-
Ο χρήστης billlllll έγραψε:
Κυκλοφόρησε το νέο best motoring japan 2006-03 στα torrentάδικαετσι ακριβως λεγεται??
-
Σκούρα τα πράγματα για το Top Gear;
*'May I begin by wishing you all a very happy (and belated) new year. I certainly hope you enjoy reading Top Gear magazine over the next 12 months, because the way things are going, the programme of the same name isn't going to be making much of an appearance.
Thanks to Wimbledon, the BBC's strange obsession with covering snooker, which is like billiards for poor people, and the World Cup, which is a competition in which people on vast salaries run around a field, there simply isn't enough space left for the sort of television programme normal people might actually want to watch.
I think there will be one episode of Top Gear in 2006, on a Thursday, in August, while you're at the beach.
This might be a disappointment for the huge numbers of teenage girls that tune into to see Richard Hammond's new teeth every week, but for those who actually work on the show, it'll be nothing short of a blessed relief.'*
Το κείμενο είναι του Clarkson, και μπορείτε να το βρείτε ολόκληρο εδώ.
Περίερα πράγματα..
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Κυκλοφόρησε το νέο best motoring japan 2006-03 στα torrentάδικα
ετσι ακριβως λεγεται??
http://www.mininova.org/get/215850
http://bigfoot1942.weedns.com:6969/torrents/06ef1400a6ea5e45182819ec7d6b75ac8da16a6f.torrent
enjoy it.. (άμα ξέρει και κανείς Γιαπωνέζικα ας μεταφράσει τπτ )
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
Σκούρα τα πράγματα για το Top Gear;Δε νομίζω... αν διαβάσεις όλο το άρθρο, μάλλον χιουμοριστικά το ερμηνεύω.
Ήδη έχει γυριστεί (στη Νορβηγία) το επόμενο επεισόδιο του top gear, που θα προβληθεί στις 12 Φεβρουαρίου
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Σκούρα τα πράγματα για το Top Gear;
Δε νομίζω... αν διαβάσεις όλο το άρθρο, μάλλον χιουμοριστικά το ερμηνεύω.
Ήδη έχει γυριστεί (στη Νορβηγία) το επόμενο επεισόδιο του top gear, που θα προβληθεί στις 12 Φεβρουαρίου
Ναι, αλλά...'Top Gear TV should be back on the air in May!'
Κάτι θέλει να πει ο ποιητής...Μήπως ποντάρει στην αντίδραση του κοινού για να προλάβει τυχόν δυσάρεστες εξελίξεις; Ποιός ξέρει...
-
Θα διαβάσω αύριο λίγο παρασκήνιο και θα σας μεταφέρω τι έχει γίνει.
-
Περιμενουμε το εκτενες κ αναλυτικο reportage (με παχυ ζ)!!!
-
Δεν είδα τίποτα ανησυχητικό για την επόμενη σεζόν, οπότε το προσπερνώ. Ψάχνοντας όμως, είδα κάτι άλλο πολύ ενδιαφέρον που αφορά το TG και σας το παραθέτω για συζήτηση.
Έχει γίνει πολλές φορές λόγος για το κατά πόσο οι διηπειρωτικές κόντρες που έχει δείξει κατά καιρούς η εκπομπή είναι αληθινές (4 στο σύνολό τους). Σε κάποιο περιοδικό στην Αγγλία, ο Clarkson μίλησε πρόσφατα για τις κόντρες αυτές. Στο άρθρο, δεν τέθηκε καν θέμα αμφισβήτησης ότι είναι στημένες και πιο πολύ μιλούσε για το πώς γυρίζονται.
Είπε λοιπόν ότι στην τελευταία κόντρα, η Veyron ακολουθούσε ένα Range Rover συνεχώς και σταματούσαν μόνο για βενζίνη. Το Rover έπαιρνε διάφορα πλάνα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, αλλά το κομβόι δε σταματούσε ποτέ. Περισσότερα πλάνα του αυτοκινήτου τραβούσε κατά το γυρισμό και στο τέλος ο σκηνοθέτης έκανε όλη τη δουλειά με το video.
Από την άλλη, ο Hammond και ο May ήταν πραγματικά ελεύθεροι να κάνουν ό,τι περνούσε από το χέρι τους για να κερδίσουν.
Το video της Veyron πήρε 33 εργάσιμες μέρες (με 16 ώρες εργασίας τη μέρα) για να ετοιμαστεί με τη μορφή που παρουσιάστηκε.
Δεν ξέρω τι πιστεύετε, εγώ ήμουν από εκείνους που υποστήριζαν ότι αν δεν είναι σικέ ΟΛΕΣ οι κόντρες, τότε τουλάχιστον αυτή με τη Veyron είναι. Ήμουν δηλάδη αρκετά δίσπιστος στο ότι οι κόντρες ήταν αληθινές. Παρόλα αυτά, με προβλημάτιζε το γεγονός ότι δεν έχει τόση ανάγκη ένα τέτοιο show όπως το Top Gear να στήσει κάτι τέτοιο.
Εγώ πείστηκα πάντως. Απλώς θεωρώ ότι η απίστευτη σκηνοθεσία που πέφτει, κάνει τις κόντρες να φαίνονται φοβερά συναρπαστικές και τόσο στήθος με στήθος, ώστε να μας φαίνονται too good to be true.
-
Αυτά τα αναφέρει και στο άρθρο που παρατέθηκε νωρίτερα. Βέβαια μεταξύ άλλων λέει για τον αγώνα στο Όσλο 'In the drive to Oslo, the camera man spent 24 hours in the boot and had to relieve himself in a bottle because there was no time to stop.'
-
Συνεπώς η κόντρα δεν ήταν με τη Veyron αλλά με το Rover!
Είναι προφανές ότι αυτές οι κόντρες δεν διακατέχονται από ρεαλισμό απλά χαβαλές να γίνεται. (και το αμάξι να κερδίζει πάντα στο τέλος)
-
Ο χρήστης nickolas έγραψε:
Είναι προφανές ότι αυτές οι κόντρες δεν διακατέχονται από ρεαλισμό απλά χαβαλές να γίνεται.Αυτό το έχουμε πει όλοι μας. Αλλίως είναι όμως να ξέρεις ότι δεν είναι η κόντρα στημένη σε όλα και ότι είναι και λίγο αφημένη στην τύχη. Εγώ είχα αρχίσει να πιστεύω ότι το παραμικρό που τους τύχαινε ήταν μέρος του σεναρίου.
Δεν ισχυρίζομαι εντελώς το αντίθετο τώρα, ότι δηλάδη όλα είναι αφημένα στην τύχη τους εντελώς, αλλά καλό είναι που δεν είναι τα πάντα μελετημένα.
-
Πάντως Θέμη από τη στιγμή που σε (μας) κάνουν να καρφώνεσαι στην τηλεόραση ή στο finalgear.com για να παρακολουθήσεις την εκπομπή και να την σχολιάζει για μέρες μετά, οι παραγωγοί έχουν πετύχει το σκοπό τους και εμείς κοιμόμαστε ευχαριστημένοι με πλούσιο υλικό για τα όνειρά μας
Το αν τώρα είναι σκηνοθετημένες ή πραγματικές κόντρες ποσώς πρέπει να μας ενδιαφέρει όταν γνωρίζουμε εκ προοιμίου πως δεν πρόκειται για μια εκπομπή μηχανολογικού ενδιαφέροντος με πολυτάλαντα πάνελ από μηχανικούς αυτοκινήτων αλλά μια σειρά εκπομπών φτιαγμένη από δημοσιογράφους που κάνουν ό,τι είναι δυνατόν προκειμένου να εκφράσουν την άποψή τους περί αυτοκίνησης με τον πιο διασκεδαστικό, για την κουλτούρα τους, τρόπο.
Διαφωνείτε;;;
-
Ο χρήστης billlllll έγραψε:
Κυκλοφόρησε το νέο best motoring japan 2006-03 στα torrentάδικαΤι βλέπουν τα ματάκια μου; Η Cockster!
-
...οταν λεμε 'η κοντρα της veyron' εννοουμε αυτο -και καλα- με το αεροπλανο?
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
http://www.bestmotoring.jp/BM/200603/im ... _c3_02.jpg
Τι βλέπουν τα ματάκια μου; Η Cockster!
Επειδή το video δεν το έχω δει ακόμα, έχει και τον μεγάλο αντίπαλο της Cayman, την brera?
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Είναι προφανές ότι αυτές οι κόντρες δεν διακατέχονται από ρεαλισμό απλά χαβαλές να γίνεται.
Αυτό το έχουμε πει όλοι μας. Αλλίως είναι όμως να ξέρεις ότι δεν είναι η κόντρα στημένη σε όλα και ότι είναι και λίγο αφημένη στην τύχη. Εγώ είχα αρχίσει να πιστεύω ότι το παραμικρό που τους τύχαινε ήταν μέρος του σεναρίου.
Δεν ισχυρίζομαι εντελώς το αντίθετο τώρα, ότι δηλάδη όλα είναι αφημένα στην τύχη τους εντελώς, αλλά καλό είναι που δεν είναι τα πάντα μελετημένα.
Πάντως το ότι χαλάσανε και οι 2 βάρκες στον αγώνα προς το Όσλο δεν μπορώ εύκολα να το πιστέψω.
-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Πάντως το ότι χαλάσανε και οι 2 βάρκες στον αγώνα προς το Όσλο δεν μπορώ εύκολα να το πιστέψω.
Κι εγώ δυσκολευόμουν να το πιστέψω, αλλά τα μούτρα του hammond και του may όταν ήταν μέσα στο φουσκωτό και ξερνούσαν μου φάνηκαν άκρως ρεαλιστικά
-
Ο χρήστης nickolas έγραψε:
Είναι προφανές ότι αυτές οι κόντρες δεν διακατέχονται από ρεαλισμό απλά χαβαλές να γίνεται. (και το αμάξι να κερδίζει πάντα στο τέλος)Ναι, αλλά το RS4 έχασε από 2 'adrenaline junkies'
Εμένα αυτή η κόντρα μου φάνηκε ρεαλιστική, κυρίως γιατί είχαν 6 ολόκληρα λεπτά διαφορά, για συνολική διάρκεια 2 ωρών κι όχι κάποια δεύτερα μέσα σε μια μέρα..
-
Ο χρήστης theo111r έγραψε:
Διαφωνείτε;;;Καθόλου! Συμφωνώ σε όλα όσα είπες. Εξάλλου, ακριβώς λόγω της μεγάλης συμπάθειας που έχω προς την εκπομπή, αρέσκομαι στο να συζητάω διαρκώς γύρω από αυτήν και τους ανθρώπους της, ακόμα και τόσο παρασκηνιακά, ψειρίζοντας ανούσιες λεπτομέρειες
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
http://www.bestmotoring.jp/BM/200603/im ... _c3_02.jpg
Τι βλέπουν τα ματάκια μου; Η Cockster!
Επειδή το video δεν το έχω δει ακόμα, έχει και τον μεγάλο αντίπαλο της Cayman, την brera?
Οχι βεβαια,ειπαμε εκπομπη αυτοκινητου ειναι...οχι τσ*ντα...
Top Gear - Fifth Gear - Best Motoring Discussion