-
ΉΜΑΡΤΟΝ!!!
Αυτό μοιάζει σαν να του περάσανε από κάτω εσωτερικό βαλίτσας ή καρώ ταπετσαρία μερκεντέ!!!
-
***BMW 3 (E36) ***
Απίστευτα πράγματα που ξεπερνούν κάθε φαντασία εδώ :
-
Ο Χριστός και η Παναγία....
-
Πώς τά λένε ρε παιδιά εκείνα τα εκκλησιαστικά όργανα πού παίζουν στίς καθολικές εκκλησίες;
-
ωωωχχχχ σας/μας άναψα φωτιές????
χμμμ σκέφτηκα ότι θα θέλατε υλικό για το ΣΚ κ φυσικά να δώσω ιδέες στους... ενδιαφερόμενους
-
'Εκκλησιαστικά όργανα'
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Πώς τά λένε ρε παιδιά εκείνα τα εκκλησιαστικά όργανα πού παίζουν στίς καθολικές εκκλησίες;Εγώ Εκκλησιαστικό Όργανο το ξέρω...
EDIT: κάποιος με πρόλαβε πάλι...
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
'Εκκλησιαστικά όργανα'είσαι παλιοχαρακτηρας εσύ,ή έτσι μου φαίνεται;
-
τολμω να πω οτι το βρισκω υπερβολικο αυτο που εκανε στο αυτοκινητο του....
-
Ο χρήστης manager_ έγραψε:
τολμω να πω οτι το βρισκω υπερβολικο αυτο που εκανε στο αυτοκινητο του.... -
-
-
Παιδιά ας κρατήσουμε το θέμα ως έχει με τις δικές μας φωτογραφίες.
Προτείνω στον mad_n (ή οποιονδήποτε άλλον) να μεταφέρει το link εδώ:
http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic.php?t=6817
και να ποστάρουμε και να σχολιάζουμε εκεί φωτογραφίες από το site.Μετά από αυτό, στην Ελλάδα είμαστε τουλάχιστον Γ'Εθνική στο θέμα εξωτερική βελτιώση
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Παιδιά ας κρατήσουμε το θέμα ως έχει με τις δικές μας φωτογραφίες.Προτείνω στον mad_n (ή οποιονδήποτε άλλον) να μεταφέρει το link εδώ:
http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic.php?t=6817
και να ποστάρουμε και να σχολιάζουμε εκεί φωτογραφίες από το site.Μετά από αυτό, στην Ελλάδα είμαστε τουλάχιστον Γ'Εθνική στο θέμα εξωτερική βελτιώση
Η επιθυμία σας διαταγή
Κοινώς το μετέφερα... sorry για την 'αναστάτωση'
-
OMFG !!!
paparazzi βγάζουν φωτό τα αυτοκίνητα μου....
ΟΥΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
-
Ο χρήστης grc πανος έγραψε:
ΟΥΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΣύμφωνα με το άβατάρ σου:
ΟΥΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΚ!
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
ΟΥΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Σύμφωνα με το άβατάρ σου:
ΟΥΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΚ!
donald quackmore duck says: OYAK!
-
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Μια ΠΟΛΥ κακιά BMW wannabe 6κύλινδρη. Παρατηρήστε ότι η αριστερή εξάτμιση είναι ολοκαίνουρια, προφανώς δεν έχει περάσει ποτέ καυσαέριο από μέσα της... Το βόδι-κιτ, ασχολίαστο...xmmm δίπλα στην 3η φώτο βλέπω κ ένα 'nec' mobile με τον 'χειριστή' του ε? χιχι
Επίσης τα BMW από ότι θυμάμε βγάζουν αριστερά την εξάτμηση.... πως αυτό έχει μαυρίσει την δεξιά κ αριστερά όλα καλά? τι στο καλό? άλλαξε κ 'αυτό'??? .... ή κάτι δεν πάει καλά? -
Eίδα το μοναδικό στον κόσμο Daewoo Lanos WRC.
Australia Uber Alles!!!!!