-
Όντως δεν με θυμάσαι γαιτί δεν πήρα χαμπάρι την εκδήλωση των Σερρων Τώρα πως το κατάφερα αυτό μην το ρωτάς. Τώρα για τον μουτζούρη...άστο καλύτερα.Σίγουρα κάποια άλλη φορά θα τα καταφέρω να έρθω έστω και στα Μέγαρα.Ευχαριστώ πάντως για την πρόταση.Όσο για καιρό έδω χιονίζει και σήμερα όπως και χθές.Καλό ταξίδι!
-
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!
ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. ΕΛΠΙΖΩ Ο ΦΙΛΟΣ vagel1s ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΗΚΕ. ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ, ΔΕΝ ΘΕΩΡΩ ΚΑΚΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΟΥ. ΚΙ ΕΓΩ ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 6 ΜΗΝΕΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ...(ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟ...)
ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ ΟΜΩΣ. Ο ΦΙΛΟΣ kamil ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΛΟΓΟΥ ΣΤΟ FORUM. ΚΑΛΑ, ΤΟΤΕ, ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΚΙ ΕΓΩ, ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΛΟΓΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ Η ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΕΞΟΥΣΙΑ (ΠΟΥ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΟΙ MODERATORS). ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΗΖΕΙ ΑΥΤΟ...ΚΑΤΙ...Α, ΝΑΙ!!! ΚΑΤΙ ΟΝΟΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΑΤΤΑΚΟΣ, ΚΑΙ ΣΙΑ (ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ - ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ - ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ!!!).
ΕΛΠΙΖΩ (ΟΧΙ, ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ) ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΗΣΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ Ή ΛΑΘΟΣ ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΟ ΦΙΛΟΥ, ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΔΙΟΤΙ ΟΥΤΕ ΕΒΡΙΣΑ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΟΥΤΕ ΠΡΟΣΕΒΑΛΑ (ΕΛΠΙΖΩ-ΚΙ ΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ). ΑΠΛΩΣ ΕΞΕΦΡΑΣΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ, ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΟΠΩΣ ΦΑΝΗΚΕ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΛΟΓΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΑΣ ΜΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΙΟΜΑΣΤΕ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΜΕΣΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ. ΑΣ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΕΤΣΙ...
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ ΟΜΩΣ. Ο ΦΙΛΟΣ kamil ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΛΟΓΟΥ ΣΤΟ FORUM. ΚΑΛΑ, ΤΟΤΕ, ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΚΙ ΕΓΩ, ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΛΟΓΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ Η ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΕΞΟΥΣΙΑ (ΠΟΥ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΟΙ MODERATORS). ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΗΖΕΙ ΑΥΤΟ...ΚΑΤΙ...Α, ΝΑΙ!!! ΚΑΤΙ ΟΝΟΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΑΤΤΑΚΟΣ, ΚΑΙ ΣΙΑ (ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ - ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ - ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ!!!).Αν αυτό κατάλαβες από τη μέχρι τώρα ενασχόλησή σου με το Forum τότε ή εγώ ή εσύ ασχολούμαστε με άλλο Forum. Κρίμα και για τα βαριά λόγια και για την άδικη, απρεπή και προσβλητική σύγκριση με τη Χούντα.
-
markvag ΧΑΛΑΡΩΣΕ!!!!
-
καλημέρα απο Αθήνα, άρτι αφηχθήσα απο Θεσσαλονίκη που ήταν ένα χάρμα, παρότι παγωμένη
αγαπητέ markvag θα αρκεστώ να πώ οτι Ο ΦΙΛΟΣ kamil είναι γένους θηλυκού....
να υποθέσω οτι είχες πέσει με τα μούτρα να ανακαλύψεις τα διαπλεκόμενα και τα χουντικά μας αποθημένα και ούτε πρόσεξες τις προσφωνήσεις των kouk και cmarin για τις κυρίες του foroum κλπ.
anyway εγώ τα είπα και επειδή τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπτονται και δυσκόλος εννοούντε σε αφήνω στην ησυχία σου να κατασκευάζεις conspiracy theories
φιλια στη συμπρωτεύουσα -
Ο χρήστης mmarg έγραψε:
Την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου, στις **11:00 **στο **αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων **θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη γιορτή για το GTi της χρονιάς.Όσοι παρεβρεθείτε, θα πρέπει να έχετε μαζί σας συμπληρωμένο το δελτίο συμμετοχής που υπάρχει στο περιοδικό '4Τροχοί' (τεύχος Φεβρουαρίου), ώστε να λάβετε 'ζωντανά' μέρος στην κλήρωση.
Επίσης, 100 από εσάς -κατόπιν κλήρωσης- θα έχετε την ευκαιρία να συνοδηγείσετε με τους εκπαιδευτές του 4T SafeTrack, **Ν. Τσάδαρη, Μ. Παναγιωτόπουλο, Στρατισίνο, Δ. Μιχελακάκη, Δ. Βαζάκα, Α. Ζήβα, **αλλά και τους **Λ. Μανιαδάκη και Λ. Αθανασούλα **στα έξι υποψήφια GTi της χρονιάς: Ford Focus ST170, Mini Cooper S, MG Rover ZR 160, Renault Clio 2.0 Sport, Seat Leon Cupra R και VW Golf GTi.
Στο τέλος της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση που θα αναδείξει τον τυχερό νικητή του GTi της χρονιάς!Ο μόνος τροπος να δωσουν το βραβειο σε καποιο αλλο αυτοκινητο εκτος του HONDA είναι να κάνουν το διαγωνισμό με όσα κυκλοφόρησαν το 2003.
ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.
Γιατι δεν τα βαζετε όλα όσα κυκλοφορουν. Εδώ δεν είναι αυτοκίνητοι της χρονιας. (που είναι ξεφτίλα διαπλεκόμενη)
Ετσι θα επαιρνε τον τιτλο καθε χρονο το type-R -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Σκέψου να μπει και η salome τώρα να γράψει που δηλώνει χόμπυ '.. αποκεφαλισμούς κλπ)
Οι κυρίες του forum είναι πάντως 'εκρηκτικές' έτσι?Με φώναξε κανείς?
Παιδιά όχι, δεν θέλετε να ζήσετε την kamil και εμένα σε συνδυασμό!
Ανεξάρτητα παντως από την πλάκα. Υπεραγαπώ τις Τ.Ε. και πιστεύω πως πραγματικά κάνουν ότι καλύτερο για τους αναγνώστες τους. Βλέπω όμως και την πικρία των αναγνωστών που μένουν μακρυά. Πιστεύω πως ένας φίλος είπε μία πολύ ωραία ιδέα. Το να δέχονται τα κουπονια δηλαδή, να κάνουν κλήρωση στα γραφεία και μετά να διοργανώνουν την εκδήλωση ωστε να είναι παρων και ο νικητής. Και για όσους παρευρεθούν να κάνουν μία δεύτερη ίσως κλήρωση.
Είμαι σίγουρη πως τα παιδιά των 4τροχών πήραν το μήνυμα. Είδαν την απογοήτευση, σημείωσαν τα σχόλια και θα σας αποζημιώσουν καποια στιγμή.
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Σκέψου να μπει και η salome τώρα να γράψει που δηλώνει χόμπυ '.. αποκεφαλισμούς κλπ)
Οι κυρίες του forum είναι πάντως 'εκρηκτικές' έτσι?Με φώναξε κανείς?
Παιδιά όχι, δεν θέλετε να ζήσετε την kamil και εμένα σε συνδυασμό!
Οχι Μαίρη,εντάξει όλα,ηρέμησε,δεν τρέχει τίποτα!!! Εδω καλά καλά δεν μπορούμε να σας αντιμετωπίσουμε μια-μια,εσυ λές για συνδυασμό?!
Στα σοβαρά παντως,αυτά που γράφεις για τα παιδιά των ΤΕ τα προσυπογράφω και μακάρι να μπορούσν όλοι να δουν την προσπάθεια που καταβάλουν και το αστείρευτο κέφι για δουλειά που έχουν.Μακάρι να αντέξουν για καιρο ακόμα!! Εμείς πάντως,εδω θα είμαστε να..ζητάμε, αλλά να βοηθάμε κιόλας,όπου μπορούμε!!
-
Υπάρχουν κάποιες λίγες στιγμές που το Φόρουμ αυτό με απογοητεύει.
Διαβάζοντας τις θέσεις κάποιων σε αυτό το θρέντ ήταν σίγουρα μία από αυτές.
Αδυνατώ να κατανοήσω πώς όταν κάποιος μας καλεί στο σπίτι του , του κάνουμε κριτική για το πού είναι το σπίτι του , πώς μας κάλεσε , γιατί μας κάλεσε , πώς έπρεπε να μας καλέσει , που έπρεπε να μας καλέσει !
Αν είναι δυνατόν! Μας χρωστούσε ο Καβαθάς 30,000 ευρώ και δεν μας τα δίνει!
Ή πήραμε το περιοδικό 5 και 30 αλλά δεν ...... τι δέν ?
Όσον αφορά τα περι Χούντας των μοντερέιτορς δεν το σχολιάζω, αφήνω τους 'Δημοκράτες' να σκεφτούν σε πιά άλλα φόρα θα έμενε η συγκεκριμμένη φράση και ο συγκεκριμμένος χρήστης!
Με αυτήν την νοοτροπία , και στην διπλανή σας πόρτα να γινόταν η εκδήλωση , άσε με να έχω τις αμφιβολίες μου αν θα ερχόσασταν ή θα ζητούσατε από τις ΤΕΚΔΟ να σας στείλουν λίμο σέρβις.
-
ΣΥΓΝΩΜΗ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ
ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΖΩ 'μου τη δίνει και με πνίγει το αδίκο όταν βγαίνουν παιδιά στο φορουμ και αρχίζουν το μακρύ τους και το κοντό τους!!! εκμεταλλευόμενοι την ελευθερία λόγου που μας έχουν δώσει οι ίδιοι αυτοί άνθρωποι στο δικό τους φορουμ!!! ' ΤΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ;;;
ΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ (ΤΟ ΜΑΚΡΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΝΤΟ) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ FORUM;;;ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΠΑΡΑΝΟΗΣΑ...ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΕΞΑΛΛΟΥ ΚΑΙ Η ΦΙΛΗ (ΕΝΤΑΞΕΙ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΣ ) ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΕΙ Ή ΕΓΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ MODERATORS ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΟ FORUM;; ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ;; ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ;
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ/ΤΗΝ CASTOR (ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΞΑ, ΟΠΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΩ... ), ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΩ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΒΑΛΛΩ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ;; ΟΧΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ, ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΙ;;;
ΠΑΝΤΩΣ ΘΕΩΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΤΟ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΑΝΑΒΟΥΝ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΑ ΑΙΜΑΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ, ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΜΟΥ ΙΣΩΣ, ΠΑΡΑ-ΑΝΑΨΑΝΕ.
ΧΙΛΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΑΙΔΙΑ. ΑΛΗΘΕΙΑ, ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΩ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΚΤΡΑΠΕΙ. ΚΑΙ ΦΤΑΙΩ ΚΙ ΕΓΩ ΓΙ' ΑΥΤΟ.
ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΩ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΣΤΗΝ kamil (ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΤΑ ΦΙΛΙΑ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΟΥΝ )
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ!!!
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
ΣΥΓΝΩΜΗ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΖΩ 'μου τη δίνει και με πνίγει το αδίκο όταν βγαίνουν παιδιά στο φορουμ και αρχίζουν το μακρύ τους και το κοντό τους!!! εκμεταλλευόμενοι την ελευθερία λόγου που μας έχουν δώσει οι ίδιοι αυτοί άνθρωποι στο δικό τους φορουμ!!! ' ΤΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ;;;
ΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ (ΤΟ ΜΑΚΡΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΝΤΟ) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ FORUM;;;ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΠΑΡΑΝΟΗΣΑ...ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΕΞΑΛΛΟΥ ΚΑΙ Η ΦΙΛΗ (ΕΝΤΑΞΕΙ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΣ ) ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΕΙ Ή ΕΓΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ MODERATORS ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΟ FORUM;; ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ;; ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ;
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ/ΤΗΝ CASTOR (ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΞΑ, ΟΠΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΩ... ), ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΩ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΒΑΛΛΩ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ;; ΟΧΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ, ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΙ;;;
ΠΑΝΤΩΣ ΘΕΩΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΤΟ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΑΝΑΒΟΥΝ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΑ ΑΙΜΑΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ, ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΜΟΥ ΙΣΩΣ, ΠΑΡΑ-ΑΝΑΨΑΝΕ.
ΧΙΛΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΑΙΔΙΑ. ΑΛΗΘΕΙΑ, ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΩ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΚΤΡΑΠΕΙ. ΚΑΙ ΦΤΑΙΩ ΚΙ ΕΓΩ ΓΙ' ΑΥΤΟ.
ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΩ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΣΤΗΝ kamil (ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΤΑ ΦΙΛΙΑ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΟΥΝ )
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ!!!
Τελικά πολύ απρόσεχτος είσαι βρε παιδί μου! Δεν βλέπεις ονοματεπώνυμα γραμμένα , δεν καταλαβαίνεις την διαφορά της ένοιας 'δημοκρατική εξουσία' από δικτατορία ? Πολύ απρόσεκτος!!!
Το περιοδικό δεν το κάνουμε εμείς ! Το περιοδικό είναι η συνισταμένη των διαφορετικών απόψεων όλων των αναγνωστών και της συντακτικής ομάδας. Το περιοδικό είναι ο συγκερασμός όλων των αντίθετων απόψεων και γι αυτό και είναι το πιό πετυχημένο στο χώρο του. Αν έγραφε τα δικά του θα συμφωνούσες εσύ και θα το αγόραζες θα διαφωνούσα εγώ και δεν θα το αγόραζα ή το ανάποδο.
Το φόρουμ όντως είναι ένα βήμα για να καταθέτουν τις απόψεις τους όλοι όσοι θέλουν. Αλλά... , πρόσεξε αυτό το αλλά , μέσα σε κάποια πλαίσια ευπρέπειας και σεβασμού απέναντι στους άλλους χρήστες.
Επειδή είσαι ακόμη νέος στο φόρουμ - πιό σωστά για μένα στην παρέα μας -θα σου πρότεινα να προσέχεις τους χαρακτηρισμούς σου , είτε προς συνφορουμάδες είτε προς μοντερέιτορς οι οποίοι σημειωτέον είναι κατ'αρχάς φορουμάδες με το μειονέκτημα του να πρέπει να προφυλλάσουν την ηρεμία του φόρουμ. Και να σημειώσω ότι δεν ήταν επιλογή μας αλλά τιμή και υποχρέωσή μας να αναλλάβουμε αυτόν το άχαρο πολλές φορές ρόλο.
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
...και το ΔΩΡΕΑΝ λούσιμο απο 3 καλλονές/μοντέλες μήπως και ευχαριστηθούν οι αναγνώστες σας...Eδώ μας βάζεις δίλημα kamil. Tι είναι πιο ωραίο, το λούσιμο από τις καλονές ή μια βόλτα με κάποιον από τους rallymen του Safetrack;
Δεν μπαίνω συχνά στο forum πια. O λόγος είναι οι αψημαχίες, που κατά τη γνώμη μου είναι άνευ λόγου και ουσίας.
Oι 4T κάνουν μια εκδήλωση και μπράβο τους, κληρώνουν και ένα καλό αυτοκίνητο στο πλαίσιο αυτής της εκδήλωσης και ξαναμπράβο τους.
Aς σκεφτούν αυτοί που διαμαρτύρονται, ότι δεν μπορούν να συμετάσχουν στην κλήρωση, ότι έχουν άλλα πλεονεκτήματα πιο σημαντικά που δεν τα έχουμε εμείς εδώ στην υδροκέφαλη Aθήνα. Πλεονεκτήματα που δεν τα αντικαθιστά κανένα GTI. Στην ζωή δεν μπορείς να τα έχεις όλα δικά σου.
Φιλικά
Xρήστος -
Ο χρήστης Castor έγραψε:
Υπάρχουν κάποιες λίγες στιγμές που το Φόρουμ αυτό με απογοητεύει.Διαβάζοντας τις θέσεις κάποιων σε αυτό το θρέντ ήταν σίγουρα μία από αυτές.
Αδυνατώ να κατανοήσω πώς όταν κάποιος μας καλεί στο σπίτι του , του κάνουμε κριτική για το πού είναι το σπίτι του , πώς μας κάλεσε , γιατί μας κάλεσε , πώς έπρεπε να μας καλέσει , που έπρεπε να μας καλέσει !
Αν είναι δυνατόν! Μας χρωστούσε ο Καβαθάς 30,000 ευρώ και δεν μας τα δίνει!
Ή πήραμε το περιοδικό 5 και 30 αλλά δεν ...... τι δέν ?
Όσον αφορά τα περι Χούντας των μοντερέιτορς δεν το σχολιάζω, αφήνω τους 'Δημοκράτες' να σκεφτούν σε πιά άλλα φόρα θα έμενε η συγκεκριμμένη φράση και ο συγκεκριμμένος χρήστης!
Με αυτήν την νοοτροπία , και στην διπλανή σας πόρτα να γινόταν η εκδήλωση , άσε με να έχω τις αμφιβολίες μου αν θα ερχόσασταν ή θα ζητούσατε από τις ΤΕΚΔΟ να σας στείλουν λίμο σέρβις.
Oi T.E. einai etarieia. Ta lefta gia to GTi einai ta lefta thw etaireias oxi tou Kabatha. Oloi emeis synisferoume se aytin tin etaireia me to na agorazoume to periodiko kai na symetexoume sto forum. Ara loipon ayta pou grafeis den ixsyoun.
Nomizw oti einai poio logiko h klhrwsh na apey8ynetai se olous tous anagnwstes opws afinetai na enoi8ei sto e3wfylo.
-
Οκ αντί για Καβαθάς σκρίβε ΤΕΚΔΟ .
Γίνεσαι μέτοχος με το να αγοράσεις ένα περιοδικό? Πώς θα συμμετάσχεις στις αποφάσεις τότε?
Το λογικό δεν ξέρω πιό είναι , το παράλογο όμως είναι το λαικό ρητό που λέει:
Του χαρίζανε γαίδαρο και εκείνος τον κοίταζε στα δόντια!!!
-
Παιδιά για χαρά!
Παρακολουθούμε με ενδιαφέρον τις θέσεις και τις αντιθέσεις ... Είναι σαφές πως έχουμε κάπου χαθεί παρεξηγηθεί...
Ο στόχος της κλήρωσης δεν είναι να αποκτήσουμε περισσότερους αναγνώστες... Απλά θέλουμε, προσπαθούμε να καθιερώσουμε ένα θεσμό, αγοράζοντας μάλιστα (στην κυριολεξία!) για τον τυχερό το αυτοκίνητο που εσείς οι αναγνώστες θεωρείτε πως είναι το κορυφαίο σε μία κατηγορία που συνδέεται άμεσα με τη φιλοσοφία του περιοδικού και των αναγνωστών μας.
Με την ευκαιρία κρίναμε πως το σωστό είναι να έχουν ψήφο-άποψη όσοι κάνουν τον κόπο και τη θυσία να έρθουν στα Μέγαρα ώστε να μιλήσουμε να γνωριστούμε και βέβαια να δουν και να απολαύσουν ζωντανά ένα χώρο που η εταιρεία μας έχει την ευθύνη της εμπορικής του εκμετάλλευσης.
Είναι σαφές πως Σεβόμαστε όσους μακριά από εδώ δεν μπορούν και Δεσμευόμαστε να κάνουμε και άλλες αντίστοιχες ενέργειες ώστε κάπου κάποτε να τα καταφέρουν να είναι μαζί μας...
Η ψήφος από μακριά είναι κρύο πράγμα και αφού κρίνουμε ότι υπάρχει συναγωνισμός και ο νικητής δεν είναι γνωστός πριν την αφετηρία όπως τον περασμένο χρόνο επιμένουμε πως η επιλογή είναι σωστή και σας περιμένουμε.
Στρατης ΧατζηπαναγιώτουΥΓ... Οι ειρωνείες, τα υπονοούμενα και τα σχόλια που εκφράστηκαν με την ευκαιρία μίας εκδήλωσης που θεωρήσαμε πως θα αντιμετωπιστεί θετικά, που χωράνε; Δεν κολάνε! Δεν ταιριάζουν και βέβαια αν λειτουργούσαν τυπικά οι μοντερέιτορς κάμποσα σχόλια θα έπρεπε να έχουν αφαιρεθεί. Δεν υπάρχει πρόβλημα. Πάμε παρακάτω με τα καλά μας και τα κακά μας και όσοι πιστοί ακολουθούν. Καλοδεχούμενη η κριτική αλλά κάποιοι δεν ξαναδιαβάζουν πριν πατήσουν το πλήκτρο αποστολή. Κρίμα!
Τα λέμε Μέγαρα... ΣΧ -
Ο χρήστης GTA έγραψε:
Παιδιά για χαρά!
Παρακολουθούμε με ενδιαφέρον τις θέσεις και τις αντιθέσεις ... Είναι σαφές πως έχουμε κάπου χαθεί παρεξηγηθεί...
Ο στόχος της κλήρωσης δεν είναι να αποκτήσουμε περισσότερους αναγνώστες... Απλά θέλουμε, προσπαθούμε να καθιερώσουμε ένα θεσμό, αγοράζοντας μάλιστα (στην κυριολεξία!) για τον τυχερό το αυτοκίνητο που εσείς οι αναγνώστες θεωρείτε πως είναι το κορυφαίο σε μία κατηγορία που συνδέεται άμεσα με τη φιλοσοφία του περιοδικού και των αναγνωστών μας.
Με την ευκαιρία κρίναμε πως το σωστό είναι να έχουν ψήφο-άποψη όσοι κάνουν τον κόπο και τη θυσία να έρθουν στα Μέγαρα ώστε να μιλήσουμε να γνωριστούμε και βέβαια να δουν και να απολαύσουν ζωντανά ένα χώρο που η εταιρεία μας έχει την ευθύνη της εμπορικής του εκμετάλλευσης.
Είναι σαφές πως Σεβόμαστε όσους μακριά από εδώ δεν μπορούν και Δεσμευόμαστε να κάνουμε και άλλες αντίστοιχες ενέργειες ώστε κάπου κάποτε να τα καταφέρουν να είναι μαζί μας...
Η ψήφος από μακριά είναι κρύο πράγμα και αφού κρίνουμε ότι υπάρχει συναγωνισμός και ο νικητής δεν είναι γνωστός πριν την αφετηρία όπως τον περασμένο χρόνο επιμένουμε πως η επιλογή είναι σωστή και σας περιμένουμε.
Στρατης ΧατζηπαναγιώτουΥΓ... Οι ειρωνείες, τα υπονοούμενα και τα σχόλια που εκφράστηκαν με την ευκαιρία μίας εκδήλωσης που θεωρήσαμε πως θα αντιμετωπιστεί θετικά, που χωράνε; Δεν κολάνε! Δεν ταιριάζουν και βέβαια αν λειτουργούσαν τυπικά οι μοντερέιτορς κάμποσα σχόλια θα έπρεπε να έχουν αφαιρεθεί. Δεν υπάρχει πρόβλημα. Πάμε παρακάτω με τα καλά μας και τα κακά μας και όσοι πιστοί ακολουθούν. Καλοδεχούμενη η κριτική αλλά κάποιοι δεν ξαναδιαβάζουν πριν πατήσουν το πλήκτρο αποστολή. Κρίμα!
Τα λέμε Μέγαρα... ΣΧEgw to mono pou lew einai to oti sto e3wfyllo 8a eprepe na dieykrinizei oti 'Elate sta Megara na giortasoume kai na symmetexetai stin klirwsi...'.
Einai sebasth h epi8ymia twn 4troxwn na kanoun mia oikogeneiaki giorti alla 8a eprepe na anaferetai sto e3wfyllo (to fine print pou lene kai edw).
-
Ο χρήστης agisd έγραψε:
Egw to mono pou lew einai to oti sto e3wfyllo 8a eprepe na dieykrinizei oti 'Elate sta Megara na giortasoume kai na symmetexetai stin klirwsi...'.
Einai sebasth h epi8ymia twn 4troxwn na kanoun mia oikogeneiaki giorti alla 8a eprepe na anaferetai sto e3wfyllo (to fine print pou lene kai edw).
αρα και επαναλαβάνοντας ότι έχω πεί και σε προηγούμενη μου δημοσίευση επι του θέματος...ο μόνος λόγος που αγοράζεις εσύ το περιοδικό είναι για την κλήρωση... κάτι σαν τις εφημερίδες που κληρώνουν σπίτια, οικόπεδα, διακοπές κλπ.κλπ...δεν ξέρω τι λένε οι 4Τ αλλά εγώ στη θέση τους δεν θα ήθελα να διαβάζουν το περιοδικό μου τέτοιου είδους αναγνώστες!!!
-
Ο χρήστης Castor έγραψε:
Οκ αντί για Καβαθάς σκρίβε ΤΕΚΔΟ .Γίνεσαι μέτοχος με το να αγοράσεις ένα περιοδικό? Πώς θα συμμετάσχεις στις αποφάσεις τότε?
Το λογικό δεν ξέρω πιό είναι , το παράλογο όμως είναι το λαικό ρητό που λέει:
Του χαρίζανε γαίδαρο και εκείνος τον κοίταζε στα δόντια!!!
Ginese metoxos mono an agoraseis tin metoxi (nomizw oti oi TE eiinai sto xrimatistirio).
Apo tin stigmi pou yparxei to forum mporoume na leme tis apopseis mas gia diafora 8emata ta opoia oi tou periodikou 8a prepei na ta diabazoun (oso exoun xrono) kata tin diki mou apopsi wste na pernoun idees ti zitane oi anagnwstes.
Egw proswpika an mporousa na paw sta Megara 8a to ekana gia na perasw eyxarita kai na gnwristw me tous filous tou forum kai tou periodikou.
H klirwsi tou GTI ligo me endiaferei. An to kerdiza 8a htan ena bonus. To teleftaio rito pou anaferes einai xaraktiristiko doulikotitas to opoio teleiwse me tin Tourkokratia.
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
Egw to mono pou lew einai to oti sto e3wfyllo 8a eprepe na dieykrinizei oti 'Elate sta Megara na giortasoume kai na symmetexetai stin klirwsi...'.
αρα και επαναλαβάνοντας ότι έχω πεί και σε προηγούμενη μου δημοσίευση επι του θέματος...ο μόνος λόγος που αγοράζεις εσύ το περιοδικό είναι για την κλήρωση... κάτι σαν τις εφημερίδες που κληρώνουν σπίτια, οικόπεδα, διακοπές κλπ.κλπ...δεν ξέρω τι λένε οι 4Τ αλλά εγώ στη θέση τους δεν θα ήθελα να διαβάζουν το περιοδικό μου τέτοιου είδους αναγνώστες!!!
Anferomai sto ti einai swsto na ginei. Gia ton kosmo genika kai symfwna me tous nomous.
Egw 8a to eperna etsi kai alliws (oso einai dynaton). Twra an esy den 8eleis egw na to diabazw to periodiko (epeidei ekana tin paratirisi ayti gia to e3wfylo) ligo me endiaferei.
-
Οφείλω να ομολογήσω ότι το θέμα δε με ενδιαφέρει ιδιαίτερα, γιατί αφενός δεν αγόρασα το τεύχος Φεβρουαρίου των 4Τ λόγω του διαγωνισμού, αφετέρου δε σκόπευα να λάβω μέρος. Ωστόσο, επειδή δυσαρεστήθηκα με ορισμένες τοποθετήσεις, αποφάσισα να εκφράσω συνοπτικά την άποψή μου για το συγκεκριμένο ζήτημα.
Όταν ένα περιοδικό διοργανώνει ένα διαγωνισμό, θα πρέπει να παρέχει ίσες ευκαιρίες συμμετοχής σε όλους τους αναγνώστες του. Στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν ισχύει κάτι τέτοιο (νομίζω ότι οι λόγοι είναι κατανοητοί). Το ελάχιστο που θα μπορούσε να γίνει είναι αυτό που λέει ο agisd.
Το GTi της χρονιάς!