-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
κανενα τιμονι της προκοπης θα κανουν?????Παντως απο θέμα ταχύτητας είμαστε στις 2.3 στροφές..Ικανοποιητική ταχύτητα για την κατηγορία νομίζω.
Μιλάω για το 1.8.Η αίσθηση βέβαια είναι άλλο (άγνωστο προς το παρόν) θέμα..
-
Η εισαγωγή του άρθρου του Clarkson όμως είναι όλα τα λεφτά...
http://driving.timesonline.co.uk/articl ... _1,00.html
-
κανενα τιμονι της προκοπης θα κανουν?????Απ' ότι καταλαβαίνω μετά το τωρινό μοντέλο the only way is up... Στάνταρ θα ειναι καλύτερο. Το θέμα ειναι πόσο...
-
Ο χρήστης koralli έγραψε:
κανενα τιμονι της προκοπης θα κανουν?????
Παντως απο θέμα ταχύτητας είμαστε στις 2.3 στροφές..Ικανοποιητική ταχύτητα για την κατηγορία νομίζω.
τι να τις κανω τις 2,3 στροφες αμα δεν εχω feeling???? απλα να εχω να το λεω???
ασε , δεν με συγκινει.......
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Απ' ότι καταλαβαίνω μετά το τωρινό μοντέλο the only way is up... Στάνταρ θα ειναι καλύτερο. Το θέμα ειναι πόσο...
σαν του γιαρις θα ειναι????
-
Απ' ότι καταλαβαίνω μετά το τωρινό μοντέλο the only way is up... Στάνταρ θα ειναι καλύτερο. Το θέμα ειναι πόσο...
σαν του γιαρις θα ειναι????
Πω ρε φιλε τρελαινομαιαιαιαιαιαι Εεεετσι....
-
Παντως απο θέμα ταχύτητας είμαστε στις 2.3 στροφές..Ικανοποιητική ταχύτητα για την κατηγορία νομίζω.
τι να τις κανω τις 2,3 στροφες αμα δεν εχω feeling???? απλα να εχω να το λεω???
ασε , δεν με συγκινει.......
Ε καλα κάτι είναι και η ταχύτητα..
Καλα κατσε να έρθει πρώτα γιατι για την αίσθηση πρέπει να το οδηγήσεις. Τότε θα μπορούμε να μιλήσουμε με σιγουριά. Όπως είπε κι ενας φίλος πιο πάνω σε σχέση με το προηγούμενο μάλλον καλύτερο θα είναι παρά χειρότερο.
-
kana neo gia to pote tha erthei kseroume? opote tous rotao me lene teli fevrouariou, arxes martiou...
Εγώ πάλι ξέρω για ΤΕΛΗ Μαρτίου...
Ισως παραγγελίες να δέχονται πιο νωρίς.
Exeis kamia teleutaia enimerosi? ego prin 4-5 meres milisa me antiprosopia k me eipan teli fevrouariou oti erxete k arxes martiou arxizoun oi paradoseis. Eksallou k se ola ta periodika kati tetoio leei.
-
Ο χρήστης darklord888 έγραψε:
kana neo gia to pote tha erthei kseroume? opote tous rotao me lene teli fevrouariou, arxes martiou...
Εγώ πάλι ξέρω για ΤΕΛΗ Μαρτίου...
Ισως παραγγελίες να δέχονται πιο νωρίς.
Exeis kamia teleutaia enimerosi? ego prin 4-5 meres milisa me antiprosopia k me eipan teli fevrouariou oti erxete k arxes martiou arxizoun oi paradoseis. Eksallou k se ola ta periodika kati tetoio leei.
Όχι τόσο πρόσφατη όσο η δική σου..Πριν κανα μήνα έλεγαν για τέλος 1ου τριμήνου. Αν όμως αρχές Μαρτίου αρχίζουν παραδόσεις σε λίγο δεν θα πρέπει να αρχίσουν να δέχονται παραγγελίες? (αν οχι να ειχαν αρχισει ηδη..)
-
Otan tous rotisa itan se fasi 'den kseroume tpt ola einai pithana teli fevrouariou erxete, elate tote k vlepoume'
-
Γίνεται να γράφεις με Ελληνικούς χαρακτήρες;
-
Κάτι θα κάνουμε και για αυτό
-
Περισσότερα για το νεο type-R
http://www.autotriti.gr/_NEA/preview_ne ... A_ID=44804
Σύμφωνα με το αρθρο τον Απριλιο έρχεται στην Ελλαδα και το 3-θυρo Civic.
-
... Όπως είπε κι ενας φίλος πιο πάνω σε σχέση με το προηγούμενο μάλλον καλύτερο θα είναι παρά χειρότερο.Χειρότερο τιμόνι απ' το προηγούμενο και να ήθελαν δεν θα μπορούσαν να το έκαναν.
Ένας παθών -
'Tο type-R θα βασίζεται στο νέο 5-θυρο Civic'...
Μου φαίνεται ότι τι 3-θυρο το έχουνε χεσμένο
Koralli που το διάβασες αυτό για το 3-θυρο???Το άρθρο λέει για το 5-θυρο type-R και για τον Απρίλη του 2007... -
Ο χρήστης athanasios έγραψε:
... Όπως είπε κι ενας φίλος πιο πάνω σε σχέση με το προηγούμενο μάλλον καλύτερο θα είναι παρά χειρότερο.
Χειρότερο τιμόνι απ' το προηγούμενο και να ήθελαν δεν θα μπορούσαν να το έκαναν.
Ένας παθώνΤόσο χάλια ήταν βρε athanasie?
Ακούγεται λες και το είχαν κάνει επίτηδες.. -
Ο χρήστης noembris έγραψε:
'Tο type-R θα βασίζεται στο νέο 5-θυρο Civic'...Σίγουρα πράγματα; Το διάβασα το άρθρο και μου φαίνεται πολύ περίεργο να το κάνουν 5πορτο.
-
Ο χρήστης noembris έγραψε:
'Tο type-R θα βασίζεται στο νέο 5-θυρο Civic'...
Μου φαίνεται ότι τι 3-θυρο το έχουνε χεσμένο
Koralli που το διάβασες αυτό για το 3-θυρο???Το άρθρο λέει για το 5-θυρο type-R και για τον Απρίλη του 2007...Έχεις δίκιο λάθος έκανα..Θα ορκιζόμουν ότι διάβασα 3θυρο..(μπορεί να το διόρθωσαν μετά)
Πάντως δε νομίζω ότι θα βγάλουν 5θυρο Type-R!!! Λογικά 3θυρο θα είναι όποτε κάποια στιγμή θα βγάλουν και 1.8 3θυρο..
Θα είναι περίεργο το μόνο 3θυρο Civic να είναι το Type-R. -
Εκτός κι αν αποφάσισαν να το βγάλουν μόνο 5θυρο.
-
... Όπως είπε κι ενας φίλος πιο πάνω σε σχέση με το προηγούμενο μάλλον καλύτερο θα είναι παρά χειρότερο.
Χειρότερο τιμόνι απ' το προηγούμενο και να ήθελαν δεν θα μπορούσαν να το έκαναν.
Ένας παθώνΤόσο χάλια ήταν βρε athanasie?
Ακούγεται λες και το είχαν κάνει επίτηδες..Πως οδηγείς με μια τιμονιέρα σ' ένα playstation;Κάπως έτσι.Το αυτοκίνητο έστριβε επειδή το έβλεπες να στρίβει και όχι γιατί το αισθανόσουν.Μπορεί βέβαια να σου πεί κάποιος ότι αφού έστριβε τί σε πείραζε.Απλό,στις στροφές και σε μεγάλες ταχύτητες στην ευθεία δεν είχα την αίσθηση ότι το αυτοκίνητο βρισκόταν υπό τον πλήρη έλεγχό μου.Σαν να κινείσαι πάνω σε νερό.Οπότε αισθανόμουν ανασφαλής.Να φαντασθείς ότι τον πρώτο καιρό στο Mondeo έστριβα περισσότερο απ' όσο έπρεπε (με αποτέλεσμα να αναγκάζομαι να διορθώνω )συνηθισμένος απ' το civic.
Ηonda Civic 2005