-
Ο χρήστης otso έγραψε:
ΓειαΕχω ενα προβλημα με ιο στο pc. O Ioς ειναι ο OLY7C96N και εχει ερθει με το Trojan Win32.Adload.m
Η πληρης διευθυνση που βρισκεται ειναι ...C:\Documents and Settings\User\Local Settings
Temporary Internet Files\Content.IE5\OLY7C96N\x{1}.chm.
Στη registry, δημιουργει ενα αρχειο το ACMru.
Το προβλημα ειναι οτι ο Kasperski το βρισκει αλλα δεν μου δινει καμμια επιλογη δηλαδη η να σβηστει η να μπει καραντινα .Λοιπόν, καταρχήν ρίξε μια ματιά εδώ. Εξηγεί τον Adload.j αλλά υποθέτω παραπλήσια διαδικασία θα είναι και για τον Adload.m
Δοκίμασε να σβήσεις τα αρχεία που υποδεικνύει η παραπάνω σελίδα.Πηγαινοντας στο site του Kasperski στη λιστα με τους ιους δεν το βρισκει ουτε εχει κατι εκει που
εχει προγραμματα για ιους που δεν μπορουν να αφαιρεθουν με το αντιιυκο.
Προβλημα δευτερο. προσπαθωντας να τον σβησω , πρωτα απο το Temporary Internet Files και
επειτα απο την registry ανακαλυπτω οτι αυτος ο φακελος εκτος των αρχειων που βλεπω και σβηνω εχει ακομη αρχεια συνολο 820ΜΒ τα οποια δεν μπορω να δω και να σβησω.
Στις ιδιοτητες φακελων ειναι τσεκαρισμενο να βλεπω τα κρυφα αρχεια και τα αρχεια συστηματος.
Τα αρχεια αυτα ειναι πραγματικα και οχι κατι εικονικο που δημιουργει ο ιος.
Σε αλλο υπολογιστη χωρις ιο ειδα επισης στο Temporary Internet Files να υπαρχουν αορατα αρχεια.
και επειδη μου την δινουν ειδικα τα αορατα αρχεια ποσο μαλλον σε αυτο το folder ακουω συμβουλες. Συμβουλες δεχομαι και στο τι να κανω με τον ιο , οτιδηποτε ευπροσδευκτο παιδια.Μιας και κατάλαβα (από μεταγενέστερο ποστ σου) ότι το σύστημά σου έχει γίνει ψιλομπάχαλο, για να αποφύγεις το φορμάτ προσπαθησε να κάνεις τα εξής:
-
Κράτα ένα σημείο επαναφοράς των XP σου (Έναρξη->Όλα τα προγράμματα->Βοηθήματα->Εργαλεία συστήματος->Επαναφορά συστήματος).
-
Απεγκατέστησε ΠΛΗΡΩΣ το Kaspersky.
-
Κάνε επανεκκίνση και ΑΜΕΣΩΣ μετά: Έναρξη->Εκτέλεση->%temp%->OK. Σβήσε όλα τα περιεχόμενα του παραθύρου που θα σου ανοίξει.
-
Κατέβασε τα Spybot Search & Destroy και Adaware SE, αναβάθμισέ τα (update), ρύθμισέ τα να σου εξετάζουν ΟΛΑ τα αρχεία κι εξέτασε όλους τους σκληρούς δίσκους σου (πρώτα με το Adaware και μετά με το Spybot ή/και το αντίστροφο). Σβήσε οτιδήποτε σου βρει.
-
Κατέβασε το Antivir PersonalEdition Classic. Αναβάθμισέ το, ρύθμισέ το να εξετάζει ΟΛΑ τα αρχεία κι εξέτασε όλους τους σκληρούς σου δίσκους. Σβήσε (η μετέφερε σε καραντίνα) οτιδήποτε σου βρει.
Αν δεν καθάρισε, πας για φορμάτ.
Ακομη ένα ερωτημα πως περνουμε screen shot?
Με το πλήκτρο [PrtScr] παίρνεις screenshot ολόκληρης της οθόνης. Έχοντας πατημένο το [Alt] παίρνεις μόνο το ενεργό παράθυρο.
Μπες μετά στο Paint (Ζωγραφική), πάτα [Ctrl]+[V] και σώσε την εικόνα σε ότι φορμά θέλεις.Kαι μια και αρχισα να πληκτρολογω ,που κανω ωρες ας κανω δυο ερωτησεις ακομα
Αλλα σχετικες με βιντεοκαμερες mini DV .
Αν στην βιντεοκαμερα εχουμε αναλογικη εισοδο μπορουμε να την συνδεσουμε με VCR
Και να μετατρεψουμε τις παλιες ταινιες σε ψηφιακες σωστα?.Σχεδόν σωστά. Εξαρτάται από την κάμερα. Συνήθως οι μετατροπές γίνονται στο πισι και όχι στην κάμερα.
Αν το μανιουαλ της μητρικης γραφει ότι υποστηριζει firewire σημαινει τι? Μπορουμε να αγορασουμε καποιο
Καλωδιο και να βγαλουμε εξοδο?Το Firewire (γνωστό και ως ΙΕΕΕ 1394) έχει ταχύτητα περίπου ίδια με το USB 2.0 (περίπου 400Mb/sec), εκτός αν έχεις Firewire-2 (ΙΕΕΕ 1394-2) που έχει διπλάσια ταχύτητα (περίπου 800Μb/sec). Συνήθως χρησιμοποιείται για μεταφορά ΨΗΦΙΑΚΟΥ βίντεο (συνήθως από κάμερα στο πισι).
-
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Και άντε και το πήρε από το Γιαπώνι. Με after-sales support τι γίνεται; Το καλύπτει η ΣΟΝΥ ΕΛΛΑΣ ή άμα (ω μη γέννετω) χρειαστεί τίποτα θα του πιουν το αίμα;
Όχι. Λογικα δεν θα καλύπτεται. Αν και κρίνοντας απο το τραγικό after sales της Sony (και όχι μόνο) καλύτερα έτσι. Φαντάζομαι πάντως (έτσι γινεται στις περισσότερες εισαγωγές απο Ιαπωνία) οτι ο vendor (ο πωλητής) μπορείς να του το στείλεις, να το πάει αυτός με τη σειρά του στο γιαπωνέζικο σέρβις και να στο ξαναστείλει πίσω. Με το Zaurus που έχω και κυκλοφορεί αποκλειστικά στην Ιαπωνία, έτσι λειτουργεί το σέρβις (έχω κανονικλη διετή εγγύηση).
Παίδες, καλώς η κακώς το μέλλον ειναι οι online αγορές. Έχω σταματήσει να αγοράζω απο καταστήματα εδώ και πολύ καιρό. Και να πω οτι έχουμε στην Ελλάδα καταστήματα εφάμιλλα του εξωτερικού...
Ειναι τραγική η κατάσταση. Πας να ζητήσεις κάτι λιγο πιο ψαγμένο και σε κοιτάνε σαν χάνοι. Δεν έχουνε σχεδόν ποτέ σε στοκ τα περισσότερα πράγματα. Ειναι άσχετοι όσον αφορά H/Y. Πάω στο -υποτίθεται σοβαρό - Multirama και τους λέω, 'Μια PCMCIA κάρτα LAN θέλω'. Με κοιτάζει σαν αποχαυνομένος. Και μου πετάει το θεικό, 'Δεν φέρνουμε πιά, πλέον πουλάμε μόνο WiFi'. Σιγά ρε φίλε! Δηλαδή στην Ελλάδα πλέον το απλό LAN θεωρείται ξεπερασμένο!? Μη χέσω...
Π.χ. ας πούμε οτι θέλω να αγοράσω ενα φορητό με 1200 ευρά. Με τα λεφτά αυτά αγοράζεις άνετα στο ebay καινούριο φορητό που εδώ ΑΝ τον έφερνε το Πλαίσιο ή το Multirama θα κόστιζε χαλαρά +500-600 ευρώ (κάποιος μαλάκας πρέπει να πληρώσει για τη διακόσμηση του καταστήματος, τα κυριλέ πουκάμισα των πωλητών κ.λ.π.) και ταυτόχρονα έχεις και εγγύηση (αν ειναι μηχάνημα που πωλείται και στην Ευρώπη).
Αυτό ας πούμε (η επιλογή μου σε αυτά τα λεφτά):
http://www.expansys.com/product.asp?code=JVC_MP-XV841
δεν το βρίσκεις πουθενά παρ' όλο που πωλείται κανονικά σε όλη την υπόλοιπη Ευρώπη...
Εγώ παραμένω...παραδοσιακός. Αργά ή γρήγορα τα περισσότερα έρχονται και στην Ελλάδα (και συνήθως απαλλαγμένα από bugs νεότητας). Επιλέγεις κάτι επώνυμο (κι ας είνια λίγο ακριβότερο), ρίχνεις και μια ματιά στο skroutz.gr και καθάρισες
-
Αυτό ας πούμε (η επιλογή μου σε αυτά τα λεφτά):
http://www.expansys.com/product.asp?code=JVC_MP-XV841
δεν το βρίσκεις πουθενά παρ' όλο που πωλείται κανονικά σε όλη την υπόλοιπη Ευρώπη...
Ρε Sil τι μου κάνεις τώρα... ...φωτιές μου βάζεις...
-
Ασε... Έρωτας μεγάλος αυτό το JVC!
-
Ασε... Έρωτας μεγάλος αυτό το JVC!Καλό αλλά και ακριβό...προτιμώ βέβαια το Sony του Ιάπωνα αλλά θα δούμε.
-
Δύσκολο πρόβλημα... Ρυθμίσεις ADSL σε Linux;;;
Όποιος γνωρίζει κάτι, ας με βρει στο msn παρακαλώ πολύ...
Ευχαριστώ πάρα πολύ εκ των προτέρων!
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Δύσκολο πρόβλημα... Ρυθμίσεις ADSL σε Linux;;;Όποιος γνωρίζει κάτι, ας με βρει στο msn παρακαλώ πολύ...
ποια διανομη
το συνδεσες σε ethernet θυρα
DNS server ορισες
-
Δύσκολο πρόβλημα... Ρυθμίσεις ADSL σε Linux;;;Όποιος γνωρίζει κάτι, ας με βρει στο msn παρακαλώ πολύ...
τί ρυθμίσεις ρε;
θα παίξεις με dhcp
θα βάλεις το modem/router να δίνει ip κ θα ανοίγεις το pc k θα παίζει κομπλε
πες εδώ γιατί το msn μου δεν παίζειedit: για ethernet μιλάω
-
EDIT:
Ας διορθώσω και αυτό, να μη με κατηγορείτε...
Καλά, μιλάω από Linux!!! Μην με παρεξηγείτε για τα greeklish, δεν έχω βάλει ελληνικά ακόμα! Θα διορθώσω μόλις προσθέσω!
Kala, milaw apo Linux!!! Mhn me pare3hgeite gia ta greeklish, den exw balei ellhnika akoma! 8a dior8wsw molis pros8esw!
-
Kala, milaw apo Linux!!! Mhn me pare3hgeite gia ta greeklish, den exw balei ellhnika akoma! 8a dior8wsw molis pros8esw!τι διανομή;
τελικά έκανες όπως σου'πα; -
Ο χρήστης skye έγραψε:
Kala, milaw apo Linux!!! Mhn me pare3hgeite gia ta greeklish, den exw balei ellhnika akoma! 8a dior8wsw molis pros8esw!
τι διανομή;
τελικά έκανες όπως σου'πα;Πάλι από win...
Novell Suse Professional 9.3
Δεν ξέρω τι έκανα, δεν πείραξα τίποτα και μπήκε! Τώρα προσπαθώ να βάλω ελληνικά!
-
τι διανομή;
Δεν ξέρω τι έκανα, δεν πείραξα τίποτα και μπήκε! Τώρα προσπαθώ να βάλω ελληνικά!
μα δε χρειαζόταν να πειράξεις.
το SuSE παίζει dhcp χωρίς να ρυθμίσεις τον υπολογιστή! Όταν ξεκινάει, ψάχνει μόνο του αν είναι σε κάποιο δίκτυο κ παίρνει ip
για τα ελληνικά τώρα:
από το yast δε μπορείς να βάλεις; -
Ο χρήστης skye έγραψε:
τι διανομή;
μα δε χρειαζόταν να πειράξεις.
το SuSE παίζει dhcp χωρίς να ρυθμίσεις τον υπολογιστή! Όταν ξεκινάει, ψάχνει μόνο του αν είναι σε κάποιο δίκτυο κ παίρνει ip
για τα ελληνικά τώρα:
από το yast δε μπορείς να βάλεις;Προσπαθώ, αλλά δεν μου κάθεται...
Πώς αλλάζουν οι γλώσσες στο linux βρε παιδιά;;;
-
Τι να πω;;; Κατάφερα και έβαλα ελληνικά ΚΑΙ στο linux επιτέλους! Το θέμα τώρα είναι ότι ο συνδυασμός πλήκτρων που κάνει τα ελληνικά αγγλικά, ΔΕΝ κάνει και το αντίστροφο. Πρέπει να κάνω κλικ στη σημαιούλα και μετά πάλι μία απ' τα ίδια!!!
(Αλλαγή)
Μόλις ανακάλυψα το εξής (καλά, είναι τέζα βλαμμένο το linux):
Όταν αλλάξεις το layout, μετά, ο ίδιος συνδυασμός δεν δουλεύει γιατί απλούστατα, το πλήκτρο που χρησιμοποίησες στα αγγλικά, δεν είναι το ίδιο με εκείνο των ελληνικών. Δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός ότι ο μόνος συνδυασμός που έχω καταφέρει να τα κάνει και τα δύο είναι ο Ctrl-Alt-Space...Ξέρετε προγράμματα instant messaging για linux; (Ευχαριστώ εκ των προτέρων)
-
Τι να πω;;; Κατάφερα και έβαλα ελληνικά ΚΑΙ στο linux επιτέλους! Το θέμα τώρα είναι ότι ο συνδυασμός πλήκτρων που κάνει τα ελληνικά αγγλικά, ΔΕΝ κάνει και το αντίστροφο. Πρέπει να κάνω κλικ στη σημαιούλα και μετά πάλι μία απ' τα ίδια!!!(Αλλαγή)
Μόλις ανακάλυψα το εξής (καλά, είναι τέζα βλαμμένο το linux):
Όταν αλλάξεις το layout, μετά, ο ίδιος συνδυασμός δεν δουλεύει γιατί απλούστατα, το πλήκτρο που χρησιμοποίησες στα αγγλικά, δεν είναι το ίδιο με εκείνο των ελληνικών. Δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός ότι ο μόνος συνδυασμός που έχω καταφέρει να τα κάνει και τα δύο είναι ο Ctrl-Alt-Space...Ξέρετε προγράμματα instant messaging για linux; (Ευχαριστώ εκ των προτέρων)
Τι το θες το Linux βρε Νάσο;
ΥΓ. Εκτός αν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος.
-
Το linux (SUSE 9) είναι ΑΘΛΙΟ γιατί είναι πανάκριβο. Στο internet δεν συνδέεται με τίποτα (ADSL από HOL), χρειάζεται κώδικας και compile για να παίξει (χωρίς login), μου ζήτησαν €100 για να έρθουν. Δίνοντας χειροκίνητα DNS server μπορώ να το κάνω να δει internet για 5-10 δευτερόλεπτα αλλά μετά πάλι δεν έχει DNS (internet έχει αλλά χωρίς DNS).
-
νασο βαλε καμια πιο καινουρια εκδοση
προτεινω Ubuntu Breezy
για instant messaging Gaim για Gnome και Kopete (νομιζω) για KDE
-
Megia ta nea emoticons
!!!
-
Οντως χρειαζόντουσαν. Το και το θα γίνουν τα διασημότερα!
-
[quote='leonp']Το linux (SUSE 9) είναι ΑΘΛΙΟ γιατί είναι πανάκριβο. Στο internet δεν συνδέεται με τίποτα (ADSL από HOL), χρειάζεται κώδικας και compile για να παίξει (χωρίς login), μου ζήτησαν
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#4]