-
Να σου πω την αληθεια?Δεν με νοιαζει αν ειναι πιο γρηγορο στην πιστα..Με νοιαζει ομως να το κοιταω μεσα εξω και να κολλαω!
Μ αρεσει να ακουω τον V6! -
Ο χρήστης tonionio έγραψε:
Να σου πω την αληθεια?Δεν με νοιαζει αν ειναι πιο γρηγορο στην πιστα..Με νοιαζει ομως να το κοιταω μεσα εξω και να κολλαω!
Μ αρεσει να ακουω τον V6!Θα γίνω κουραστικός τώρα...
Ακούγεται εξίσου ωραία ο V6 της VW και στο παλιό και στο καινούριο golf. Τρομερός ήχος. Έχω ακούσει και 147GTA από κοντά, επίσης τρομέρος. -
Και μα ε αυτα και αυτα,παλι μπροστα ο vagελης.....
Σου ειπα βρε Fellea μην μιλας...
Το αρνακι ωστοσο ψηνεται ακομα....
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Συμφωνώ απόλυτα με την δημοσίευσή σου σε ότι αφορά στα τσουβαλιάσματα.Αλλά, σε αυτό που έχω τονίσει, θα μου επιτρέψεις να σου πω ότι. με την σειρά σου, τσουβαλιάζεις!
Το 4ΤΦ αφορά τους πάντες.
Οσο 'κραξιμο' τρώει ένα αυτοκίνητο σήμερα μπορεί να φάει ένα άλλο αυτοκίνητο αύριο. Και περισσότερο κράξιμο από τα Opel π.χ. δεν έχει φάει κανένα άλλο αυτοκίνητο.
Γιατι?
Δεν ξέρω. Ισως οι χρήστες στην πλειοψηφία τους να μην επιδοκιμάζουν τις επιλογές της Opel αυτόν τον καιρό.
Και αυτό δεν είναι ούτε κακό, ούτε θέσφατο. Είναι απλά μια τάση σε μια ηλεκτρονική κοινότητα.
Βλέπεις, το 4ΤΦ, λειτουργεί σε ένα γενικότερο πλαίσιο.Η ειρωνεία πολλές φορές είναι ενοχλητική. Το δέχομαι.
Αλλά από εκει μέχρι να χαρακτηρίσεις ένα Φόρουμ είναι μεγάλη απόσταση.kouk δεν έγραψα ότι δεν κράζονται άλλα αυτοκίνητα. Αν μη τι άλλο όπως είπα είμαι πολύ καιρό εδώ μέσα και έχω δει πολλά. Έγραψα ότι σήμερα επικρατεί η τάση στο φόρουμ ότι για να είσαι in πρέπει να κράζεις τα ιταλικά. Αυτή είναι η τάση σήμερα κατά τη δική μου γνώμη κρίνοντας από την πορεία-εξέλιξη των ιταλοσχετιζόμενων θεμάτων. Δεν είπα ότι το κάνουν όλοι και επομένως δεν υπάρχει λόγος να θιχτεί ο οποιοσδήποτε.
Και εννοείται ότι κάποια πράγματα όπως ο 1600άρης των Α4 και σειρά 3 ή τα μη απενεργοποιούμενα ηλεκτρονικά σε μια Alfa Romeo το ζητάνε το κράξιμο. Και η ειρωνία ξαναείπα ότι είναι χρήσιμη κάποιες φορές για να καυτηριάσουμε κάτι με χιούμορ. Το κακό είναι όταν γίνεται συνήθεια, χαρακτηρίζει το κάθε μας post και μετά χάνεται το μέτρο. Διάβασε τις 8-9 τελευταίες σελίδες που διάβασα εγώ τώρα και πες μου αν έχω άδικο. Και χαλάλι 1-2 σελίδες που γίνεται φιλικό καλαμπούρι που είναι απαραίτητο για να εκτονωθούν λίγο τα πράγματα. Τα υπόλοιπα; Δυστυχώς με τα δικά μου κριτήρια η όλη φάση κουράζει. -
Άστο μωρέ τώρα που έχουν ηρεμήσει τα πνεύματα.
-
Εγω απο την αλλη πιστευω οτι το προβλημα ειναι ο μεγαλος φανατισμος.....
Ας χαλαρωσουμε.Για αμαξια μιλαμε....
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Εγω απο την αλλη πιστευω οτι το προβλημα ειναι ο μεγαλος φανατισμος.....Ας χαλαρωσουμε.Για αμαξια μιλαμε....
Εεεεε...συγνώμη, αλλά για φαγητό δεν μιλούσαμε;
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Εγω απο την αλλη πιστευω οτι το προβλημα ειναι ο μεγαλος φανατισμος.....
Ας χαλαρωσουμε.Για αμαξια μιλαμε....
Εεεεε...συγνώμη, αλλά για φαγητό δεν μιλούσαμε;
Ετσι έτσι....Μπαγκους την Δευτέρα να φέρεις γραμμένο 100 φορές 'Αρνάκι άσπρο και παχύ, της σούβλας μου καμάρι'!!
-
Ο χρήστης NotiS_UK έγραψε:
Τι να κανουν οι ανθρωποι προσπαθουν το κατα δυναμην.
Τετοια αμαξαρα που θα χτυπαει το Μ3 (και το καινουργιο και το παλιο) θα με κανει να το καψω το εργαλειο μου και με το δικιο μου αλλωστε....ΡΕ!!! Δεν πατε να κανετε γαργαρες ολοι οι Αλφιστι εδω μεσα που εχετε την εντυπωση οτι οδηγατε ''αμαξια''?! Βγειτε πρωτα εσεις απο εκει που κρυβεστε και μετα πεστε σε εμας τους Γερμανους να παμε να κρυφτουμε...
PS: Αμα εχετε δυσκολια να βγαλετε τις παρωπιδες απο πανω σας δοκιμαστε και διαλυτικο ποτε δεν ξερετε...
αν και δεν ξερω ποια bmw εχεις,ελπιζω να εχεις M3,θελω να σου πω σαν κατοχος και bmw και alfa romeo,οι γερμανοι δεν κρυβονται ποτε..εμφανιζονται τa bmw και στα πρωτα στροφιλικια αρχιζουν και ψαχνουν την πυξιδα για να ισιωσουν.και μετα κρυβονται...εχω μια 318is,μια alfa spider 2.0ts,και σε λιγες μερες μια bmw 523i....η bmw ειναι κορυφαιες εφοσον και ο οδηγος τους ειναι κορυφαιος.και δεν εννοω τις παντες με 1η και 2α αλλα τα αναποδα με 3 και 140 η 4η και 170(με μαμα setup)...αν τα καταφερνεις τοσο καλα,τοτε ναι η bmw ειναι κορυφη.μονο που αν εχεις αυτες τις γνωσεις δεν μπορεις να φανταστεις τι κανεις και με μια καλα ζυγισμενη αλφα...και για το τελος θα σου πω οτι ο πωλητης(και εξαιρετικος οδηγος) της bmw μετα το τελος της 24ωρης δοκιμης της 523i,ζηταει τη spider μου για βολτα...η ατακα του βγαινοντας?'ε!alfa romeo.τι να λεμε??'...δεν εχω σκοπο να θιξω κανενα αλλα μην εισαι και τοσο τσαμπουκαλεμενος...αναφερομαι οπως και ολο μου το ποστ στο συγκεκριμενο χρηστη και σε κανεναν αλλο..
-
-
-
Ο χρήστης nasos/156ti έγραψε:
...τα περιοδικα κ οχι οτι μας λενε να το χαφτουμε σαν λουκουμι.Αν έχεις περιοδικό τι θα σε νοιάξει;
Πιο αμάξι είναι καλύτερο ή πιο έχει τον μεγαλύτερο διαφημιστικό προϋπολογισμό; -
edit [kouk]
-
edit [kouk]
-
edit [kouk]
-
edit [kouk]
-
edit [kouk]
-
edit [kouk]
-