-
Πω πω τον κλέφτη !!! (Τον Ρουσσάκη)
Μην αρχίσω τώρα να λέω δημόσια τι μου έχει κάνει αυτός ο παπαρας...
Οποιος θελει λεπτομερειες pm. Αν και σκοπευω να τον κραξω με επιστολη...Τωρα όμως, που θα πας να στο τοποθετήσουν. Οπου και να το πας , την στιγμη που δεν παιρνεις το ανταλλακτικό από αυτούς , θα σε γδαρουν...
-
Θα παω σε ενα μαστορα σιτροεν που δεν ειναι εξουσιοδοτημενος. Ειναι καλος.
Κατσε πρωτα να μου ερθει το ανταλλακτικο..Και εγω εχω ιστορίες για το Ρουσσακη, αλλά τεσπά μιας και εινια παλιές και δεν εχω τις αποδείξεις δε μιλαω.
-
Παιδιά με ενδιαφέρουν οι ιστορίες σας...γιατί εκεί κάνω τα service.
Στείλτε μου με pm.Ποιόν άλλον προτείνετε για την συντήρηση της C4...εννοείται εξουσιοδοτημένο;
-
Εγώ πιστεύω ότι ο καθένας μας θα έχει και μια ιστορία με κάποιον εξουσιοδοτημένο (όπως έχω εγώ με τον Μερκουράκη, φίλος μου με τον Πουλάκη κτλ κτλ...)
Εγώ αποφάσισα από δω και πέρα να πηγαίνω στα κεντρικά (όχι ότι είναι απόλυτα εγγυημένο το αποτέλεσμα, αλλά τους έχω λίγη παραπάνω εμπιστοσύνη) -
Σίγουρα δεν παίρνει ανακατασκευή η κρεμαγιέρα; Συνήθως τ ακανονικά συνεργεία δεν ασχολούνται με επισκευή τους, και υπάρχουν ανεξάρτητοι 'κρεμαγιεράδες' που κάνουν παπάδες με αυτές.
Δεν είναι σπάνιο για εξάρτημα λίγων ευρώ η αντιπροσωπεία να ζητάει αλλαγή ολόκληρης κρεμαγιέρας.
-
Εγώ το πηγαίνω μόνιμα πλέον στα κεντρικά, εδώ και 3 χρόνια (πηγαίναμε το C5 και πηγαίνω το δικό μου από την αρχή). Είναι όπως τα λες. Συν το πλεονέκτημα ότι εκεί έχουν μεγαλύτερη άνεση με τις εγγύησεις (ε μην τα ξαναλέμε τώρα!!! ).
-
Πού είναι τα κεντρικά; Τηλέφωνο;
Εχουν αίθουσα αναμονής; Εάν πάει η επισκευή πέραν της 1 ημέρας δίνουν αυτοκίνητο αντικατάστασης;
-
Στο όρια Αιγάλεω-Βοτανικού, Ιερά Οδός και Αγίας Άννης. Τηλ.2103485500. Αίθουσα αναμονής έχουν, για αυτοκίνητο αντικατάστασης δεν ξέρω (αλλά δεν νομίζω)
-
Σε εμένα δίνουν, όταν έχουν κάποιο διαθέσιμο.
-
Παιδιά κάτι άκυρο λίγο αλλά σίγουρα θα μπορείτε να με βοηθήσετε. Επειδή βρήκα σπασμένη(!!!) την μπροστινή μου πινακίδα πριν λίγες μέρες χωρίς να ξέρω την αιτία αποφάσισα να τις αλλάξω. Έμαθα ότι μπορεί να γράψεις το όνομα σου πχ. ΝΙΚ OLAS ! Ισχύει αυτό?? Ξέρετε κάτι??
-
Ο χρήστης pie13 έγραψε:
Παιδιά κάτι άκυρο λίγο αλλά σίγουρα θα μπορείτε να με βοηθήσετε. Επειδή βρήκα σπασμένη(!!!) την μπροστινή μου πινακίδα πριν λίγες μέρες χωρίς να ξέρω την αιτία αποφάσισα να τις αλλάξω. Έμαθα ότι μπορεί να γράψεις το όνομα σου πχ. ΝΙΚ OLAS ! Ισχύει αυτό?? Ξέρετε κάτι??Πλακα μας κανεις; Σε ποια χωρα ζεις; Πολλες ταινιες βλεπεις... Τα τελευταια χρονια οι πινακιδες των ΙΧ εχουν 3 γραμματα και 4 νουμερα...
-
Ο χρήστης tony78 έγραψε:
Στο όρια Αιγάλεω-Βοτανικού, Ιερά Οδός και Αγίας Άννης. Τηλ.2103485500. Αίθουσα αναμονής έχουν, για αυτοκίνητο αντικατάστασης δεν ξέρω (αλλά δεν νομίζω)Eίστε ευχαριστημένοι; Πόσες μέρες πριν πρέπει να κλείσεις ραντεβού; Από τιμές πώς είναι;
Θα τους δοκιμάσω γιατί κι εμένα ο Ρουσσάκης δεν με ικανοποιεί και είναι πανάκριβος.
-
Ο χρήστης pie13 έγραψε:
Παιδιά κάτι άκυρο λίγο αλλά σίγουρα θα μπορείτε να με βοηθήσετε. Επειδή βρήκα σπασμένη(!!!) την μπροστινή μου πινακίδα πριν λίγες μέρες χωρίς να ξέρω την αιτία αποφάσισα να τις αλλάξω. Έμαθα ότι μπορεί να γράψεις το όνομα σου πχ. ΝΙΚ OLAS ! Ισχύει αυτό?? Ξέρετε κάτι??Μικρός πρέπει να έβλεπε τους σκληρούς του Μαϊάμι, και του
έμεινε. !!! Όπως Αμερική, όπως λέει και η Yvette. -
Ο χρήστης tony78 έγραψε:
Στο όρια Αιγάλεω-Βοτανικού, Ιερά Οδός και Αγίας Άννης. Τηλ.2103485500. Αίθουσα αναμονής έχουν, για αυτοκίνητο αντικατάστασης δεν ξέρω (αλλά δεν νομίζω)Ιερά Οδός 131 είναι. Στο site λένε ότι διαθέτουν πωλήσεις, service αλλά δεν έχουν τικαρισμένο το ανταλλακτικά. Εάν χρειαστώ κάτι δηλ δεν θα με εξυπηρετήσουν;
Στις άλλες ερωτήσεις μου κάποιος που γνωρίζει;
α. Eίστε ευχαριστημένοι; β. Πόσες μέρες πριν πρέπει να κλείσεις ραντεβού; γ. Από τιμές πώς είναι;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Στο site λένε ότι διαθέτουν πωλήσεις, service αλλά δεν έχουν τικαρισμένο το ανταλλακτικά. Εάν χρειαστώ κάτι δηλ δεν θα με εξυπηρετήσουν;Tι λες βρε Σάββα, ο κεντρικός εισαγωγέας είναι, λες να μην έχουν?
Εγώ είμαι ευχαριστημένος, ακόμη και με το C5 που για κάποιους συγκεκριμένους λόγους έπρεπε να τους επισκεπτόμαστε συχνά προσπάθησαν να κάνουν ό,τι καλύτερο για να μας εξυπηρετήσουν.
Συνήθως κλείνω ραντεβού μια εβδομάδα πριν (αλλά το κάνω κυρίως για δική μου διευκόλυνση). Εκείνοι θέλουν 2-3 μέρες πριν συνήθως. Από τιμές ούτε πολύ ακριβά, ούτε πολύ φτηνά. Στη μέση.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Στο site λένε ότι διαθέτουν πωλήσεις, service αλλά δεν έχουν τικαρισμένο το ανταλλακτικά. Εάν χρειαστώ κάτι δηλ δεν θα με εξυπηρετήσουν;
Tι λες βρε Σάββα, ο κεντρικός εισαγωγέας είναι, λες να μην έχουν?
Εγώ είμαι ευχαριστημένος, ακόμη και με το C5 που για κάποιους συγκεκριμένους λόγους έπρεπε να τους επισκεπτόμαστε συχνά προσπάθησαν να κάνουν ό,τι καλύτερο για να μας εξυπηρετήσουν.
Συνήθως κλείνω ραντεβού μια εβδομάδα πριν (αλλά το κάνω κυρίως για δική μου διευκόλυνση). Εκείνοι θέλουν 2-3 μέρες πριν συνήθως. Από τιμές ούτε πολύ ακριβά, ούτε πολύ φτηνά. Στη μέση.
Να ενημερώσουν τότε το site τους Νικόλα δεν φταίω εγώ!
Εάν είναι στην μέση καλά είναι. Στον Ρουσσάκη το σέρβις των 10k αλλαγή λαδιών, φίλτρο, ροδέλα και ζυγοστάθμιση [μούφα ήταν αλλά τεσπα] πλήρωσα 103
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ιερά Οδός 131 είναι. Στο site λένε ότι διαθέτουν πωλήσεις, service αλλά δεν έχουν τικαρισμένο το ανταλλακτικά. Εάν χρειαστώ κάτι δηλ δεν θα με εξυπηρετήσουν;
Όντως δεν έχουν λιανική πώληση ανταλλακτικών. Το ίδιο συμβαίνει και με τα κεντρικά της Mercedes.
-
Κατι τελευταίο...μαϊμουδιές κάνουν;
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Ιερά Οδός 131 είναι. Στο site λένε ότι διαθέτουν πωλήσεις, service αλλά δεν έχουν τικαρισμένο το ανταλλακτικά. Εάν χρειαστώ κάτι δηλ δεν θα με εξυπηρετήσουν;
Όντως δεν έχουν λιανική πώληση ανταλλακτικών. Το ίδιο συμβαίνει και με τα κεντρικά της Mercedes.
...που σημαίνει;
-
Υποθέτω ότι αν πας εσύ και πεις, 'θέλω τον κωδικό 312146', δε θα σου το δώσουν λιανικώς, αλλά μόνο αν πας εκεί το αυτοκίνητο να στο επισκευάσουν. (Υποθέτω όμως μόνο, ε;).
CITROËN FORUM