-
Παπάκι μπλέ ηλεκτρικ με βιδες μωβ, και 3 μαλακισμενα να κανουν σουζα επι της Λ. Σπάτων μπροστα απο σκάνια....
1 απο τα 3 ήμουν εγώ...
-
Ρε αθεόφοβε τώρα πρόσεξα την υπογραφή σου.Το αστέρι δεν το βλέπω.
Κρυφομερκεντάκιας,κρυφομερκεντάκιας; -
-
-
Τώρα που ανέφερες τα περι λογοτύπου φίλε Bruce θυμήθηκα μια απο τις πιο ελλειηνές καγκουριές που έχω δεί. Ηταν κατι φαινομενικά ασήμαντο αλλα λόγω αυτοκινήτου και προχειρότητας χτύπαγε υπερβολικά στο μάτι.
Σε 147 προ f/l, μαύρη ο κάγκουρας ιδιοκτήτης ειχε βγάλει ενα ενα τα 3 νούμερα (1 4 7) και τα ειχε κολλήσει θεόστραβα στο κέντρο της πίσω πόρτας λίγο πιο κάτω απο το τζάμι. Μιλάμε ηταν τραγικό!
-
-
-
-
Δηλαδή δεν φαινόταν από μακριά ότι είναι Honda, έπρεπε και να μας το διατυμπανίζει με τα τεράστια αυτοκόλλητα...
-
...και μάλιστα από τα σπάνια Honda, που δεν κυκλοφόρησαν πολύ εδώ. Προσωπικά, το συγκεκριμένο δεν θυμάμαι να το έχω δει ποτέ σε αυτήν την κουπέ έκδοση στο δρόμο.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Mπρος αλουμινένιες, στην πόρτα λίστα με ότι θα ΗΘΕΛΕ να έχει πάνω, πίσω σιδερένιες...
Εγώ δεν κατάλαβα... ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ πίσω είναι σιδερένιες; Γιατί αν είναι μόνο η μία, πάει κι έρχεται, θα'χει βάλει τη ρεζέρβα (νομίζω στο 307 είναι κανονικού μεγέθους). Αλλά αν είναι μόνον οι μπροστινές αλουμινένιες...
Για τα αυτοκόλλητα τα δηλωτικά όσων θα ΗΘΕΛΕ να έχει επάνω τ'αμάξι, πειράζει που κάμποσα δεν προορίζονται για Peugeot;
Αλλά δικαιολογείται... Νέουλας είναι ακόμη, έχει δρόμο μπροστά του μέχρι να μάθει...
-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
Κάποτε είχα ρωτήσει για ποιό λόγο ξηλώνουν (και δίνουν και λεφτά για να το κάνουν ε) το λογότυπο του αμαξιού τους μερικοί.Απάντησα δεν πήρα αν θυμάμαι καλά και μάλλον ποτέ δε θα πάρω...
πρόκειται για μόδα που ήρθε -όπως και οι περισσότερες άλλωστε- από τη γηραιά αλβιώνα.. de-budging, de-handling και ότι άλλο de γίνεται..
αν και προσωπική μου άποψη αυτό δεν πίπτει σε καγκουρια. αφαίρεση διακριτικών κατασκευαστή-μοντέλου-κυβισμού, καθώς και αφαίρεση των χειρολαβών, πλαστικών από τα πλαϊνά θεωρούνται μία πολύ όμορφη κίνηση σε ορισμένα αυτοκίνητα. επίσης στην ίδια λογική 'ξηλώματος' υποκύπτει και η πίσω πόρτα όταν πάνω της φέρει την πινακίδα του αυτοκινήτου...
τώρα αν δεις όλα αυτα σε συνδιασμό με μία αεροτομη από jambo και πορτοκαλί νεον ζάντες, πράσινα λαμπάκια και κίτρινα δέρματα, ε δίκιο θα χεις να κράζεις!!!!!
-
-
Ο χρήστης grc πανος έγραψε:
Κάποτε είχα ρωτήσει για ποιό λόγο ξηλώνουν (και δίνουν και λεφτά για να το κάνουν ε) το λογότυπο του αμαξιού τους μερικοί.
Απάντησα δεν πήρα αν θυμάμαι καλά και μάλλον ποτέ δε θα πάρω...
πρόκειται για μόδα που ήρθε -όπως και οι περισσότερες άλλωστε- από τη γηραιά αλβιώνα.. de-budging, de-handling και ότι άλλο de γίνεται..
αν και προσωπική μου άποψη αυτό δεν πίπτει σε καγκουρια. αφαίρεση διακριτικών κατασκευαστή-μοντέλου-κυβισμού, καθώς και αφαίρεση των χειρολαβών, πλαστικών από τα πλαϊνά θεωρούνται μία πολύ όμορφη κίνηση σε ορισμένα αυτοκίνητα. επίσης στην ίδια λογική 'ξηλώματος' υποκύπτει και η πίσω πόρτα όταν πάνω της φέρει την πινακίδα του αυτοκινήτου...
τώρα αν δεις όλα αυτα σε συνδιασμό με μία αεροτομη από jambo και πορτοκαλί νεον ζάντες, πράσινα λαμπάκια και κίτρινα δέρματα, ε δίκιο θα χεις να κράζεις!!!!!
Σε Σιβικάκι 3θυρο που είχα παλιότερα και με αφορμή βάψιμο που του είχα κάνει, είχαν φύγει όλα τα 'αυτοκόλλητα' (επίτηδες τα εισαγωγικά, καθώς κάποια από αυτά ήταν καρφωτά), συμπεριλαμβανομένων των ογκοδέστατων και τρισάθλιων που έβαζε ο Σαρακάκης. Το αποτέλεσμα ήταν μια χαρά και καθόλου καγκούρικο ΙΜΗΟ. Ιδιαίτερα μπροστά, όπου το καπώ του ήταν πολύ σφηνοειδές, έδειξε πολύ καλύτερο.
Τώρα αν το λογότυπο έχει κάτι να μου πει, όπως πχ αυτό του νέου Πούντο, το οποίο θεωρώ πανέμορφο και πανέξυπνο, εννοείται ότι δεν θα το πειράξω.
-
Εγώ που είμαι μέγας κάγκουρας τα ξήλωσα και εβαλα ένα σηματάκι τέτοιο
-
Παρκαρισμένα με λίγα μέτρα διαφορά.
πρώτα το Fiat του tweety birdη αεροτομή και το πίσω μέρος είναι όλα τα λεφτά (αλήθεια πως ξεπάρκαρε???)
και τώρα βάλτε λίγο χρώμα στην ζωή σας!!!
απ' ότι βλέπετε η αεροτομή είναι κλασσικό αξεσουάρ στα μέρη μας!!!
όποιος ενδιαφέρεται το δεύτερο (το πολύχρωμο) πωλείται...
-
παρενθεση...
ο τυπος με το μπραβο αμα θελει να ξεπαρκαρει , πως το κανει?????
-
μάλλον πολύ δύσκολα!!!
(εκτός και αν 'πετάει' το αμάξι)
-
Ο χρήστης boo έγραψε:
μάλλον πολύ δύσκολα!!!(εκτός και αν 'πετάει' το αμάξι)
τι πολυ δυσκολα ρε??? βεντουζα τον εχουν
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
μάλλον πολύ δύσκολα!!!
(εκτός και αν 'πετάει' το αμάξι)
τι πολυ δυσκολα ρε??? βεντουζα τον εχουν
έτσι όπως είναι, δεν ξεπαρκάρει χωρίς να ακουμπήσει μπρος-πίσω...
είναι αδύνατο..
εγώ αν το έβλεπα αυτό το βεντουζάρισμα στο αμάξι μου θα εκνευριζόμουν...
σκέφτομαι μόνο την πιθανότητα να είναι φιλαράκια του, και αυτοί να 'χουν χώρο απ'την άλλη πλευρά και να φεύγαν αυτοί πρώτοι..
Australia Uber Alles!!!!!