-
-
Απορία.
Πληρώνονται κάποιοι σαν 'σχεδιαστές' για να δημιουργήσουν αυτά τα αίσχη;
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Απορία.Πληρώνονται κάποιοι σαν 'σχεδιαστές' για να δημιουργήσουν αυτά τα αίσχη;
γιατί οι πολιτικοί δεν πληρώνονται;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Απορία.
Πληρώνονται κάποιοι σαν 'σχεδιαστές' για να δημιουργήσουν αυτά τα αίσχη;
γιατί οι πολιτικοί δεν πληρώνονται;
'Τάπα'
-
Σήμερα είδα ένα καινούργιο Seat. Toledo πρέπει να'ταν, γιατί είχε αυτόν τον άθλιο κώλο τον αντιγραμμένο από το Vel Satis. Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι ένα αυτοκίνητο μπορεί να είναι ΤΟΣΟ άσχημο. Έλεγα ρε παιδί μου ότι μπορεί οι φωτογραφίες να το αδικούν, αλλά από κοντά είναι ΤΡΙΣΧΕΙΡΟΤΕΡΟ. Τ'αμάξι (ο θεός να το κάνει) ήταν μαμά, αλλά ρε παιδιά ΗΜΑΡΤΟΝ πώς είναι έτσι; Πέραν του ότι - μορφολογικά - είναι copy/paste από το ΚΑΚΑΣΧΗΜΟ Vel Satis (και πρέπει κανείς να είναι αρχικάγκουρας για να του αρέσει αυτό το πράμα, που ήταν το μεγαλύτερο σχεδιαστικό λάθος της Renault, πολλώ δε μάλλον για να το αντιγράψει... Που από μπροστά ήταν σαν τη μάσκα του Darth Vader κι από πίσω σαν κουβούκλιο αφόδευσης για γάτες) με στραβοκολλημένη τη μούρη από εκείνο το roadster πρωτότυπο που είχε παρουσιάσει κάποτε η Seat, έχει κι αυτό το παρμπρίζ λεωφορείου... Σαν πατημένο λεωφορείο των ΚΤΕΛ είναι από μπροστά, ήμαρτον. Κι έχει κι αυτές τις A-pillars που'ναι σαν την παντέρμη που περιγράφει ο Κρητίκαρος στη διαφήμιση της Nova... Πώς τις κάνανε γαμώτο; Ωσάν τον ιπποπόταμο χοντρές, σ'ένα πέταλο να σου κρύβουν νταλίκα στο αντίθετο ρεύμα.
Και βέβαια έχει μπαλόνια... Τι να τα κάνω μωρέ τα μπαλόνια σε τιμόνι, ταμπλώ, πόρτες και καθίσματα, τι να τις κάνω τις στρακαστρούκες στις ζώνες άμα δε βλέπω να οδηγήσω με ασφάλεια τρομάρα σας;
Α, πίσω έχει και κάτι κωλοφάναρα κλεμμένα από το Hyundai Getz (πόσο τελειωμένος πρέπει να'ναι κανείς για να κοπιάρει από Hyundai...).
Καλά, για τον εσωτερικό του κόσμο (ο εσωτερικός κόσμος το μάρανε μην
) τι να πω; Μ'αυτήν την κεντρική κονσόλα την άθλια που'ναι σα να'βαλε κάποιος μια πλάκα πλαστική με απομίμηση τιτανίου σε παλιά κλούβα μικρή της Mitsubishi και να της κόλλησε κομπιουτεράκι της Casio και τη γενικότερη παντελή έλλειψη αισθητικής... Εν τάξει, δεν είναι και αμερικ(λ)ανιά, αλλά πλησιάζει αρκετά προς αυτήν την κατεύθυνση. Άντε και εις ανώτερα! Σε κάνα χρόνο να πάρουν βραβείο σχεδίασης σαν το απαίσιο Pad!
Εν τω μεταξύ, θα κάνει τρελές πωλήσεις μεταξύ των...
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
και πρέπει κανείς να είναι αρχικάγκουρας για να του αρέσειΑυτα τα σχολια σου...
Εμενα που μαρεσει δηλαδη πρεπει να σου ζητησω την αδεια? Πες δεν μαρεσει, τα υπολοιπα αστα!
-
Το θέμα αυτό έχει ως αποκλειστικό στόχο το θάψιμο άσχημων αυτοκινήτων. Διάβασε τις πρώτες δημοσιεύσεις και θα καταλάβεις...
-
Το θέμα αυτό έχει ως αποκλειστικό στόχο το θάψιμο άσχημων αυτοκινήτων. Διάβασε τις πρώτες δημοσιεύσεις και θα καταλάβεις...Αλλο θάψιμο του αυτοκινητου και άλλο σχολιασμός αυτων που τους αρεσει skullone. Το αυτοκινητο αμα δεν σαρεσει, με γεια σου με χαρα σου! Θαψτο οσο θες. Αυτο δεν χρειαζοταν ομως.
Εν τω μεταξύ, θα κάνει τρελές πωλήσεις μεταξύ των...
-
Φυσικά και σχολιάζω το κοινό στο οποίο απευθύνεται. Δικαίωμά μου είναι. Από εκεί κι έπειτα, if you can't handle it, grow a thicker skin. Πολύ μη μου άπτου έχουμε γίνει πια.
-
Φυσικά και σχολιάζω το κοινό στο οποίο απευθύνεται. Δικαίωμά μου είναι. Από εκεί κι έπειτα, if you can't handle it, grow a thicker skin. Πολύ μη μου άπτου έχουμε γίνει πια.+1
-
Funis, δεν αξίζει...
-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
Φυσικά και σχολιάζω το κοινό στο οποίο απευθύνεται. Δικαίωμά μου είναι. Από εκεί κι έπειτα, if you can't handle it, grow a thicker skin. Πολύ μη μου άπτου έχουμε γίνει πια.
+1
+1
-
Παίδες, τώρα θα ασχοληθώ με ένα χαρακτηριστικό δείγμα της αμερικ(λ)άνικης νοοτροπίας σχεδίασης 'οχημάτων'
GMC Pad
Περισσότερες φωτογραφίες εδώ:
http://response.jp/issue/2006/0107/arti ... 103735.jpg
http://response.jp/issue/2006/0107/arti ... 103736.jpg
http://response.jp/issue/2006/0107/arti ... 103737.jpg
http://response.jp/issue/2006/0107/arti ... 103738.jpg
http://response.jp/issue/2006/0107/arti ... 103739.jpgΕίστε περίπου 25 ετών και πολίτης των ΗΠΑ. Ζείτε σε τροχόσπιτο, το οποίο είναι πιο βρώμικο κι απ'τη βρωμιά. Δεν ξέρετε να γράφετε ούτε να διαβάζετε. Ο πατέρας σας είναι εξαφανισμένος εδώ και χρόνια και η μητέρα σας, ηλικίας μόλις 40 ετών, το'σκασε με τον αδερφό της, με τον οποίον διατηρούσε δεσμό καθ'όλην τη διάρκεια της εφηβείας σας. Φαΐ στο τσουκάλι υπήρχε σπάνια - συνήθως τρώγατε σκίουρους, αρουραίους κι άλλα τέτοια ωραία ζωντανά. Φαρδιά-πλατιά στον τοίχο του σαλονιού του τροχόσπιτού σας βρίσκεται η Dixie και η μουσική υπόκρουση της ζωής σας είναι ένα απίστευτο κράμα ύβρεων και τέταρτης εθνικής κατηγορίας country μουσικής. Σας λείπουν τόσα δόντια, ώστε η γλώσσα σας μοιάζει με κρατούμενο που έχει γείρει πάνω στα κάγκελα του κελλιού του στο κρατητήριο του αστυνομικού τμήματος. Έχετε άλλα 15 αδέρφια, από διάφορους πατεράδες, οι περισσότεροι εκ των οποίων είναι στενοί συγγενείς σας. Στο 'προαύλιο' έχετε ένα σωρό σκουριασμένα αυτοκίνητα κάθε είδους, τα οποία δεν πρόκειται ποτέ να ξαναλειτουργήσουν. Όταν δεν ξοδεύετε τα λεφτά της πρόνοιας σε πράγματα που δεν τα έχετε ανάγκη (όπως 42άρα plasma για να βλέπετε τους ομοίους σας στην εκπομπή του Jerry Springer και να παρακολουθείτε απατεώνες όπως ο Pat Robertson... ), παίζετε μανιωδώς Lottο, ελπίζοντας να πιάσετε την καλή. Να δουλέψετε ούτε λόγος... Μια χαρά είναι η πρόνοια. Είστε ένας κλασσικός εκπρόσωπος της ομάδας που λέγεται 'trailer trash'.
Και να που η τυφλή θεά σας χαμογελά... Μόλις κερδίσατε $5.000.000. Αποφασίζετε, για πρώτη φορά στη ζωή σας, να λουστείτε. Ο οδοντίατρος αναλαμβάνει να σας αντικαταστήσει την άχρηστη πλέον οδοντοστοιχία. Τα λεφτά αυτά είναι το εισιτήριο για τη μεγάλη ζωή. Θα'χετε πλέον ένα πολυτελές διαμέρισμα, γκόμενες, χαϊλίκια... Ποιος σας πιάνει!
Ε λοιπόν, η GMC φρόντισε για σας! Ιδού το αυτοκίνητο εκείνο που θα σας προσφέρει όλες τις σύγχρονες ανέσεις, χωρίς όμως να σας προκαλέσει και κανένα πολιτισμικό σοκ! Θα έχετε έναν υπέροχο συνδυασμό πολυτέλειας και ρουστίκ απλότητος... Όπως εμείς στο καθυστερημένο Ελλάντα μιλούμε για βλαχομπαρόκ, έτσι κι εσείς θα είστε ένας trailer nouveau riche, ένας trailer bourgeois!
Υ.Γ. Α, και θα έχετε επιπλέον το σφραγιδάκι του καλόγουστου, αφού το υπέροχο αυτό όχημα απέσπασε το πρώτο βραβείο στο διαγωνισμό 2006 Design Los Angeles Design Challenge!
-
Κρίνοντας από τη φωτό βλέπω πως έχουν ήδη αρχίσει να του συμπεριφέρονται καταλλήλως!
-
Ο χρήστης JohnnyWalker έγραψε:
+1
+1
Κωνσταντίνε και οι υπόλοιποι έχετε λάθος. Στο κάτω κάτω δεν είναι ένα δήθεν σπορ αυτοκίνητο για να του αξίζει τέτοιο θάψιμο. Είναι μια διαφορετική προσσέγγιση στο χώρο της μεσαίας κατηγορίας.
Ούτε εμένα μου αρέσει, αλλά σίγουρα δεν είναι 'καγκούρικο'. Άσχημο είναι. Καγκούρικο όχι. -
Κάτσε να δεις τι θα του φορέσουν μετά, τόσο οι ιδιοκτήτες του όσο και η Seat Force... Και τα ξαναλέμε.
Αναρωτιέμαι, το βγάζουν σ'αυτό το υπέεεεεεεεεεροχο SEAT Gay Kangaroo Green?
-
[quote='skullone']Κάτσε να δεις τι θα του φορέσουν μετά, τόσο οι ιδιοκτήτες του όσο και η Seat Force... Και τα ξαναλέμε. /quote]
Άσε λοιπόν να τα ξαναπούμε όταν 'θά'.
-
Καλομελέτα κι έρχεται... Έτοιμα τα έχουν τα εξαρτήματα της περαιτέρω αυστραλοποίησης.
-
2 παρατηρήσεις:
-
τι σας νοιάζει η γνώμη που έχει ο skullone για όσους έχουν SEAT? Αυριο μπορεί να πεί πως όσοι έχουν Isuzu βρωμάνε τα πόδια τους, ποιός δίνει σημασία?
-
Το GMC Pad γιατι είναι άσχημο? Εχετε δεί πολλάαντίστοιχων δυνατοτήτων οχήματα να είναι 'ωραιότερα' ?
Eίναι χαζό ότι δεν μοιάζει με 250GTO ασχέτως αν είναι φορτηγό, τροχόσπιτο, καρέκλα να το κατατάσουμε για το λόγο αυτό σαν ασχημο.
-
-
meco
τις περισσοτερες φορες ενα κανγκουρικο αμαξι ειναι και ασχημο
οσο για το +1 αναφερομαι σε αυτο 'Δικαίωμά μου είναι. Από εκεί κι έπειτα, if you can't handle it, grow a thicker skin. Πολύ μη μου άπτου έχουμε γίνει πια.' και στο γεγονος οτι παρα πολλες φορες στο παρελθον αυτου του τοπικ εχουν αναφερ8ει και πικροσχολιαστει αυτοκινητα ως καγκουρικα και οι ιδιοκτητες τους που κατα την προσωπικη μου αποψη δεν ειναι... ο συνδυασμος αυτων των 2 συν καποια αλλα λιγοτερο σχετικα με τον εν λογο τοπικ με οηγησαν στο +1....
ΥΣ ελπιζω να 8υμασαι οτι προσωπικα το look ενος αυτοκινητου ειναι το τελευταιο πραγμα που με ενδιαφερει...
Design Disasters...