-
Ο χρήστης manolis66 έγραψε:
ΙΤΑΛΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ''ΣΠΙΤΙ'' ΜΑΣ.....ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ.......ΑΥΤΑ ΜΙΛΑΝΕ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ...ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΝΟΣ !!!!!!!ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΤΗ ''ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΗ''.....ΑΝ ΜΕ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ
Μανώλη 'for the record' διαφωνώ σε αυτό που τόνισα. Το επίπεδο στο 4ΤΦ είναι κατά μέσο όρο πολύ υψηλό και προσωπικά εμένα με καλύπτει απόλυτα και θέλω να παραμείνω.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Ουπς! typo!Τώρα λές για το FIAT, αλλά αυτό είναι με i!
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Αν και προφανώς η ιστορία είναι φανταστική, γιατί αν ήταν πραγματική θα ήξερες τουλάχιστον πώς γράφεται το Giulitetta.
Ναι, με ένα 't' λιγότερο!!!
Ουπς! typo!
Τώρα λές για το FIAT, αλλά αυτό είναι με i!
Αρχηγός ο Γιώργος!!!!!! -
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Ουπς! typo!
Όχι ρε, το TypeR εννοούσα!
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Ουπς! typo!
Ρε σείς μη μολύνετε το τάπερ λεγοντάς το Ιταλικό.
(Άλλο ένα θέμα που πήρε το δρόμο του διασυρμού )
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
ΙΤΑΛΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ''ΣΠΙΤΙ'' ΜΑΣ.....ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ.......ΑΥΤΑ ΜΙΛΑΝΕ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ...ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΝΟΣ !!!!!!!
ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΤΗ ''ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΗ''.....ΑΝ ΜΕ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ
έχει το forum ιταλούς;
Ναί.
Κατα φαντασίαν Ιταλούς!!!
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Ουπς! typo!
**(Άλλο ένα θέμα που πήρε το δρόμο του διασυρμού ) **
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Ουπς! typo!
(Άλλο ένα θέμα που πήρε το δρόμο του διασυρμού )
Ει, ψιτ!
http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic ... 248#504248
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Αν και προφανώς η ιστορία είναι φανταστική, γιατί αν ήταν πραγματική θα ήξερες τουλάχιστον πώς γράφεται το Giulietta.Η ιστορία φυσικά και είναι φαντασική!
Εκτός του ότι χτίζουμε με τον πατέρα μου στην Πυλαία, οπότε έχουμε το ταλαιπωρημένο και κακοδιατηρημένο Sierra μας σε ρόλο ελαφρού φορτηγακίου, όπου το πολύ πολύ κανένα σακί τσιμέντο των 50kg να κουβαλήσουμε (ξέρετε, ο πατέρας μου έχει τόση σχέση με τα αυτοκίνητα, όση και το σκωτσέζικο σκαθάρι με τα PC). Τις προάλλες κουβάλησα εγώ με αυτό μια αντλία μεγάλης σχετικά παροχής, προκειμένου να αντλήσουμε σε μικρό χρόνο τα νερά που είχαν συγκεντρωθεί/λιμνάσει στο σκάμα, λόγω βροχής.Από αυτοκινητιστική ιστορία δεν ξέρω πολλά πολλά. Γι' αυτό και τα λάθη. Απλά ήθελα να την πω στον Manolis και σε όσους νομίζουν ότι, επειδή έχουν Alfa Romeo, ανήκουν σε μια ανώτερη οδηγικά κλάση.
Στην Giuleta δεν θα έκανα τέτοιο πράγμα, δεν ξέρω πότε βγήκε, αλλά έχω δει τέτοιο αυτοκίνητο και μου άρσε πολύ. Μπορέι να μην ξέρω από ιστορία, αλλά έχω κάποια αυτοκινητιστική διαίσθηση νομίζω...
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
ΙΤΑΛΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ''ΣΠΙΤΙ'' ΜΑΣ.....ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ.......ΑΥΤΑ ΜΙΛΑΝΕ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ...ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΝΟΣ !!!!!!!
Μανώλη 'for the record' διαφωνώ σε αυτό που τόνισα. Το επίπεδο στο 4ΤΦ είναι κατά μέσο όρο πολύ υψηλό και προσωπικά εμένα με καλύπτει απόλυτα και θέλω να παραμείνω.
Δηλαδή (μπορεί να είμαι και λίγο άσκοπα εμπρηστικός εδώ) δεν διαφωνείς με την φράση 'στον πόνο τους'...
Αν διαφωνείς και απλά ξέχασες να το τονίσεις, τότε ΟΚ. Αν όχι, τότε τι να πω... Έλεος!!!
-
Ο χρήστης Δημήτριος έγραψε:
Δηλαδή (μπορεί να είμαι και λίγο άσκοπα εμπρηστικός εδώ) δεν διαφωνείς με την φράση 'στον πόνο τους'...
Αν διαφωνείς και απλά ξέχασες να το τονίσεις, τότε ΟΚ. Αν όχι, τότε τι να πω... Έλεος!!!
Η εν λόγω φράση (στον πόνο τους) κατ'εμέ δεν υποννοεί τίποτα προσβλητικό.
ΥΓ: Το φαντάστηκα πως η ιστορία σου είναι φανταστική. Δεν μπορώ να φανταστώ άνθρωπο που γράφει ορθογραφημένα να κάνει κάτι τέτοιο σε μια Giulietta, όπως και εγώ δεν θα το έκανα σε BMW E30 ή Golf GTI I & II ή σκαραβαίο.
-
O μεγάλος πόνος ποιος είναι τελικά;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
O μεγάλος πόνος ποιος είναι τελικά;Εσύ φυσικά...
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Εσύ φυσικά...
Έτσι!
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Η εν λόγω φράση (στον πόνο τους) κατ'εμέ δεν υποννοεί τίποτα προσβλητικό.ΥΓ: Το φαντάστηκα πως η ιστορία σου είναι φανταστική. Δεν μπορώ να φανταστώ άνθρωπο που γράφει ορθογραφημένα να κάνει κάτι τέτοιο σε μια Giulietta, όπως και εγώ δεν θα το έκανα σε BMW E30 ή Golf GTI I & II ή σκαραβαίο.
ΟΚ, λάθος μου. Δεν ήξερα την ορθογραφία της Giulietta.
Τέλος πάντων, δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ πόνος σε κανέναν! Εκεί θέλω να καταλήξω.
Πρώτον, γιατί έχουμε με πιο σπουδαία πράγματα να ασχοληθούμε στην ζωή μας (βέβαια ο καθένας βάζει τις δικές του προταιρεότητες)
Και δεύτερον και ουσιαστικότερο, γιατί αν ήθελα να πάρω Alfa (σκεφτόμουνα αρκετά την 147, αφού είναι, μεταξύ άλλων, πολύ όμορφη) θα έπαιρνα Alfa! Τόσο απλά! Το ότι πήρα το 206 (και δεν μετάνοιωσα καθόλου), είναι επειδή το προτίμησα (για διάφορους λόγους, δεν είναι της παρούσης, απλά ένας λόγος είναι επειδή τρέφω μια συμπάθεια στα Peugeot). Ο άλλος που πήρε Bmw (π.χ. την Compact που μου αρέσει πολύ) το έκανε επειδή την προτίμησε. Ο άλλος που πήρε Lada, αντί να πάρει ένα Peugeot ή ένα Bmw ή ένα Alfa Romeo, το έκανε επειδή εκεί κατέληξε...
Τόσο απλά! Μιλάω ΠΑΝΤΑ για μη κολλημένα άτομα... Και η συμπάθεια προς μια εταιρία είναι 'θεμιτή' (σε εισαγωγικά). Αρκεί να μην σε κάνει να έχεις παρωπίδες. -
Δημήτριε, κι εγώ συμπαθώ πολλές μάρκες παρότι αλφίστα: BMW, Honda, Subaru, Porsche ( και ποιος δεν τη συμπαθεί; ), Peugeot, Citroen, Skoda κλπ. καθώς και μεμονωμένα αυτοκίνητα από άλλες: Golf V GTI, Passat, Renault Megane RS κτλ.
Όσο για τα ιστορικά, επειδή είναι ιστορικά οι 'αμαρτίες' τους έχουν σ'χωρεθεί.
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
O μεγάλος πόνος ποιος είναι τελικά;του αποχωρισμού ( αρκας style )
-
ομολογω οτι σαν παραδειγμα,η σαν επιχειρημα η εξιστορηση της ιστοριας με την αλφα φορτηγακι δεν μου ειναι και πολυ κατανοητη....ακουστε ομως και μια αληθινη ιστορια,την οποια την γραφω απλα γιατι η παραπανω ιστορια μου τη θυμισε και οχι γιατι θελω να ριξω λαδι στη φωτια...
λοιπον πριν 15+χρονια ειχαμε (και) ενα peugeot 204 σε πολυ καλη κατασταση(ανακατασκευη προσφατα τοτε),με το οποιο πηγαιναμε με τον πατερα μου στα λατομεια που ειχαμε....μια μερα το χειροφρενο του peugeot δεν ηταν στα καλα του,και το παρκαρισμενο σε ενα κατηφορικο χωματοδρομο 204(παρεπιπτωντος... τρενο για την εποχη του και οχι μονο),ξεκιναει μονο του,περναει κατω απο την μπουμα του catterpilar που ειχαμε να τρυπαει τα βουνα και ΘΑΥΜΑ.....εγινε καμπριο....το κρατησαμε λιγο ετσι,και μονο για εκει και τελικα το αποσυραμε....αυτα..ξερω ειμαι μαλλον off topic απλα θυμηθηκα την ιστορια, με το παλικαρι πριν... -
Σε λάθος θέμα το έβαλες... Έπρεπε να πάει στις 'αληθινές ιστορίες'.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Εσύ φυσικά...
Έτσι!
εγκάθετοι
η wannabe M3 πήρε μπροστά κύριε koyk;
Απαράδεκτη στάση των διαχειριστών του Forum!