-
Έτσι είναι. Ή θα μάθει να οδηγεί και να προσέχει τις περιουσίες των άλλων που δεν της φταίνε σε τίποτα ή θα πάψει να οδηγεί. Και την Αστυνομία θα σου έλεγα μάλιστα να ενημερώσεις όταν χρειαστεί.
-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
Έτυχε σε φίλο μου στην Perugia.:
ωωωωωωωωωωωωωπα.
**sorry για το καραμπινατο off topic, οι υπόλοιποι προχωρήστε στο επόμενο post ** αλλα στην perugia μενεις;;;;
εκεί έμενα μέχρι πριν 2 χρόνια..
via fabrettiτσπα κατα τ'αλλα δώστη στεγνά.
συμφωνώ με τον manosk -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Όσες φορές και να το'χω πει σε βλάκες που αφήνουν κλειστούς τους καθρέπτες τους, δεν καταλαβαίνουν να τους ανοίξουν. Τόσο ζώα.
Αυτή την απορία την είχα πάντα: πόση ώρα χρειάζεται μέχρι να καταλάβει ένας οδηγός ότι ο καθρέφτης του είναι κλειστός, από τη στιγμή που θα μπει στο αμάξι του;
Ακόμα και να είναι τόσο πολύ αφηρημένος, πόση ώρα θα του πάρει να ΔΕΙ τι γίνεται πίσω του(προς όλες τις κατευθύνσεις), ελέγχοντας τους καθρέφτες;Είναι δυνατόν να υπάρχουν οδηγοί που ενώ βλέπουν τους καθρέφτες τους κλειστούς συνεχίζουν να αδιαφορούν σκόπιμα;
Ξέρουν σε τι χρησιμεύουν οι καθρέφτες;(μήπως για να κάνεις σήματα μορς σε περίοδο πολέμου; )Μηπως ειναι οι ιδιοι που δεν τους χρησιμοποιουν καθολου;Οποτε πως να το καταλαβουν οτι δεν ειναι ανοιχτοι;
Έτσι είναι. Δεν τους χρησιμοποιούν, οπότε δεν παίρνουν χαμπάρι οτι είναι κλειστοί.
Κάποιες φορές που την έχω πει σε κάποιους/ες γι'αυτό το λόγο, χρησιμοποίησα το εξής: 'Έχεις κλειστό καθρέφτη! Άνοιξέ τον, και μάθε να τον χρησιμοποιείς, πριν σκοτώσεις κάναν άνθρωπο'.
-
Και μετά τσαντίζεται ο ηλίθιος που του την είπες και τσαμπουκαλεύεται...
Και με λένε ρατσιστή επειδή λέω πως η οδήγηση δεν είναι δικαίωμα όλων.
-
Ειδα το παλικαρι που ειχε το αυτοκινητο και κατεβηκα για να του το πω,αλλα η γυναικα ειχε αφησει χαρτακι με το ονομα και το τηλεφωνο της κ ετσι ολα καλα...
Παντως μου κανει εντυπωση πως απο ενα ξεπαρκαρισμα του εκανε τετοια ζημια...
Στο τηλ του ειπε οτι δεν επιασαν τα φρενα της
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Στο τηλ του ειπε οτι δεν επιασαν τα φρενα της -
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Στο τηλ του ειπε οτι δεν επιασαν τα φρενα της
Αλήθεια λέει καλέ γιατί δε τη πιστεύετε.
Τα φρένα του μυαλού της εννοεί.
-
εχει μια φαση στη ταινια με τον τζιμ καρει που παιζει τωρα στα σινεμα...
ειναι ενας τυπος με μια 5αρα bmw και κανει οπισθεν γυρω στα 50 μετρα πηγαινοντας γ@μιωντας και πεφτει πανω σε ενα σενταν αμερικανικο...η στουκα ειναι απιστευτη και το σενταν διαλυεται...βγαινει εξω ο τυπος και λεει σε αυτην που το ειχε 'σορυ, δε σας ειδα!'
ακου κει δεν ειχε φρενα...
-
740i ηταν...Η ατακα τραγικη παντως
-
7αρα ηταν? ειχα το νου μου αλλου...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
7αρα ηταν? ειχα το νου μου αλλου...Στο τίτλο πονηρούλη!
Πλάκα κάνω ε!
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
7αρα ηταν? ειχα το νου μου αλλου...
Στο τίτλο πονηρούλη!
Πλάκα κάνω ε!
δεν ηταν αστειο!
πλακα κανω!!!
στραβομαρα, ουτε την 7αρα δε καταλαβα...αμα ειναι ασημι ολα, που να καταλαβεις...και γιαρις σενταν να ταν...
-
Ζωον και ο παπουλης με το ημιφορτηγο που πηγαινε με 50 και αριστερα στην 'εθνικη' Χανιων-Καστελιου, και που οταν τον πλησιασα και του εκανα συναλιο, μου αναψε ενα προβολεα που νομισα πως εφτασε η Δευτερα Παρουσια. (ο προβολεας αυτος ηταν τοποθετημενος στο πισω μερος του αυτοκινητου).
Δυστυχως βιαζομουν αλλιως θα του επαιρνα τον αριθμο να τον καταγγειλω στη τροχαια. -
Ο χρήστης leon_94 έγραψε:
Ζωον και ο παπουλης με το ημιφορτηγο που πηγαινε με 50 και αριστερα στην 'εθνικη' Χανιων-Καστελιου, και που οταν τον πλησιασα και του εκανα συναλιο, μου αναψε ενα προβολεα που νομισα πως εφτασε η Δευτερα Παρουσια. (ο προβολεας αυτος ηταν τοποθετημενος στο πισω μερος του αυτοκινητου).
Δυστυχως βιαζομουν αλλιως θα του επαιρνα τον αριθμο να τον καταγγειλω στη τροχαια.θεός ο παππούλης
εκεί έπρεπε να βγάλεις και συ κανα προβολέα και να κάνετε διαγωνισμό ποιος τον έχει πιο μεγάλο ( τον προβολέα ) -
Ο χρήστης skye έγραψε:
ΖΩΑ όσοι άφησαν παιδεραστή να βγει εκτός φυλακής με άδεια και του μείωσαν την ποινή ( οι κακές γλώσσες λένε ότι τους χάρισε ένα σπίτι στη Σαλαμίνα, αλλά δεν είναι εξακριβωμένο..) .. σε λίγα χρονάκια θα'ναι έξω.. μπράβο μας. εγώ λέω να του πάμε και κανα παιδάκι εκεί πέρα στη στενή να'χει ν'ασχολείται.
και όλα αυτά που έχει κάνει, κάποια απ'τα οποία έχει βιντεοσκοπήσει και τα βρήκαν όταν τον συνέλαβαν στο σπίτι του στο Κουκάκι.. όλα περασμένα ξεχασμένα..
είναι κάτι τέτοια που σε κάνουν να θες να πάρεις ένα ΑΚ-47 και να βγεις στο δρόμο και να καθαρίσεις κόσμο..
μπουρδελοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοΓια ποια περίπτωση λες; Το ζήτημα είναι ΠΟΛΥ σοβαρό!
Θέλεις να πω όνομα;
Την ιστορία την ξέρω γιατί στην περιοχή μένει η κοπέλα μου, δεν την ειδα στην tv..
Eννοείται ότι είναι πολύ σοβαρό.AN APLA EXEI TYXEI NA AKOYSEIS ISTORIES APO FYLAKES 8A HKSERES OTI APLA O PAIDERASTHS DE 8A BGEI APO TH FYLAKH POTE ...... TOYLAXISTON STA PODIA TOY OPWS MPHKE ... PAIDERASTHS POTE DEN EXEI BGEI APO FYLAKH .... H TOYLAXISTON OPWS MPHKE .........
-
Φίλε cooperS_JCW, σε παρακαλώ να γράφεις με μικρά ελληνικά. Καλωσόρισες στο 4Tforum.
[moderator]
-
Ζωο1)ταξιτζης στην εθνικη οδο προς πειραια στο υψος μετα την εξοδο για καβαλας..σε καποιο σημειο γινετε 5 λωριδες ο δρομος 3 κανονικες και 2 για να στριψουν οσοι θελουν για ιερα οδο νομιζω και να κανουν αναστροφη για τα κτελ..ταξιτζης στην δεξια εντελως και εγω αριστερα με 130 χιλιομετρα περιπου....την στιγμη που παω να στριψω σε μια μικρη καμπυλη που εχει και ανοιγει ο δρομος του την βαραει και χωρις φλας χωρις τιποτα απο δεξια εχει βρεθει τερμα αριστερα στο φαναρι ..δηλαδη 5 λψριδες ετσι...μπραβο στο ζωο...να καταλαβατε σχεδον ξυσαμε προφυλακτηρες ενα χ καναμε μεσα στην εθνικη...εγω εβγαλα το αμαξι μου τερμα δεξια για να τον αποφυγω και αυτος δεν πρεπει να πηρε καν χαμπαρι..
ζωο2)ταξιτζης παλι προς πειραια ..κινηται με 80 χιλιομετρα στην αριστερη λωριδα...φτανω πισω του και αναβψ το αριστερο φλας...το ειχα αναμενο για 1 λεπτο περιπου...και μς πηγαινε καροτσα...καποια στιγμη του παιζω φωτα τιποτα αυτος...του ξαναπαιζω τιποτα...εκει σαν το ζωο πηγαινε...αν τι τους χρειαζεται...εκει κατεβασα μπηκα μπροστα του τον προσπερασα απο την μεσσαια...και απλα τον κοιταξα..τι να κανεις εκει??ενα βλεμα αρκει..
ζωο3)λεωφορο δημοκρατις ρευμα προς αγ.αναργυρους και θελω να στριψω αριστερα στην αγ.αναργυρων..μπροστα μου ενα φορτηγακι στριβει και αυτο προς αγ.αναργυρων και την στιγμη που στριβει κανει ενα μπαμ κοκαλωνει και σταματαει στην αρχη της αγ.αναργυρων χωρις αλαρμ..τιποτα..ανοιει την πορτα κατεβαινει και φευγει..εκει το τι ακουσε παιδια..κατεβηκα κατω και τελικα μετα απο εναν τσακωμο το πηρε και εφυγε το ζωο του κερατα...μιλαμε τον βριζαμε 4 ατομα που στριβαμε εκεινη την ωρα... -
Θα μπορούσα να χαρακτηρίσω ζώα όσους βγαίνουν στο δρομο χωρίς αλυσίδες αλλά δεν τους αξίζει. Και εξηγώ τον λόγο. Αν πάρεις ένα οποιοδήποτο ζώο και του τραβήξεις μια σφαλιάρα γιατί έκανε κάποια βλακεία, το πιθανότερο (εκτός αν προκειται για τιν king kong) θα μάθει από το λάθος και δεν θα το ξανακάνει. Φυσικά δεν υιοθετώ τέτοιες συμπεριφορές προς τα ζώα.
Βγαίνω το πρωι Κηφισίας για να πάω στη δουλειά μου και στο ύψος του αμαρουσίου έχει κάτω κανονικότατο παγωμένο χιόνι. Κάνω δεξια βάζω τις αλυσιδίτσες μου και φεύγω σαν κύριος. Οι ελληνάρες να επιμένουν να πηγαίνουν χωρις αλυσίδες με αποτέλεσμα να θέλουν 20-30 δευτερόλεπτα για να ξεκινήσουν και να πηγαίνουν σπινιαριστοί. Αποτέλεσμα φοβερό μποτιλιάρισμα απο τα αυτοκίνητα που σταματάγαν στο ύψος του κατ γιατί απο εκει και πέρα δεν πήγαινε άλλο. Συνάντησα άπειρα αυτοκίνητα σταματημένα δεξια και αριστερά χωρίς να έχουν αλυσίδες αλλά και πολλά φορτηγά. Και επανέρχομαι στην αρχική μου αναφορά για τα ζώα. Είσαι μαρούσι και κινήσε προς κηφισιά. Το χίονι οσο πάει και αυξάνεται. Τί περιμένεις για να βάλεις αλυσίδες. Ακόμη και ζώο να είσαι θα έπρεπε να μάθεις από το λάθος σου! -
Τωρα στις σχολες οδηγων μαθαινουν τουλαχιστον να βαζουν αλυσιδες;
Για μενα φταει μονο το κρατος που εξεταζει τους οδηγους σε....παρανομιες ('γωνία') -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Τωρα στις σχολες οδηγων μαθαινουν τουλαχιστον να βαζουν αλυσιδες;Καλά είσαι. Εδώ οι περισσότεροι δεν ξέρουν πως να ελέγξουν λάδια, αλυσίδες θα βάλουν;
Μέχρι πέρσι πάντως που πήρα δίπλωμα δε μαθαίναμε.
Ζώα ζώα ζώα