-
Κι εγώ μια φορά που έψαχνα μια κάρτα tuner και ρώτησα τον υπάλληλο, βαριόταν θανάσιμα. Μου έδειξε καναδυο κ μετά έπρεπε να τον ρωτάω μια-μια για τις κάρτες που είχε πίσω από την πλάτη του. Κατάστημα Π.Π.Γερμανού
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Επίσης, αν κάποιο site χρησιμοποιεί πολλά ActiveX μπορείτε να δοκιμάσετε μήπως μπορεί να σας κατεβάσει το ποθούμενο o Firefox.Κάνω κάτι αντίστοιχο με τον Opera, το παιδί για όλες τις (βρωμο)δουλειές.
Ανοίγω με αυτόν τις περίεργες σελίδες, αν υπάρχει κάτι θα το τσιμπήσει το αντιβιοτικό, ενώ τα κάθε λογής active-x που δεν σε αφήνουν να κατεβάσεις κάτι με ΙΕ αν δεν ψηφίσεις, δεχθείς να εγκαταστήσεις λογισμικό κλπ απλώς ο Opera τα προσπερνάει, αφήνοντας το πολύ κάποιο pop-up. Όταν τελειώσω, διαγράφω τελείως cache/cookies και όλα εντάξει. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Επίσης, αν κάποιο site χρησιμοποιεί πολλά ActiveX μπορείτε να δοκιμάσετε μήπως μπορεί να σας κατεβάσει το ποθούμενο o Firefox.
Κάνω κάτι αντίστοιχο με τον Opera, το παιδί για όλες τις (βρωμο)δουλειές.
Ανοίγω με αυτόν τις περίεργες σελίδες, αν υπάρχει κάτι θα το τσιμπήσει το αντιβιοτικό, ενώ τα κάθε λογής active-x που δεν σε αφήνουν να κατεβάσεις κάτι με ΙΕ αν δεν ψηφίσεις, δεχθείς να εγκαταστήσεις λογισμικό κλπ απλώς ο Opera τα προσπερνάει, αφήνοντας το πολύ κάποιο pop-up. Όταν τελειώσω, διαγράφω τελείως cache/cookies και όλα εντάξει.Σωστός ο Μάνος!
ΥΓ. Μας βλέπω αν συναντηθούμε ποτέ, να μας βρουν μετά απο 4-5 μερόνυχτα καθισμένους στο ίδιο μέρος να μιλάμε για υπολογιστές
-
Το καλό της υπόθεσης είναι ότι ασχολούμαι με αυτά από χόμπυ. Ευτυχώς δεν χρειάζεται να τα κάνω για να βγάλω το ψωμί μου (χάνεται το μεράκι).
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Το καλό της υπόθεσης είναι ότι ασχολούμαι με αυτά από χόμπυ. Ευτυχώς δεν χρειάζεται να τα κάνω για να βγάλω το ψωμί μου (χάνεται το μεράκι).Ομοίως
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
[snip]Όταν τελειώσω, διαγράφω τελείως cache/cookies και όλα εντάξει.
btw, απαντώντας 'Deny access' στο Antivir όταν πας σε πονηρή σελίδα, δεν την αφήνει καν να αποθηκευτεί στο cache.
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
Κι εγώ μια φορά που έψαχνα μια κάρτα tuner και ρώτησα τον υπάλληλο, βαριόταν θανάσιμα. Μου έδειξε καναδυο κ μετά έπρεπε να τον ρωτάω μια-μια για τις κάρτες που είχε πίσω από την πλάτη του. Κατάστημα Π.Π.ΓερμανούΓια αυτό το κατάστημα μιλάω και εγώ. Δίπλα είχε πελάτες για σκληρό δίσκο και ρωτούσαν τον πωλητή ποια η διαφορά ενός 5400rpm από έναν 7200rpm για να εισπράξουν την απίστευτη απάντηση : δεν ξέρω εγώ αυτό που ξερω είναι οτι ο ένας είναι 5400 και άλλος 7200....
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Δεν ξέρω αν κατάλαβες τη τοπολογία των 2 δικτύων παραπάνω, το 2ο PC δεν έχει καν επαφή με το ADSL router. Νόμιζα ότι έτσι θα ήταν ασφαλές επειδή μεσολαβεί hardware firewall + NAT + ICS (NAT), ΝΟΜΙΖΑ.Σωστά όλα που έγραψες. Όπως είπα και στο πρώτο πόστ που έκανα για αυτό το θέμα, αν έχουμε αντιστοιχήσει κάποια πόρτα στο router με κάποιο pc στο εσωτερικό δίκτυο, τότε μπορεί να έχουμε πρόβλημα.
-
To Ζοne Alarm καλό χρυσό αλλά μου γονάτισε το σύστημα οπότε και πήρε πόδι...αν κ με βόλευε.
Εβαλα το Kaspersky AntiHacker...που είχα και πιο πριν. Το σύστημα πετάει.
Το Antivir 7.0 σταθερά στην θέση του.
-
Για τι σύστημα μιλάμε? Εγώ με το Ζοne Alarm ver. 4.5.538 σε αρκετα παλιό σύστημα (athlon XP 1700+, 512 DDR) δεν έχω κανένα πρόβλημα. Βέβαια το σύστημα δεν πετάει (έτσι και αλλιώς ) αλλά δεν σέρνεται κιόλλας. Τώρα τελευταία που του έβαλα άλλα 512 MB DDR πάει αρκετά καλά πάντως.
-
Αν και φανατικός οπαδός του Zone Alarm πρέπει να γνωρίζετε ότι το πρόγραμμα μας κατασκοπεύει, στέλνει πληροφορίες για τον υπολογιστή μας.
http://www.theinquirer.net/?article=29157Το peerguardian μπλοκάρει τη σύνδεση με την ιστοσελίδα του ΖΑ.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
To Ζοne Alarm καλό χρυσό αλλά μου γονάτισε το σύστημα οπότε και πήρε πόδι...αν κ με βόλευε.Εβαλα το Kaspersky AntiHacker...που είχα και πιο πριν. Το σύστημα πετάει.
Το Antivir 7.0 σταθερά στην θέση του.
Ωραίο και ελαφρύ το Kaspersky AntiHacker αλλα έχω μια απορία. Δεν έχω router, εχω modem. Πάω και αλλάζω τις ιδιότιτες κάποιων ports μεσα απο το πρόγραμμα, πατάω ΟΚ αλλά οταν ξαναπηγαίνω πάλι για να ελέγξω τα ports, είναι στην αρχική τους κατάσταση, σαν να μην άλλαξα τίποτα. Καμιά ιδέα για το τί φταίει?
-
Ο χρήστης dazed έγραψε:
Για τι σύστημα μιλάμε? Εγώ με το Ζοne Alarm ver. 4.5.538 σε αρκετα παλιό σύστημα (athlon XP 1700+, 512 DDR) δεν έχω κανένα πρόβλημα. Βέβαια το σύστημα δεν πετάει (έτσι και αλλιώς ) αλλά δεν σέρνεται κιόλλας. Τώρα τελευταία που του έβαλα άλλα 512 MB DDR πάει αρκετά καλά πάντως.Το ZA έχει φτάσει αισίως στην έκδοση 6 και όντως είναι ότι πιο βαρύ κυκλοφορεί στην κατηγορία του. Προς το παρόν εγώ κάνω τη δουλειά μου με το Kerio το οποίο είναι πολύ μεταγενέστερο του ZA 4.x και πολύ ελαφρύτερο του ZA 6.x. Το κακό είναι πως από τον Δεκέμβρη του 2005 σταμάτησε να το υποστηρίζει η εταιρία. Εϊναι επίσης μάλλον το λιγότερο φιλικό στη χρήση του firewall.
ΥΓ. Μάνο, το Outpost δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα.
-
Αν και η πηγή είναι biased, η πληροφορία είναι εντυπωσιακή!!
http://net.typepad.com/maxthon_blog/2006/01/firefox_vs_maxt.html
-
Από την τελέυταία του αναβάθμιση το ScanSpyware εντοπίζει λανθασμένα ένα spyware ονόματι 'WindowsKey' (http://securityresponse.symantec.com/avcenter/venc/data/spyware.windowskey.html)
Αν του πείτε να το καθαρίσει, μάλλον θα σας σβήσει και απολύτως άκακα προγράμματα από τον φάκελο C:\Programs (αν χρησιμοποιείτε τέτοιο φάκελο... εγώ τον χρησιμοποιώ για όσα προγράμματα δεν χρειάζονται εγκατάσταση).
Εγώ την πάτησα και είπα να ενημερώσω κι εσάς!
-
Εχω πολλά pdf αρχεία μίας σελίδας και ψάχνω να βρώ τρόπο να τα εκτυπώσω γλιτώνοντας το χρονοβόρο άνοιγμα καθ ενός ξεχωριστά και τις ισάριθμες εντολές εκτύπωσης. Υπάρχει κανένας τρόπος να τα συγχωνεύσω σε ένα αρχείο; Κάτι αντίστοιχο με το MS Binder ισως; Κάποιος άλλος τρόπος;
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Εχω πολλά pdf αρχεία μίας σελίδας και ψάχνω να βρώ τρόπο να τα εκτυπώσω γλιτώνοντας το χρονοβόρο άνοιγμα καθ ενός ξεχωριστά και τις ισάριθμες εντολές εκτύπωσης. Υπάρχει κανένας τρόπος να τα συγχωνεύσω σε ένα αρχείο; Κάτι αντίστοιχο με το MS Binder ισως; Κάποιος άλλος τρόπος;Χρήστο καλημέρα! Υπάρχει τρόπος να συγχωνεύσεις αρχεία pdf, αλλά με το Acrobat και ΌΧΙ με το Acrobat Reader. Αν το έχεις, υπάρχει επιλογή insert pages και του ορίζεις που θες να τις βάλει.
Αν δεν το έχεις, pm me...
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Εχω πολλά pdf αρχεία μίας σελίδας και ψάχνω να βρώ τρόπο να τα εκτυπώσω γλιτώνοντας το χρονοβόρο άνοιγμα καθ ενός ξεχωριστά και τις ισάριθμες εντολές εκτύπωσης. Υπάρχει κανένας τρόπος να τα συγχωνεύσω σε ένα αρχείο; Κάτι αντίστοιχο με το MS Binder ισως; Κάποιος άλλος τρόπος;
Χρήστο καλημέρα! Υπάρχει τρόπος να συγχωνεύσεις αρχεία pdf, αλλά με το Acrobat και ΌΧΙ με το Acrobat Reader. Αν το έχεις, υπάρχει επιλογή insert pages και του ορίζεις που θες να τις βάλει.
Αν δεν το έχεις, pm me...
Αρχηγέ μου!
-
σε λίγες μέρες λήγει το πακέτο onDSL Kit 2+1 μήνες που είχα πάρει το Νοέμβρη και είμαι μεταξύ να το αφήσω να τσουλήσει ή να το κόψω και να πάρω άλλο πακέτο. Το πρόβλημα όμως είναι ότι Μάιο παρουσιάζομαι και η αδερφή μου γυρίζει καλοκαίρι
-
και κάτι άλλο
όταν σ'ένα Κ750 με firmware R1AA008 του βγάλεις τη μπαταρία και τη ξαναβάλεις και με το άνοιγμα χαλάσουν κάποιες ρυθμίσεις, όπως των συντομεύσεων, τι φταίει γι'αυτό?
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#3]