-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
ρεεε,εχετε παει με γυναικα?????
Για να τους αρέσει η Cockster/Gayman... Μάλλον όχι και μάλλον δεν γουστάρουν. Εξαίρεση θα κάνουν μόνο για γυναίκα που της αρέσει το New Beetle και μάλιστα σε καγκουρεμένη εκδοχή!
Kαποιοι δειχνουν ελειψη σεβασμου κ μια επι8υμια να αυτοπροβολης κ επιβεβαιωσης της σε3ουαλικοτητας τους μεσω του forum.
Απαραδεκτο.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
ρεεε,εχετε παει με γυναικα?????
Για να τους αρέσει η Cockster/Gayman... Μάλλον όχι και μάλλον δεν γουστάρουν. Εξαίρεση θα κάνουν μόνο για γυναίκα που της αρέσει το New Beetle και μάλιστα σε καγκουρεμένη εκδοχή!
Ευτυχώς, αργά ή γρήγορα, ο ήλιος πάντα βγαίνει και φωτίζει τα μυαλά μας.
-
-
-
http://www.alfa-news.ch/galerie/Alfa ... 200309.jpg
Από τις πιο καλές φωτό στα μάτια μου..
-
-
Σωστή φωτογραφία. Μπορούμε να δούμε τις επιρροές της brera. Αυτό το κόκκινο αριστερά είναι 323;;;
Στα σοβαρά, το πλάι και το μπροστινό μέρος είναι πολύ όμορφα (όπως συμβαίνει και με τη GT). Ο πισινός όμως θέλει αδυνάτισμα.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Σωστή φωτογραφία. Μπορούμε να δούμε τις επιρροές της brera. Αυτό το κόκκινο αριστερά είναι 323;;;
Στα σοβαρά, το πλάι και το μπροστινό μέρος είναι πολύ όμορφα (όπως συμβαίνει και με τη GT). Ο πισινός όμως θέλει αδυνάτισμα.
και η κοιλιά και τα μπούτια
-
Μια χαρα ειναι ο ποπος της!!!
Κ οι ζαντες στην ασημι της προηγουμενης σελιδας της πανε πολυ!!! -
Μια εβδομάδα έλειψα και τα κάνατε μπάχαλο.
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ο ιταλικός θεός να με συγχωρέσει, αλλά αρχίζει να μη μου αρέσει για κάποιο λόγο. Μου φαίνεται παχουλή, λιγότερο αρμονική από μια Porsche. Άντε βγάλε άκρη...Πιο αρμονική?
Απάντηση...The central concept of the Marvel Universe is that it is just like the real world, except that superheroes (and supervillains) exist. It is more than just that, however. The Marvel Universe includes examples of most major science fiction and fantasy concepts, and writers keep adding more continuously.
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Επιμένω ότι οι πρώτες 156 ήταν από τα κορυφαία προσθιοκίνητα ever.Η Alfa Romeo έβγαλε και το κυριότερο βγάζει τα καλύτερα προσθιοκίνητα σε όλη την ιστορία της ανθρωπότητας.
Meco εδώ είναι φορουμ αυτοκίνησης.
Αν δεν μπορείς να σταθείς καλύτερα μη μιλάς και εκτίθεσαι. -
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
Παραθετω το κειμενο που μετεφρασε ο AlfaRomeo.Άστον αυτόν.
Είναι λαλάκας.
Επίσης χαίρομαι που επιτέλους βρήκα ένα ελληνικό ιταλόφιλο φόρουμ.
Η φωτογραφία του Μουσολίνι στην σελίδα 70 ακόμα καλά κρατεί.
Αντίθετα οι γερμανόφιλοι δυστυχώς λογοκρίνονται συνεχώς και χάσανε την φωτογραφία του Χίτλερ. -
Χώσε και σώσε...
-
Ο sakiss έπιασε το νόημα απο τα προηγούμενα ποστ:
http://www.autopareri.com/forum/showthr ... ght=ikengr
Λες και είπαμε πως θα μπερδεψει κανείς τα 2 αυτοκίνητα
-
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
Κατσε, με το 'εχει τρομερη αναλογια' τι εννοεις? Τον τεραστιο μπροστινο προβολο κ τον ανυπαρκτο πισω? Τρομερη με την εννοια οτι τρομαζει? Προσωπικα οι ροδες μου φαινονται misplaced. Eμφανισιακα παντα.ΥΓ: Δινω ρεσιταλ ασχετοσυνης ε?
Ναι ρε Χρήστο! Πού τη βλέπεις την τρομερή αναλογία?? O xtkz έχει απόλυτο δίκιο.
Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο μου φαίνεται ότι είναι από τα πιο άσχημα cabrio που υπάρχουν. Για να μην πω το ασχημότερο. Πλήρως δυσανάλογο θυμίζει πρόχειρη γρήγορη αντίγραφή από σχέδιο του '80 (κάτι από MR2 MK2, κάτι από lotus elan). Καμμία σχέση με το πανέμορφο, επιμένω, coupe. -
Ο χρήστης meco έγραψε:
Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο μου φαίνεται ότι είναι από τα πιο άσχημα cabrio που υπάρχουν. Για να μην πω το ασχημότερο. Πλήρως δυσανάλογο θυμίζει πρόχειρη γρήγορη αντίγραφή από σχέδιο του '80 (κάτι από MR2 MK2, κάτι από lotus elan). Καμμία σχέση με το πανέμορφο, επιμένω, coupe.
Για αυτό έχεις Golf
-
Ο χρήστης felleas έγραψε:
Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο μου φαίνεται ότι είναι από τα πιο άσχημα cabrio που υπάρχουν. Για να μην πω το ασχημότερο. Πλήρως δυσανάλογο θυμίζει πρόχειρη γρήγορη αντίγραφή από σχέδιο του '80 (κάτι από MR2 MK2, κάτι από lotus elan). Καμμία σχέση με το πανέμορφο, επιμένω, coupe.
Για αυτό έχεις Golf
μα είναι γνωστό τοις πάσοι..
όποιος έχει golf έχει μικρό πο*λί -
όποιος έχει golf έχει μικρό πολί (ΤΜ skye)
Οι ιάπωνες έχουν μικρό πολί (ΤΜ IKE)Άρα... όποιος έχει Golf είναι ιάπωνας!
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
και ο μπάτσος.....μπουζούκι.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
όπως κι οι κάτοχοι Mercedes & SUV. Αν δε έχουν ML με το μικροσκόπιο το ψάχνουν
Αlfa Romeo Brera/Spider