-
Ο χρήστης Jeep-akias έγραψε:
Θεωρώ πραγματικά χάσιμο χρόνου να καθήσω και να απαντήσω ένα προς ένα τόσα post σε ένα topic που ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ σκοπός δημιουργίας του ήταν να βγούν τα απωθημένα μερικών ...μάλλον αργόσχολων και εν προκειμένο άθεων/άπιστων/αλλόθρησκων όλων όμως με ακρως 'προοδευτικές' απόψεις, για πράγματα και ιστορίες για αγρίους που ΚΑΜΙΑ σχέση δεν έχουν με την αυτοκίνηση.Το ύφος μου και ήθος μου ίσως να ήταν αυτά που τελικά μου επέτρεψαν να αναλάβω αυτή την ταπεινή ενότητα των εκτός δρόμου. Προφανός λοιπόν αυτοι που μου ανέθεσαν το έργο αυτό μάλλον θα αποδέχονται το ήθος και το ύφος μου οπότε... μια απο τα ίδια και αυτοι ε ???
Εγώ λοιπόν αν ήμουν moderator σε αυτή την ενότητα θα είχα διαγράψει ή κλειδώσει το topic αμα την δημιουργία του διότι τελικά ο μόνος λόγος ύπαρξής του σε αυτή την ενότητα αλλα και γενικά στο forum των 4Τ είναι αυτο που λέμε ...ντόρος να γίνεται.
Παρατηρώντας όλο αυτόν τον καιρό και άλλα παρόμοια topic διαπιστώνω πως σκοπός των δημιουργών τους ήταν μόνο και μόνο να τα εξελίξουν σε flames. Για αυτό θεωρώ πως αυτά, εκτός απο το άσχετο θέμα τους με την ενότητα αποτελούν ιδανικά αντικείμενα πειραματισμού για έναν moderator ώστε να εφαρμόσει τις 'κατασταλτικές' και 'ειρηνοποιές' δυνατότητες που του παρέχονται (σοφός αυτός που τις δημιούργησε ή μάλλον είχε μεγάλη εμπειρία απο παρόμοιες καταστάσεις....?).
Α ...και για να μην μένετε με απορίες και για να σας δώσω και άλλη τροφή για μπούρου μπούρου (κοινώς για μπουρδολογίες) ....Δεν πήγα ποτέ μου κατηχητικό. Δεν έχω καλές σχέσεις με τους παπάδες αλλα άψογες με τους Ιερείς και τους πνευματικούς ανθρώπους. Δεν πηγαίνω στην εκκλησία παρα μόνο σε μεγάλες γιορτές. Έχω κάνει πολλές προγαμιαίες σχέσεις (άσχετο ε ...αλλα τα άλλα που λεγονται εδω μέσα τί είναι δηλαδή ?).
Άντε ...περαστικά σας
μην μπεις στον κοπο να απαντησεις γιατι θα ειναι ισως χασιμο χρονου για αυτους τους αργοσχολους καταπιεσμενους αθεους κλπ κλπ που βγαζουν τα απωθημενα τους να διαβασουν τις οποιες απελπιδες προσπαθειες σου να δικαιολογησεις τα αδικαιολογητα οχι της δικης σου θρησκειας αλλα της οποιασδηποτε.
για το υφος και το ηθος σου σε παραπεμπω σε προηγουμενες δημοσιευσεις σου σχετικα που δημιουργουν καποια ερωτηματικα και μην προσπαθεις να εμπλεξεις και τους αλλους βασει τις αντιμεταθετικης ιδιοτητας [αν εγω δεν εχω ηθος δεν εχουν και αυτοι που με επελεξαν] διοτι ειναι τουλαχιστον ατυχης αυτη σου η προσπαθεια και πραγματικα τους αδικεις.
εσυ αν ησουν moderator σε αυτην την ενοτητα σιγουρα θα την κλειδωνες και θα την πεταγες στο πυρ το εξωτερον........ γιατι ετσι θα εβγαζες στην επιφανεια τον θρησκοληπτο δικτατορισκο που κρυβεις μεσα σου.........
''οτι δεν μου αρεσει το απαγορευω και δεν επιτρεπω σε κανεναν αλλο να μπορει να πει την γνωμη του ειτε ειναι υπερ ειτε κατα για ενα θεμα που δεν επιτρεπω να συζητειται γιατι απλα το θεωρω ασχετο με την αυτοκινηση''οι ''μπουρδολογιες'' στις οποιες αναφερεσαι ειναι ενα ακομα δειγμα του ηθους και του υφους που σε χαρακτηριζει πανω σε ενα θεμα που οπως φαινεται ενδιαφερει και αλλους σε αυτο το φορουμ και εχει και καποια σχεση με την ''αυτοκινηση'' οπως φανηκε στο ρεπορταζ των δελτιων ειδησεων και μαλλον αυτο ειναι που στην εχει ''σπασει'' περισσοτερο.
μαλλον δεν μπορεις να ''χωνεψεις'' πως ειναι δυνατον καποιος να βρηκε τετοια ευκαιρια να ''θιξει'' τα θρησκευτικα ταμπου σου με ενα θεμα που σχετιζεται εκ των [τηλεοπτικων] πραγματων με την αυτοκινηση και ετσι ''νομιμοποιειται'' να τα συζητα.
παρ ολα αυτα καλλιστα θα μπορουσε και να κλειδωθει ενα τετοιο θεμα απο εναν moderator που πιστευει οτι αυτα τα θεματα δεν πρεπει να συζητουνται αρκει να μας πεισει για την προθεση του αυτη με επιχειρηματα και οχι με αφορισμους .
φυσικα θα πρεπει να δοθουν και καποιες ''εξηγησεις'' γιατι αλλα θεματα δεν κλειδωθηκαν που ειχαν ή εξελιχθηκαν επισης ''ασχετα'' θεματα.τελος θα ηθελα να επισημανω την αναγκη για την δημιουργια μιας ακομα ενοτητας περι ''ασχετων'' ωστε να μπορουν να αναπτυχθουν και αλλα θεματα κοινωνικοπολιτικης και οχι μονον φυσης οπως ακριβως και στους 4τ συμβαινει αυτο με μεγαλη επιτυχια και συμμετεχουν αξιολογοι αρθρογραφοι.
ΥΣ. επισης οποιος νομιζει οτι θιγεται το θρησκευτικο του συναισθημα θα μπορουσε να μην συμμετεχει σε μια τετοια συζητηση.........ξερετε δεν ειναι υποχρεωτικο!!!!!!!!!
-
[list:22qgy1hk]Φιλε jeepaκια γιατι να κλειδωθει το topic? [/list:u:22qgy1hk][list:22qgy1hk]Επειδη οι θεφοβουμενοι εχουν χτισει τις 'επιχειρησεις' πανω σε αρχαια μνημεια?[/list:u:22qgy1hk][list:22qgy1hk]Επειδη καποιοι διανοουμενοι καποτε στο ονομα της θρησκειας εχουν σφαγιασει κοσμο? [/list:u:22qgy1hk][list:22qgy1hk]Επειδη αποτελουν μια πανελλαδικη επειχηρηση που δε δινουν λογαριασμο στο ελληνικο δημοσιο?[/list:u:22qgy1hk][list:22qgy1hk]ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ ΑΥΤΟΥΣ ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΩ?[/list:u:22qgy1hk][list:22qgy1hk]Μου λες?Ωραια ειναι δικαιωμα σου να πιστευεις.Δεν εχεις ομως το δικαιωμα να μου κλεινεις τα ματια.Αυτο φυσικα δεν γινεται και στα ΜΜΕ?[/list:u:22qgy1hk][list:22qgy1hk]Επισης μπορει καποις να μου πει γιατι οταν ενας ΕΛΛΗΝΑΣ πολιτης θελει να κανει μια συναλαγη με το δημοσιο οπου απαιτειται η ταυτοτητα, εαν δεν αναφερετε το θρησκευμα που απαιτουν καπιοι(αληθεια ποιοι?)αρχιζει η αντιστροφη μετρηση?Ελλας ελληνων.....χριστιανων το καναμε?Κι οποιος δεν ειναι θεοφοβουμενος δεν ειναι Ελληνας?Τι λεμε ρε παιδια τωρα?Εχουμε χασει καθε μετρο λογικης νομιζω[/list:u:22qgy1hk][list:22qgy1hk]Δικαιωμα του καθενος να πιστευει και σε φαντασματα.Εγω τι χρωσταω να ειμαι εγλωβισμενος ως ελληνας πολιτιστικα, πολιτικα και οικονομικα!!Μπορειτε να μου απαντηστε?Οχι με τη λογικη του θεολογικου τσαμπουκα! [/list:u:22qgy1hk]
-
Παιδιά η συζήτηση έχει ξεφύγει!
Μην ξεκινήσουμε την νιοστή σταυροφορία , δεν λέει.
Το τι πιστεύει ο καθένας , είναι κατ'αρχάς σεβαστό . Από κει και πέρα τέλος.
Από αλλού ξεκίνησε η κουβέντα , αλλού γι αλλού κατέληξε!
Cool down που λένε και στο χωριό μου!
Αυτό που με εντυπωσιάζει είναι το σθένος να 'πλακώνεστε' επι παντός επιστητού , αν αποφασίσω να κάνω διδακτορικό τώρα στα γεράματα έχω πιάσει καταπληκτικό θέμα.
'Η επίδραση του Ιντερνετ στον ψυχισμικολογικό προσές της αυτοκινιτιστικής νεολαίας.'
Και γ@@@ω τα θέματα!
-
Ο χρήστης Castor έγραψε:
..................'Η επίδραση του Ιντερνετ στον ψυχισμικολογικό προσές της αυτοκινιτιστικής νεολαίας.'
Και γ@@@ω τα θέματα!
καλο ......... αλλα πες μου γιατι της ''νεολαιας''......... υπαρχει κατι στα γραφομενα οσων συμμετειχαν μεχρι τωρα σε αυτην την συζητηση που δηλωνει την ηλικια τους;;;;
ή κατα την γνωμη σου οι χρηστες ενος ιντερνετικου φορουμ περι αυτοκινησης κατα τεκμηριο πρεπει να ειναι νεολαιοι;;;;;
-
Ο χρήστης alexastrag έγραψε:
..................'Η επίδραση του Ιντερνετ στον ψυχισμικολογικό προσές της αυτοκινιτιστικής νεολαίας.'
Και γ@@@ω τα θέματα!
καλο ......... αλλα πες μου γιατι της ''νεολαιας''......... υπαρχει κατι στα γραφομενα οσων συμμετειχαν μεχρι τωρα σε αυτην την συζητηση που δηλωνει την ηλικια τους;;;;
ή κατα την γνωμη σου οι χρηστες ενος ιντερνετικου φορουμ περι αυτοκινησης κατα τεκμηριο πρεπει να ειναι νεολαιοι;;;;;
Διαφωνω καθετως. Μπορει να υπαρχουν και πουρά.
Νικος
-
Ο χρήστης predator έγραψε:
ας χρησιμοποιησω την καταξιομενη μεθοδο 'παρτ'αλλιως...'λοιπον προσωπικα πιστευω οτι υπαρχει θεος τουλαχιστον με την εννοια του κατι που φροντιζει να λειτουργει το team αρα προφανως ειναι 'υπερανθρωπος'
μεχρι εδω συμφωνουμε ? (για να προχωρισουμε σε αλλο θεμα)
μηπως εχεις να προτεινεις καποιο αλλο ονομα για κατι αντιστοιχο που εχεις στο μυαλο σου?για να συνεχισουμε στο θεμα μας [πριν ισως κλειδωθει] και επειδη θα περιμενεις φανταζομαι μια απαντηση.............
νωριτερα ειχα αναφερει την ''αχρωμη''κατα την γνωμη σου αποψη μου οτι ''καθενας μπορει να πιστευει...................κλπ κλπ.
αληθεια γιατι ''αχρωμος'' ο απολυτος ορισμος για την ανεξιθρησκεια;;;;;
εδω ομως τιθεται και ενα μεγαλο θεμα ........
ποιος θεος τελικα ειναι και ο αληθινος ;;;;......γιατι ολες οι θρησκειες ''διαρυγνυουν'' τα ιματια τους οτι ο μονος πραγματικος και αληθινος θεος ειναι ο δικος τους και ολοι οι αλλοι ειναι ψευτικοι.
και οχι μονον αυτο αλλα περα απο οποιαδηποτε αλλα επιχειρηματα που παραθετουν στους πιστους τους εφευραν την κολαση και τον παραδεισο ή οπως καθε αλλη θρησκεια τα ονομαζει αυτα τρομοκρατωντας τους πιστους τους για να μην εχουν ''διαρροες'' προς αλλες θρησκειες ή τελος παντως αμφισβητησεις επι της ουσιας[δογματα και αφορισμοι].ολες λοιπον οι θρησκειες κατα την ταπεινη μου αποψη ψευδονται ασυστολα εναντι των οπαδων τους γιατι απλουστατα δεν ειναι δυνατον αυτα που περιγραφουν και ως πραγματικα ιστορικα γεγονοτα να ισχυουν εκτος και αν ο θεος διαθετει ''πολυσχιδη'' προσωπικοτητα και εμφανιζεται σε καθε θρησκεια με διαφορετικο προσωπο.
και γιατι να το κανει αυτο ;;
ποια αναγκη του εξυπηρετει μια τετοια συμπεριφορα που μπερδευει χειροτερα τα πραγματα και μοιραζει και την πιττα σε πολλα κομματια;;;;;και με την σταση του αυτη οδηγει και τους οπαδους του να αλληλοσπαραζωνται μεταξυ τους απο αρχης του ''πολιτισμενου'' κοσμου και εως πιθανον και το τελος αυτου με πολεμους κατα κυριο λογο στο ονομα του [πιστευω οτι δεν υπαρχει πιο ελεεινο και τρισαθλιο ατομο απο αυτο που δηλωνει σημερα τον 21 αιωνα οτι με την βοηθεια του θεου θα σκοτωσουμε αλλους ανθρωπους εστω και αν αυτοι ειναι οι αντιπαλοι μας]
διοτι τελικα μαλλον ο ''στοργικος μας πατερουλης'' ετσι οπως τα ''συντονισε'' οδηγει το δημιουργημα του στην αλληλοεξοντωση και αυτοκαταστροφη.
βεβαια ολα τα παραπανω εχουν κατα την ταπεινη μου γνωμη και μια αλλη εξηγηση......... οτι τελικα ολοι αυτοι οι ''θεοι'' ειναι προιοντα του μυαλου του ανθρωπου που τους δημιουργησε και τους ανεδειξε διοριζοντας τους προστατες του για να μπορει να αντιμετωπιζει την αγνοια του και τις φοβιες του απεναντι σε καθε τι που καποτε φανταζε ως ανεξηγητο ακομα και αν ηταν ενας κεραυνος την ωρα της καταιγιδας.
στην συνεχεια και οσο ο πολιτισμος και η ανθρωποτητα ''προχωρουσε'' οι θεοι παρεμειναν αλλαζοντας καθε φορα μορφες για να συνεχισουν να [εξ]υπηρετουν τις αναγκες των πιστων τους ....... οταν ομως καποιοι επιτηδειοι καταλαβαν την δυναμη που κρυβει μεσα της αυτη η απιστευτη υπερκοσμια εξουσια οργανωνοντας την σε θρησκεια και με την καταλληλη ανα τους αιωνες επεξεργασια χρησιμοποιηθηκε σαν μεσο υποδουλωσης της σκεψης και χαλιναγωγησης της βουλησης των μαζων προς ανηθικους και ιδιοτελεις προς την εκαστοτε εξουσια σκοπους.
πιστευω λοιπον πως μετα απο αυτα θα εχεις καταλαβει σε ποιον θεο εγω πιστευω και τι ονομα του εχω δωσει.
αν παρ'ολα αυτα δεν ειναι κατανοητο πιστευω οτι η λεξη ΑΝΘΡΩΠΟΣ τα λεει ολα.
οι ΑΝΘΡΩΠΟΙ εφτιαξαν τους θεους και οχι οι θεοι τους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
οι θεοι ανεκαθεν υπηρχαν για να [εξ]υπηρετουν τους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ και οχι οι ΑΝΘΡΩΠΟΙ τους θεους.
οι ΑΝΘΡΩΠΟΙ τελικα δεν χρειαζονται τους θεους για να γινουν καλυτεροι και να νικησουν τις αδυναμιες τους, να εξηγησουν τα ανεξηγητα και να ελεγξουν τα παθη τους αλλα το μονο που χρειαζονται ειναι
πραγματικη επιστημονικη γνωση.
αλληλοσεβασμο σε καθε συνΑΝΘΡΩΠΟ ανεξαρτητως χρωματος, φυλης ή κοινωνικου status.
καταλληλη παιδεια αποστειρωμενη απο τα δηλητηρια και τα μιση που ποτιζουν οι θρησκειες τα μικρα παιδια κανοντας τα οπαδους ετοιμους να ξιφουλκισουν κατα του απιστου εχθρου.
και τελος μια καλη ψυχαναλυση απο ειδικο επιστημονα αντι για εξομολογηση σε κληρικο για οποιον χρειαζεται ψυχολογικη στηριξη στις δυσκολιες τις ζωης
ετσι καποτε ισως ο κοσμος να γινει καλυτερος .........................
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
Και γ@@@ω τα θέματα!
Νικος
κατι τετοιες απαντησεις πραγματικα καταδεικνυουν οχι την βιολογικη ηλικια .........αλλα την διανοητικη
-
Ο μοναδικός λόγος που αποφάσισα να παρέμβω στο συγκεκριμένο θέμα είναι όχι για να προσπαθήσω να αλλάξω τις απόψεις οποιουδήποτε, αλλά για να προβώ σε μια διευκρίνιση. Η πίστη στο Θεό δε συνεπάγεται απόλυτη και τυφλή εναρμόνιση των πιστών με τα λεγόμενα και τις πράξεις του ιερατείου.
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
Και γ@@@ω τα θέματα!
Νικος
κατι τετοιες απαντησεις πραγματικα καταδεικνυουν οχι την βιολογικη ηλικια .........αλλα την διανοητικη
Θα απαντουσα αλλα δεν αξιζει γιατι ειναι πραγματικα απαντηση καθυστερημενου.
define ''καθυστερημενου''.
τα γραφωμενα του καθενος ειτε τον προβαλουν ειτε τον εκθετουν.
-
alexastrag
χαιρομαι που μετα απο 4 σελιδες μπορει να ξεκινησει η κουβεντα
νομιζω καταλαβα οτι ειμαστε στο 1 λοιπον και θα ηθελα να ξεκινησω με την ερωτηση,
αν θεος ειναι ο ανθρωπος τοτε ποιος εφτιαξε τον κοσμο και γιατι ο ανθρωπος -με λογικα κριτηρια σκεφτομενοι- τον καταστρεφει
να σου πω επισης ενα προσωπικο δεδομενο
οι φιλοι μου εχουν αηδιασει απο την υπερβολικη λογικη μου
γιαυτο μην φοβιθεις να αναπτυξεις μια ακολουθια λογικης οσο extreme κιαν φαινεταικατι γενικο
προφανως το αδυνατο σημειο ολων μας ειναι μην τυχον και μας αμφισβητησει κανενας τα ιδεολογικα μας
ειναι λοιπον μια καλη ευκαιρια εδω να προπονηθουμε στην ανοχη προς τις αλλες ιδεολογιες
γιαυτο μαζεψτε τους σουγιαδες που βγαλατε
καλο βραδυ -
αν θεος ειναι ο ανθρωπος τοτε ποιος εφτιαξε τον κοσμο
Όταν λες τον κόσμο εννοείς το σύμπαν.
Μα σαφώς και υπήρχε ΠΑΝΤΑ...
Όσο για την δημιουργία των πλανητών αλλά και το πώς εξελίσσεται το σύμπαν υπάρχουν πάρα πολλές θεωρίες...προφανως το αδυνατο σημειο ολων μας ειναι μην τυχον και μας αμφισβητησει κανενας τα ιδεολογικα μας
ειναι λοιπον μια καλη ευκαιρια εδω να προπονηθουμε στην ανοχη προς τις αλλες ιδεολογιες
γιαυτο μαζεψτε τους σουγιαδες που βγαλατε
καλο βραδυΣυμφωνώ και εγώ.
-
Ώπα ,ωραίο θέμα!
Λοιπόν, πιστεύω ότι όλοι αντιλαμβανόμαστε πως άλλο πράγμα η πίστη,άλλο η θρησκεία και άλλο η εκκλησία.Ο διαχωρισμός αυτός όμως συχνά ξεχνιέται και καταλήγουμε σε ανούσιες διαφωνίες,χωρίς ουσιαστικά να διαφωνούμε.Ο καθένας είναι ελεύθερος να πιστεύει σε ότι θέλει,έχει καταλήξει σε αυτό που πιστεύει και καλό είναι να μην προσπαθεί κανείς να του αλλάξει άποψη.Ούτε τις γνώσεις έχουμε οι περισσότεροι ούτε και είναι ηθικό.
Τώρα για το θέμα της εκκλησίας και του 4x4 αγιασμού. Το αν πηγαίνω εκκλησία και σε θρησκευτικές τελετές δεν υποδηλώνει την ύπαρξη ή οχι πίστης από μέρους μου.Αν π.χ. παντρεύεται ένας φίλος , πηγαίνω για να τον τιμήσω και όχι επειδή είμαι ευσεβής.Το ίδιο θα ήταν για μένα να γίνει κάπου αλλού ο γάμος (πχ δημαρχείο).Πολλοί επίσης πάνε εκκλησία από συνήθεια και όχι από πραγματική πίστη.Επιπλέον,πολλοί είναι αυτοί που απομακρύνονται από την εκκλησία εξ'αιτίας της συμπεριφοράς μερίδας κληρικών (δείτε τα πρωτοσέλιδα των τελευταίων ημερών και θα καταλάβετε τι θέλω να πω).Αυτό δε σημαίνει ότι δεν είναι πιστοί.Απλά δεν τους εκφράζει η εκκλησία,όπως επίσης και οι διάφορες εκδηλώσεις της (λαικά προσκυνήματα,αγιασμοί επι πληρωμή ,κλπ)
Τέλος, θέλω να πω ότι θεωρώ ηλίθιο έως επικίνδυνο το θέμα του αγιασμου των αυτοκινήτων (πόσα άλογα δίνει;; ) .Δηλαδή ρε παιδιά τι θα γίνει αν πάω το αυτοκίνητο μου για αγιασμό; Θα με προφυλάξει ο Θεός από μια ενδεχόμενη μαλ***α μου στο δρόμο;Από μια μια χαζομάρα του απέναντι; Του προπορευόμενου; Ή θα μπορέσω να τη βγάλω καθαρή από μια στούκα/έξοδο χωρίς να φοράω ζώνη;Μετά από μια έξοδο το αυτοκίνητο θα σταματήσει 1 μέτρο πριν το γκρεμό και δεν θα πέσει μέσα; Ας είμαστε σοβαροί... Επίσης,όπως πολύ σωστά ανέφερε κάποιος, είναι επικίνδυνο να πιστεύουμε ότι θα μας βοηθήα η έυνοια των Θείων και συνεπώς δεν θα οδηγούμε με την πρέπουσα προσοχή/αυτοσυγκράτηση!Αυτά προς το παρόν.
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Μα σαφώς και υπήρχε ΠΑΝΤΑ...τοτε μηπως θεος δεν ειναι ο χρονικος ανθρωπος αλλα το αχρονο συμπαν?
-
Ο χρήστης Jeep-akias έγραψε:
Το ύφος μου και ήθος μου ίσως να ήταν αυτά που τελικά μου επέτρεψαν να αναλάβω αυτή την ταπεινή ενότητα των εκτός δρόμου.Για αυτό θεωρώ πως αυτά, εκτός απο το άσχετο θέμα τους με την ενότητα αποτελούν ιδανικά αντικείμενα πειραματισμού για έναν moderator ώστε να εφαρμόσει τις 'κατασταλτικές' και 'ειρηνοποιές' δυνατότητες που του παρέχονται
=
.......Εσύ κάνε ότι νομίζεις και άσε μας εμάς τους 'δεισιδαίμονες παγανιστές' να αγίαζόμαστε και να προσευχόμαστε στον θεό μας. Τράβα βρές και εσύ έναν να βγάλεις το άχτι σου.......
......Μήπως είσαι τόσο αφελής νομίζωντας ότι περιμένουμε απο τον θεό να μας σώσει όσο εμείς θα κάνουμε τις στραβές μας και τις μαλακίες μας στους δρόμους ???? Αν ναί τότε μάλλον είσαι αλλου......
....Και επιτέλους σταματήστε να μπερδέυεστε και να μπερδέυετε με το χάος που επικρατεί στον εγκέφαλό σας .........
.......Θεωρώ πραγματικά χάσιμο χρόνου να καθήσω και να απαντήσω ένα προς ένα τόσα post σε ένα topic που ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ σκοπός δημιουργίας του ήταν να βγούν τα απωθημένα μερικών ...μάλλον αργόσχολων και εν προκειμένο άθεων/άπιστων/αλλόθρησκων όλων όμως με ακρως 'προοδευτικές' απόψεις, για πράγματα και ιστορίες για αγρίους που ΚΑΜΙΑ σχέση δεν έχουν με την αυτοκίνηση......
**........Α ...και για να μην μένετε με απορίες και για να σας δώσω και άλλη τροφή για μπούρου μπούρου (κοινώς για μπουρδολογίες) **....Δεν πήγα ποτέ μου κατηχητικό. Δεν έχω καλές σχέσεις με τους παπάδες αλλα άψογες με τους Ιερείς και τους πνευματικούς ανθρώπους. Δεν πηγαίνω στην εκκλησία παρα μόνο σε μεγάλες γιορτές. Έχω κάνει πολλές προγαμιαίες σχέσεις (άσχετο ε ...αλλα τα άλλα που λεγονται εδω μέσα τί είναι δηλαδή ?).......
Άντε ...περαστικά σας
Μερικές φορές τα σχόλια είναι περιττά.
-
Μα σαφώς και υπήρχε ΠΑΝΤΑ...τοτε μηπως θεος δεν ειναι ο χρονικος ανθρωπος αλλα το αχρονο συμπαν?
Όποιος είπε ότι θεός είναι ο άνθρωπος μάλλον εννοούσε ότι ο άνθρωπος έχει την δύναμη να κάνει πολλά.
Και για το 2ο κάποιοι πιστεύουν ότι θεός είναι το άχρονο σύμπαν.
Θεωρίες είναι αυτές.
Θα μου επιτρέψετε να διαφωνώ ότι μια μέρα ο θεός μερικών είπε «δεν φτιάχνω και την γη βρε αδερφέ?»
Το σύμπαν υπήρχε πάντα λοιπόν και με διάφορες θεωρίες (συστολή-διαστολή σύμπαντος , big bang) φτιάχτηκαν και οι πλανήτες και η ΓΗ και εδώ είμαστε τώρα εμείς και τα λέμε. -
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Όποιος είπε ότι θεός είναι ο άνθρωπος μάλλον εννοούσε ότι ο άνθρωπος έχει την δύναμη να κάνει πολλά.
δε νομιζω να εννουσε αυτο
δυναμη να κανουν πολλα εχουν και οι σκνιπες
μαλλον εννοουσε κατι παραπανωΚαι για το 2ο κάποιοι πιστεύουν ότι θεός είναι το άχρονο σύμπαν.
Θεωρίες είναι αυτές.με τις οποιες συμφωνεις?, διαφωνεις?
και γιατι -
δε νομιζω να εννουσε αυτο
δυναμη να κανουν πολλα εχουν και οι σκνιπες
μαλλον εννοουσε κατι παραπανωΈνας άνθρωπος μπορεί να κάνει περισσότερα από μία σκνίπα.Νομίζω δηλαδή.
Ας αφήσουμε όμως αυτόν που το είπε να μας το ξεκαθαρίσει.Και για το 2ο κάποιοι πιστεύουν ότι θεός είναι το άχρονο σύμπαν.
Θεωρίες είναι αυτές.με τις οποιες συμφωνεις?, διαφωνεις?
και γιατιΑν πρόσεξες (που σίγουρα πρόσεξες) λίγες γραμμές πιο πάνω (30 περίπου) περιέγραψα μία θεωρία εκατομμυρίων σελίδων σε 1 γραμμή.
Αυτή η θεωρία καθώς την έχω μελετήσει με έχει καλύψει περισσότερο από όσο η θεωρία βάση της οποίας εγώ είμαι από νερό και χώμα και διάφορα τέτοια παραμυθάκια!!!!!Sorry αν δεν σε κάλυψα αλλά στις 02:00 δεν θα αναλύσω την θεωρία του big bang
Μέχρι να βρω όρεξη (που δεν το βλέπω) μπορείς εσύ να απαντήσεις στις 1000άδες ερωτήσεις που κάνεις.
Σε εμένα θα ήθελα να δώσεις απάντηση στην ερώτηση : Ποια είναι η δικιά σου θεωρία και γιατί την πιστεύεις και γιατί έχεις απορρίψει άλλες
Thanks! -
πρωτα -πρωτα απο οτι θυμαμαι η θεωρια του big bang δεν αναφερει πουθενα δημιουργια αλλα μονο μετατροπη
αρα το ζητημα του χρονου πρεπει να το ψαξουμε πιο πισω αν θεωρησουμε αυτη τη θεωρια σωστη
-νομιζω οτι κανενας μας δεν ειναι σε θεση ειτε να αποδειξει οτι ειναι σωστη ειτε οτι ειναι λαθος-κατα τα αλλα εγω μονο μια ερωτηση εχω κανει ανοικτα μεχρι τωρα
απλα την εχω διατυπωσει με διαφορους τροπους για να αντιμετωπισω τις υπεκφυγες
και ειναι αν υπαρχει θεος η οχικαι οπως εχω ξαναπει η γνωμη μου ειναι οτι ναι υπαρχει διοτι βλεπω γυρω μου ενα μηχανισμο ο οποιος δημιουργηθηκε και λειτουργει με τροπο που δεν περιγραφεται ουτε καν απο την ανθρωπινη λεξη 'αψογα' και παρολο που εμεις κανουμε οτι ειναι δυνατο για το αντιθετο εξακολουθει να δουλευει
φυσικα η θεωρια συνεχιζεται αλλα δεν υπαρχει λογος να αναλυσω την επιδραση του κοκκινου χρωματος στη γευση των μηλων αν δεν συμφωνουμε οτι ειναι κοκκινα -
Στη λίστα προτεινόμενων ενοτήτων για δημιουργία,τώρα σκέφτομαι να προσθέσω μετά τη 'Μαγειρική και Βότανα' και το εξίσου σχετικό 'Άνθρωπος-Κόσμος-Φιλοσοφία-Θρησκεία'.
Φυσικά πρώτα θα κάνω στον υπότιτλο ένα εγκώμιο για την υπό μελέτη πτυχιακή του Castor σχετικά με την 'Αυτοκινητιστική νεολαία και την επίδραση του διαδικτύου'! -
Ο χρήστης alexastrag έγραψε:
Και γ@@@ω τα θέματα!
Νικος
Θα απαντουσα αλλα δεν αξιζει γιατι ειναι πραγματικα απαντηση καθυστερημενου.
define ''καθυστερημενου''.
τα γραφωμενα του καθενος ειτε τον προβαλουν ειτε τον εκθετουν.
Ακριβως. Αρχισες να εχεις λιγακι γνωθο σαυτον (ειπα λιγακι ε.. )
Οταν ανοιγεις ενα θεμα σαν και αυτο που ανοιξες ειναι σαν να προκαλεις και να μας λες κοιτα εγω εχω ανακαλυψει αυτα που μυριαδες αλλοι ειναι ηλιθιοι και δεν το καταλαβαινουν. Η μαλλον προσπαθεις να μας αποδειξεις το αναποδεικτο (και δεν τα καταφερνεις ουτε με σφαιρες). Εγω δεν εχω να αποδειξω τιποτα το αν πιστευω το αν δεν πιστευω. Εσυ ανοιξες το θεμα που ειναι κομπλεξικο και καθυστερημενο. Γιατι εσυ ψαχνεις να αποδειξεις πρωτα στον εαυτο σου κατι. Δεν ξερω τι και ουτε με ενδιαφερει.
Εγω στο ειπα αν δεν θελεις να εχεις σχεση με την εκκλησια μαγκια σου και καμαρι σου. Αλλα μη μας πουλας σοφισμους και θεωριες του παραλογου.
Αυτα.
Ν.
ΑΓΙΑΣΜΟΣ....4Χ4