-
Να μην της πάρει πλάστη σε καμμία περίπτωση!
-
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ παιδιά έχω ρίξει απίστευτο γέλιο! Είσαστε όμως πολύ ευρηματικοί!!!
Ας έρθουμε όμως στο πρόβλημα του φίλου μας:
Τα εσώρουχα είναι τοπ δώρο, αν η κοπέλα είναι η κοπέλα σου.
Αν μιλάμε για φίλη και θέλεις κάτι ανώδυνο:- όλη την σειρά Sex & The City σε DVD η οποία μαλιστα έρχεται σε κουτί παπουτσιών!
- οτιδήποτε έχει σχέση με pon pon και γουναρικό κατά προτίμηση τσαντάκι μαύρο ή άσπρο πολύ πολύ πολύ πολύ μαλλιαρό και απαλό.
- μεγάλη ζώνη για έξω από το τζιν (καμια χρυσαφί/καφετί). Μπες σε οποιοδήποτε μαγαζί με αξεσουάρ και η πωλήτρια θα σε βοηθήσει
- κασκόλ (μια και είναι από Θεσ/κη). (Αν το κασκολ αποτελείται από γουναρικό ακόμη καλύτερα)
Το άρωμα είναι καλό αλλά δεν πρέπει να έχει προκαταλήψεις του στυλ 'Αχ! Τώρα θα μαλώσουμε , θα χωρίσουμε κλπ κλπ κλπ'
Τα λουλούδια είναι πάντα στην μόδα!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Γιάννη πάρτης ένα Υaris (1.0L)...θα τον χωρίσει σίγουρα
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Γιάννη πάρτης ένα Υaris (1.0L)...
θα τον χωρίσει σίγουρα
Σωστά, πάρτης ένα Aygo καλύτερα.
-
-
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
Το πιο ευστοχο δωρο που εχω κανει για να 'ρι3ω' κοπελα ειναι ενα αρωμα Tommy Girl (Mε φωναζουν Tom).Το τελευταιο δωρο που εκανα στην κοπελα μου ειναι μια κλειδο8ηκη/πορτοφολακι LV.
Κ μπορεις να της κρυψεις κατι ε3υπνο δικο σου μεσα. Ενα ωραιο μηνυμα, καρδουλα, u name it.ελπίζω να το πήρες απ'τα κινέζικα
πάντως εγώ είχα κάποτε μια πλούσια γκόμενα..
( νταξ κάποτες στο μέξικο έτσι; πολύ παλιά λέμε, πήγαινα ακόμα σχολείο )
μιλάμε είχα καλοπεράσει full
με κερναγε hennesey πούρα κ σαμπάνιες don perinion k τέτοια.. πολύ pimp thugged out καταστάσεις
γούνες, bitches, ΑΚ-47, rolex k prada..
με πήγαινε βόλτα με σωφερ με λιμουζίνα
εκδρομές στην Ελβετία στα εξοχικά κ στο λος αντζελες κ στη βιλα αυτού του γκέι ηθοποιού στη Μύκονο... αυτά είναι
έτσι το ζούσα χαχαχαχαχαόσο γι'αυτόν που λέει ο bruce ( σοβαρά τώρα έτσι..), δυστυχώς υπάρχουν αρκετοί τέτοιοι, και οι δικιές τους πολλές φορες το πετυχαίνουν πλαγίως, χωρίς καν να χρειάζεται να τους το πουν ή να γίνει συζήτηση με περίεργους εκβιασμούς.. άσε τα'χω δει πολλάκις αυτά.
επίσης random καλά έκανες και δεν το πήρες πίσω..
σιγά μην κάθεσαι να ασχολείσαι κιόλας..
γράφτα όλα στις μπάλες σου manπλακα κάνουμε έτσι; μην προσβληθεί κανείς τον έφαγα
-
Re ti mouneloi ke clients eiparxoun ston kosmo.........(auto gia autous pu anefere o bruce sto paradeigma tou)
Prosopika oti doro ke na kano eite se kolito mou eite se kopela mou-gnosti mou, tha einai kati to opoio tha minei ke tha einai praktiko..etsi oste akomi ke an xaso epafi na to exei ke na me thimate. p.x. tora ta xristugenna agorasa sti dikia mou mias ke fanatiki kapnistria, ena mikro kokkino zippo (20 euro mu stoixise)....Tis ton edosa edo UK molis anebika ke ksetrelathike apo ti xara tis. To olo concept mu pire molis liga lepta epidei etixe ke pernusa apo ena magazi ekei pu perpatusa amerimnos Den thelei poli skepsi....
Simiosi: einai to proto doro pu tis ekana edo ke kana 4-5 mines pu imaste mazi Pados min poliskotizeste mages....ke auta ta romadika ke kala afiste ta gia alous (gia tous anipadrous milao pada, oi padremenoi einai ali istoria), oi ginekes theloun adres dipla tous reeeeeeeee ke oxi mounelous na tous dinoun louloudakia....ta kala paidia pada tin trone sti mapa
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
Pados min poliskotizeste mages....ke auta ta romadika ke kala afiste ta gia alous (gia tous anipadrous milao pada, oi padremenoi einai ali istoria), oi ginekes theloun adres dipla tous reeeeeeeee ke oxi mounelous na tous dinoun louloudakia....ta kala paidia pada tin trone sti mapa'νταξ συμφωνώ να πούμε yo k τέτοια
ρομαντικοί = φλώροι
χρήστες του 4ΤF = βαρβάτο π#υλίπάντως στην τελευταία πρόταση έχεις τα δίκια σου..
δηλαδή αν το παίξεις καλούλης σε κοπέλα, 99% το'φαγες το κεφάλι σου..
κι εγώ μ'αυτή που λέω γι'αυτό την πάτησα επειδή ήμουν καλό παιδί και άξιο παλικάρι ( βασικά καραγκιόζης ήμουν αλλά αυτό είναι άλλο story, love story )
η γυναίκα θέλει ξύλο, παντόφλα, κουζίνα, xύτρα ταχύτητος κ ενίοτε σεχέτσι οπως τα λες είναι bro.. οι γυναίκες είναι παρασιτικός οργανισμός που προσκολλάτε ωσάν το τσιμπούρι στους άντρες και τους πίνει το αίμα ( βλ. πορτοφόλι )
...
been there, done that.. yeah. -
Ο χρήστης avel έγραψε:
Σωστά, πάρτης ένα Aygo καλύτερα.Μήπως πρέπει να το γράψεις με τη μπαμπουινιώτικη ορθογραφία;
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
...με κερναγε hennesey πούρα κ σαμπάνιες don perinion k τέτοια..Νέες μάρκες, έ;
Άμα το φυσάς το χρήμα ...
-
Στην τελική όμως, αυτό που χρειάζεται είναι ένα δώρο που να υποδηλώνει ότι τη σκέφτεσαι, τη νοιάζεσαι και την αγαπάς.
-
Το 'Οδηγώντας'.
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Pados min poliskotizeste mages....ke auta ta romadika ke kala afiste ta gia alous (gia tous anipadrous milao pada, oi padremenoi einai ali istoria), oi ginekes theloun adres dipla tous reeeeeeeee ke oxi mounelous na tous dinoun louloudakia....ta kala paidia pada tin trone sti mapa
'νταξ συμφωνώ να πούμε yo k τέτοια
ρομαντικοί = φλώροι
χρήστες του 4ΤF = βαρβάτο π#υλίπάντως στην τελευταία πρόταση έχεις τα δίκια σου..
δηλαδή αν το παίξεις καλούλης σε κοπέλα, 99% το'φαγες το κεφάλι σου..
κι εγώ μ'αυτή που λέω γι'αυτό την πάτησα επειδή ήμουν καλό παιδί και άξιο παλικάρι ( βασικά καραγκιόζης ήμουν αλλά αυτό είναι άλλο story, love story )
η γυναίκα θέλει ξύλο, παντόφλα, κουζίνα, xύτρα ταχύτητος κ ενίοτε σεχέτσι οπως τα λες είναι bro.. οι γυναίκες είναι παρασιτικός οργανισμός που προσκολλάτε ωσάν το τσιμπούρι στους άντρες και τους πίνει το αίμα ( βλ. πορτοφόλι )
...
been there, done that.. yeah. -
Ο χρήστης skye έγραψε:
ελπίζω να το πήρες απ'τα κινέζικαeBay nigga! Να εχει κ το -πλαστο- ταμπελακι αυ8εντικοτητας yoh! j/k
-
Δεν ξερω τι λετε αλλα εγω, αντι για δωρο, τις τελευταιες ημερες εχω βοηθησει την κοπελα μου σε 3 εργασιες για την σχολη της...
Οσο για δωρα, μπορεις να παρεις ενα κοσμημα οπως βραχιολι, οχι απαραιτητα ακριβο. Υπαρχουν ωραιοτατα κοσμηματα σε λογικες τιμες τα οποια αρεσουν πολυ στις νεαρες κοπελες. Δεν ειναι αναγκη να πας στον Καισαρη...
Εγω θα παω αυτες τις ημερες στην Longchamp να της παρω μια τσαντα που ξερω οτι της αρεσει πολυ... Δεν ειναι πολυ ακριβη (γυρω στα 200 ευρω).
-
Ο χρήστης nasos/156ti έγραψε:
louis vitton..η καπως ετσι
ενα πορτοφολακι 500εΠερναγα καθε μεσημερι εξω απο τη βιτρίνα του vouitton. (δουλευε εκει κοντα) Εχει πολύ πλακα να βλεπεις γυναικες καθε ηλικιας να κρεμονται απο εξω και να κοιτανε ενα τσαντακ (οσο είναι εμένα η μπανάνα μέσης) στα 600 γιούρια!
-
Γόβες στιλέτο!!!!!
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
louis vitton..η καπως ετσι
ενα πορτοφολακι 500εΠερναγα καθε μεσημερι εξω απο τη βιτρίνα του vouitton. (δουλευε εκει κοντα) Εχει πολύ πλακα να βλεπεις γυναικες καθε ηλικιας να κρεμονται απο εξω και να κοιτανε ενα τσαντακ (οσο είναι εμένα η μπανάνα μέσης) στα 600 γιούρια!
κι ένα 'εργσοτασιακό' RCD το κοστολογούν 600+ ευρώ
(ενώ κοστίζει γύρω στα 50-60)
-
Παιδιά, ένα είναι το δώρο που μπορείτε να κάνετε σε μια γυναίκα. Να μην την αφήσετε ποτέ να έχει ανασφάλειες για το τι νιώθετε γι' αυτή. Ακόμα και αν είστε ξενερωμένοι για κάποιον λόγο, πείτε της αυτά που θέλει να ακούσει, αλλιώς τη χάσατε. Και ένα δώρο που μπορείτε να κάνετε στον εαυτό σας είναι να μην τη χάνετε από τα μάτια σας....
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Παιδιά, ένα είναι το δώρο που μπορείτε να κάνετε σε μια γυναίκα. Να μην την αφήσετε ποτέ να έχει ανασφάλειες για το τι νιώθετε γι' αυτή. Ακόμα και αν είστε ξενερωμένοι για κάποιον λόγο, πείτε της αυτά που θέλει να ακούσει, αλλιώς τη χάσατε. Και ένα δώρο που μπορείτε να κάνετε στον εαυτό σας είναι να μην τη χάνετε από τα μάτια σας....Αυτό το ποστ + η υπογραφή σου σε κάτι κακό μου φέρνουν...
Δωρο για γυναικα