-
Το 3θυρο θα ειναι 3θυρο.
Αλλα αν ηταν και πενταθυρο θα ειχε περισσότερες πωλησεις... οπως το golf -
TEST DRIVE, NEW CIVIC 5d, 1.8 SPORT
Το περασμένο Σάββατο έκανα τεστ ντράιβ το νέο Σιβίκ με την κοπέλα μου.
Εντυπώσεις:
α) ΧΩΡΟΙ
Μεγάλες υποσχέσεις ε; Ε, κράτα μικρό καλάθι...
Μπροστά πολύ άνετο, αλλά και πάλι το τιμόνι θα μπορούσε να ενοχλεί λιγότερο... Το είχα ρυθμισμένο τέρμα πάνω, και το κάθισμα τέρμα κάτω, και οριακά ΔΕΝ με ενοχλούσε, αλλά είμαι μόλις 1.77... Η κοπέλα μου με ίδιο ύψος πάντως παραπονιόταν... Τα όργανα είναι χωρισμένα, στροφόμετρο το βλέπεις μ'έσα από την στεφάνη του τιμονιού, ταχύμετρο πάνω από το τιμόνι. Ταχύμετρο ΟΚ, αλλά το στροφόμετρο δεν είναι πάντα ό,τι πιο ορατό...
Πάντως η θέση οδήγησης με βόλεψε, και ο χώρος του συνοδηγού είναι καταπληκτικός, ακόμα και στο κεφάλι, ενώ το αμάξι βέβαια ΔΕΝ είχε ηλιοροφή.
Πίσω αντίθετα ενώ έχεις αρκετό χώρο στα γόνατα (επιβάτης στις διαστάσεις μου, πίσω από οδηγό στις διαστάσεις μου), το κεφάλι βρίσκει στην οροφή!!
Πανέξυπνη κίνηση να το κοντύνουν σε σχέση με το απερχόμενο μοντέλο...β) Εμφάνιση
Πολύ επιθετικό, ψιλοδιαστημόπλοιο, και αν δεν το μισήσεις, το λιγότερο θα σου αρέσει!! Εμένα μου άρεσε!!
Τόσο απέξω που είναι κράμα... φουτουρισμού και τσαντίλας ( ) όσο και από μέσα που φέρνει κρίσιμα σε Σταρ Τρέκ (ήταν να μη μου αρέσει λοιπόν;;; )
Παίρνει μπρός με κουμπί, οπότε Gendlemen, Start your engines!!!γ) Παρκάρισμα - ορατότητα
απλά ΔΕΝ το δοκίμασα!!! Δεν είχες ΙΔΕΑ που αρχίζει και που τελειώνει!!!
Θέλει ΠΟΛΛΛΛΛΛΛΗ συνήθεια!!! (ΔΕΝ είχε αισθητήρες παρκαρίσματος)
Η δε ορατότητα προς τα πίσω είναι δράμα!! Ναι μεν το χαμηλό πίσω τζάμι δείχνει πιο χαμηλά από τα συνηθισμένα αμάξια (καλό!!), αλλά το μέταλλο που χωρίζει τα δύο τζάμια σου κάνει τη ζωή δύσκολη...
Επίσης λόγω τρελλών καμπυλοτήτων στα τζάμια (ίσως και να είναι και πλαστικά, ιδίως το κάτω!!) έχεις και κάποιες παραμορφώσεις στην εικόνα...Θέλω να δω τι θα γίνει με βροχή που όντας χάτσμπακ θα γίνει μες στη βρώμα και δεν έχει πίσω υαλοκαθαριστήρα...
δ) Οδήγηση
Save the worst for last...
Το αμάξι που οδήγησα ήταν το 1800 Σπορτ, και φόραγε εξτρά 17άρια, οπότε εξαιρώντας πιθανως το Τάιπ Αρ μόνο χειρότερα θα είναι τα πράγματα...Κινητήρας; Απορώ που είναι της Χόντα!! 140 άλογα λέει, όσα και η Σπορτβάγκον μου... ΑΙΣΘΗΤΟΤΑΤΑ πιο αργό!!! Ναι, δεν έχει τη ροπή του ντήζελ μου, αλλά αντί 5άρι έχει 6άρι κιβώτιο και είναι και πιο ελαφρύ...
Είχα 2α και ένιωθα πως κάτι του λείπει, πως είμαι με 3η...
Ο ντήλερ μας μίλαγε για έναν νέο 1800άρη που είναι τόσο εξελιγμένος που καίει σαν 1400άρης!! Χαρακτηριστική η ατάκα της κοπέλας μου: 'Ναι, αλλά αποδίδει και σαν 1400άρης...'Τιμόνι; Ε, ΟΝΤΩΣ είναι ταχύτατο!! Δεν ξέρω αν έχει 2 ή 3 στροφές από άκρη σε άκρη, αλλά σε αμεσότητα θύμιζε πιο πολύ της 156 παρά του παλιού Σιβίκ μας που έχει 3 στροφές, όπότε όντως κοφτερό.
ΑΛΛΑ..........................
Αλλά ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ νεκρό!!! Αν βρίζατε το Στίλο, ΕΔΩ θέλω να δω τι θα πείτε!!! Ακόμα και το Στίλο με 17άρια ήταν λιγότερο νεκρό... Νομίζεις θα του δώσεις μια με το χέρι και θα τυλιχτεί από άκρη σε άκρη... Με δεδομένο πως είναι ΚΑΙ νεκρό ΚΑΙ πολύ γρήγορο, είναι πολύ κακό...
Σκεφτείτε πως η κοπέλα μου το τιμόνι του Στίλο το βρήκε από ανεκτό έως συμπαθητικό ( ), ενώ του Σιβίκ το είπε ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!!! Τη στιγμή που είναι πορωμένη με τα Σιβίκ και τα Χόντα γενικότερα...
Ίσως να συνετέλεσαν και τα 17άρια λίγο, αλλά και πάλι δεν δικαιολογείτει αυτό, εκτός αν τα 17άρια έχουν αισθητά μεγαλύτερη περιφέρεια...Αντίθετα η ανάρτηση ήταν ΠΟΛΥ καλή σε άνεση, ενώ σε ψιλοσβέλτο ρυθμό ενθάρρυνε αρκετά και έδειχνε να έχει ΠΟΛΛΑ περιθώρια! Αυτό σε ελβετικό γυαλόχαρτο με 17΄ρια βέβαια, αλλά δεν έπαιρνε μεγάλες κλίσεις, ενώ παρέμενε ικανοποιητικά άνετο για τα γούστα μου.
Σε σχέση με το Γκολφ 5 Σπορτλάιν (το οποίο όμως το έχω οδηγήσει μόνο σε ελληνικό... σουπόδρομο) ΣΑΦΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟ από θέμα ανάρτησης συνολικά για τα γούστα μου!!
Αλλά τι το θες που έχεις το τιμόνι... Είναι ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ από καλή τιμονιέρα πλειστέισιον!!! Το μόνο που σώζει την κατάσταση είναι πως είσαι μεσα στο αμάξι και αισθάνεσαι (λόγω αδράνειας του σώματός σου) από το περιβάλλον. Πραγματικά η πικρότερη πλευρά του αμαξιού, και σκέψου το με τα νορμάλ ζαντολάστιχα σε ελληνική γλίστρα... Εκεί ΌΝΤΩΣ θα τυλίγεται το τιμόνι από άκρη σε άκρη αν το τραβήξεις δυνατά...Γενικά κατέληξε πως το επόμενο αμάξι της σίγουρα ΔΕΝ θα είναι αυτό το Σιβίκ. Το καλό βέβαια είναι πως το Σιβίκ της αν και του 97 και με 120.000 χμ στην καμπούρα με την αξιοπιστία που έχει, δεν έχει καταλάβει και πολλά, οπότε πολύ πιθανό να κάνει υπομονή για το επόμενο!!!
-
Κρίμα. Εγώ κράτησα το ότι δεν έχει πίσω υαλοκαθαριστήρα, ότι πίσω είναι χαμηλό και ότι η ορατότητα είναι μέτρια. Τα υπόλοιπα είναι ζήτημα φιλοσοφίας και γούστου του καθενός. Αλλά αυτά είναι σοβαρά προβλήματα, ειδικά αν κινείσαι στην πόλη, όπου πρέπει να ξέρεις όσο γίνεται περισσότερο τι συμβαίνει πίσω σου, καθώς και να σου προσφέρεται άνεση. Μην ξεχνάμε ότι αυτό είναι ένα οικογενειακό, όχι κανένα TypeR.
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
TEST DRIVE, NEW CIVIC 5d, 1.8 SPORTΗ γνωστή Ελβετική ουδετερότητα is dead
με 23κ το 1.8 είναι εκτός πλάνων απο τώρα, αν έρθει με κάτι καλύτερο βλέπουμε -
Εγω στέκομαι περισσότερο απο ολα στο τιμόνι..
Αν όντως πάλι δεν έχει αίσθηση ειναι απαράδεκτοι...
Μα καλά δεν είδαν πόσο κράξιμο είχε φάει το προηγούμενο μοντέλο για αυτό?? Τόσο δύσκολο είναι να βάλουν ένα τιμόνι της προκοπής?Επίσης το ζήτημα της ορατότητας για κάποιον που κινείται στην πόλη είναι πολύ βασικό. Όσο για τον πίσω υαλοκαθαριστήρα, τόσο πολύ κόστιζε να βάλουν έναν??
@georgetabs ευχαριτούμε για το εκτενέστατο review!
για τα φρένα και τον επιλογέα τι εντυπώσεις εχεις?
Τουλάχιστον ο κινητήρας είναι οικονομικος σαν 1400αρης? Μετρησες καθόλου κατανάλωση με το οικονομόμετρο? -
Ο χρήστης koralli έγραψε:
Επίσης το ζήτημα της ορατότητας για κάποιον που κινείται στην πόλη είναι πολύ βασικό. Όσο για τον πίσω υαλοκαθαριστήρα, τόσο πολύ κόστιζε να βάλουν έναν??
Δεν γινόταν να βάλουν υαλοκαθαριστήρα αφού έχουν αυτό το οριζόντιο κέρατο στο μέσο του παρμπριζ
-
Ο χρήστης athanasios έγραψε:
Επίσης το ζήτημα της ορατότητας για κάποιον που κινείται στην πόλη είναι πολύ βασικό. Όσο για τον πίσω υαλοκαθαριστήρα, τόσο πολύ κόστιζε να βάλουν έναν??
Δεν γινόταν να βάλουν υαλοκαθαριστήρα αφού έχουν αυτό το οριζόντιο κέρατο στο μέσο του παρμπριζ
Και αυτό το κέρατο τι ρόλο σε τι εξυπηρετεί και το βάλανε?
Πάντως athanasie πάλι για τιμόνι από playstation γράφτηκε πιο πάνω.
Μήπως τελικά με τα Civic η Honda πάει να χτυπήσει την Sega, Nintendo, Xbox και δεν ξερω εγω τι άλλο;; -
Αλλά τι το θες που έχεις το τιμόνι...
Του type R το τιμονι σου άρεσε?
Ενταξει και εμενα του παλιου το πεντάθυρο δε μου αρεσε αλλα αυτό δε σημαίνει ότι δεν αρεσει στους απλούς χρήστες? (χρήστες... καλό ε?) -
Φίλε George το review σου πάντως είναι εντελώς αντίθετο με όλα τα ξένα. Εκεί λοιπόν το μόνο που χώνουν είναι η ανάρτηση που εσύ λες οτι ουσιαστικά ήταν από τα λίγα που σ'άρεσαν. Το θέμα του τιμονιού δεν έχει αναφερθεί σε κανένα ξένο review. Γιατί άραγε; Α, μήπως σε είπαν πότε έρχετε κ πότε ξεκινάν οι παραδόσεις?
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
Η γνωστή Ελβετική ουδετερότητα is dead
με 23κ το 1.8 είναι εκτός πλάνων απο τώρα, αν έρθει με κάτι καλύτερο βλέπουμεKAMIA ουδετερότητα για Χόντα!!!
Είναι από τις μάρκες που ΥΠΕΡαγαπώ (δες με τι κινητήρα φόρεσε δάφνες το κράνος του αβατάρ μου! ), τόσο εγώ, όσο και η κοπέλα μου.Σιβίκ έχει και το έχουμε για καθημερινή χρήση, 30Κ χμ χωρίς σέρβις γιατί έφυγε από το σπίτι της και δεν είχε λεφτά, και έπρεπε να πάμε ΣΚ Φρανκφούρτη δύο φορές σε ένα μήνα για να παρω την Σπορτβάγκον.
Αέρα στα λάστιχα και νερό στα πιτσιλιστήρια τσέκαρα!!Ψάχνουμε τρόπους να το εισάγουμε στην Ελλάδα (πρόβλημα πως είναι 9ετίας) γιατί δε θέλει να το πουλήσει!
Πέρσι έψαχνα για σκούτερ, και πήρα Χόντα 19ετίας χωρίς να το πολυσκεφτώ. Μια αλλαγή λαδιών του έκανα, και παρά το ελβετικό κρύο παίρνι μπρος μέσα σε 2-3 λεπτά (με ηλεκτρική μίζα), κι ας το έχω παρατημένο επί τρίμηνο!!
Κι όμως, το νέο Σιβίκ μας απογοήτευσε. Και ιδίως την κοπέλα μου που από πέρσι που το είδε πρωτότυπο στην Γενεύη είχε φαγωθεί να το οδηγήσει, δεν περίμενα να απογοητευτεί έτσι ξερά...
-
Εγω στέκομαι περισσότερο απο ολα στο τιμόνι..
Αν όντως πάλι δεν έχει αίσθηση ειναι απαράδεκτοι...
Μα καλά δεν είδαν πόσο κράξιμο είχε φάει το προηγούμενο μοντέλο για αυτό?? Τόσο δύσκολο είναι να βάλουν ένα τιμόνι της προκοπής?Επίσης το ζήτημα της ορατότητας για κάποιον που κινείται στην πόλη είναι πολύ βασικό. Όσο για τον πίσω υαλοκαθαριστήρα, τόσο πολύ κόστιζε να βάλουν έναν??
@georgetabs ευχαριτούμε για το εκτενέστατο review!
για τα φρένα και τον επιλογέα τι εντυπώσεις εχεις?
Τουλάχιστον ο κινητήρας είναι οικονομικος σαν 1400αρης? Μετρησες καθόλου κατανάλωση με το οικονομόμετρο?Παρακαλώ!
Αυτό με τα τιμόνια είναι η νέα κατάρα... Δεν είναι μόνο η Χόντα... Και η Φίατ με το προηγούμενο Πούντο (το Γκράντε ελπίζω να το οδηγήσω το επόμενο Σάββατο, το κακό είναι πως δεν έχω χρόνο... ) και με το Στίλο, σάμπως το ίδιο δεν ήταν;
Αλλά και το Σιβίκ μας του 97, όπως και τα Φίατ Μπράβο/α, αλλά και το Ίμπιζά μου ενώ είχαν υδραυλικό, αυτό ήταν ΥΠΕΡελαφρύ...
Αμ καλά λέγανε στις γυναίκες οδηγούς να πλύνουν κανένα πιάτο... Τώρα πήραν κεφάλι και τα θέλουν λεπτεπίλεπτα, και σκοτίστηκαν για την πληροφόρηση... (εξαιρέσεις δεκτές!! )
Ο πίσω υαλοκαθαριστήρας πιθανολογώ πως δεν μπήκε για αεροδυναμική (το όλο όχημα πρέπει να το συνέλαβαν σε αεροδυναμική σήραγγα!!!) και λόγω καμπυλότητας πίσω τζαμιού...
Πάντως με τα τζάμια καθαρά ΔΕΝ έχει πρόβλημα ορατότητας, ίσως δεν το διατύπωσα σωστά... Όμως έχει αρκετά μείον λόγω πίσω παραθύρου... Πάντως οι πλευρικοί καθρέφτες είναι μεγάλοι!
Στο παρκάρισμα και τον όγκο φαντάζομαι αργά ή γρήγορα θα συνηθίζεται, αλλά σίγουρα ΔΕΝ είναι ό,τι πιο φιλικό με το καλημέρα, και όσο θυμάμαι πρέπει να είναι το πιο δύσκολο αμάξι που έχω οδηγήσει στον τομέα αυτόν...
Για τα φρένα έχω ΑΡΙΣΤΕΣ εντυπώσεις!!!
Δεν τα δοκίμασα τόσο εκτενώς για να σας πω για κόπωση, αλλά η αποτελεσματικότητα ήταν θεαματική αν μη τι άλλο!!! Βέβαια κρατήστε το ελβετικό γυαλόχαρτο, τα 17άρια και τα φρέσκα τακάκια και λάστιχα! Πάντως ήταν πραγματικά πολύ καλά και με σωστό ΑΒΣ!Ο δε επιλογέας ενώ σταματημένο με προβλημάτιζε πως από 5η σε μια γρήγορη αλλαγή μπορεί να βάλω... όπισθεν, αποδείχτηκε πως είναι foolproof!!
Ενώ δεν έχει κάποιο διακόπτη-δαχτυλίδι ή άλλο κόλπο για να μην μπαίνει εύκολα, μόλις το αμάξι είναι σε ταχύτητα να βάλει 6η ΔΕΝ μπαίνει η όπισθεν!! Κάτι σαν ασφάλεια εμποδίζει τον επιλογέα!!! Πραγματικά πολύ καλή κίνηση! Όσον αφορά τις αλλαγές δε σκάλωσε ποτέ και πουθενά, και ήταν πάντα εκεί που τον ήθελα-περίμενα!Με καταναλόμετρα κλπ δεν έπαιξα καθόλου... Ούτε καν έκανα τον κόπο να δω αν έχει καν υπολογιστή ταξιδίου...
-
Και αυτό το κέρατο τι ρόλο σε τι εξυπηρετεί και το βάλανε?
Πάντως athanasie πάλι για τιμόνι από playstation γράφτηκε πιο πάνω.
Μήπως τελικά με τα Civic η Honda πάει να χτυπήσει την Sega, Nintendo, Xbox και δεν ξερω εγω τι άλλο;;'Κέρατο' είχε και το ΣιΑρΕξ του 90, αλλά όσο θυμάμαι είχε και υαλοκαθαριστήρα... Ομοίως και η Σε4...
Αλλά σε αυτό εδώ, πού να καθαρίσει;;
Ο λόγος που μπήκε το κεντρικό στοιχείο αυτό για μένα είναι καθαρά αεροδυναμικός!
Το αμάξι πρέπει να είναι ΠΟΛΥ αθόρυβο σε ταξίδι από αεροδυναμική!! Δείτε πχ την εμπρός γυάλινη άσκα, όλα ΛΕΙΑ!!!
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Αλλά τι το θες που έχεις το τιμόνι...
Του type R το τιμονι σου άρεσε?
Ενταξει και εμενα του παλιου το πεντάθυρο δε μου αρεσε αλλα αυτό δε σημαίνει ότι δεν αρεσει στους απλούς χρήστες? (χρήστες... καλό ε?)Δυστυχώς δε με ευλόγησαν να οδηγήσω Σιβίκ Τάιπ Αρ...
Όταν τα είχαν τεστ ντράιβ δεν ήμουν ακόμη Ελβετία... Αργότερα πάλιωσε και ήταν δύυσκολο να το βρείς...
Μπορώ να σου πω πως του Σιβίκ του 97 μου φάνηκε πολύ μεγάλο σε διάμετρο, λεπτή στεφάνη σε πάχος (το καινούριο ειναι καταπληκτικό σε διαστάσεις!!) και ενώ ήταν νορμάλ-καλό σε λειτουργίες, μου φαινόταν λίγο ελαφρύ (στην Ελβετία όμως ερχόταν με 13άρες και 175άρια,ένώ στην Ελλάδα με 185/14 που θα είναι λογικά καλύτερο), χωρίς να είναι όμως άσχημο!!
Το δε του Ίντεγκρα Τάιπ Αρ απλά δεν ξεχνιέται, έχει μπεί στο ΝτιΕνΈι μου!! -
Ο χρήστης darklord888 έγραψε:
Φίλε George το review σου πάντως είναι εντελώς αντίθετο με όλα τα ξένα. Εκεί λοιπόν το μόνο που χώνουν είναι η ανάρτηση που εσύ λες οτι ουσιαστικά ήταν από τα λίγα που σ'άρεσαν. Το θέμα του τιμονιού δεν έχει αναφερθεί σε κανένα ξένο review. Γιατί άραγε; Α, μήπως σε είπαν πότε έρχετε κ πότε ξεκινάν οι παραδόσεις?Δεν έχω διαβάσει κανένα ριβιού, οπότε δεν ξέρω.
Ξαναλέω πως δε δοκίμασα την ανάρτηση στο όριο! Όσο την είδα όμως ήταν πραγματικά πολύ καλή!! Ούτε κολύμπαγε, ούτε ήταν ενοχλητική.Το δε τιμόνι να μην το γράψουν πραγματικά ΑΠΟΡΡΩ!!!
Το πότε έρχεται δεν το κατάλαβα... Εδώ είναι ήδη!!
Πότε έχει παραδόσεις δεν ξέρω. -
Ο υαλοκαθαριστήρας πίσω είναι περιτός λόγω της αεροδυναμικής του αυτοκινήτου...π.χ. όπως στην C180 sport-coupe.To τζάμι πίσω έχει πολύ μεγάλη καμπυλότητα και προς τις δύο κατευθύνσεις!
Απογοητεύθηκα λίγο με το test-drive του φίλου...Ειδικά για τον κινητήρα... -
Ο χρήστης noembris έγραψε:
Ο υαλοκαθαριστήρας πίσω είναι περιτός λόγω της αεροδυναμικής του αυτοκινήτου...π.χ. όπως στην C180 sport-coupe.To τζάμι πίσω έχει πολύ μεγάλη καμπυλότητα και προς τις δύο κατευθύνσεις!
Απογοητεύθηκα λίγο με το test-drive του φίλου...Ειδικά για τον κινητήρα...Ναι ναι, ετσι λεει και η Merc γι αυτο και εγω κουβαλαω ενα μπουκαλι με νερο και ενα βουρτσακι....
Παντως ηταν ψιλοφυτεμα το τεστ ντραιβ που του εγινε. Σαν να λεμε: δειτε και κατι αλλο...
-
Η γνωστή Ελβετική ουδετερότητα is dead
με 23κ το 1.8 είναι εκτός πλάνων απο τώρα, αν έρθει με κάτι καλύτερο βλέπουμεKAMIA ουδετερότητα για Χόντα!!!
Είναι από τις μάρκες που ΥΠΕΡαγαπώ (δες με τι κινητήρα φόρεσε δάφνες το κράνος του αβατάρ μου! ), τόσο εγώ, όσο και η κοπέλα μου.Σιβίκ έχει και το έχουμε για καθημερινή χρήση, 30Κ χμ χωρίς σέρβις γιατί έφυγε από το σπίτι της και δεν είχε λεφτά, και έπρεπε να πάμε ΣΚ Φρανκφούρτη δύο φορές σε ένα μήνα για να παρω την Σπορτβάγκον.
Αέρα στα λάστιχα και νερό στα πιτσιλιστήρια τσέκαρα!!Ψάχνουμε τρόπους να το εισάγουμε στην Ελλάδα (πρόβλημα πως είναι 9ετίας) γιατί δε θέλει να το πουλήσει!
Πέρσι έψαχνα για σκούτερ, και πήρα Χόντα 19ετίας χωρίς να το πολυσκεφτώ. Μια αλλαγή λαδιών του έκανα, και παρά το ελβετικό κρύο παίρνι μπρος μέσα σε 2-3 λεπτά (με ηλεκτρική μίζα), κι ας το έχω παρατημένο επί τρίμηνο!!
Κι όμως, το νέο Σιβίκ μας απογοήτευσε. Και ιδίως την κοπέλα μου που από πέρσι που το είδε πρωτότυπο στην Γενεύη είχε φαγωθεί να το οδηγήσει, δεν περίμενα να απογοητευτεί έτσι ξερά...
μου τα χαλάς !!!! και το είχα στα υπ όψην το civic .....
από μοτέρ τι λέει ??? μερικοι λένε ότι κάνει πολύ θόρυβο μετά τις 4000στροφές.έχω οδηγήσει το προηγούμενο.... 1,6 και όντως το τιμόνι του ήταν χάλια...
αυτό είναι ακόμα χειρότερο ??? -
να ρωτησω κατι ρε παιδια για το νεο civic.βλεποντας στο απο πισω νομιζω πως η αεροτομη του εμποδιζει την ορατοτητα του οδηγου για οπισθεν.τι λετε εσεις?
-
Παιδιά με τι τον σύγκρινε τον κινητήρα, με το diesel που έχει ήδη?
Για να το δούμε και από κοντά.... 140 αλογα είναι αυτά.... με -vtec
Αν δε το πατήσεις απότομα, δεν ανοιγουν όλες οι βαλβίδες, για να καίει λίγο...
Ετσι δε κάνει... διορθώστε με -
coyote το v-tec των μοτοσυκλετών της Honda δουλευει έτσι, στα αυτοκίνητα οι βαλβίδες δουλευουν πάντα όλες.
Ηonda Civic 2005