Ο χρήστης markvag έγραψε:
ΣΥΓΝΩΜΗ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ
ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΖΩ 'μου τη δίνει και με πνίγει το αδίκο όταν βγαίνουν παιδιά στο φορουμ και αρχίζουν το μακρύ τους και το κοντό τους!!! εκμεταλλευόμενοι την ελευθερία λόγου που μας έχουν δώσει οι ίδιοι αυτοί άνθρωποι στο δικό τους φορουμ!!! ' ΤΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ;;;
ΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ (ΤΟ ΜΑΚΡΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΝΤΟ) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ FORUM;;;ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΠΑΡΑΝΟΗΣΑ...
ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΕΞΑΛΛΟΥ ΚΑΙ Η ΦΙΛΗ (ΕΝΤΑΞΕΙ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΣ ) ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΕΙ Ή ΕΓΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ MODERATORS ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΟ FORUM;; ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ;; ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ;
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ/ΤΗΝ CASTOR (ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΞΑ, ΟΠΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΩ... ), ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΩ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΒΑΛΛΩ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ;; ΟΧΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ, ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΙ;;;
ΠΑΝΤΩΣ ΘΕΩΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΤΟ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΑΝΑΒΟΥΝ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΑ ΑΙΜΑΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ, ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΜΟΥ ΙΣΩΣ, ΠΑΡΑ-ΑΝΑΨΑΝΕ.
ΧΙΛΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΑΙΔΙΑ. ΑΛΗΘΕΙΑ, ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΩ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΚΤΡΑΠΕΙ. ΚΑΙ ΦΤΑΙΩ ΚΙ ΕΓΩ ΓΙ' ΑΥΤΟ.
ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΩ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΣΤΗΝ kamil (ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΤΑ ΦΙΛΙΑ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΟΥΝ )
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ!!!
Τελικά πολύ απρόσεχτος είσαι βρε παιδί μου! Δεν βλέπεις ονοματεπώνυμα γραμμένα , δεν καταλαβαίνεις την διαφορά της ένοιας 'δημοκρατική εξουσία' από δικτατορία ? Πολύ απρόσεκτος!!!
Το περιοδικό δεν το κάνουμε εμείς ! Το περιοδικό είναι η συνισταμένη των διαφορετικών απόψεων όλων των αναγνωστών και της συντακτικής ομάδας. Το περιοδικό είναι ο συγκερασμός όλων των αντίθετων απόψεων και γι αυτό και είναι το πιό πετυχημένο στο χώρο του. Αν έγραφε τα δικά του θα συμφωνούσες εσύ και θα το αγόραζες θα διαφωνούσα εγώ και δεν θα το αγόραζα ή το ανάποδο.
Το φόρουμ όντως είναι ένα βήμα για να καταθέτουν τις απόψεις τους όλοι όσοι θέλουν. Αλλά... , πρόσεξε αυτό το αλλά , μέσα σε κάποια πλαίσια ευπρέπειας και σεβασμού απέναντι στους άλλους χρήστες.
Επειδή είσαι ακόμη νέος στο φόρουμ - πιό σωστά για μένα στην παρέα μας -θα σου πρότεινα να προσέχεις τους χαρακτηρισμούς σου , είτε προς συνφορουμάδες είτε προς μοντερέιτορς οι οποίοι σημειωτέον είναι κατ'αρχάς φορουμάδες με το μειονέκτημα του να πρέπει να προφυλλάσουν την ηρεμία του φόρουμ. Και να σημειώσω ότι δεν ήταν επιλογή μας αλλά τιμή και υποχρέωσή μας να αναλλάβουμε αυτόν το άχαρο πολλές φορές ρόλο.