-
Ποια είναι η γνώμη σας για τα ανανεωμένο μοντέλο (βασικά από 2003 και μετά) με σαφώς οικογενειακή χρήση;
Βλέπω ότι έχει καλές τιμές ως μεταχειρισμένο αλλά έχω απορίες ως προς την αξιοπιστία του. Πολλές ιστορίες για πολλαπλασιαστές, ηλεκτρικά παράθυρα, ASR, αισθητήρες ABS και άλλα.Για καταθέστε εμπειρίες
-
Ποια είναι η γνώμη σας για τα ανανεωμένο μοντέλο (βασικά από 2003 και μετά) με σαφώς οικογενειακή χρήση;
Βλέπω ότι έχει καλές τιμές ως μεταχειρισμένο αλλά έχω απορίες ως προς την αξιοπιστία του. Πολλές ιστορίες για πολλαπλασιαστές, ηλεκτρικά παράθυρα, ASR, αισθητήρες ABS και άλλα.Για καταθέστε εμπειρίες
-
-
urban legend.
οκ, πολαπλασιαστες θα αλλαξεις ΜΙΑ φορα. (20ε, προφανως θα εχει ηδη αλλαξει ο κατοχος αφου μιλας για μτχ)
αντε να αλλαξεις και μια βαλβιδα ψυχρης εκκινησης (7ε)
απο κει και περα σκαστρες, maf, λαδι και βενζινη ειναι οτι θα σε απασχολησει..
απο χωρους παει πολυ καλα, και γενικα ο 1.8τ ειναι αξιοπιστο μοτερ οπως ξερεις.. -
Δε μας είπες Πέτρο. Αυτό το μοτέρ μπορεί να πάρει κάνα άλογο ή δε γίνεται τίποτα;
-
εισαι off topic μεσιε dimsaba!!
αλλο πραμα ρωταει ο kpsigεναλλακτικα θα κοιταγα και αυτο http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=16536&highlight=
VW Passat 1,8 T