-
Και εγω το σκεφτομαι γιατι τωρα με σταματανε συνεχεια αλλα και μ αυτη τη λυση δεν ειμαστε νομιμοι γι αυτους
-
Ο χρήστης jimmcom έγραψε:
Είδα σε κάποια μαγαζιά με αξεσουάρ για μοτο ότι 'τυπώνουν' πινακίδες στο παλιό στυλ... μια εύκολη λύση είναι και αυτή (μπορεί και να τη σκαπουλάρετε σχετικά εύκολα...).
Δεν ειναι υπουργειου οποτε ειναι παραποιηση πινακιδος,δηλαδη αμα θελουν σου κοβουν κληση,ακουσα οτι καποιοι προσπαθησαν να λαδωσουν για να τους βγαλουν τις παλιες (κανονικα δηλαδη υπουργειου) αλλα ουτε αυτο γινεται
Aκριβώς
Αυτές οι πινακίδες είναι νόμιμες μόνο στα μοτοποδήλατα ( που οι πινακίδες έτσι και αλλιώς δεν είχαν πάνω σφραγίδα ) -
egw pantws exw agorasei th mhxanh mou edw kai 2 mhnes alla pinakida de blepw ston orizonta!!!! ti na kanw mhpew na paw egw o idios?????. Basika kai to xarti pou sou dinoun apo to Ypourgeio den isxuei (etsi toulaxiston mou eipan kapoioi astunomikoi se mploko bebaia klhsh den phra) oso anafora gia thn eleipsh pinakidwn.
-
Ισχυει κανονικα το χαρτι το γραφει και πανω,αστους να λενε και στο κατω κατω δεν φταιμε εμεις
-
Πολυ απλα ΕΛΕΟΣ...
Τετοια πινακιδα να την βαλουν εκει που ξερουν...Custom made πινακιδα 18Χ13 με φιμε πλαισιο και αμα τους αρεσει!
Δεν θα χαλασω εγω το look της μηχανης μου επειδη οι αλλοι γουσταρουν να μου την φορανε απο τα speed cameras κτλ γιατι απ'οτι καταλαβα για εκει προοριζεται η δουλεια...Οτι να'ναι.........
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ
-
-
βλεπω πολλες μοτοσυκλετες στο δρομο να μην εχουν βαλει τις καινουριες πινακιδες, αλλα να εχουν φτιαξει το νεο νουμερο στο φορματ του παλιου στυλ πινακιδων....
δεν θα αργησει η μερα που θα παραγινει το κακο και κανεις δε θα κυκλοφορει με πινακιδα Υπουργειου...
Θα μας σταματανε ολους στο δρομο και θα μας....
-
Είδα σήμερα ένα CBR1000 που την είχε κάτω από το φτερό τυλιγμένη σαν ...ρολό
-
Ο χρήστης 993cc έγραψε:
Είδα σήμερα ένα CBR1000 που την είχε κάτω από το φτερό τυλιγμένη σαν ...ρολόχμ.....κοτόπουλο ή κουζίνας??
-
Ο χρήστης 993cc έγραψε:
Είδα σήμερα ένα CBR1000 που την είχε κάτω από το φτερό τυλιγμένη σαν ...ρολόΚαι χαρη τους εκανε το παλικαρι...
-
Εφτιαξα σε πινακιδα μια με το παλιο λουκ και με εχουν αφησει ησυχο δε με εχουν σταματησει ακομα οποτε ορματε στο παλιο λουκ.Αιντε με τους γελοιους
-
ακουσα πως αλλαξε παλι το φορματ των νεων πινακιδων για δικυκλα. γνωριζει καποιος κάτι?
-
Ο χρήστης SPITFIRE έγραψε:
ακουσα πως αλλαξε παλι το φορματ των νεων πινακιδων για δικυκλα. γνωριζει καποιος κάτι?NAI! Έβαλαν χερούλια:
http://www.smartbargains.com/images/pro ... 562_LG.jpg -
-
*>Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
ακουσα πως αλλαξε παλι το φορματ των νεων πινακιδων για δικυκλα. γνωριζει καποιος κάτι?
NAI! Έβαλαν χερούλια:ysterical:
να σου πω μικρε... εσυ παρακολουθεις ΟΛΑ τα τοπικ των 4ΤΦ ? ? ?*
-
Παιδιά ναι μικραίνουν σε 20 χ 20..................σοβαρά μιλώ...
-
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
Παιδιά ναι μικραίνουν σε 20 χ 20..................σοβαρά μιλώ...δεν σε πιστευω....
που? ποτε? ποιος?
το εχεις δει καπου γραμμενο? ειδες καποιες?
-
-
μάλλον δεν είναι ραδιο-αρβύλα
διάβασα σχετικά και σε άλλο φόρουμ
-
Ειναι γεγονος. Οι πινακιδες μικραινουν. Απο 28χ20 γινονται τετραγωνες 20χ20. Λιγο υπομονη ακομα.
ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΝΕΟΥ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΔΙΚΥΚΛΑ