-
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
κι εμένα μου αρέσει. Τι χρώμα λέτε να γράφει πάνω η άδεια κυκλοφορίας???
ΦΑΓΕ
-
Ο χρήστης orestis_me έγραψε:
κι εμένα μου αρέσει. Τι χρώμα λέτε να γράφει πάνω η άδεια κυκλοφορίας???
ΦΑΓΕ
-
Μα ποιοι ειναι επιτελους αυτοι οι καγκουρες?
Αυτοι που βαζουν 45 ηχεια/σποιλερ/προβολεις/αυτοκολητα στο αμαξι τους? αυτοι που φτιαχνουν μικρα αμαξακια να πηγαινουν με 300, και πηγαινουν με σφηνες αναμεσα στα αλλα αυτοκινητα?
ποιοι?
Για διαφωτιστε με σας παρακαλω
Edit:
Που να φανταστω οτι το Australia uber alles εχει να κανει με το αυτο θεμα ουτε καν το ειχα ανοιξει -
Κάγκουρας (για να μν γράψω τίποτα άλλο) κατ εμέ είναι α) Αυτός του οποίο το αυτοκίνητο δεν έχει ασφαλή μετατροπές με συνέπεια να είναι επικίνδυνο να κυκλοφορεί στον δρόμο. β) Αυτός που οδηγεί βάζοντας σε κίνδυνο την ασφάλεια των γύρω οδηγών.
-
Ο χρήστης vrax έγραψε:
Μα ποιοι ειναι επιτελους αυτοι οι καγκουρες?Αυτοι που βαζουν 45 ηχεια/σποιλερ/προβολεις/αυτοκολητα στο αμαξι τους? αυτοι που φτιαχνουν μικρα αμαξακια να πηγαινουν με 300, και πηγαινουν με σφηνες αναμεσα στα αλλα αυτοκινητα?
ποιοι?
Για διαφωτιστε με σας παρακαλω
Edit:
Που να φανταστω οτι το Australia uber alles εχει να κανει με το αυτο θεμα ουτε καν το ειχα ανοιξειKαλώς ήρθες στον μαγικό κόσμο της καγκουριάς!!! Εδώ μέσα θα βρεις ότι ζητάει η ψυχή σου, κάθε λογής μαρσιποφόρο, εκ Αυστραλίας ορμώμενο...
Χωρίς πλάκα τώρα, με λίγα λόγια, καγκουριά ΙΜΗΟ είναι να προσπαθείς να κάνεις το αμάξι σου να φαίνεται σαν κάτι που δεν είναι, να βάζεις κακόγουστα και υπερβολικά αξεσουάρ πάνω και να προσπαθείς να δείξεις και εσύ με τη σειρά σου ότι είσαι κάτι που δεν ισχύει, πχ γρήγορος οδηγός, F&F τύπος, κάνοντας ανούσιες υπερβολές.
Edit: Oπωσδήποτε ισχύει και αυτό που είπε ο φίλος Braker, το να κάνεις ένα αμάξι 500 άλογα σε πλαίσιο για 100 είναι μέγιστο είδος καγκουριάς.
Για να μην παρεξηγηθώ, η διαφοροποίηση δεν είναι καγκουριά, αλλιώς θα φοράγαμε όλοι τα ίδια ρούχα... Αρκεί να γίνεται με καλό γούστο...
-
κάγκουρας..
φίλοι μου ο κάγκουρας διακρίνεται από τα εξής ιδιαίτερα γνωρίσματα..
είναι στην ηλικία των 16-22, (μερικοί το συνεχίζουν ακόμα βέβαια)
ντύνεται πάντα με κολλητό τζίν, μπότε τύπου martin πάντα με το σίδερο να φαίνεται και να ναι και βαμένο με spray.. απαραιτήτως φοράει μπουφάν τύπου fly (ή όπως αλλιώς λέγεται) γεμάτο κονκάρδες της αγαπημένης του ομάδας, του αγαπημένου death metal συγκροτήματος και προαιρετικά μία που να γράφει 'μαρίζα σ'αγαπω'
η κόμη είναι πάντα κοντή σε βαθμό αφανισμού με μονή η διπλή ξεχασμένη ακούρευτη τούφα (τα επονομαζόμενα τσουλούφια)
στο κορμί μπορούν να υπάρχουν tatoo και φυσικά αρκετό piercing.
σαν όχημα μετακίνησης χρισημοποιείται πάπια αγνώστων κυβικών, αθλίας καταστάσεως και πάντα χωρίς χαρτιά πινακίδες κλπ κλπ..
στην αριστερή κολότσεπη προεξέχουν μισό πακέτο marlboro ενώ στη δεξια βρίσκονται τα απαραίτητα γάντια.
κράνος δεν υπάρχει.
τα τσουλούφια ανεμίζουν χαρωπά καθώς το ένα χέρι είναι χωμένο ανάμεσα στα πόδια ενώ το άλλο βρίσκεται στο γκάζι και με το μικρό δαχτυλάκι σηκωμένο ωσαν κεραία..
πάσα ομοιότης με συνφορουμιστές είναι απλά τυχαία, ενώ αν όντως υπάρχει να ξερετε πως έχω μετακομοίσει γιατι του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ
-
-
kagkouras rating
δωστε βαση στο συστημα που εχω αναπτυξει.υπαρχουν πολλα ειδη καγκουρα.σε ενα συγκεκριμενο ειδος πχ στον τρεντυ καγκουρα υπαρχει μια βαθμολογηση.ενα δειγμα με kagkouras rating 130%(σπανιο), ενα δειγμα πχ με 20%(καγκουρακος) η ενα με 10% το οποιο ομως δε θεωρειται καγκουρας γιατι ολοι εχουν δικαιωμα στην καγκουρια.θα δωσω ως παραδειγμα βαθμολογηση του ειδους τρεντυ καγκουρα που ηταν και
το πρωτο που μελετηθηκε και αναφερεται και ως τρεντοβλακας στη βιβλιογραφια.λοιπον η βαθμολογηση εχει ως εξης:παρακολουθουμε ενα δειγμα και του βαζουμε ποντους αναλογα με τα παρακατω(προσοχη μη μας πιασουν τα γελια και διωξουμε το δειγμα-specimen)
Bacic Points
1:φοραει φανελα πανω απο πουκαμισο(60%)
2:φοραει κοντη μπλουζα και του φαινεται ο αφαλος(50%)
3:εχει ξυρισμενο φρυδι(45%)
4:του πεφτει το παντελονι για να φαινεται το μποξερακι(45%)
5:εχει 3+ κουμπια στο πουκαμισο ανοιχτα σα το Σάκηηηηηηηηηηη η το μεσο γυφτο εν ωρα εργασιας.
6:φοραει 3+ απο τα παρακατω χρωματα:πορτοκαλι,λαχανι,κιτρινο,ροζ,γαλαζιο.(35%) (προσοχη μη μπερδευτει με το ειδος πουστακι-πουσταρα , αναζητηστε kombo)
7:εχει τρεντυκο μαλλι χωρις καμια λογικη με τσουλουφια χαιτες και λοιπα.(30%)
υπαρχουν και αλλα πηρατε ομως μια γενικη ιδεα.παρακατω εχουμε τα ...KOMBO. το κομμπο κανουν κομμπο δηλαδη συνδιαζιαζονται μεταξυ τους και με τα παραπανω και δινουν εξτρα ποντους.μονα τους δεν κατατασουν το δειγμα στους καγκουρες .εχουμε:
1:φοραει σκουλαρικι (5%) εκαστο
2:φοραει αυτα τα πολυχρωμα μονοχρωμα πλαστικα βραχιολακια (5%) εκαστο
3:μακρια αλυσιδα κρεμεται απο οπουδηποτε(10%)
4:φοραει πολυχρωμα παπουτσια (5%)
5:φοραει 2+ απο τα παρακατω χρωματα:πορτοκαλι,λαχανι,κιτρινο,ροζ,γαλαζιο.(15%)
6:φοραει σκισμενο παντελονι (7%) η καθε τρυπα
κ.α.
π.χ.σπανιο δειγμα που ειχα αξιωθει να δω με κιτρινη φανελα πανω απο πουκαμισο και πεσμενο παντελονι με σεβαστο αριθμο σκουλαρικιων και βραχιολιων κανει ....fatality με συνολικο σκορ 175%(καγκουροπατέρας)oπως ειχαμε στο diablo πχ the undestructable ferocioys magic sword of the bloodsucking lizzard.
στα αυτοκινητα και στους ιδιοκτητες τους τωρα το συστημα ειναι παρομοιο και ο καθενας βαθμολογει αναλογα με την ηθικη και τα γουστα του .εγω ας πουμε της νεας φερραρι 599tb(μαμισια κιολας) της βαζω καπου 85% kagkouras rating.ενα σιβικ 3 με 12 τρυπες και διπλη αεροτομη και 6 αυτοκολητα και 2 νεον διαφορετικου χρωματος φυσικα και και και και μπορει να κανει fatality αλλα μπορει και να ειναι και ωραιο.στα αυτοκινητα ειναι πιο περιπλοκο.
ερευνες για τη συμπεριφορα καθε ειδους καγκουρα ειναι καλοδεχουμενες γιατι δεν εχω βρει καποιοpattern που να τις περιγραφει
-
πρεπει να διαχωρισεις τον καγκουρα απο τον λακη!! τα εχεισ mixαρει πολυ
-
Κατά την ταπεινή μου άποψη καγκούρικο είναι ένα αυτοκίνητο που προκαλεί με την υπερβολική του εμφάνιση (συνήθως το γέλωτα) ακόμα και παρκαρισμένο.
Στην ίδια κατηγορία εμπίπτουν και αυτοκίνητα που ακούγονται γελοία όπως αυτά πού ακούγεται η εξάτμιση τους περισσότερο απο τον κινητήρα ακόμα και όταν έρχονται προς το μέρος σου. Ή τα αυτά που διαθέτουν αυτό το ηλεκτρικό μαραφέτι που προσωμοιώνει ήχο σκάστραςΑυτοκίνητα που διαθέτουν μηχανικές μόνο βελτιώσεις (ακόμα και αν είναι εκτεταμένες) δεν θα τα χαρακτήριζα καγκούρικα. Υπερβολικά ίσως, μπορεί και επικίνδυνα μερικά απο αυτά (δουλεία του ΚΤΕΟ βέβαια να καθορίσει ποιά είναι road-legal) αλλά είναι διαφορετική περίπτωση γιατί δεν σκοπεύουν στο να τραβούν τα βλέμματα αλλά σε περισότερη οδηγική ευχαρίστηση.
-
Για τις απόκριες μια μέρα θα modifάρω το ibizaκι μου σε καγκουρώ και θα σας στείλω φωτογραφίες. Έχω σκεφτεί πολλά...
-
Οταν πρωτοξεκινήσαμε να λέμε πάντως κάποιον 'κάγκουρα',εννοούσαμε τους πιτσιρικάδες με τα ανάποδα φορεμένα φλάιτ-τζάκετ,που όταν κατεβαίνανε απο τα παπάκια τους,περπατούσαν χοροπηδηχτά (καί με τα χέρια στίς τσέπες) σάν τα καγκουρώ.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Οταν πρωτοξεκινήσαμε να λέμε πάντως κάποιον 'κάγκουρα',εννοούσαμε τους πιτσιρικάδες με τα ανάποδα φορεμένα φλάιτ-τζάκετ,που όταν κατεβαίνανε απο τα παπάκια τους,περπατούσαν χοροπηδηχτά (καί με τα χέρια στίς τσέπες) σάν τα καγκουρώ.XAXAXAXA όταν ανέβω πάνω θέλω να μου κάνεις αναπαράσταση! Το γνώριζα πως η έκφραση 'κάγκουρας' είναι ορμώμενη εκ Θεσσαλονίκης, αλλά δεν ήξερα ακριβώς με ποια αφορμή δημιουργήθηκε.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Οταν πρωτοξεκινήσαμε να λέμε πάντως κάποιον 'κάγκουρα',εννοούσαμε τους πιτσιρικάδες με τα ανάποδα φορεμένα φλάιτ-τζάκετ,που όταν κατεβαίνανε απο τα παπάκια τους,περπατούσαν χοροπηδηχτά (καί με τα χέρια στίς τσέπες) σάν τα καγκουρώ.σωστός ο hunter! είχα ξεχάσει τον παράγοντα ανάποδα φορεμένο τζάκετ και το χοροπηδηχτό..
όντως έτσι είναι, η παραπάνω περιγραφή που σας έκανα είναι αυτούσια όπως την άκουσα στη συμπρωτεύουσα! κριμα πάει τόσος καιρός που είχα ξεχάσει τα πιο σημαντικά....
-
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Οταν πρωτοξεκινήσαμε να λέμε πάντως κάποιον 'κάγκουρα',εννοούσαμε τους πιτσιρικάδες με τα ανάποδα φορεμένα φλάιτ-τζάκετ,που όταν κατεβαίνανε απο τα παπάκια τους,περπατούσαν χοροπηδηχτά (καί με τα χέρια στίς τσέπες) σάν τα καγκουρώ.
XAXAXAXA όταν ανέβω πάνω θέλω να μου κάνεις αναπαράσταση! Το γνώριζα πως η έκφραση 'κάγκουρας' είναι ορμώμενη εκ Θεσσαλονίκης, αλλά δεν ήξερα ακριβώς με ποια αφορμή δημιουργήθηκε.
Έτσι ειναι. Και συνήθως χαρακτήριζε παπόβιους από Φοίνικα μεριά. Το στιλάκι περπατήματος σας το περιέγραψε ο ΑΝτρέας. Το στιλάκι οδήγησης ήταν το εξής:
Δεξί χέρι στο γκάζι. Τα δύο πόδια να ακουμπάνε με τη φτέρνα στους μαρσπιέδες και η μύτη του παπουτσιού (συνήθως με άσπρη αθλητική κάλτσα φορεμένη ΠΑΝΩ από το παντελόνι ) κάτω χαμηλά, να ξύνει την άσφαλτο... Το αριστερό χέρι ανάμεσα στα σκέλια για να ζεσταίνεται ( )
Όλο αυτό, συνοδευόταν από -συνήθως- στρογγυλοφάναρη 6βολτη πάπια ή GLX, βαμμένη σε χρώμα πράσινο ελεκτρίκ ή μωβ πουά, χωρίς την άσπρη πλαστική ποδιά, γιατί μέσα της δεν χωρούσε το καρμπυρατέρ από φρεγάτα ( ) , ούτε η φιλτροχοάνη από Sierra RS Cosworth ( ) , μοτέρ ανεβασμένο απο τα 49 στα 72 κυβικά (οι πολύ τολμηροί το έκαναν 90άρι), ζιγκλερωμένο, εξάτμιση φτιαγμένη στο χέρι που έσπαγε τζάμια (και μαζί νεύρα και @@) απ το θόρυβο σε κάθε μαρσάρισμα....
Αυτή ήταν η αρχέγονη μορφή κάγκουρα... F'n'F κλπ, είναι φτηνές απομιμήσεις..
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
XAXAXAXA όταν ανέβω πάνω θέλω να μου κάνεις αναπαράσταση! Το γνώριζα πως η έκφραση 'κάγκουρας' είναι ορμώμενη εκ Θεσσαλονίκης, αλλά δεν ήξερα ακριβώς με ποια αφορμή δημιουργήθηκε.
Έτσι ειναι. Και συνήθως χαρακτήριζε παπόβιους από Φοίνικα μεριά. Το στιλάκι περπατήματος σας το περιέγραψε ο ΑΝτρέας. Το στιλάκι οδήγησης ήταν το εξής:
Δεξί χέρι στο γκάζι. Τα δύο πόδια να ακουμπάνε με τη φτέρνα στους μαρσπιέδες και η μύτη του παπουτσιού (συνήθως με άσπρη αθλητική κάλτσα φορεμένη ΠΑΝΩ από το παντελόνι ) κάτω χαμηλά, να ξύνει την άσφαλτο... Το αριστερό χέρι ανάμεσα στα σκέλια για να ζεσταίνεται ( )
Όλο αυτό, συνοδευόταν από -συνήθως- στρογγυλοφάναρη 6βολτη πάπια ή GLX, βαμμένη σε χρώμα πράσινο ελεκτρίκ ή μωβ πουά, χωρίς την άσπρη πλαστική ποδιά, γιατί μέσα της δεν χωρούσε το καρμπυρατέρ από φρεγάτα ( ) , ούτε η φιλτροχοάνη από Sierra RS Cosworth ( ) , μοτέρ ανεβασμένο απο τα 49 στα 72 κυβικά (οι πολύ τολμηροί το έκαναν 90άρι), ζιγκλερωμένο, εξάτμιση φτιαγμένη στο χέρι που έσπαγε τζάμια (και μαζί νεύρα και @@) απ το θόρυβο σε κάθε μαρσάρισμα....
εσυ που τα ξερεις ολα αυτα ρε????
προχωρημενο σε βλεπω σε τετοιου ειδος γνωση.......
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
εσυ που τα ξερεις ολα αυτα ρε????
προχωρημενο σε βλεπω σε τετοιου ειδος γνωση.......
Έχει περάσει και από τα μέρη μας το παλικάρι
Υπόψιν οτι τα παραπάνω ισχύουν και για παπόβιους από τις λεγόμενες Δυτικές συνοικίες της Θεσσαλονίκης. Τα τελευταία χρόνια υπάρχει σαφής μείωση του πληθυσμού τους αλλά παρόλα αυτά εξακολουθούν να υπάρχουν αρκετά υγιή ( δεν ξέρω για πόσο με τον τρόπο που οδηγάνε ) δείγματα του πληθυσμού με Μ.Ο ηλικίας 16 πάνω 16 κάτω. Συνήθως κινούνται αγελαία ( 2-3 μηχανάκια παρέα από 2 άτομα σε καθε μηχανάκι ) προσπαθούν να μιλάνε ενώ κινούνται με αποτέλεσμα να φωνάζουν ο ένας στον άλλο με μάλλον πενιχρά αποτελέσματα αφού η χειροποίητη εξάτμιση καταφέρνει να καλύπτει τις φωνές τους. Να σημειώσω οτι οι αρχέγονοι αυτοί κάγκουρες δεν είναι κλειστά μυαλά αντίθετα ακολουθούν τις σύγχρονες τάσεις της μόδας και τοποθετούν για παράδειγμα φωτισμό στο κάτω μέρος του παπιού τους. Κατά προτίμηση στο ίδιο φωσφοριζέ χρώμα με τις φωσφοριζέ φλόγες της custom made 100%vinyl by motoκάτι σέλας του παπιού τους -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Έχει περάσει και από τα μέρη μας το παλικάρι
Υπόψιν οτι τα παραπάνω ισχύουν και για παπόβιους από τις λεγόμενες Δυτικές συνοικίες της Θεσσαλονίκης.Ναι, έχω περάσει
Τα ίδια πάνω κάτω ισχύουν και για τις δυτικές συνοικίες της Αττικής, καθώς και για Πειραιά-Νίκαια-Καμίνια-Κερατσίνι-Κορυδαλλό στα χρόνια της εφηβείας μου.Η αλήθεια είναι ότι έχω σκαλίσει κι εγώ μερικά παπιά-chaly-chappy-RV... ενίοτε Βέσπες και Γκαρέλι...
Australia Uber Alles!!!!!