπήρχαν, αφού το μόνο που έπαθε ήταν εκτεταμένα γδαρσίματα στο χρώμα και μάλιστα σε μια περίοδο που ο Κος Πρόεδρος σκεφτόταν σοβαρά το βάψιμο της.
Μου άρεσε πολύ το RS182 του Βαγγέλη!! Το Clio μοιάζει να δημιουργήθηκε για γρήγορη κίνηση σε τέτοιο περιβάλλον.
Zήλεψα πολύ (αλλά πάντα καλοπροαίρετα) τον gvala, όταν είδα τα ζανταρισμένα 17άρια Silverstone του με εμφανή τα σημάδια της Βόρειας μάχης, και υποσχέθηκα στον εαυτό μου επίσκεψη στας Σέρρας με πρώτη ευκαιρία...
Τελος η μάχη της ταβέρνας ήταν πάρα πολύ καλή, η παρέα εξαιρετική και έχοντας έρθει διαβασμένος κατάφερα αν και newbie να σκάσω στο φαί!! Το μυστικό ήταν πως έντεχνα απέφυγα συμμετοχή στη μάχη των παϊδακίων και τσάκισα ένα ψαρονέφρι ολομόναχος ενώ ταυτόχρονα εκτός από τα διαφορα ορεκτικά παραγγέλθηκαν και ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ποσότητες από τηγανητές πατάτες ώστε κανεις να μην μείνει παραπονεμένος .
Πάμε ολοταχώς για το TD9 ??
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Μηπως υπαρχει καμμια φωτογραφια των 182????
Pm me pls
**Πληρωνουμε **οσο οσο....Πρέπει να έχω. 32€ (όσο έδωσα για V-Power Racing).
Eιστε πολυ ακριβος μιστερ Max ...Καντε καμμια εκπτωση(δειξε μου και ενα δειγμα της δουλειας ) αλλιως θα προτιμησω τον φιλτατο D-Jet
Κάτι τέτοιο δλδ;
Α Ψ Ο Γ Η !!!
Το φορουμ επιτελους απεκτησε φωτογραφο!!!!!
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Α Ψ Ο Γ Η !!!Το φορουμ επιτελους απεκτησε φωτογραφο!!!!!
Έτσι ε?
Οι δικές μου παλαιότερα δεν σου έκαναν ε?
Αλλά βέβαια, ο Krus να μην μπαίνει πίστα, να τραβάει φωτογραφίες μόνο.. γκνια....γκνια γκνια γκνια γκνια -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Α Ψ Ο Γ Η !!!
Έτσι ε?
Αλλά βέβαια, ο Krus να μην μπαίνει πίστα, να τραβάει φωτογραφίες μόνο.. γκνια....γκνια γκνια γκνια γκνιαEννουσα απεκτησε φωτογραφο λιιιιιιγο καλυτερο του μεγαλου Μαγιστρου της φωτογραφιας Krous
το'σωσα καθολου η οχι ????
-
Ο χρήστης Adam Johann Von Krusenstern έγραψε:
Α Ψ Ο Γ Η !!!
Έτσι ε?
Αλλά βέβαια, ο Krus να μην μπαίνει πίστα, να τραβάει φωτογραφίες μόνο.. γκνια....γκνια γκνια γκνια γκνιαΕπλυνες το αμάξι και ήθελες και πίστα?
Την επόμενη φορά θα σου περάσουμε αλυσίδες και θα σε δέσουμε στην Κ8 να βγάζεις video!! -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
...
...πρόεδρε, τόπες και τόκανες!
-
Ο χρήστης passat1.8t έγραψε:
...
Εεεεμ τα ήθελε ...
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Μηπως υπαρχει καμμια φωτογραφια των 182????
Pm me pls
Πληρωνουμε οσο οσο....
Κάτι τέτοιο δλδ;
http://img238.imageshack.us/img238/2956/renes10el.jpgΈνα εξοχικό στην Ύδρα θέλω... ( )
Παιδιά, καθίστε λιγάκι να βρούμε τρόπο να τις ανεβάσουμε σε σωστή ανάλυση και όχι κουτσουρεμένες και χύμα...Πω πω τρομερή φωτό! Μπορείς να την ανεβάσεις κάπου στα 1280x1024; Βagus ευχαριστώ πολύ για την 'πάσα', το αυτοκίνητο είναι πάρα πολύ σβέλτο και πάρα πολύ διασκεδαστικό. Ομολογώ πως εντυπωσιάστηκα.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ χρωστάω και στον Βασίλη (maxmara) για τη βόλτα με το Ζ. Άλλα κόλπα!
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
...
Εεεεμ τα ήθελε ...
γκνια....γκνια γκνια γκνια γκνια
-
Ο χρήστης sokos έγραψε:
Μέχρι την κακιά στιγμή στο τέλος της πίσω ευθείας, όπου το πεντάλ του φρένου έπιασε πάτωμα, και η αμμο-γαρμπιλοπαγίδα φάνηκε πολύ μικρή, με αποτέλεσμα την στάθμευση πάνω στα προστατευτικά λάστιχα
Τι αστοχία είχες? Φρίκη φαντάζομαι την στιγμή που τελειώνεις την ευθεία (είναι και φορές με περισσότερα απο 140χ/ω) και δεν έχεις φρένα..
Υγρά και τακάκια ειχες φροντίσει να είναι ΟΚ?!
Πάντως τα αμερικανάκια μας λένε και μας ξαναλένε σε trackdays ΠΑΝΤΑ φρέσκα υγρά φρένων!Ήμουν ένας φτωχός και μόνος συνοδηγός...
Είχα φροντίσει για κράνος, καλό και σφιχτό δέσιμο-θέση, φορούσα καθαρό εσώρουχο και slipad...Τα υπόλοιπα ήταν φροντισμένα από τους χορηγούς μου...
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Eιστε πολυ ακριβος μιστερ Max ...Με πλήγωσες! Θα σας τις δώσω 'τζάμπα-μαν' (οχι τόσο καλές σαν του 'επαγγελματία' ).
Επίσης έχω μερικές **Μ3 **8) , το καταπληκτικό τρί-τροχο **Autobianchi **:eusa_dance: και μερικά άλλα.Διαθέτω επίσης και φωτογραφίες burst-mode απο ένα (απο τα πολλά) εντυπωσιακά τετ-ά-κέ ενός **Βρεττανικού αυτοκινήτου **μπροστά στα πίτς.
Δεν σας δίνω άλλες πληροφορίες για την ταυτότητα του ανοιχτού δίπορτου ( ) οπότε ο κάτοχος δεν θα παρεξηγηθεί. -
Ok man αναμενουμε
Κερναμε ενα χτενισμα στην αφανα
-
Το πνευμα προθυμο αλλα η σαρκα ασθενης....Με επιασε η μεση μου το σαββατο το βραδυ και με πεθανε .Ελπιζω να τα πουμε στο επομενο.
:: 4ΤF-TD8 :: 26/2/06 :: Ε ρε γλέντιααα!!