-
Ο χρήστης LDriver έγραψε:
Οταν σταματας την 156 και βαζεις τις ''φακλανες'' και μαλιστα απο 1,9 κυβικα,τι να πουλησεις και δευτερον με τοσα κιλα χανει τη σβελταδα το αμαξι.Και μαλιστα οταν ολες οι εταιρειες ακομη και μερσεντες στοχευουν στα 1,6 λιτρα (C160 σπορτσκουπε) η Alfa ΚΑΤΑΡΓΕΙ τα 1,6 και το BEST-SELLER 156Αυτοι οι ανθρωποι ειναι υπερβολικα ανοητοι...........
Σωστό.
Ήταν λάθος της alfa romeo να βγάλει ένα αυτοκίνητο τόσο βαρύ και τόσο ακριβό. Στην Ελλάδα όλες σχεδόν οι alfa romeo 1600 είναι (μαζί και η δικιά μου).
Υπάρχουν πάντως σχέδια για 159 1.8 MPI, να το δούμε κι'αυτό. Πιστεύω όμως πως ήταν λάθος που έκαναν την καινούργια σειρά τόσο... βαριά και ακριβή (και αυτό το λέω σαν αφοσιωμένος alfista).
Ας περιμένουμε να δούμε και την 149. -
δεν ξερω γιατι αλλα το πισω μερος μου θυμιζει εστω και αμυδρα αυτο...
τελος παντων...ομως η Καμπριο ειναι απλα απιστευτη
η 149 νομιζω οτι θα ειναι εξαιρετικη...καποιο πλαισιο ολο και παλι θα παρουν οι ιταλοι για να κανουν κανα οχημα...(βλεπε Φορντ με το νεο 500...)
ελα και μην τρεξετε να με μαλωσετε απλα σεβαστειτε την εμπαθεια μου...χεχεχε
κανα αστειακι να πουμε...ετσι κι αλλιως με παρακολουθει ο ΣακιΣΣ με καμμια υποκλοπη...!!!
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
δεν ξερω γιατι αλλα το πισω μερος μου θυμιζει εστω και αμυδρα αυτο...
ρε φιλαράκη για δες καλύτερα....ίσως αναθεωρήσεις....
-
Συμφωνώ απόλυτα με pik., και εμένα το 323 μου θύμισε απο πίσω όσον αφορά τη κατανομή των όγκων.
-
καλά πλάκα μου κάνεται τώρα!!!
Τα έχεται δει και τα 2 αμάξια από κοντά ή μόνο σε φώτος? -
Παιδιά είπαμε,αλλά όχι και έτσι!
Τί σχέση έχει η Brera με το 323?
-
Λεμε κ καμια χαζομαρα να περασει η ωρα.
Τα μονα κοινα που βλεπω -περαν του οτι ειναι κ τα 2 αυτοκινητα κ μαλιστα τριπορτα- ειναι το κεκλιμενο πισω παρα8υρο με την αλλαγη γωνιας στο υψος των φωτων, η αισ8ηση οτι πισω ειναι πιο φαρδυ κ... (:roll:) το κοκκινο χρωμα..?
-
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
Λεμε κ καμια χαζομαρα να περασει η ωρα.Ίδια είναι τα άτιμα!
-
Το τουτο του ειναι ολοιδιο
-
πικ σωστος.....
τωρα μου ηρθε η ατακα του κλαρξον για το crossfire : it is like a dog who making his poo
αν στην θεση του σκυλου βαλουμε εναν δεινοσαυρο , βγαινει το ιδιο για την brera???
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Συμφωνώ απόλυτα με pik., και εμένα το 323 μου θύμισε απο πίσω όσον αφορά τη κατανομή των όγκων.Άστοχο τουλάχιστον!
Καμία σχέση δεν έχουν τα αυτοκίνητα..... -
Τα 323 / brera μοιάζουν στο οτι η κλίση του πίσω παρπμρίζ / πίσω πόρτας είναι μια ευθεία η οποία κατεβαίνει αρκετά κάτω απο το ύψος της μέσης ευθείας (τη βάση των παραθύρων) του αμαξώματος.Το πίσω μέρος της Brera σε προφίλ ει΄ναι μια στρογγυλεμένη εκδοχή του 323. Εκανα και σχηματάκι:
Εμένα προσωπικά το στυλ αυτό δεν μου αρέσει, ούτε στο 323 ούτε στη Brera, αφαιρεί όγκο απο το πίσω μέρος και τονίζει τον μπροστά πρόβολο ο οποίος είναι ήδη παραπάνω ογκώδης απ'όσο χρειάζεται.
ΥΓ. Δεν λέω πως η Αλφα 'έκλεψε' το 323, την εμφάνιση σχολιάζουμε.
-
Σε μια καρικατούρα μπορείς να δείξεις ό,τι θέλεις!
Καλύτερα να παρουσίαζες κάτι με authentic διαστάσεις κ βασισμένο στην ίδια κλίμακα.Υ.Γ. Δεν είπα ότι κάποιος έκλεψε από κάποιον άλλο....δεν με ενδιαφέρει άλλωστε
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Τα 323 / brera μοιάζουν στο οτι η κλίση του πίσω παρπμρίζ / πίσω πόρτας είναι μια ευθεία η οποία κατεβαίνει αρκετά κάτω απο το ύψος της μέσης ευθείας (τη βάση των παραθύρων) του αμαξώματος.Το πίσω μέρος της Brera σε προφίλ ει΄ναι μια στρογγυλεμένη εκδοχή του 323. Εκανα και σχηματάκι:Εμένα προσωπικά το στυλ αυτό δεν μου αρέσει, ούτε στο 323 ούτε στη Brera, αφαιρεί όγκο απο το πίσω μέρος και τονίζει τον μπροστά πρόβολο ο οποίος είναι ήδη παραπάνω ογκώδης απ'όσο χρειάζεται.
ΥΓ. Δεν λέω πως η Αλφα 'έκλεψε' το 323, την εμφάνιση σχολιάζουμε.
Δικο σου ειναι το σκιτσο?Εχει ενδιαφερον...οπως και η αντιδραση καποιων οταν ταυτιζουν συμβολισμους με αναφορες σε φορμες και αναλογιες ογκων!
Οσο αφορα τα οπισθια της Brera , οι προθεσεις ειναι προφανεις απο τη 147 κατα τη γνωμη μου. Κακιες αναλογιες με μια δοση ξεχειλωμενου ενθουσιασμου για καποια αμφιλεγομενα στοιχεια. Το V στον αρμο της πισω πορτας ως συνεχεια της εντασης των αμυγδαλωτων φαναριων κλπ.
Μηπως πρεπει να πυροβολησουμε το Ζαπατινα? -
Εμενα παντως το 2ο σκιτσο μου 8υμιζει Cayman.
-
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
Εμενα παντως το 2ο σκιτσο μου 8υμιζει Cayman.Μα, και η Cayman to 323 Αντέγραψε.... Άσχετε !
-
Το σκίτσο το έκανα για να εξηγήσω αυτό που λέω, μη βαράτε το πιανίστα!
-
Ερώτηση λίγο άσχετη αλλά ο Ζαπατίνας που κολλάει?
-
O Ζαπατίνας νομίζω έχει σχεδιάσει την 147.
-
Ο Zαπατίνας έχει σχεδιάσει το πίσω μέρος της 145,όπου και πρωτοεμφανίστηκε το V που αναφέρεις...
Αlfa Romeo Brera/Spider